Riverske

Philadelphia Eagles Oregon Ducks

Riverske
Lakhely
Eger
Utoljára láttuk
10 napja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
175


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Idén lesz valami XFL vagy hasonló? Ha igen, akkor mikortól?
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Mivel sokan hiányoltak a Szuperbólról mint szakkommentátor, így elmesélem az igazságot. Ugye még a Szuperbólt megelőzően 2 héttel szerződést kötöttem az Aréna4-el, egy meccsre, ami a Szuperból. Kiutaztunk Zsombival és Makával Vegaszba, de az interjúkon nem vettem részt, mert nem tudok angolul. Aztán a Csívsz interjúzások alatt, miután már ott áldogáltam 2 órát, elkezdtem a telefonomon Zámbó Jimmy-t hallgatni. Egyesek szerint túl hangosan és zavaróan. Ezt követően visszamentünk a hotel szobába és másnap reggel közölték velem telefonon, hogy még sem én leszek a szakkommentátor Maka mellett, hanem itthonról lesz megoldva a kommentátor munka. Sajnálom, mindenkinek, aki várt és akinek csalódást okoztam.
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Mély szakmai elemzés 1: az már teljesen világos, hogy Senehen nem egy jó edző. Egyrészt az alapszakaszban elbohóckodik, de a rájátszásban mindig lemeccseli a többi edző. Így volt ez a Grín Béj és a Lájonsz ellen is, de mindkét esetben a játékosai megmentették oltári mákkal. Nálam egy bukott edző, soha nem fog nyerni semmit.
Mély szakmai elemzés 2: ugyanez a véleményem Lamar Dzsekszonról is, aki egy futóbolond. Olvasni nem tudja a játékot és dobni sem tud pontosan. Az alapszakaszban elbohóckodhat, de amikor igazi tét van, akkor lejátsszák a pályáról. Kb. ugyanaz mint Kem Nyújton és Kolin Kepernik. Nálam egy bukott irányító, soha nem fog nyerni semmit.
Mély szakmai elemzés 3: Patrik Mahómsz minden idők legjobb irányítója. Nálam magasan Brédi fölé helyezkedik tudásban és technikában is.
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Mi az isten ez, hogy nem látjuk a sorversenyt normálisan? Néztem streameken jól mutatják!
NB2
International feed általában más mint ami a streameken van.
Wester
jó, de itt konkrétan egy stadion totált láttunk és szegény szpíkernek úgy kellett kisillabizálni mi történik
amúgy is a PO-ra az NFL ezzel IF-el rohadtul mellé lőtt, nagyon sok pontatlanság van benne, remélem SB-ben ilyen hülyeség nem lesz
NB2
Van egy rossz hírem.
shawnka
Tudom, hogy ott is az international feed-et kapjuk, de úgy értem, hogy azért a meccset normálisan adják, ne egy stadion felsőkaréjos fix kamerával 😊
Publikus, hogy ki fog közvetíteni te vagy Maka és ki lesz a szaki?
NB2
Ha figyelmesen olvastad ezt a topikot drága barátom, akkor választ kaptál a kérdésedre. Én leszek a szakkommentátor. A bemutatkozásom egyből egy Szuperból lesz.
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Üdvözlet Uraim!

Hamarosan indulunk az Aréna4 stábjával Lasz Vegaszba, a Szuperbólra.
Rengeteg meglepetéssel készülünk, ami közül egyet el is árulhatok nektek: nem csak szakkommentátor minőségben utazok ki, hanem oknyomozok is.
Kapaszkodjatok meg, de egy szenzációs leleplezésre készülök. Jelesül az utóbbi hónapokban jöttem rá egy dologra, amit be kell bizonyítanom: Dzsézon Kelcí az valójában Téjlor Szvift és Téjlor Szfift az nem más mint Dzsézon Kelcí! Bizony ám! Miből jöttem rá? Lássuk:
- amióta Téjlor feltűnt a színen, azóta Kelcí teljesítménye picit visszaesett. Megerőlteti az álca?
- amióta Téjlor feltűnt a színen, azóta Kelcí szakállat növesztett. Véletlen lenne vagy egy álca eszköze?
- Téjlor baromi magas. Embertelenül magas. Szinte már férfi magasság. Véletlen?
- Nem bántásból, de a rengeteg smink ellenére Téjlor nem a női szépség mintaképe, inkább férfias.
- Meccsek alatt amikor bevágják Téjlort, akkor mindig csak egy elmosódott képet látunk a páholyból. CGI animáció? Trükk?
- Meccsek alatt soha nem láttad, hogy osztott képernyőn bevágták volna mindkettőjüket egyszerre. Fura.

