Tompo

Tompo
Utoljára láttuk
több mint 2 éve
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
49


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 2 éve
Tompo 49
Rendelném a megnyert mezem, ami egy Toney mez lenne. Most kijött, hogy 89-es mezszám, de erre mérget merek venni, hogy változni fog :/
GiantsMLBhunter
Én még várok kicsit de már spórolok egy Ojulari mezre. 😉
Ám bármennyire is szeretem DJ-t és szurkolok hogy visszatérjen az első szezonjában mutatott tökös játékhoz én félek hogy mi leszünk a Bills 2.0....
Én nem lettem volna mérges 11 re Fields miatt.
Tudom ez kicsit Ozis de többet látok benne mint DJ-ben és nem gondoltam hogy lecsúszik hozzánk , bár normális OC is kell mindkettőhőz de szerintem ez még nagyon fog fájni.
Na de ne legyen igazam hajrá DJ GO Giants!!!

Szerkesztette: Tompo
több mint 3 éve
Tompo 49
Golladay - Shep - Engram - Slayton - Barkley

Legyetek egészségesek srácok, aztán nézzük meg mit tud DJ 😊 (csak működjön az OL is)
GiantsMLBhunter
Ha lehet szavazni, akkor Engram helyett Rudi 😀
vanek úr
Ez nem is kérdés, bár ő se a blokkolás nagymestere, de még mindig jobb, mint Engram. Viszont továbbra is az OL-en fog itt múlni az idény és amíg nem látom őket normálisan muzsikálni, addig én szkeptikus vagyok.
Szesze
Nyilván OL nélkül csúnyán be lehet sülni de úgy érzem a drafton 1-2 embert hozunk meg és talán így rendben lehetünk..de ilyen kisegítő személyzet nem is emlékszem mikor volt utoljára szóval ez sem elhanyagolhato! Szerintem Garreten nem fog múlni...
yooker
Bár nagyjából elégedett vagyok az FA teljesítményünkkel, de egyelőre ettől függetlenül nem vagyok annyira optimista, legalább is engem meglepne ha tényleg PO lenne ebből jövőre. Nem érzem elég erősnek a falakat ehhez, tavaly is ezt láttam fő gondnak mindkét oldalon és itt szerintem még gyengültünk is tavalyhoz képest. Meglátjuk mi lesz a draftig még, de ha így megyünk neki a jövő évnek akkor nagyon komoly fejlődés kéne ide az ott játszóktól, hogy tényleg partiban legyünk a PO-ért.
Szesze
azert ha jol emlekszem a falunk folyamatosan fejlodott tavaly, raadasul ugy h COVID miatt tavaly hianyzott par szezon elotti workout. most en bizok abban, hogy tobb edzes majd sikerul rendbe rakni szezon kezdetre a falat is.
ilyen igazolasok utan en igenis ugy gondolom, hogy PO kell h legyen a cel, minden mas csalodas, es DG kirugasa kellene h kovesse.
csebi
hat ha azt nézzük hogy még tavaly is partiban voltunk (most lényegtelen hogy hogyan 😊 )
akkor PO lehet cél valóban mert megint nem lesz valszeg kiemelkedő csapat a csoportban ...
yooker
Washington- szerintem a védelem miatt hasíthat jobban fázom tőlük mint a Dallas tól
több mint 3 éve
Tompo 49
 fuzovelkifele.com/2021/02/a-broncosnak-hamarosan-dontenie-kell-von-millerrol/
Ha tényleg free lesz nála kéne bepróbálkozni.
több mint 3 éve
Tompo 49
Inkább csak fussunk...
több mint 3 éve
Tompo 49
Jones kapcsán csak annyi: nehogy 2 év múlva is azt mondogassuk majd, hogy bele kell tanulnia, fejlődnie kell, stb.

Értem, hogy legyünk türelmesek, meg szar az offense, de a pocket presence 16 meccs óta nem javult, és mivel nem nagyon tud túljutni az első célponton, továbbra is olvasható a játéka.

