NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miles

Pittsburgh Steelers

Miles
Utoljára láttuk
több mint 4 éve
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
12

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Pittsburgh Steelers 12

Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Ugyan....kikapott a csapatka es megy a minden szar....

Annyi tortent hogy ez az O.most teljesit ugy ahogy a realitas mutatna. Egy jobb OCval tobb lehetne, de csoda nem. Juju lathatoan nem volt 100as...Conner is kiesett az elejen ahogy Punci is. Megint az jott hogy elso szamu QB, RB, WR, C es a stabil FB nelkul kellett kuzdeni ugy hogy WR poszton a masodeves Washigton a legtapasztaltabb, aki nem mellesleg szinten kiszallt egy kis idore. Igen en is irtam es tartom is hogy ilyenkor lenne jo egy kreativ OC ez segitene, de az nekunk nincs.

Aki ezen ev utan Tomlint szidja nem ertem.mit nez. Tegye meg hogy megnezi hogy a trillios QBval kieso Rams vagy a Hawks vagy a Falcons jatekoskeretet osszenezi, de ez csak pelda...lehetne a Brownst is hozni
Klemó
Én mondjuk évek óta szidom Tonlint, csak a sok future HoF-zás közben ami a Steelers fórumot jelentette éveken át, ez mindig felesleges kör volt.

És PO esélyesek is leginkább azért vagyunk, mert idén az egész AFC valami rém gyenge. Gyakorlatilag van jóindulattal 3 jó csapat, mögöttük viszont a megszokott szolid középkategória helyett (ebbe idén jó ha 2 csapat tartozik), jön a totális fogalmatlan nihil, ahol bárki megverhet bárkit, de nem azért, mert sok a masszív csapat, akinek kijöhet a lépés, hanem azért, mert sok a teljesen fogalmatlan alakulat, aki bárkitől ki kaphat.

Szerkesztette: Miles
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Arról beszélek, hogy fr QB nélkül kihoztunk egy szezont, legrosszabb esetben is 50%-ra. Gyakorlatilag bármennyibe mernék fogadni, hogy a Ravens ezt nem tudná LJ nélkül.

Ha úgy gondolod, hogy kijönnétek LJ nélkül is 8-8-ra, vagy pozitívra, az gyakorlatilag azt jelentené, hogy LJ nem is akkora impact. Ha nélküle is ki lehet hozni egy szezont pozitívra, akkor köze nincs az MVP-hez, meg ilyesmikhez, gondolom ez egyértelmű.
Jan
Azert nem mi vagyunk az elsők, akik franchise qb nélkül 8:8-at hozunk.

A Patriots egy a Ravensnél sokkal gyengébb védelemmel, és a maximum vicces jelzővel illethető Matt Cassellel hozott egy 11-5-öt, ha jól emlékszem. De arra is lehet példákat sorolni, hogy backup QB-val meddig jut egy csapat a PO-ban, lásd Eagles.

Persze, ahhoz épkézláb edző is kell, amivel mi sok éve nem rendelkezünk ganxta Tomlin az instagram szintű pozőrködésen kívül sok mindent nem mutat már évek óta. Azon lehet vitatkozni, hogy a SB-ok még az elődtől kapott alapoknak köszönhető e, vagy idő közben ment valami félre, de az elmúlt pár év már gyalázatos.

(És akkor arról meg nem is beszéltünk, hogy a fél liga franchise qb nélkül játszik, legalábbis a kezdőként szereplő “nagyágyúk” semmiképpen nem nevezhetőek annak és mikor egy Bears a galaktikus Trubisky-vel van 8-8 közelében, a titanst a félelmetes Mariota hozza erre a szintre, vagy a Coltsot a Pats 3. számú backupja, akkor egy szezon előtt még SB esélyesnek tartott csapattól még a QB kiesése után sem valami csúcs teljesítmény.


Persze, pár hete még itt is többen arról beszéltek, hogy olyan röhejes csapatokat, mint a Bills vagy a Jets röhögve kell vernünk. Ez a Jets meccs kb megmutatja, hogy mire számíthatunk mostanában, mert ha Ben vissza is tér, azt nem hiszem, hogy várhatjuk tőle, hogy a maximum középszerű csapatot megváltson. Azok az idők (sajnos) már elmúltak, az építkezést meg jobb lenne Tomlin nélkül kezdeni, mint vele.
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
" Mondd azt, hogy nem reális elvárás, hogy a Jets, Cards, Bills hármast üssük!"