Szóval sok itt a kérdés, de azért megyünk Makával és Zsomborral Lasz Vegaszba, hogy kiderítsük az igazságot! Tartsatok velünk, mert világszenzáció lesz a leleplezés, ha igazam van.
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Lehet velem van a baj, de soha nem értettem, hogy miért kell vitázni, ha verekedni is lehet?
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Nem az a baj, te dinka, hogy nem jó edző, hanem hogy nagy befolyást szeretne és a stábjából is vinne embereket.
Willie Parker
Aha, nyilván 😊 Ez olyan mint amikor valaki egy állásinterjún nem felel meg és aztán otthon azt mondja, hogy "Igazából túl képzett voltam a munkára, biztos ezért nem kellettem".
Ha egy csapat akar egy edzőt, akkor mindent megtesz érte. Belicsek pedig nem ér annyit sem, hogy különösebb erőfeszítéseket tegyenek érte. Nem egy jó edző. A stábjához meg annyira ragaszkodik, hogy szinte minden évben más stábja volt a Petsznél is 😊
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Belicsik a kutyának sem kell......amikor meg írtam, hogy szerintem nem egy jó edző (Brédi nélkül semmit nem ért el), akkor a sok nagyokos lehurrogott.
Tanuljátok meg végre, hogy mindig Riverske mesternek van igaza.
2 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Sanyikának én is örültem. Tökre nosztalgikus érzés volt és rengeteg szép NFL-s emléket hozott fel bennem. Remélem lesz még máskor is. Huh, Ricsi meghívása is mekkora lenne egy Csívsz meccsre.
3 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Nem tudom, hogy mennyire publikus vagy sem, de már nem tudok tovább várni: örömmel jelentem be, hogy hosszú tárgyalássorozat után (nem vagyok olcsó, sőt) sikerült megállapodnunk az Aréna4 csatornahálózattal és az idei Szuperbólon én leszek az egyik meglepetés szakkommentátor.
Igaz, hogy nem tudok angolul, de ellensúlyozza a szakmai hozzáértésem, amely Magyarországon minden kétséget kizáróan magasan kiemelkedik. A hozzáértésem olyan szinteket ostromol a fociban, mint a zenében Zámbó Jimmy volt annó.
A Szuperból lesz a vizsga, de ha jól tudunk együttműködni, akkor természetesen nyitott leszek egy hosszútávú szerződésre is (nyilván, ha jól megfizetnek).
Imádni fogtok, majd meglátjátok! Találkozunk a Szuperbólon!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Lesz idén preseason közvetítés?
DamienSlayer
persze, a pluszon
braxa88
Tévedsz, mert biztos forrásból (Árpa Attila) tudom, hogy az NFL príszízon és az NFL törszdéjnájtfútból a kialakítás alatt lévő ARÉNA4++-on lesz. Hogyan érhető majd el az ARÉNA4++? Egyszerűen. Fizetsz a kábelszolgáltatódnak 5 ezer havidíjat az ARÉNA4-ért, majd fizetsz közvetlen az ARÉNA4-nek 4 ezret az ARÉNA4+-ért és ekkor nyílik meg a lehetőség, hogy további 3500 Ft-ért előfizethess az új ARÉNA4++-ra!
Amennyiben nem így lesz, ahogy fentebb írtam, akkor azt tudjátok be annak, hogy amikor beszélgettem Árpa Atival, akkor fura fehér porocskadarabok voltak az orra mindkét szélén és kicsit zavart volt.
11 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Úgy látom csak engem háborított fel, hogy a draft közvetítésében nem minden választást mutattak. A fizetős, élő közvetítésében is így volt vajon?
erba09, kubikos
Nem
r.baggio
De akkor a TV-s ismétlésben miért?
erba09, kubikos
Mert nincs net4++ VIP előfizetésed. Leírom, hogy tudod elérni.
Keresel egy olyan szolgáltatót, ahol van ARÉNA4 csatorna. Előfizetsz rá.
Az ARÉNA4 mellé (és csak mellé) előfizethetsz a net4+-ra.
A net4+ előfizetésedhez kapsz egy kódot, amit felhasználva előfizethetsz a net4++-ra.
A net4++ után is kapsz egy kódot és ennek segítségével a legfelső szint amit földi halandó elérhet az a net4++ VIP is elérhetővé válik, amiért újabb előfizetést kell aktiválnod.
Így már mindent nézhetsz teljes tartalommal és mindezt mindösszesen havi 6 ezer+3 ezer+3 ezer+3 ezer=15 ezer Ft-ért.
És nem kell megköszönnöd, hogy segítettem 😊

