Cincinnati Bengals - New York Giants
több mint 3 éve
Szép return
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Zet
1 549
ST hagyott benne vagy 25 yardot baszki
több mint 3 éve
A kibaszott zebrákDobható volt
ironroy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Zet
1 549
Jöjjön a fake punt
több mint 3 éve
Most kiderül akar-e nyerni a Cinci....
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ekkora hülyeség holdingot, ennyi esze nincs flemmingnek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
A kibaszott zebrák
több mint 3 éve
A d-n fog mulni
több mint 3 éve
LOL
több mint 3 éve
Na most a zebrák vernek meg minket
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Ez remenytelen
több mint 3 éve
És megoldotta3 yard kell a csoportelsőségért.Gallman megoldja, csak ne passzoljunk...
Zet
nagir
több mint 3 éve
Baszki
több mint 3 éve
Jesus cry
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Na kb ennyi pl
több mint 3 éve
3 yard kell a csoportelsőségért.Gallman megoldja, csak ne passzoljunk...
Zet
több mint 3 éve
Borzaszto toketlenek vagyunk Jones nelkul ...Azt hittem McCoy ennel.tobbre kepes de egy nagy 0 sajnos
Pedig nem kene sok tole
több mint 3 éve
Ez a Mccoy pedig eleg jo playanak tunt neha collegeban...Rég vót, tán igaz se volt.
yooker
több mint 3 éve
Zet
1 549
3 yard kell a csoportelsőségért.
több mint 3 éve
Ez a Mccoy pedig eleg jo playanak tunt neha collegeban...Kulcsszó a tűnt
yooker
több mint 3 éve
Ez a Mccoy pedig eleg jo playanak tunt neha collegeban...
több mint 3 éve
Na nem szerzünk pontot és visszadjuk a labdát kikapunk...
több mint 3 éve
ozibozi
17 140
Lewis rámhozta a szivbajtmeg is volt neki tiltva hogy menjen, csak szarul pattant a labda
csebi
több mint 3 éve
Az meg nagyobb ötlet voltÖöö, elkúrt fake punt? 😀Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Ezt én is kérdezhetném Tőled 😊
warr_b
tamas424
warr_b
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Például 😊Ööö, elkúrt fake punt? 😀Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Ezt én is kérdezhetném Tőled 😊
warr_b
tamas424
warr_b