Láttad a Billst lealább 1x idén? 😊

Tudom, nehéz levetkőzni a régi megszokásokat, hogy a Bills vacak, de az idei védelmük eléggé összeállt, és a támadók pont annyira jók, hogy egy ilyen védelem mellett működjön a játék.
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
6 győzelmed van. Kérdezd meg a Cicákat milyen érzés 1 meccset megnyerni. Lehet már nem is emlékeznek már rá, nem hogy 6 győzelemre.
A 6 győzelmet ezzel a szar játékkal szedtük össze. A mai győzelemnél meg nem volt QB1, WR1, RB1, C. Szerintem ha bármelyik csapatból kiveszed ezt a négyest, az szarul fog játszani!
Szokol
Nem véletlen írtam, hogy a PO esélyes csapatok alsó házában különböző okokból kritikán aluli a játék. Igen, nálunk kb egy jó csapatra való játékos hiányzik a támadóktól. Másoknál meg más a probléma.

Ettől függetlenül a produktum még harmat gyenge, és ez független attól, hogy van e magyarázat rá vagy sincs.

De számomra az igazán szomorú az, hogy 4-5 olyan csapat is van az AFC-ben (velünk együtt, és ez akkor is igaz, ha van rá magyarázat/magyarázkodás), aki PO esélyes, de egy jobb évben a PO közelébe sem nagyon kerülnének, max, egy 6th seed megcsípésére lenne esélye egyiküknek valami giga mázlival,, idén meg ezekből a csapatokokból akár 3 is ott lehet majd az AFC rájátszásában.


És lehet mondani, hogy a harmat gyenge játék oka a kiesett támadósor (ami természetesen igaz), ettől még a csapat nagyon nem PO minőségű játékot játszik, akkor sem, ha a matek idén kijöhet.
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Mielőtt nagyon elszaladunk az esély számolgatás, és a "jaj, po helyen vagyunk" történetben, ne feledjük el, hogy a liga talán legimpotensebb csapata ellen sikerült kiszenvedni egy győzelmet, és nem, a D# nem "állt a lábán", ezt a Bengalst kb 7 nyugdíjas is megállította volna.


Most komolyan, ez egy PO esélyes csapat teljesítménye? Egyetlen mázli, hogy az AFC-ben jelenleg nincs 6 épkézláb csapat, így aztán az olyan zseniális alakulatok is PO esélyessé léptek elő, mint a Raiders, a Colts, a Titans, vagy éppenséggel mi.

Pedig, ha nem csak a mérleget nézem, hanem a mutatott játékot is, akkor eltérő okokból bár, de ezek közül a csapatok közül senkinek nincs jelenleg PO értékű játéka. Komolyan nem emlékszem, mikor volt ilyen gyenge az AFC utoljára, van 3-4 épkézláb csapat, a maradék meg örül, hogy gyakorlatilag bárki odaérhet a PO-ba a többi kutyaütő miatt.
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Roethlisberger....szavakat sem érdemes rá fecsérelni. Tragédia. A hosszú labdái egészen kriminálisak. Futtattuk Washingtont a nagy büdös semmiért. Esküszöm, ha ezt a produkcót Rudi hozza a le a Pecc ellen semmit nem szólok, bár lehet, hogy Rudi néhány labdája Washington kezében kötött volna ki. Egyszerűen annyira rossz volt nézni. Tudom, hogy állandóan azt hangoztatja, hogy még évek vannak benne, de szerintem nincsenek és sokkal boldogabb lennék, ha jövőre Rudi játszana QB1-et. Azt gondolom, hogy akármi is lesz ennek a szezonnak a vége, negatív szezon vagy SB győzelem, le kéne tenni a lantot , vagy le kéne vele tetetni.
Gergőke
A másik ezer éves Steelers legenda, még jó 5-6 évről ez előttről, mikor hulladék volt a fal, Bent ütötték verték.

Akkoriban ment a duma, hogy mekkora vasember, ő bírja, lám semmi baja, simán dobál 400+ yard mellett 3-4TD-t, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az hülye.

