Titans

Tennessee Titans

Titans
Link
www.titansonline.com
Lakhely
Angyalföld
Utoljára láttuk
4 hónapja
Regisztrált
több mint 18 éve
Fórum hozzászólások
676Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
ha a múlt héten nem írtam semmit, akkor inkább most se....

TitanUp!

5 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
egyébként ez valahol elgondolkoztató, hogy évek óta liga-top punterünk van. valamit azért csak tudunk, ha már falat építeni nem...

TitanUp!

6 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Meglátjuk. Mariota is sokáig úgy tűnt...

De kétségtelen, hogy jobban nézett ki - jelenlegi helyzetben - gyakorlatilag mindkét irányítónknál...

7 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Valaki olvasott arról valamit, hogy a védelem miért nem utazott el Indianapolisba?

Ehhh... úgy néz ki, hogy idén ilyen lesz a tipikus idegenbeli meccs.

TitanUp!

7 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
OK, akkor otthon jók (legalábbis elfogadhatóak) vagyunk, idegenben meg olyanok, ahogy láttuk?

Nem feltétlenül baj, csak azért a szezon előrehaladásával idegenben is kelleni fog valami hazai szintű teljesítmény.
MIndenesetre ez nagyon rendben volt minden szempontból. (vagy persze az is lehet, hogy a Bengals valamiért sokkal szarabb, mint ahogy eddig mindenki gondolta...)

TitanUp!

7 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
harmadik negyed közepén inkább kikapcsoltam.
ez siralmas volt. mondjuk nem is értem, hogy miért nem a félidőben hagytam ott; amikor 11 yardról ennyit hozunk ki, akkor azt a napot el kell engedni.
Nem tudom, hogy a falunk mitől lenne jobb, de ezzel a játékhívással láthatóan ennyit tudnak csinálni. Attól tartok, újra kellene írni a playbook nagy részét és a játékhívásokat a fal tudásához kell igazítani.
Hosszú és fájdalmas szezonnak néz ki (pedig a divízió minden csak nem erős...).
TitanUp!

8 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
The Titans ran 17 plays inside the Saints' 30-yard line and netted 14 yards, counting penalties. The defense forced the Saints into six third downs of 4 yards or longer in the second half and allowed them to convert four.

Szerintem is - az adott FG döntés és egyebek mellett - ez a lényeg.

Ja, és tavaly a Jags elleni utolsó meccsen ugyebár elengedtek egy ennél sokkal inkább incomplete passzt. Most akkor majd várom, hogy ezek a hibák kiegyenlítődjenek...😉

8 hónapja
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Max. respect a coaching staff-nak meg minden és persze a végrehajtás nyilván dadogott az egész meccsen, de akkor is 4&6-ra szerintem neki kell menni egy ilyen helyzetben.
És jó-jó a védelem, de amikor kellett, akkor mégse tudták a labdát visszaszerezni.
Ehhh... látatlanban több volt ebben a meccsben. (ti hol tudtátok nézni?)
TitanUp!

több mint 1 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
én szeretnék menni és kész vagyok némi jutalékkal átvenni annak a jegyét, aki esetleg megnyerné...

 shp.csharmony.epsilon.com/pages/NFL_US/2023_London_ROI/?ck=

több mint 1 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Egy kicsit több volt mint amit vártam, de jellemzően kevesebb.
Mint az egész szezon.
Kár érte.
TitanUp!
Titans
Dobbs megtette a magáét. Abszolút vállalható játékkal a végsőkig küzdve, állva haltatok meg. Maximális tisztelet.
iktriad
Dobbsnak egy dolga lett volna 16-10-nél, hogy ne veszítse el a meccset.
Adott egy FG-t az interceptionnel, meg benyalta azt a sack-et (ami szerintem nem volt fumble) ami eldöntötte a meccset.

Borzasztóan gyenge támadósorunk van, amit semilyen védelem nem kompenzálhat.