Szerkesztette: Riverske
több mint 3 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Elsőként minden hálátlan kutya nevében szeretnék elnézést kérni Faragó Ricsitől. Nélküle azt sem tudnátok most, hogy mi az NFL és nélküle már soha nem lesz olyan hangulatos egy NFL közvetítés, mint régen. Sokan azt felejtik el, hogy a kommentátor és a szakkommentátor az két különböző szakma. És kommentátorból nem nagyon van más alternatíva. Maka nem rossz, de még kell neki pár év mire felszedi a rutint. A többiek nem ütik meg az elégséges szintet sem és lelkes amatőröknek tűnnek.
Az eredeti, amcsi kommentátorokat pedig mindenki isteníti itt, de egy rakás nulla az összes kinti kommentátor. Mellesleg nincs is markáns véleményük, ha mondjuk egy ordas nagy bírói hiba van. Borzalmasan unalmasak és olyan gépiesek, mint amilyen irányba az NFL tart. Annyira üzleties lesz már az NFL, hogy lassan a szenvedélyt, tüzet már nem is a játékosok fogják hozni, hanem a kommentátorok. Ha egy igazi kommentátor nem ordibál a kulcs jeleneteknél, akkor egyszerűen bealszom hajnali fél 1-kor......amúgy én pont azt vettem észre és azt sajnáltam, hogy Ricsi már nem olyan hangos, mint 5-10 éve volt.
Summa: remélem valahogy megoldják, hogy Ricsi és kommentátor lehessen Maka mellett az új csatornán.
A szakkommentátorokat illetően pedig azt hiszem nincs vita, hogy Buday Zoli, Höri és Márk a legjobb. Az pedig nagyon helyes, hogy mindhármuknak őszinte, karakán véleményük van és ki is mondják a közvetítés alatt, akkor is ha az nem tetszik a seggnyalásra, lélekápolgatásra vágyó nézőknek 😊
több mint 3 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Nah, eddig csak olvasgattam, de most már én is hozzászólok. Megértem mind a két oldalt.
Egyrészről legyen mindenki türelmes és várjuk meg, hogy a szezon indulásáig mire sikerül jutni a csatornának. Nem szabad előre szidni senkit.
Másrészről viszont mindenki várja a szezon kezdést és nem érdekel senkit, hogy egy ilyen megállapodás mögött mi zajlik. (nem is kell, hogy érdekeljen, mert ez a csatorna dolga) A mezei nézőnek az a fontos, hogy láthassa a szezon nyitányt, TV-n (nem streamen vagy gamepasson) úgy ahogy eddig. Oldják meg. Ez a játék és a tévézés is alapvetően a nézőkért van. Ha pedig akár technikai, akár pénzügyi okokból nem lesz megállapodás a szolgáltatókkal, akkor azt hiszem joggal zúdul majd a népharag az ARÉNA4-re, mert elveszik a "játékunkat".
Nekem Telekom van és még optimista vagyok, hogy a szezon nyitó mérkőzését ugyanúgy megnézhetjük a tévében a barátokkal, mint az utóbbi években mindig.
több mint 6 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Itt néhányan már úgy hisztiznek mint a focistafeleségfürdőskurvák 😊 Gyerekek, viselkedjetek már felnőtt módjára. Szegény Maká-t csesztetitek, hogy miért ez és az a meccs van. Sőt, sokan még abba is belekötnek, hogy a MNF és TNF-en miért az aktuális meccset adja a SportTV. LOL 😊
Ez tipikusan az a helyzet, hogy ha a gyereknek minél többször minél több LEGO-t veszel, annál többet akar majd és mohó lesz. Inkább örüljetek, hogy Magyarországon heti 4-5 meccset láthattok magyar kommentárral. Ha meg nem tetszik a kínálat, akkor torrentről szedjétek le a csapatotok meccsét másnap és nézzétek meg. Egyébként is meglehet nézni, hogy a szomszéd országokban milyen az NFL meccsnézés kínálata. Sokan 1 meccsnek is örülnének.
Inkább a szánalmas siránkozás helyett segítsük Makáékat, hogy minél jobb kommentátorrá váljon. Mert nyilván neki is szüksége van a pozitív és negatív visszajelzésekre is, hogy fejlődjön. Am I right? 😊
Most pedig utazok haza az Asszonyhoz San Diegoba, mert nem nekem való ez a piszkos Los Angeles.
több mint 6 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Ritkán szoktam írni, de most én is hozzászólnék.
1 - Sokan szidják itt Ricsit, de nekem nélküle nem lenne teljes egy NFL hétvége. Nálam és mondhatom, hogy sokunknál ő az NFL magyar hangja és ő is marad.
2- Maka bemutatkozása remek volt. Le a kalappal.
3- Én nem vagyok NFL szakértő, de új néző sem (valahol a kettő között) és nekem tök8, hogy egy kifejezést angolul vagy magyarul hallok. Nyilván segít, hogy tökéletesen értek és beszélek angolul, de engem az sem zavarna, ha magyarra vannak fordítva a dolgok.
4- Akik azt nem szeretik Makában és Ricsiben, hogy sack-nél, TD-nél vagy nagyobb szerelésnél hangosan ordibálnak, azok szimplán moronok, akik focimeccsen is a perecet majszolva, ülve szurkolnak a VIP-ben. Lényeg a lényeg: EZT A SPORTÁGAT NEM LEHET SZENVEDÉLYMENTESEN KÖZVETÍTENI! Pont egy hangos ordibálás ad súlyt és élménytuningot egy szerelésnek vagy TD-nek. Most így eljátszottam a gondolattal, hogy valaki egyenletes hangerővel, ordibálás nélkül leközvetítene egy NFL mérkőzést. Eredmény: bealudnék az első negyedben. Így is nehéz sokszor virrasztani, de ha még a kommentátor is nyugodt üzemmódban közvetítene, akkor végképp garantált a bealvás.
Amit írtam azt kérlek tekintsétek szentírásnak. Köszönöm. Ámen.