Ezzel nem temetem azonnal, de ha nem javul a teljesítménye (idén egyelőre: 2 TD, 5 Int, 3 fumble), akkor év végén - DG távozásával - backup QB lesz belőle.
Zet
Oké legyen új irányító (szerintem minimum DJ 4. évéig kivárnék, nekem nincs vele akkora bajom). Előbb a csapatot tedd rendbe! Legyen értékelhető fal aki legalább már futáshoz jól blokkol mert futni is tudni kéne. Kell még minimum 2 normális WR, 1 Te, 2 De, 1 LB/MLB 1 CB ez rengeteg lyuk. Ide tegyél be akármilyen újoncot ha nem Wilson kaliber (de még talán ő sem húzná fel a csapat egészét). Eltiporják lásd pl. Rosen, plusz a draft értékelés nem szentírás. Az is majd idővel kiderül plusz ugye akik végzik a "fejlesztését" továbképzését! Piacról meg nincs az a pénz hogy 1 offseason alatt megoldd és nem is vagyunk egy csábító úticél senkinek. Szerintem most nem a QB poszt a legégetőbb számunkra! Én a legjobb elérhető DE jelöltet hoznám akár 1/1 re és még a piacon is fizetnék egyért. Ami még most azonnal kellene az egy normális O line edző mert az vicc, hogy máshol bárkit be tudnak építeni a falba minimum futáshoz jó rendszerhez, de hozzánk érzésem szerint ha megkapnánk bárki komplett falát összeszokva akkor azokat is itt valaki összezavarná és katasztrófa lenne.

Szerkesztette: Tompo
több mint 3 éve
Tompo 49
Nem várok sokat a meccstől. Csak azt szeretném látni, hogy mindenki pissed off és tartja is ezt, ahogy a héten nyilatkozták, sikeresek lesznek a hétközbeni változtatások és legalább valameddig meccsben leszünk. Egyébként kicsit olyan érzésem van, mint a tavalyi Pats meccs előtt, ahol úgy mentünk neki, hogy te jó ég 30-0 lesz, de végül a 3. negyed végéig húztuk/tartottuk magunkat.
Rodaron
Ez KB be is jött.

Szerkesztette: Tompo
több mint 3 éve
Tompo 49
hát ez azért híven tükrözi a mentális mélységet meg a frusztráció szintjét amit elértünk itt az elmúlt évek során hogy szeptember közepén lassan kidobjuk Jonest és úgy egyáltalán a draftról beszélünk...
szerintem ezt még Iktriad sem hozta ( bocs Ik😊 ) a legsötétebb Jagses időkben sem 😊
yooker
Ez ozi sajátosság szezon se kellet neki már 1/1 re akart húzni és leginkább ő tegye mert addig úgy is csak így viselkedik amíg nem ő lesz a stáb egy személyben.
Tompo
Nincs is ezzel semmi gond,ez egy fórum,ahol mindenki elmondja a véleményét,meglátásait,szurkol,vitatkozik,stb.. Én pl amikor megveszem a csapatot,biztos alkalmazom majd ozi-t, mert szükség van két pólusra az egyensúlyhoz..kell a megkeseredett,negatív,életunt,pesszimista hozzáállás is,hogy lehessen a jót is értékelni.
Vobox
Igen kell nincs is azzal bajom ezért olvasom még mindig őt is de akkor ne mondjon magának ellent még ha azt hónapokkal ezelőtt is tette vagy ha igen akkor lássa be vagy mondja ki hogy úgy volt de már máshogy gondolja ennyi és bocs ozi mert nem személyes és ez nem csak neked szól.
több mint 3 éve
Tompo 49
Sok csapat rácseszett idáig aki egy dolgos kis remek szimpatikus kis iparos embert lecserélt egy valódi tehetségre. Vagyis lehet, hogy nem? 😉
ozibozi
Várjunk a jelzőkkel míg összeáll egy normális fal előtte. De én szívesen fogadok mindkettőtökkel abban, h Jonesból egy fasza qb lesz.
Szesze
Lehet hogy az lesz, lehet, hogy nem. Senki nem őt bántja, sőt...lesz még 3 hónap/negyed év/ 14 meccs hogy bizonyítson nekünk.
Lawrence meg Qb lesz az NFL-ben.
/sérülés stb nem ér/
ozibozi
Te most az újabb QB huzással ugyan azt a luxust tennéd mint amit annyira szidsz az elmúlt időben volt 2 projekt QB korai körben korai RB korai Te ezeket mind leszolrad és teszem hozzá jogosan! Most van egy ligaszinten bíztató QB sok csapatnál kezdő lenne és mi logikailag csak is a legjobb elérhető paszsietetőt hozhatnánk mert az tényleg az az építkezés fojtatása nem megint mindent előről azt már csak remélni lehet ha lesz új stáb akkor nem megint minden a nulláról kezdődik mert az nekünk az legrosszabb normál!

