Bálint Ecsedi

Bálint Ecsedi
Utoljára láttuk
több mint 4 éve
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
7

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 7 fórum hozzászólás

több mint 6 éve
Bálint Ecsedi 7
Huu,ez vmi borzaszto volt, utoljara ilyen Weedennel volt a csapat kb... nem értem az O ami tavaly.müködött azt nem csinaljuk, mintha tul okosak akarnank lenni v Dakot nagyon tanitanak vmire ami v rossz v nem.megy. Orol nem lehet nyilatkozni mert nem volt.siralmas.
D még nem is a Dline, Lawrence megint hozott 2sacket, Crawford ennyi pénzzel cut,föleg ha Moore v Irving mutat vmit.
Jaylon megy,hajt sokszor van jo helyen,de sok hiba,ö jo. Lesz. Lee nekem A nagy betüs vedo, de ilyen gyengen meg életemben nem láttam...Lb sor gyenge ha ö nincs v nem jo,oda nagyon kéne még vki... secondary sok sérulttel vmi förtelem. Fiatalok mondjuk ez igaz. Brown nem rossz, Carrol elképesztö gyenge,nálam inkabb tanuljon be vmelyik rookie,Chidobe nyers,sérult, Lewis valszeg nem is kapott volna nagyon snappet,ha nincs 2 sérules. Látszott h nem áll készen,sokszor rosszul védekezett de benne látoma a nagy playeket benne lesz örömunk sok. Heat hozza amit tud,többet nem várhatunk, Jones nekem továbbra is nagy csalodas egyszeruen semmilyen,lehet jobb lett volna CBnek hagyni. Na ezen tul kell lpni,Arizonat kötelelzö verni, nem sok "könnyebb"meccs lesz...
Föleg Onak kell javulni sokat,sok futas,nyomni ,fárasztani az ellenfelet kifulladásig,ezzel D is javulna.
több mint 6 éve
Bálint Ecsedi 7
Védelmeteket nem érheti nagy ledorgálás szerintem.
Egy kérdés, tavaly hány labdát és hozott össze a Dtek?
Mert ha ök hozzak az extra pontokat,csak ugy lehet kiemelkedö szezonotok szerintem(ami nem alap, várhato mindig mert igy se gyengek,söt)
több mint 6 éve
Bálint Ecsedi 7
Sziasztok,
Aki látta a meccset lenne pár kérédsem?:
-Tacorol pont most irtatok
-Chidobe es többi ujonc h játszott v ki játszott egyáltalán?
Jaylon h muzsikált,mennyit volt fenn. Lb sor h állt fel?

Prescott meg ha kicsit rozsda is volt, simán nyertunk, egy top5 védelem ellen ez nem rossz hir,futas is ult. Broncos se lesz könnyebb mondjuk.
Ez csak jobb lehet gyakorlatilag.
Dlawtol nagy szezont várok, ha egezséges tud maradni akkor ezt hozna szerintem. Crawford milyen poszton játszott,Dtk h álltak fel?

Elöre is köszönöm.
több mint 7 éve
Bálint Ecsedi 7
Hat nem tudom akkor igy Tackle v Guard se artana. Meg vagy 4 Fa igazolas szerintem nem artana. Draftrol nem lehet ennyi lyukat betömni. Ez a vedelem jo drafttal max mint a tavalyi vedelem? Akkor megint nem vagyunk elörebb, es az o fal is gyengult ket poszton jelenleg...
több mint 7 éve
Bálint Ecsedi 7
Sztem safety meg FArol is kell. Plusz draftrol is. Cb is.
több mint 7 éve
Bálint Ecsedi 7
Nfc east erösödik rendesen...föleg O oldalon. Mi gyenge veddlmunk meg csak gyengül. Eddig nem jol alakul.
több mint 7 éve
Bálint Ecsedi 7
Ha jol olvastam Romo elkuldesevel amit jun 1 utan könyvelunk, igy akkor most 27 misivel állunk. Bar ezek a görgetesek...nem tudom mikor lesz egy normalis cap helyzetunk..?