Szerkesztette: Riverske
több mint 3 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Jelenleg az van, hogy visszasírom a Sporttv-s közvetítéseket, mert nem hogy jobbat és többet kaptunk volna az amerikai fociból, hanem SOKKAL kevesebbet. (Ricsi és Höri hiánya olyan mint gurulós foci Hajdú B nélkül, nincs red zone, nincs nfl trash talk, és a legfontosabb, hogy nem tudom nézni a közvetítést csak akadozva a weben) A fentiek fényében most már még inkább megbecsülöm az utóbbi évek gondtalan SportTV-s közvetítéseit.
3 hónapja
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Nem tudom, hogy mennyire publikus vagy sem, de már nem tudok tovább várni: örömmel jelentem be, hogy hosszú tárgyalássorozat után (nem vagyok olcsó, sőt) sikerült megállapodnunk az Aréna4 csatornahálózattal és az idei Szuperbólon én leszek az egyik meglepetés szakkommentátor.
Igaz, hogy nem tudok angolul, de ellensúlyozza a szakmai hozzáértésem, amely Magyarországon minden kétséget kizáróan magasan kiemelkedik. A hozzáértésem olyan szinteket ostromol a fociban, mint a zenében Zámbó Jimmy volt annó.
A Szuperból lesz a vizsga, de ha jól tudunk együttműködni, akkor természetesen nyitott leszek egy hosszútávú szerződésre is (nyilván, ha jól megfizetnek).
Imádni fogtok, majd meglátjátok! Találkozunk a Szuperbólon!
több mint 1 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Én is itt vagyok a stadionban, a szuperbólon. Kérlek, hogy szavazzátok meg (pár órátok van rá) hogy a félidőben berohanjak a pályára egy szál faszban vagy ne. Szeretnék tiltakozni, hogy manapság már elnyomják a hozzám hasonló tejfehér embereket a színes bőrűek és az indiánok.
több mint 1 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 175 — White lives matter
Egyetértek! Én általában imádok kritizálni és trollkodni, de most kivételesen minden elismerésem a csapaté, mert kicsit én is Fíniszben érzem magam, köszönhetően a kontdóvn adásoknak! A Kanszasz pantere óriási forma 😊