Most látszik, hogy igenis volt látnivaló, Ben már egy ideje nagyon nem a régi. Persze, nem a tehetség kopott meg, még mindig képes egy pár meccsen villanni, de az idő és az ütések igencsak nyomot hagytak rajta.

És ez nem ezen a meccsen látszott először.
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Ha csak egy hazai törzsszurkoló (láz) álma lett volna éveken át, hogy nálunk minden csapatrész elit, főként a FO, akkor nem tartana itt a csapat.

Sajnos kint is elhitték ezt, pedig az edzői stáb, élén Tomlinnal évek óta nem képes átlépni a saját árnyékát, nem csak BB játszadozik velük meccsről meccsre, hanem az összes komoly ellenfél a fontos meccseken.

Kifogást persze mindig lehet találni, hogy az elit csapat éppen miért kapott ki (bár természetesen jobbak voltunk az ellenfélnél).

Persze, itthon a sok éves “elitezés” után felhúzott orral el lehet andalogni, de remélem a vezetés kint végre belátja, hogy ez így sehova nem vezet, az nem eredmény, ha az amúgy nem túl kemény csoportot nyerjük, vagy a nagy tivális cicákat, hollókat elkapjuk, közben meg a PO környékén a nagyfiúk haza küldenek két tockossal

Ps: most sem a vereség a baj a Pecctől, hanem a szokásos, hogy az ő eléggé megtépázott edzői karuk megint footballt oktat Tomlinnak (sokadik alkalommal is), egy olyan meccsen, ami igazából nem is élet halál kérdés.
több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Aki azt hiszi, hogy Bell értéke egy darab 2. kör, az nem teljesen látja át ezt a ligát. Bellért most sokan sok mindent adnának. (Az 1+2 lehet túlzó, nehéz belőni, de 1+valami simán)

Franchise QB-t pedig senki nem trédel, akit trédelnek, az nem franchise QB, Bradford sem az. Ergó teljesen rossz összehasonlítási alap. Az legfeljebb vészmegoldás valamelyik csapatnak. (Bár ilyen vészmegoldásért és adtak már 1+4-et) Franchise QB-k az Brady, Brees, BB, Rodgers, Ryan, Newton, Rivers, Wilson és talán még egy-kettő. Őket viszont nem trédelik.

A kérdés sokkal inkább az, hogy a Steelers ezt az utat akarja-e választani, vagy meg akarja tartani hosszú távon, vagy még 1 évet tagelve, vagy elengedi különösebb akadályozás nélkül. Utóbbit tartom a legkevésbé valószínűnek.
Soldados
Aki szerint 1+2-t ér, az egy “picit túloz”. Aki szerint nem ér 1 kört, az “nem érti a ligát”.

Logikus!


Ui: nem Bradfordról beszéltem.
több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
A def edzők biztiben vannak. Tomlin csak TH-t akarta sárkánynak nézni. Khmm...
(Azért bennem élénken él a meccsről - a végtelen és totális tanácstalan arckifejzése mellett - a fekatesópajpacsizás egy játékossal mikor Cida Ida még a szobában vot erősen... továbbra is nagy gangszta májszter az öltözőben ő a Boss, csak épp fogalma nincs mit kéne kezdeni a pályán történtekkel,..................)
kishaszi
Tudom, hogy Tomlin szinte sérthetetlen, és a kiesés óta többször elhangzott, hogy olyan edzőt nem szabad bántani, akinek egyetlen mínuszos szezonja sem volt, de érdemes lenne szerintem azon is elgondolkozni, hogy nem lehetséges e, hogy benne egyszerűen ennyi van.

Tartok tőle, hogy ő az az edző, akiről kb elmondható, hogy minden évben képes PO-ba vinni a csapatát (bár 3x ez azért nem sikerült neki), de kb ennyi. Ahhoz túl jó, hogy kirúgjuk, ahhoz nem elég jó, hogy az igazi nagyokkal egy ligában játsszon.

És előbb utóbb meg fog kelleni hozni azt a fájdalmas döntést, hogy jöjjön inkább valaki, akinél a váltásban persze benne lesz egy 3-13-as szezon is, meg az is, hogy végre képes átlépni a saját árnyékán.

Erre pedig Tomin teljesen képtelen.

