Az oldal működésével kapcsolatos észrevételek
23 feliratkozó
6 napja
Postmark (e-mail küldő szolgáltatás): havi 15 USDJúnius: 15 USD / 15 USD
Július: 15 USD / 15 USD
Augusztus: 15 / 15 USD
Szeptember: 15 / 15 USD
Október: 6 / 15 USD
November: / 15 USD
December: / 15 USD
ha beszállnál, küldj PM-et vagy e-mailt, előre is nagyon köszi!
szaboattila93@gmail.com
Szerkesztette: Löfli
10 órája
Egyébként volt már patreon ha jól emlékszem, és nem támogatta elég ember. Vagy buymeacoffee, valami hasonló.
4 napja
köszi mindenkinek a támogatást, pár hónapig megvagyunk ezzel!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 napja
Hmm, igen de miért olvasgatnál egy fórumot, ha nem tudsz hozzászólni? Én a harmadik sikertelen belépés után biztosan nem próbálkoznék többet. Nem igeforras...(még)Lehet érdemes lenne egy emailt küldeni minden felhasználónak, aki az elmúlt 3 hónapban nem lépett be, hogy visszatérhetnek, ha eddig nem tudtak.Attól mert belépni nem tudsz, olvasni igen, és eléggé kurvanagy betűkkel ki van írva.
vpi
zacknorb
De ha más nem, egy hírlevél lehet emlékeztet pár embert.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
4 napja
Lehet érdemes lenne egy emailt küldeni minden felhasználónak, aki az elmúlt 3 hónapban nem lépett be, hogy visszatérhetnek, ha eddig nem tudtak.Attól mert belépni nem tudsz, olvasni igen, és eléggé kurvanagy betűkkel ki van írva.
vpi
Poloska vagyok.
4 napja
Lehet érdemes lenne egy emailt küldeni minden felhasználónak, aki az elmúlt 3 hónapban nem lépett be, hogy visszatérhetnek, ha eddig nem tudtak.mármint a nővérem és a csapata 😊újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátLöfli a legnagyobb király 😊
csak ez ma élesedett, tegnap még ilyen háttérmunkákhoz kellett lekapcsolni.
16 USD lesz havonta
Löfli
Szevasztok újra!
r.baggio
de majd kitalálunk valami patreont vagy hasonló támogatási formát
Löfli
6 napja
lesz majd ilyen isPostmark (e-mail küldő szolgáltatás): havi 15 USDEz így nem egzakt. Ráadasul a fórumért sokan szívesen fizetünk, az emailek senkit se érdekelnek, pláne nem egy eldugott topicban.
Június: 15 USD / 15 USD
Július: 1 USD / 15 USD
Augusztus: / 15 USD
Szeptember: / 15 USD
Október: / 15 USD
szaboattila93@gmail.com
Löfli
Egyszerűbb írni egy hsz-t, hogy "Támogasd a fórum fennmaradását havi 500 forinttal, számlaszám, közlemenybe írd a nicked, támogatók listája:...", ezt eleinte, nyáron, minden topicban kipinnelni, aztán ha beindult elég egy topicban meghagyni. Tiszta ciki, ha valakinek 500 forintert/hó nincs ott a nickje.
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
6 napja
Postmark (e-mail küldő szolgáltatás): havi 15 USDEz így nem egzakt. Ráadasul a fórumért sokan szívesen fizetünk, az emailek senkit se érdekelnek, pláne nem egy eldugott topicban.
Június: 15 USD / 15 USD
Július: 1 USD / 15 USD
Augusztus: / 15 USD
Szeptember: / 15 USD
Október: / 15 USD
szaboattila93@gmail.com
Löfli
Egyszerűbb írni egy hsz-t, hogy "Támogasd a fórum fennmaradását havi 500 forinttal, számlaszám, közlemenybe írd a nicked, támogatók listája:...", ezt eleinte, nyáron, minden topicban kipinnelni, aztán ha beindult elég egy topicban meghagyni. Tiszta ciki, ha valakinek 500 forintert/hó nincs ott a nickje.
6 napja
Postmark (e-mail küldő szolgáltatás): havi 15 USDJúnius: 15 USD / 15 USD
Július: 15 USD / 15 USD
Augusztus: 15 / 15 USD
Szeptember: 15 / 15 USD
Október: 6 / 15 USD
szaboattila93@gmail.com

