NFL visszaszámlálás - 19-20. helyezett

Írta: Löfli — 2014. augusztus 22., 18:09

Támadófal nélkül nehéz az élet.

NFL visszaszámlálás - 19-20. helyezett

20. Tampa Bay Buccaneers

3 ok a bizakodásra:
- Lovie Smith érkezése és jelenléte remélhetőleg hamar kitörli a Bucs szurkolók és játékosok emlékezetéből a Schiano-féle elmúlt két évet. Smith nagy védelmi guru, mellé jött Leslie Fraizer is védelmi koordinátornak, a California Golden Bearsből érkezett Jeff Tedford pedig az offense-t próbálja összerakni.

- Tavasszal ismét nagyot alkotott a front office a szabadügynök-piacon, érkezett a nagyobb nevek közül Alterraun Verner, Anthony Collins, Evan Dietrich-Smith és Michael Johnson is, papíron tehát minden adott, hogy ne a csoport utolsó helye legyen a cél.

- A védelemben Gerald McCoy végre úgy játszik, ahogy egy top3-as picktől elvárható, mögötte pedig Lavonte David tavaly a legjobb gyenge oldali linebacker volt. McCoy 26 éves, David pedig 24, ha egészségesek maradnak, hosszú időre megvan a védelem gerince. 

3 ok a búslakodásra:
- Carl Nicks visszavonulása után hatalmas kérdőjel lett, hogy kik lesznek a kezdő guardok, Patrick Omameh, Oniel Cousins és Jamon Meredith is borzalmas volt az előszezon első két hetében, és a trade keretében frissen megszerzett Rishaw Johnson sem látott még pályát az alapszakaszban.

- Josh McCown 35 évesen nem igazán mondható hosszú távú megoldásnak, és eléggé kérdéses, hogy az egész évben tud-e a tavalyihoz hasonló szintet hozni. Mögötte a tavaly draftolt Glennonban pedig nem bízik az edzői stáb, nem lenne meglepő, ha jövőre ismét új irányítóval vágnának neki a szezonnak.

- A kezdők még úgy-ahogy elkaristolnak, de mi lesz, ha valaki hosszabb távra kidől? Talán az egyik legrosszabb cseresora van a Buccaneersnek, egyáltalán nincs depth az első csapat mögött, sérülések nélkül viszont lehetetlen megúszni egy szezont.

A szerkesztők tippjei:

Empty Taxi Höri MarioAna Vassadi Habi Shawnka
23. 25. 10. 20. 14. 19.

 

19. Kansas City Chiefs

3 ok a bizakodásra:
- A futóegységre nem lehet panasz, Jamaal Charles az egyik legsokoldalúbb futó a ligában, tavaly a 3. legtöbb yardot futotta (plusz holtversenyben a legtöbb futott TD), valamint a legtöbb yardot kapta el. Mögötte Knile Davis kaphat jelentősebb szerepet, valamint a szélvészgyors D’Antony Thomas, aki minden playben veszélyt jelenthet.

- A futók mellett a front 7 is ligaelit, Dontari Poe az egyik legjobb NT, Mike DeVito is egyre megbízhatóbb a jobb oldalon, Houston és Hali tavaly 22 sacket szerzett, mögöttük pedig bevetésre vár az első körös Dee Ford. 

- Travis Kelce tavaly sérüléssel bajlódott, idén azonban nagy dolgokat várnak tőle, Alex Smithnek idén végre olyan összekötő játéka lehet, mint Vernon Davisszel volt még San Fransisco-ban. A másik tight end, a rutinos Anthony Fasano szintén remek endzone célpont lehet, aki még blokkolni is tud.

 

3 ok a búslakodásra:

- Branden Albert, Jon Asamoah és Geoff Schwartz is lelépett, a tavalyi 1/1 Eric Fisher pedig a vak oldalon sem érzi magát jól. Jeff Linkenbach nem fogja megváltani a világot kezdő guardként, az egyedüli biztos pont a center Rodney Hudson.


- Dwayne Bowe-t eltiltották egy meccsre, de amikor pályán van, akkor is egyre kevésbé veszélyesebb, mögötte viszont egyáltalán nincs depth. Az AJ Jenkins, Donnie Avery, Kyle Williams, Junior Hemingway négyesről túlzás lenne azt állítani, hogy megbízható elkapók lennének.

- Hiába nagyon jó a front 7, ha a secondary az átlagosnál is gyengébb. Brandon Flowerst kivágták, jelenleg a másodéves Marcus Cooper és a leginkább a speciális egységben jeleskedő Ron Parker a kezdő, Sean Smith büntetésből a 2. csapattal edz, mert ittasan vezetett, de van esélye a kezdő pozícióra. A slot pozícióért az újonc Philip Gaines és az egy év alatt három csapatból kivágott Chris Owens küzd. A söprögetőknél pedig egyedül Eric Berry az, aki igazán jó szinten képes játszani folyamatosan.

A szerkesztők tippjei:

Empty Taxi Höri MarioAna Vassadi Habi Shawnka
14. 26. 16. 14. 23. 17.

Hozzászólások

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 24
McCoynál mondjuk a végre szerintem erős 😊
Évek óta úgy tolja

több mint 9 éve
Tehát a Chiefs hátrébb van mint pl. a Giants..... hmmm. Várom, hogy miért.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 18
Tehát a Chiefs hátrébb van mint pl. a Giants..... hmmm. Várom, hogy miért.
Charlie Firpo
mert ez az élet rendje...
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 46
Tehát a Chiefs hátrébb van mint pl. a Giants..... hmmm. Várom, hogy miért.
Charlie Firpo
Leginkább miattam. 😊 A szavazatokat még a preseason előtt (vagy legalábbis annak nagyon az elején) adtuk le. Látva a Giants PS-meccseken nyújtott formáját, nem biztos, hogy most is ugyanoda tenném őket. 😊 Ez az ilyen rangsorok átka.