Mondjuk azt is érdemes látni, hogy én a kinevezése óta vagyok szketpikus vele szemben, azt látom, hogy a SB-t még elérte egy készen kapott csapattal, és tudom, hogy vele kapcsolatban is sokszor elhangzott a fórumon, hogy még egy ilyen edző nincs (esetleg nagy-nagy krákogások közepette BB-t még elfogadja a topic pár hangadója), a kérdés az, hogy ez igaz e.


Kicsit fura számomra, hogy gyakorlatilag bárki felveti a HC felelősségét, akkor össztűz árad rá, és a probléma az OC vagy a DC (mintha a stáb kiválasztásában a HC-nek semmi felelőssége nem lenne), mégis ha egy pillanatra félretesszük a saját magunk által mantrázott mekkora edzőlegenda Tomlin mondókát, akkor érdemes elgondolkozni szerintem a dolgon.
több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Én egy 2. v 3. körrel beérném amúgy. Ha már ennyire konstruktìv a párbeszéd, neked mi az ötleted Bellre?

Gondolom 20 millàt nem kéne neki adni v sétàljon ki az ajtón? (Tagelésnél meg majd úgy jàrunk, mint Worildsnél, aztán visszavonul.😁)

Egy ilyen kaliberű jàtékost nem engedsz csak úgy el, nyilvàn menni fog a huzavona offseason lehetséges legtàvolabbi időpontjàig. De végül dönteni kell a tagről, mert Bell és az ügynöke egy garas diszkontot nem fog adni
Fast Willie
Nem vagyok orákulum 😕

Bár manapság divatos a fiatalon visszavonulás, ez szerintem inkább csak fenyegetés

Az biztos, hogy a jelenlegi támadó sor egyben tartása nem reális úgy, hogy a védelemre is költeni kell (még akkor sem, ha BB helyett sajnos hamarosan egy újonc fogja csak terhelni sapit).

Persze, mi szurkolók a legjobban azt gyűlöljük, ha valaki ingyen elsétál, de jelenleg szerintem ennek van a legnagyobb esélye, utána talán a tag+megy, és a marad épkézláb pénzét opció (azt ugye szinte biztosan kizárhatjuk, hogy marad komoly pénzért, egyszerűen nem látszik erre a keret)

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Ha csak egy hazai törzsszurkoló (láz) álma lett volna éveken át, hogy nálunk minden csapatrész elit, főként a FO, akkor nem tartana itt a csapat.

Sajnos kint is elhitték ezt, pedig az edzői stáb, élén Tomlinnal évek óta nem képes átlépni a saját árnyékát, nem csak BB játszadozik velük meccsről meccsre, hanem az összes komoly ellenfél a fontos meccseken.

Kifogást persze mindig lehet találni, hogy az elit csapat éppen miért kapott ki (bár természetesen jobbak voltunk az ellenfélnél).

Persze, itthon a sok éves “elitezés” után felhúzott orral el lehet andalogni, de remélem a vezetés kint végre belátja, hogy ez így sehova nem vezet, az nem eredmény, ha az amúgy nem túl kemény csoportot nyerjük, vagy a nagy tivális cicákat, hollókat elkapjuk, közben meg a PO környékén a nagyfiúk haza küldenek két tockossal

Ps: most sem a vereség a baj a Pecctől, hanem a szokásos, hogy az ő eléggé megtépázott edzői karuk megint footballt oktat Tomlinnak (sokadik alkalommal is), egy olyan meccsen, ami igazából nem is élet halál kérdés.
több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Aki azt hiszi, hogy Bell értéke egy darab 2. kör, az nem teljesen látja át ezt a ligát. Bellért most sokan sok mindent adnának. (Az 1+2 lehet túlzó, nehéz belőni, de 1+valami simán)

Franchise QB-t pedig senki nem trédel, akit trédelnek, az nem franchise QB, Bradford sem az. Ergó teljesen rossz összehasonlítási alap. Az legfeljebb vészmegoldás valamelyik csapatnak. (Bár ilyen vészmegoldásért és adtak már 1+4-et) Franchise QB-k az Brady, Brees, BB, Rodgers, Ryan, Newton, Rivers, Wilson és talán még egy-kettő. Őket viszont nem trédelik.

A kérdés sokkal inkább az, hogy a Steelers ezt az utat akarja-e választani, vagy meg akarja tartani hosszú távon, vagy még 1 évet tagelve, vagy elengedi különösebb akadályozás nélkül. Utóbbit tartom a legkevésbé valószínűnek.
Soldados
Aki szerint 1+2-t ér, az egy “picit túloz”. Aki szerint nem ér 1 kört, az “nem érti a ligát”.