Ahogy mások írták kár belénk bármilyen falember vagy bárki amíg az egyzők nem képesek normális sémákat kialkotni és használni őket.
Tompo
A jelenlegi edzői stábból 2!!az KETTŐ meccset láttunk...kicsit erős lenne,már elzavarni őket...a front office már más kérdés..ott kell a váltás ez egyértelmű.
Vobox
Bocs a félreértésért én nem akarom őket elzavarni pont hogy tetszik amit tőlük eddig láttam bár a javulást remélem.
több mint 3 éve
Tompo 49
Sokunkra igaz az hogy anno Nate Solder volt a legjobb elérhető vakoldali T mindenki köztük én is azért imátkoztam hogy DG fizesse meg mert kell és tapsoltunk mert meglett bár egy rendes C is volt már nem tudom ki de ő inkább máshova ment. Aztán pár meccsel később itt szídta mindenki DG-t meg Solder-T hogy mekkora baromság volt idehozni meg stb és olyan sokan elfelejtik hogy ők is őt akarták ugye?? És sokszor ez volt pl Manninget temettétek majd ahányszor lecserélték mindig visszasírtátok csak hogy újra lehessen szídni... Ez megy itt állandóan és nem kell csak úgy elhinni itt van minden feketén fehéren csak vissza kell olvasni!
több mint 3 éve
Tompo 49
hát ez azért híven tükrözi a mentális mélységet meg a frusztráció szintjét amit elértünk itt az elmúlt évek során hogy szeptember közepén lassan kidobjuk Jonest és úgy egyáltalán a draftról beszélünk...
szerintem ezt még Iktriad sem hozta ( bocs Ik😊 ) a legsötétebb Jagses időkben sem 😊
yooker
Ez ozi sajátosság szezon se kellet neki már 1/1 re akart húzni és leginkább ő tegye mert addig úgy is csak így viselkedik amíg nem ő lesz a stáb egy személyben.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Tompo 49
Nem tehetek róla ha egyszerű vagy és még a némítás gombhoz is ostoba 😉 sok ilyen marha van a stadionok büféiben, akik minde
ozibozi
Először is nem tudom, hogy voltál-e NFL stadionban meccsnapon (Bár azon kívül is ugyan az fogadna) ott a sport ünnep, nem mint a gurulósban ahol a sok tagbaszakadt kopasz értelmiségi kimegy anyázni meg szotyit köpködni. Lehet, hogy te ezekbe a stadionokba jársz de én nem szóval nem talált.
Másodszor én nem zárom el magamtól a különvéleményt mert én elfogadom a szólásszabadságot amit ma már kb minden chaten tiltanak és bannal jutalmaznak ha nem az adott téma alanyát/tárgyát méltatod, sőt egyenesen kritizálod.
Véleményem rólad úgy alakult ki ennyire negatívan, hogy magamból kiindulva nem tudom hogy lehet így szurkolónak nevezni magad.
Én minden évben stábtól és játékoskerettől függetlenül úgy várom a szezont, hogy minden hírt figyelek. Van amit rosszul fogadok, van aminek egyenesen örülök de várom mikor látom már a meccset! Erre olvaslak téged és nem látok más mint a savanyúskodást! Hogy a fa...ba lehet így bárkinek/bárminek szurkolni?

