DrogbaGy

DrogbaGy
Utoljára láttuk
18 órája
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
6


Utolsó 6 fórum hozzászólás

4 hónapja
DrogbaGy 6
Ez az irányitótrió a leggyengébb az egész NFL- ben, de lehet, az egyetemi bajnokságban sem lenne sehol. Rossz nézni, hogy még amiatt is aggódni kell, hogy 10 yardra egyaltalán el tudják- e dobni a labdát, a pontosságról meg már ne is beszéljünk. Vak vezet világtalant, egyszerűen csak rossz valasztás van, hogy melyik menjen fel a pályára.
4 hónapja
DrogbaGy 6
Mondjuk nem javít a helyzeten, hogy egyik irányító sem tudja eldobni a labdát 10 yardnál túlra, max kacsázva, totál pontatlanul. És ez sajnos így is marad, OC személyétől függetlenül.
4 hónapja
DrogbaGy 6
Ez a 10 yard még jól mutat a QB statban...
4 hónapja
DrogbaGy 6
A valaha volt legrosszabb kezdő iranyító.. 10 yardra is csak kacsázva tud eldobni. Jó, Clevelandben biztos találnak rosszabbat...
4 hónapja
DrogbaGy 6
34 yardot egy középiskolás is passzolna... Akármilyen gyenge az OC, az irányító bőven túltesz rajta.
több mint 11 éve
DrogbaGy 6
Támadók nélkül nehéz ezt a sportágat játszani... 16 hétig olvastam itt a szakértőket, hogy miért jó és szép minden, hogy nincs itt semmi baj, max. a taktika nem jó egy adott meccsen. Ezzel szemben... BB lassan már az irányítók gyengébb felébe tartozik, a futójáték értékelhetetlen, a fal meg szót sem érdemel. Sajnálom, mert kedvencem a Steelers, de azért az még a laikusnak is szembetűnő, hogy egy elit csapat és a Steelers között idén -még a győzelmek idején is- ég és föld volt a külünbség.