Logikus!


Ui: nem Bradfordról beszéltem.
több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
A def edzők biztiben vannak. Tomlin csak TH-t akarta sárkánynak nézni. Khmm...
(Azért bennem élénken él a meccsről - a végtelen és totális tanácstalan arckifejzése mellett - a fekatesópajpacsizás egy játékossal mikor Cida Ida még a szobában vot erősen... továbbra is nagy gangszta májszter az öltözőben ő a Boss, csak épp fogalma nincs mit kéne kezdeni a pályán történtekkel,..................)
kishaszi
Tudom, hogy Tomlin szinte sérthetetlen, és a kiesés óta többször elhangzott, hogy olyan edzőt nem szabad bántani, akinek egyetlen mínuszos szezonja sem volt, de érdemes lenne szerintem azon is elgondolkozni, hogy nem lehetséges e, hogy benne egyszerűen ennyi van.

Tartok tőle, hogy ő az az edző, akiről kb elmondható, hogy minden évben képes PO-ba vinni a csapatát (bár 3x ez azért nem sikerült neki), de kb ennyi. Ahhoz túl jó, hogy kirúgjuk, ahhoz nem elég jó, hogy az igazi nagyokkal egy ligában játsszon.

És előbb utóbb meg fog kelleni hozni azt a fájdalmas döntést, hogy jöjjön inkább valaki, akinél a váltásban persze benne lesz egy 3-13-as szezon is, meg az is, hogy végre képes átlépni a saját árnyékán.

Erre pedig Tomin teljesen képtelen.

Mondjuk azt is érdemes látni, hogy én a kinevezése óta vagyok szketpikus vele szemben, azt látom, hogy a SB-t még elérte egy készen kapott csapattal, és tudom, hogy vele kapcsolatban is sokszor elhangzott a fórumon, hogy még egy ilyen edző nincs (esetleg nagy-nagy krákogások közepette BB-t még elfogadja a topic pár hangadója), a kérdés az, hogy ez igaz e.


Kicsit fura számomra, hogy gyakorlatilag bárki felveti a HC felelősségét, akkor össztűz árad rá, és a probléma az OC vagy a DC (mintha a stáb kiválasztásában a HC-nek semmi felelőssége nem lenne), mégis ha egy pillanatra félretesszük a saját magunk által mantrázott mekkora edzőlegenda Tomlin mondókát, akkor érdemes elgondolkozni szerintem a dolgon.
több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Sziasztok,

egy jó ideje követem a fórumot, de eddig nem regisztráltam.

Annyit szeretnék így elsőre kérdezni, hogy ez a "wishful thinking" topic, vagy lehet normális eszmecserét is folytatni, mert még Steelers szurkolóként is megüti az ember fülét néha 1-1 ordas álmodozás emberek képességeivel kapcsolatban, még akkor is, ha minden szurkoló szíve a hazaiak felé húz.

ui: ha a válasz a nem lehet, akkor inkább törlöm a regem, mert még az amerikai fan site-kon sincs néha ekkora hype, így megyek vissza arra.
Miles
Cső, lehet
sutianap
Oké, csak mert nem akartam rögtön azzal berúgni az ajtót, hogy az LB for 1st&2rd round valóban nem zárható ki teljesen... ahogy az sem zárható ki teljesen, hogy 3db 1st roundot kapunk érte, a szabályok nem tiltják, a brownsnak idén megvan a szükséges pickek 60%-a, szóval végül is nem zárható ki...

De ha kiveszem a kezem a biliből (amit sajnálok, mert jól jönne a 3 pick), akkor egy future franchise QB-ért lejáró szerződéssel a trade block utolsó napjaiban lehetett kapni 1db 2. kört... Egy tagelt futóért olyan sokan nem fognak sorba állni 1+2 pickkel, főleg, hogy emberünk lábában akad némi terhelés az utóbbi évekből.

Bocs, tényleg nem akarok azzal nyitni, hogy szeretem a csapatot, de azért talán nem mindenki 3 picket érő future hall of famer, akiért a fél liga még a családi ezüstöt is zaciba vágná.