Don't blink!
6 napja
mármint a nővérem és a csapata 😊újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátLöfli a legnagyobb király 😊
16 USD lesz havonta
Löfli
Szevasztok újra!
r.baggio
de majd kitalálunk valami patreont vagy hasonló támogatási formát

Don't blink!
6 napja
Nem voltak elvonási tünetek?😁újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátLöfli a legnagyobb király 😊
16 USD lesz havonta
Löfli
Szevasztok újra!
r.baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 napja
Vègre!!!! Helló, hiányzotál 🙂 azt hittem vissza se jössz 😄újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátLöfli a legnagyobb király 😊
16 USD lesz havonta
Löfli
Szevasztok újra!
r.baggio
6 napja
egy patreont vagy valamit nem lehet összedobni hogy jóva? akkor legalább kiszámíthatóbbak a költségek is meg aki akar támogatni is könnyebben elfelejtiok. oldjuk meg a közösségi finanszírozást. na nyílván nem a 16 usd a sok, hanem h ne haljon meg az oldal. soha.újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátLöfli a legnagyobb király 😊
16 USD lesz havonta
Löfli
Szevasztok újra!
r.baggio
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
ok. oldjuk meg a közösségi finanszírozást. na nyílván nem a 16 usd a sok, hanem h ne haljon meg az oldal. soha.újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátLöfli a legnagyobb király 😊
16 USD lesz havonta
Löfli
Szevasztok újra!
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátLöfli a legnagyobb király 😊
16 USD lesz havonta
Löfli
Szevasztok újra!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
újra működik a mailküldés és a regisztráció, köszi mindenkinek a türelmet, hamarosan küldjük a számlátcsak ez ma élesedett, tegnap még ilyen háttérmunkákhoz kellett lekapcsolni.
16 USD lesz havonta

Don't blink!
7 napja
Lehet csak az oldal ahol fut, ott csinálhattak vmit.
7 napja
Tegnap elvileg volt vmilyen karbantartás de nem tudom pontosan mi.Na vègre, köszönjük a munkát ès a tájèkoztatást!!!!! 🙏🙏🙂miről maradtam le?
dande2
Fontos_Vidra
7 napja
Na vègre, köszönjük a munkát ès a tájèkoztatást!!!!! 🙏🙏🙂miről maradtam le?
dande2
8 napja
Na vègre, köszönjük a munkát ès a tájèkoztatást!!!!! 🙏🙏🙂
1 hónapja
Én bármikor felajánlom, mindig az a válasz, hogy most meg van oldva.Havi 20e felett számlázott a mailgun, az volt az a pont, amikor ki kellett kapcsolnom sajnos. Ha valaki be tud üzemelni egy olcsóbb megoldást, jelezzentovábbra sem értem hogy nem tudjuk ezt közösségi finanszírozásban megugrani
r.baggio
peach
De ja, havi 1000 Ft kb mindenkinek beleférne gondolom
1 hónapja
Baggio-é megvan, Igoré nincs 😕És amúgy senki másnak nincs jogosultsága visszaállítani a mailgunt amíg baggio vissza nem tud jönni?ha tudtok telefonszámot Igorhoz, akkor jöhet, sajnos se e-mailre, se messengerre nem reagál
Wester
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
És amúgy senki másnak nincs jogosultsága visszaállítani a mailgunt amíg baggio vissza nem tud jönni?ha tudtok telefonszámot Igorhoz, akkor jöhet, sajnos se e-mailre, se messengerre nem reagál
Wester

Don't blink!
1 hónapja
És amúgy senki másnak nincs jogosultsága visszaállítani a mailgunt amíg baggio vissza nem tud jönni?
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Havi 20e felett számlázott a mailgun, az volt az a pont, amikor ki kellett kapcsolnom sajnos. Ha valaki be tud üzemelni egy olcsóbb megoldást, jelezzentovábbra sem értem hogy nem tudjuk ezt közösségi finanszírozásban megugrani
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
YoungZeeZee
9 827
amugy azt javaslom h mindenki valtoztassa meg a jelszavat es irja le.. en nem emlekeztem ra de szerencsere nem kellett megadni a regitnem lehet atpakolni a forumot mas platformra.Reddit, discord, ... Ugyanúgy jó lehetne
van egy magyar hiphoo forum. 14 eve popecul mukodik.
nem fancy de celnak jo.
YoungZeeZee
De biztos hogy lenne masszív lemorzsolódás
Negritis, a vajda