És hogy én miért vagyok ennyire lelkes? Mert a szurkolás nekem egyfajta hit. Nem a vezetőkben vagy a tradíciókban, hanem a játékosokban legyenek bármilyenek. Ők azok akik minket szurkolókat meghallanak. Vagyis azokat akik a stadionban, az utcán vagy bárhol bíztatják, leszólítják őket. Ez nekik lelkesítő. Mert ők játszák a játékot, tőlük kell a jó teljesítmény, ezért kell szurkolni. Mondom ezt volt sportolóként mert igen is jó volt hallani a lelátót!
több mint 3 éve
Tompo 49
OBJ szintett lépett tegnap este, csak rossz irányba...
Még a végén ez a trade is DG fogja igazolni, hát nem tudom!
nagir
Azt hittem az már rég le is van papírozva hogy a OBJ Vernon-Zeiter Peppers dealt a Giants nyerte.
Mondjuk es dolog a browns rászedni meg egy másik nyerni.
TSzabi
Mi a jó a Giantsnek? Hog a cserék után még évekig a barnák előtt fognak draftolni, mert ha ez volt a cél, akkor siker van. 😊
ozibozi
Most már leírhatom hogy a Te komentjeidtől agyrákot kapok már évek óta ezt tolod hogy jobb lenne ha csak veszítenénk mert akkor lesz új stáb de már rég beigazolódott a közhely miszerint a fejétől bűzlik a hal ameddig Mara van addig bele fog választani és pont! Nem mondom hogy tegyél úgy mint én de én mint kis szurkoló bizakodom, keresem a szép momentumokat esetleg a Wint és élvezem hogy ismét itt a szezon.
több mint 3 éve
Tompo 49
Eddig mindig volt egy pozitív és egy negatív elképzelésem a meccsekről, aztán általában utóbbi jött be és minden tré volt. Most viszont annyi az ismeretlen, az új arc, a sérülésből visszatérők, új edzők mindenhol, simán benne van egy hatalmas blama, de egy meglepetés győzelem is.

Én magam annyit szeretnék, hogy az egész offense mutasson fejlődést, és hogy jó legyen őket nézni. Ha már kikapunk, azt tegyük 30-40-re. A fal erősödött, Andrew Thomas remélhetőleg beválik, Jones mutasson fejlődést, Barkley és az elkapók Tete-től Engram-ig pedig mind mutathatnának egy konzisztens teljesítményt. Így a gyengébb támadósorok ellen még lehetne is esélyünk. Ugyan itt érdemes megjegyezni, hogy ki tudja Big Ben milyen lesz.. sokat hagyott ki, előtte sem volt már annyira OP, ő se lesz fiatalabb, és az egyéb közhelyek mellett, elkezdett úgy kinézni mint FitzMagic 😀

A védelem szintén totál homály, bár itt ugye nagyobb konszenzus, hogy tök gyengék leszünk. De itt is új edző, új LB, új CB, talán erősödő pass rush (legalábbis Carter nem futott rossz előszezont) fiatal sec. Biztosan gyengék lesznek, de kérdés mennyire. A futást fogni kell, utána meg bízzunk Big Ben gyengélkedő visszatérős formájában... ha létezik ilyen.

Szerintem egy szoros "már majdnem azt hisszük, hogy nyerünk, de végül mégse" meccsen: 34-31 L
PeppyRapier
Majdnem stimmel csak 34-31 W mert szar a védelmünk de az O most végre bivaly lesz!
több mint 3 éve
Tompo 49
Sokunkra igaz az hogy anno Nate Solder volt a legjobb elérhető vakoldali T mindenki köztük én is azért imátkoztam hogy DG fizesse meg mert kell és tapsoltunk mert meglett bár egy rendes C is volt már nem tudom ki de ő inkább máshova ment. Aztán pár meccsel később itt szídta mindenki DG-t meg Solder-T hogy mekkora baromság volt idehozni meg stb és olyan sokan elfelejtik hogy ők is őt akarták ugye?? És sokszor ez volt pl Manninget temettétek majd ahányszor lecserélték mindig visszasírtátok csak hogy újra lehessen szídni... Ez megy itt állandóan és nem kell csak úgy elhinni itt van minden feketén fehéren csak vissza kell olvasni!
több mint 3 éve
Tompo 49
hát ez azért híven tükrözi a mentális mélységet meg a frusztráció szintjét amit elértünk itt az elmúlt évek során hogy szeptember közepén lassan kidobjuk Jonest és úgy egyáltalán a draftról beszélünk...
szerintem ezt még Iktriad sem hozta ( bocs Ik😊 ) a legsötétebb Jagses időkben sem 😊
yooker
Ez ozi sajátosság szezon se kellet neki már 1/1 re akart húzni és leginkább ő tegye mert addig úgy is csak így viselkedik amíg nem ő lesz a stáb egy személyben.