Eddig is leginkább az tartott vissza a regisztrációtól, hogy még szurkolóként is nevetséges olvasni 1-1 ilyen álmot, és valahol meg tudom érteni a többi csapat szurkolóinak folyamatos cinkelését, ezt még PIT szurkolóként is rossz folyamatosan olvasni.

(bocs, a többség gondolom ezer éves tagság alatt megszokta, de néha jó lenne kívülről látnia magát 1-1 embernek)
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Mielőtt nagyon elszaladunk az esély számolgatás, és a "jaj, po helyen vagyunk" történetben, ne feledjük el, hogy a liga talán legimpotensebb csapata ellen sikerült kiszenvedni egy győzelmet, és nem, a D# nem "állt a lábán", ezt a Bengalst kb 7 nyugdíjas is megállította volna.


Most komolyan, ez egy PO esélyes csapat teljesítménye? Egyetlen mázli, hogy az AFC-ben jelenleg nincs 6 épkézláb csapat, így aztán az olyan zseniális alakulatok is PO esélyessé léptek elő, mint a Raiders, a Colts, a Titans, vagy éppenséggel mi.

Pedig, ha nem csak a mérleget nézem, hanem a mutatott játékot is, akkor eltérő okokból bár, de ezek közül a csapatok közül senkinek nincs jelenleg PO értékű játéka. Komolyan nem emlékszem, mikor volt ilyen gyenge az AFC utoljára, van 3-4 épkézláb csapat, a maradék meg örül, hogy gyakorlatilag bárki odaérhet a PO-ba a többi kutyaütő miatt.
több mint 4 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Roethlisberger....szavakat sem érdemes rá fecsérelni. Tragédia. A hosszú labdái egészen kriminálisak. Futtattuk Washingtont a nagy büdös semmiért. Esküszöm, ha ezt a produkcót Rudi hozza a le a Pecc ellen semmit nem szólok, bár lehet, hogy Rudi néhány labdája Washington kezében kötött volna ki. Egyszerűen annyira rossz volt nézni. Tudom, hogy állandóan azt hangoztatja, hogy még évek vannak benne, de szerintem nincsenek és sokkal boldogabb lennék, ha jövőre Rudi játszana QB1-et. Azt gondolom, hogy akármi is lesz ennek a szezonnak a vége, negatív szezon vagy SB győzelem, le kéne tenni a lantot , vagy le kéne vele tetetni.
Gergőke
A másik ezer éves Steelers legenda, még jó 5-6 évről ez előttről, mikor hulladék volt a fal, Bent ütötték verték.

Akkoriban ment a duma, hogy mekkora vasember, ő bírja, lám semmi baja, simán dobál 400+ yard mellett 3-4TD-t, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az hülye.

Most látszik, hogy igenis volt látnivaló, Ben már egy ideje nagyon nem a régi. Persze, nem a tehetség kopott meg, még mindig képes egy pár meccsen villanni, de az idő és az ütések igencsak nyomot hagytak rajta.

És ez nem ezen a meccsen látszott először.
több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Én egy 2. v 3. körrel beérném amúgy. Ha már ennyire konstruktìv a párbeszéd, neked mi az ötleted Bellre?

Gondolom 20 millàt nem kéne neki adni v sétàljon ki az ajtón? (Tagelésnél meg majd úgy jàrunk, mint Worildsnél, aztán visszavonul.😁)

Egy ilyen kaliberű jàtékost nem engedsz csak úgy el, nyilvàn menni fog a huzavona offseason lehetséges legtàvolabbi időpontjàig. De végül dönteni kell a tagről, mert Bell és az ügynöke egy garas diszkontot nem fog adni
Fast Willie
Nem vagyok orákulum 😕

Bár manapság divatos a fiatalon visszavonulás, ez szerintem inkább csak fenyegetés

Az biztos, hogy a jelenlegi támadó sor egyben tartása nem reális úgy, hogy a védelemre is költeni kell (még akkor sem, ha BB helyett sajnos hamarosan egy újonc fogja csak terhelni sapit).

Persze, mi szurkolók a legjobban azt gyűlöljük, ha valaki ingyen elsétál, de jelenleg szerintem ennek van a legnagyobb esélye, utána talán a tag+megy, és a marad épkézláb pénzét opció (azt ugye szinte biztosan kizárhatjuk, hogy marad komoly pénzért, egyszerűen nem látszik erre a keret)