A Jags oda-vissza nyert, jogos a PO, grat.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Szóval van szerencsém négy óra autózásnyira leledzeni Baltimore-tól, így nem sokat kellett gondolkoznom, hogy a hétvégi program mi legyen - pláne, hogy nagylányom is vevő volt a túrára.
Kb. fél háromra értünk fel, akkor a stadion körül már nagyban ment a kirakodás, tailgate előkészítés, szokás szerint rengeteg ruhás, kajás, minden... kellemes húsz fok volt, nyilván van aki szerint az igazi fociidő nullánál kezdődik, de mi nem bántuk...
Hotelt egész elfogadható áron találtam az öböltől pár saroknyira így a szállás foglalás után nekivágtunk megkeresni a Market streetre hirdetett Titans gyülekezőt. Ott mindjárt Mike Keith-be futottunk bele, aki bőszen jattolgatott mindenkire, lehet, hogy egy közös képre le kellett volna vadászni, de már mind 1.
Végül egy szomszédos kocsmába mentünk be, mert ami meg volt hírdetve összejövetelre az tele volt - úgyhogy sajnos nem is tudom, hogy ki volt a meglepetés vendég...
Toltunk egy kis kaját aztán séta a stadionhoz; tényleg lila volt minden. Mutatóba persze akadt egy-két navy blue, meg világos kék, meg Titans címeres fehér; de tele volt a parkoló, tele volt minden felvezető út (kivetítőn ment a SF meccs, mellette koncertek, no meg sütögetés hegyek); hatalmas hangulat volt, de beszólások max addig voltak, hogy zakó lesz - és azért aki valóban két szónál többet szólt, az inkább aggódó volt, hogy Henryt hogyan tudják kezelni; de igazság szerint én is csak annyit vártam, hogy 10 ponton belül legyünk, mert valójában csak arra mertem érdemben tenni.

Szóval ott voltunk a stadionnál kb. három órával a kezdés előtt, átküzdöttük magunkat a tömegen, hogy tényleg az elsők között bent legyünk, a kapuknál már kezdődtek a sorok, szóval beálltunk mi is kb. 2:45 perccel a kezdés előtt a kapuhoz, hogy kb. 2:15-tel előtte be is jussunk (összességében ez az egy kellemetlenség volt) - szerencsére annyira beláttunk, hogy a SF meccset a folyosói tv-ken lehetett látni.

Bent mindjárt lementünk oda ahol régebben vonult be a vendég csapat a pályára (ill. valójában most is onnan vonultunk be, de a szünetben és meccs végén sajnos a másik sarokban levő bejáratot használták), a csapatok még edző felszerelésben tolták a bemelegítést, élmény volt tényleg pár méterről látni a passzokat, elkapásokat, sprinteket, rúgásokat, az egészet - pedig nem az első meccsünk volt, de ilyen közelről még soha nem néztük az előkészületeket. (majd vhogy kitalálom, hogy hogyan tudok képeket megosztani)
Aztán kb. egy órával a kezdés előtt, amikor visszamentek az öltözőbe felültünk a helyünkre (a 103 szektorba - pont előttünk kapta el Jonnu a TD-t), a meccs előtt fél órával tényleg már egy szabad ülőhelyet nem láttunk, marching band felvezetés, himnusz, bevonulások - döbbenetes hangerejú fújolás (de az első momentum talán tényleg az volt, hogy a bevonulásunk után a játékosaink egyenesen a "kezdőkörbe" mentek és az egész csapat ott tett még egy utolsó fogadkozást...); aztán Baltimore bevonulás, egész hangulatos volt, a végén persze LJ - MVP skandálással - gondoltam, OK remélhetőleg mehet a Pro-Bowlra...😀

A meccs olyan volt, amilyen - tényleg jó volt a védelmünk. Szabályosan tudtak passzt védekezni és összességében a kulcsmomentumokban hozták amit kellett; nagyon nagyot játszottak.

