Cincinnati Bengals - New York Giants
1 hónapja
De, nektek is 😉NEkünk nem? 😕Szurkolni fogok Nektek 😊Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
nagir
tamas424
warr_b
1 hónapja
Mi történt Jones-al? Én direkt nem is néztem... 😔Futott, földre vitték, belesérült... Hamstring ha minden igaz.
SirPub

A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry Mike Tyson FAN!!!
1 hónapja
Mi történt Jones-al? Én direkt nem is néztem... 😔
1 hónapja
NEkünk nem? 😕Szurkolni fogok Nektek 😊Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
nagir
tamas424

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Szurkolni fogok Nektek 😊Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
nagir
1 hónapja
Arizona nagyon kétarcú, a Ravens-t meg szétszedte a covid. Mondjuk. Persze a Hawks védelme meg ergya, szóval bármi lehet 😊Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424

1 hónapja
Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424

A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry Mike Tyson FAN!!!
1 hónapja
Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
1 hónapja
Ha jól hallottam hamstringVan infó, mi van vele? Húzódás?Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WAzért nálunk is kiesett Jones 3. Negyed elején
warr_b
csebi
warr_b

1 hónapja
Van infó, mi van vele? Húzódás?Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WAzért nálunk is kiesett Jones 3. Negyed elején
warr_b
csebi

1 hónapja
Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424

1 hónapja
Biztosra veszem😜Remélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
1 hónapja
Remélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
1 hónapja
Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WBurrowal a ti meccsetek is meglett volna
warr_b
1 hónapja
Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WAzért nálunk is kiesett Jones 3. Negyed elején
warr_b
1 hónapja
Hú, hát ez borzalmas volt... de a győzelemet nem kell megmagyarázni
1 hónapja
Remélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyáját
1 hónapja
Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals W

1 hónapja
Akkor reméljük Daniel Jones helyre jön a Playoffig 😀
1 hónapja
🤣Ez a Bengals, ezért szeretjük
1 hónapja
Lehet venni egy sort mkinek a védelemben
1 hónapja
Most kiderül akar-e nyerni a Cinci....NEm 😀
nagir

1 hónapja
Uraim, playoff helyen vagyunk
1 hónapja
A td-jüknél ezerszer nagyobbat engedtek el. De minndegy!!!!!!A kibaszott zebrákDobható volt
ironroy
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!