medvegyev

Philadelphia Eagles

medvegyev
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
5

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 5 fórum hozzászólás

több mint 5 éve
medvegyev Philadelphia Eagles 5
Lenne pár gyakorlatias kérdésem a meccs/Londonprofikhoz - előre is köszi, ha valaki tud válaszolni valamire:

1. Mikorra érdemes a stadion környékére érnie az embernek, hogy körülnézzen és elfoglalja magát a meccs előtt?
2. Nem stadion vagy meccsközpontú programra van lehetőség a Wembley környékén - vagy pár metrómegállóra? Vagy ott vasárnap minden NFL? (Csak filózok, hogy ha vasárnap reggel fél 8 körül landol a gép Lutonon, akkor mennyi időmet üssem el Londonban, lesz-e egyáltalán időm, érdemes-e egyáltalán csinálni valamit az NFL-en kívül vagy túl drága, van-e valami egyéb program a városba, ahol lehetne csapatni, stb.)
3. Lutonról melyik a legolcsóbb/biztosabb közlekedési metódus föld alatti vagy feletti vonat, vagy busz? Gondolom, bármelyikkel el lehet jutni valami Wembley-hez tartó metró környékére, az meg, hogy 10 vagy 20 perc a különbség, nem gond.
4. Tömegközlekedésre alkalmi jegyeket érdemes venni, vagy van valami bérletszerűség? (Igazából csak a reptér-meccs és a meccs-reptér útvonal a fontos, a többi mind fakultatív, tehát nem szállodázok vagy szabadnapozok a városban.)
5. Tudom, hogy nem sok mindent lehet bevinni a stadionba, de gondolom azért mobil mellett tabletet is lehet, az nem tartozik a tiltott laptopok közé?
6. Hol fogom feltölteni a mobilomat/laptopomat, ha lemerül?😊))

Szerkesztette: medvegyev
több mint 5 éve
medvegyev Philadelphia Eagles 5
1. Mi garantálja, hogy lezavarják a meccset 3 óra alatt és nem lesz OT?
2. Már az egész meccsen azon agyalsz, hogy legyen már vége, gyerünk, mert nem érem el a gépet
3. Ha véget is ér 3 óra alatt, a forgalomnak is össze kell jönni
4. Azt az 50 fontot költsd szállásra és gyere a másnapival, ha pont lekésed, sokkal többet buksz
5. Akkor még este belefér egy kis ivászat is
NB2
Tiszta sor, ezért kérdezem, hogy kinek mi a tapasztalata. Ha más is haza szokott jönni, akkor miért ne. Ha haza is jön, akkor még be is társulok mellé a viteldíjba, ha taxizik. Ha pedig még BKV-val, vagyis LKV-val is teljesíthető a stadion-reptér út szintidőn belül, akkor pláne megéri, ha az ember megnyeri magának a hétfői napot.

A matek, ha 3,5 órás meccsel számolok, ami azt jelenti, hogy 18:00-kor el tudok indulni, amellett szól, hogy elérem a 21:00-s gépet. Ahhoz mikor kell ott lenni?
több mint 5 éve
medvegyev Philadelphia Eagles 5
 pbs.twimg.com/media/DmP1lERW4AEbv0K.jpg:large
Klaci79
kevésbé szofisztikáltan: balek !
mondhatják egyesek
yooker
Így van, bár nyilván a többség pedig azt fogja mondani, hogy beírta magát a történelembe, mert egy "mozgalom" arca, jó eséllyel lég komoly változtatások elindítója azzal, hogy kiállt az elvei mellett, és a jelek szerint még mártír sem akar lenni.

Az pedig, hogy ilyen platformot ajánlott neki a Nike (főleg, hogy végre az NFL is megnyilvánult), alapvetés, hogy elfogadja. Rászorulni nem szorul, de legalább folytathatja a jótékonykodását.
több mint 5 éve
medvegyev Philadelphia Eagles 5
Aki profi Londonba járó, van esély arra, hogy egy Wembley-meccs után (14:30-kor kezdődik?) elérje az ember az este 9-es gépet a Lutonról? Vagy mindenképp ottalvós a buli?
medvegyev
Én nem kockáztatom meg, hanem másnap repülök vissza. Ha 3 órás meccsel számolunk, 17:30kor van vége, a stadionból még ki kell jutni valahogy és eljutni a buszig és a belvárosból is ilyen 45 perc - 1 óra a busszal a reptér ha jól rémlik, szóval elvileg teljesíthető, de necces.
katonadani
Taxira gondoltam, azt lehet előre szervezni. 50 fontból meg lehet úszni a stadion-reptér távot, ha még valaki beszáll, tovább osztódik az összeg, és a stadion meg a reptér között alapból 1 óra alatt van az út, bár nyilván ez alaposan megnőhet meccs után. Ezek szerint látok is esélyt rá, de mivel nem próbáltam még, ezért meggyőzhető vagyok😊
több mint 5 éve
medvegyev Philadelphia Eagles 5
Aki profi Londonba járó, van esély arra, hogy egy Wembley-meccs után (14:30-kor kezdődik?) elérje az ember az este 9-es gépet a Lutonról? Vagy mindenképp ottalvós a buli?