Meccs vége felé mondjuk láttunk néhány vereséget rosszabbul viselő illetve győzelmet túlságosan kiélvező szurkolók közötti verbális konfliktust, de mi csak szövegelést láttunk, mást nem, az utolsó két percre meg gyakorlatilag csak a kb. 1500-2000 Titans szurkoló maradt... Aztán a W formációkor már visszamentünk megint az első sorba; megünnepeltünk minden játékost, Henry meg külön nagy arc volt, mert tényleg a fél stadionnal lepacsizott, az egész vendég kispad mögötti résszel kanyartól kanyarig; elvileg találni róla egy csomó képet a neten, koronát kapott, meg minden; aztán vissza a szállodába, út közben főleg a gratulációt kaptuk, de persze volt, azért aki fennhangon bosszankodott, hogy ilyen McNaires meg Henrys mezes (lányomé) szurkolók csapatától ki tudtak kapni és mennyivel jobbak blah-blah-blah... hagytuk; ill. az Orioles stadion mindig egy különleges élmény még üresen is, inkább azzal foglalkoztunk. Sajnos a szállodában már nem volt nyitva semmi, elmenni meg nem volt kedvünk, mert ahogy ígérték pont amikor hazaértünk elkezdett szakadni az eső, szóval igazán mázlis volt minden a meccsel kapcsolatosan.

Kansas-ben meg...? Ha nem csinálnak rajtunk 51 pontot elégedett leszek.

TitanUp_

több mint 4 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Lányom a végén tudott Henryvel pacsizni.... ez azt hiszem mindent elmond az esténkről....😁

Holnao majd nyilván írok egy hosszabbat, de most ünnep.

több mint 5 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Na, mivel a meccs eldőlni látszik a fumble-val; meg Henry negyedikkel, így inkább írok a múlt heti túráról.

Elmentünk már pénteken, csak a nagyobbik lányommal, mert a másikat nem lehetett rávenni; és azért pénteken mert azért ezt a nettó 10,5 órás utat inkább kettőben szeretem letudni, meg így már ott voltunk szombat estére... 😀
Némiképp azért irígykedek mindig, hogy milyen létszámban jönnek vendégszurkolók Nashvillbe és szomorú vagyok, hogy ennyire nincs érdeklődés Nashvill-ben és környékén a Titans iránt, bár kétségtelen, ha jönne néhány jobb szezon bizonyára visszatérnének a nézők (még ha ez azzal is járna, hogy nem tudnék én sem face value alatt jegyhez jutni).
Vasárnap, mivel késői meccs volt, volt időnk körbejárni egy kicsit, meg bambulni a tailgate partit, meg lányom kipróbálta a zip-line-t, ami megviselte Steve Smith-t is a beharangozóban... szóval jó mindig körbejárni egy kicsit, pláne, hogy tényleg kifejezetten kellemes idő volt, a bárok persze tömve, de gyerekkel általában nem szívesen látják az embert, szóval inkább fagyiztunk egy nagyot (Mike's Ice Cream, a 2nd streeten szinte közvetlen a Broadway mellett, szerintem kötelező program)
a stadionban toltunk egy jó pulykacombot, meg egy loaded potato skint, meglepően olcsó volt 7 ill 8 usd, amit különösen az 5-5 dolcsis víz és közepes sültkrumpli mellett értékel az ember.
lassan telt a stadion, fent foltunk a 332 C sorában, ami elvileg kifejezetten season ticket holderes hely, de még így is jutottak ide is Jets szurkolók, nem mintha gond lett volna velük, de azért akkor is zavaró.
a meccs ugyebár botrányosan kezdődött, de valahogy élőben úgy éreztem, hogy nem kaphatunk ki és végig úgy voltam vele, hogy majd az utolsó drive-ban nyerünk; mondjuk az utolsó előtti drive-ban erősen elbizonytalanodtam és kellett a győzelemhez néhány bírói tévedés is (amikor vmiért simán két yarddal hátrébb rakták egy elkapás után a labdát...); de a győztes drive igazán rendben volt. amit nem értettem ott sem - és a mai meccsen sem - hogy a special team blokkolásunk egy kicsit szét van csúszva. mind a visszahordásoknál (mondjuk vasárnap Jackson kétszer is fair catch-et kért, úgy, hogy 10 yardra nem volt semmi, ami azért felettébb bosszantó volt) és a pont rúgásoknál / puntoknál is. Egyszerűen módszeresen kb. odaérnek a rúgóhoz, amit nem tudok hova tenni.

