Tom Bronco

Denver Broncos

Tom Bronco
Utoljára láttuk
több mint 8 éve
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
3

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Denver Broncos 3

Utolsó 3 fórum hozzászólás

több mint 8 éve
Tom Bronco Denver Broncos 3
Noha már szinte mindenhol örömmel veszik tudomásul, hogy a jövő évi támadófalunk az Okung-Garcia-Paradis-Sambrailo-Stephenson kvintett lesz, engem valahogy továbbra sem sarkall különösebb bizakodásra a dolgok állása.
Nálam ez egy underachiever LT, egy kvázi rookie LG, egy átlagos C, egy átlagos RG és egy átlag alatti RT. Ez papíron gyengébb mint a tavalyi Harris-Mathis-Paradis-Vasquez-Schofield, pedig az sem volt éppen elit... Arról nem is beszélve, hogy a cseresor csupa nímandokból áll jelenleg.

Ha Elway tényleg befejezettnek tekinti az érdemi munkát a fallal, akkor szerintem továbbra sem lehetünk nyugodtak. Pláne ha azt nézzük, hogy tendenciózusan a falon spórolunk, ami hosszú távon nem hiszem hogy jó stratégia lenne. Nem is olyan régen még az egyik legnagyobb erősségünk volt az a csapatrész tele pro-bowlerekker - az új "felfogás" ettől igen távol áll egyelőre.
több mint 8 éve
Tom Bronco Denver Broncos 3
Ne vicceljünk már itt emberek az óvatoskodással és a visszafogott ünnepléssel. Elvertük simán a liga 2., az NFC legjobb csapatát, a liga legjobb irányítóját és a statok alapján egyik legjobb védelmét...
flzoli

Egyetértek, ha egy ilyen elit csapat ellen működik a séma, akkor más ellen is mennie kell, ettől nem tartok most már. A Pats és a Bengals képvisel csak ilyen szintet a hátralevő ellenfeleink közül, ott már a pályaelőny lehet a tét, azért nem teljesen mindegy hogy időközben 2 vagy 4 vereség csúszik-e be.

És még valami, ami még a statoknál is fontosabb: már a meccs előtt olyan felfokozott hangulatban volt a csapat, amit ritkán látni. Ahogy a meccs utáni öltözői jeleneteket is öröm nézni, az idén az elmúlt évekhez képest is egyszerűen jobb a hangulat, jobban egyben van a társaság.
több mint 8 éve
Tom Bronco Denver Broncos 3
Sziasztok!
A Broncos-táborban semmiképp sem, de itt még új vagyok. Látom működik a közösség itt, úgyhogy gondoltam hozzászólok, hátha nem veszitek tolakodásnak 😊

A nagy és megérdemelt győzelem margójára, amiben reménykedtem meccs előtt (és bye week alatt):

- a két hétnyi gyakorlásnak egyszerűen meg kell látszódnia a támadófal játékán - check
- használjuk többet a TE-eket, főleg Greent aki eddig még mindent megfogott - check
- használjuk többet harmadik opciónak Fowlert, ha már ő is mindent megfog - fél-check
- DT lesz szíves javítani az idei siralmas yards after catch mutatóján - check

És amitől tartottam:

- a sok blitz közepette Rodgers kihasználja az emiatt időnként relatíve gyenge coverage-ünket - ugyan dehogy
- a futójátékunk továbbra is láthatatlan lesz - hihetetlen, de épp ellenkezőleg (Isten hozott a szezonban CJ!)
- Manninget levadássza a Matthews és a GB secondary - csak egy picit, de belefért

Kissé váratlanul, de így majd' féltávra megkaptuk a szezon eddigi legkomplettebb teljesítményét, ráadásul a liga egyik (második) legjobb csapata ellen. Létrejött a(z általam is már) létezésében is megkérdőjelezett egyensúly a pistolban, mintha pont ez a két hét kellett volna ahhoz, hogy tökéletesítsük amit a preseasonben és azóta sem sikerült. Philips legyőzte Rodgers-átkát, és Kubiakkel együtt megették reggelire a Packerst. Egyedül a büntiket tudnám felróni, de nem teszem mert simán belefért, és az ilyen szintű agresszív védekezésben ez benne van (hello Seahawks).