A védelem összességében határozottan jobban nézett ki, mint az elmúlt hetekben, de nyilván kellett hozzá egy ilyen támadósor is; de azért FG-ken tartani módszeresen rövid pályán bármely ellenfelet, az mindig jó eredmény. a támadók meg hoztak, amennyi kellett, tetszik ez a két futós játék, szépen megtörik a védekezést, ma meg Henry nyilván császár lesz egy időre (sajnos a fantasy csapatom csak alsó házas, de azért a 60+ pont jól néz ki mindig).

a közvetlen környéken ülők kifejezetten kedvesek voltak - és örültek, hogy végre nem vendégek vannak mellettük, bár nyilván a környék is nehezen viselte a meccs eleji tökömböki screeneket 3 és 1000-nél; de a végére összeállt a támadás is és a szurkolói hangulat is.

Szóval jó túra volt, Nashvilleben a belvárosban is jelentős építkezések zajlanak, és meccsnapon a parkolás nehézkes lehet, de a Musician Hall of Fame melletti részen, kb. 10 perc extra sétára (egészen közel a State Capitolhoz, meg a bicentennial parkhoz (ami szerintem tök érdekes, de azért a lányomat annyira nem fogta meg) lehet ingyen parkolni és a kijutás is kicsit könyebb a városból...

hát kb. ennyi; húzzuk be ezt a mait, aztán azért egy hosszú héttel csak-csak meg lehet verni a Giants-et, és akkor lehet számolgatni; vagy ha nem, akkor úgyse érdemlünk semmit,

Titan Up!

több mint 6 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Na szóval. Volunteers kimaradt, a család vad-póni iránti érdeklődése győzött (Mount Henry - Virginia állam legmagasabb pontja és a környező állami park) - az eredményt nézve nem is biztos, hogy baj (17-13-ra nyertek egy 28-as hendis meccsen...).

Nashville a szokásos arcát mutatta, rengeteg szurkoló az utcákon, bárok tele, mondjuk ennyi vendégszurkolót szerintem még nem láttam (Chicago, Cincinnati - mondjuk ők is rengetegen voltak,de nem ennyien, Indianapolis, Denver); pláne ez a hülye neonzöld szín elég feltűnő tud lenni; meg mondjuk jellemzően a Titans szurkolók inkább a stadion környékén gyülekeznek, na meg a Broadway-en és a környező két utcában (tehát a városban...😀) nem nehéz feltűnően soknak lenni. De itt most a stadionban is mindenfelé Seahawks mezek és pólók, sőt zászlók voltak, még Sea - Hawks féle felelgetős is majdnem ment. mi a 336-ban voltunk legfölül (hülye Ticketmastersnek nem szabad az első napon elhinni, hogy nincs már jobb jegy a piacon...két héttel az egyéni meccsek megnyitása után sokkal jobb helyek voltak...) körülöttünk relatív Seahawks többség volt, pedig ez a "hazai" oldal...
Himnusz ugyebár érdekesen alakult, de mind egy, kezdőrúgás, fogadhattuk és kiderült, hogy vendégben is jó hangjuk van a Seattle-ieknek... azért a hazai oldal se szólt rosszul, ahogyan elég gyorsan kiderülhetett ugyebár a hamvába holt támadásaink alkalmával, de igazán a Sherman féle late hit-ig nem lehetett nagy hangulatról beszélni, viszont azután eltűnt a lagymatagság a lelátóról (mondjuk szerintem ez egy barom szabály, simán ki kellett volna zárni, különösen, hogy - jogosan vagy sem, az most mind 1 - de már volt egy unsportsmanlike conductja az interception / pass interference kapcsán...).

Szóval a meccs jó kis puntháborúval, meg field position harccal ment, aztán persze ahogy elkezdett passzolni a Seattle benyeltük, mert nem igazán fedeztük jól az elkapókat - a végeredményben a majd 400 passzolt yard is ezt mutatja, viszont azért a végén az 1:15 alatti FG mutatta, hogy ha akarunk, akkor tudunk menni (de azért, hogy miért nem kértünk időt 0:25-nél és vesztettünk 16 mp-t azt nehezen emésztem meg).

A félidőben a Tennessee State University tényleg látványos produkciót csinált, de szerencsére a második félidő miatt hamar feledésbe merülhet...

Mondjuk ahogy kijöttünk nem gondoltam volna, bántóan az öltözőben maradt a védelem az első drive alatt, de szerencsére a Seahawks D sem akarta elkezdeni a második félidőt, nem igazán tudtam a szememnek hinni a Matthews TD-nél - a passz pillanatában még bosszankodtam is egy pillanatra, hogy a szabad játékot egy ilyen bubble passzra pazaroljuk; de aztán gyorsan kiderült, hogy mi volt vele a cél...😀 aztán a védelem megjött, a Seattle védelem egy kicsit nagyon szétcsúszott és a play action-t nagyon megették; Murray 75 yardosa meg ha jól olvastam a Carrol era leghosszabb engedett TD-je volt, szóval ezzel tul.képp vége is lehetett volna (mondjuk ennek majd megpróbálok utánakeresni, hogy a Seattle mikor engedett három egymás utáni akcióban 3 TD-t, mindenesetre nagyon jól időzítették.)

persze a végére még maradt izgalom, de valójában nem. a Seahawks szurkolókból is a harmadik harmad abszolút elvett minden lelkesedést, leginkább a környékünk az O koordinátorukat osztotta, hogy miért nem tudnak olyan játékokat csinálni Wilsonnak, mint mi Mariotának... de ez meg legyen az ő bajuk; azért amikor a puntnál röpültek a zászlók és véglegessé vált a győzelem, az azért jól szólt kifejezetten a stadionban, kis tüzijáték, meg ami jár...

Hát ennyi, majd próbálok képeket is megosztani, de igazán nem tudtam magam megerőltetni, mert még mindig el tuduk veszni a meccsnézésben és nem a megörökítésre figyelek.

Hát röviden ennyi, a Sherman féle skirmish összességében szerintem többet adott, mint amit a kioltott bünti miatt elvett ( a támadó fal nagyon nagyot játszott - According to the folks at Pro Football Focus, Mariota was pressured on just 2 of his 37 dropbacks vs Seattle, the lowest pressure rate of any QB on Sunday); annyiban lehet akár úgy venni, hogy szerencsénk volt, hogy két nagy játékkal 55 yardos, meg egy 75 yardos TD-t is tudtunk csinálni, de az elvett punt return meg Mariota futott TD-je szerintem összességében azt jelentik, hogy simán csak jobbak voltunk ezen a vasárnapon.

mindenesetre könnyűvé tették a hazautat és nehézzé a kérdést, hogy belefér-e idén még egy meccs...

Kellemes hetet mindenkinek,
TITAN UP!

több mint 4 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Ennyire éretten és jól utoljára McNair idejében láttam játszani a csapatot.
A védelem egyszerűen parádés volt, hajolt, hajolt, de nem törött egész meccsen; illetve tudott meccs közben váltani, hogy a screen passzokon szorosabban ott legyenek, hogy a pálya közepén ne legyenek annyira egyedül az elkapók stb stb szép íve volt az egésznek, a goal line stand még az első félidőben, meg az, hogy a másodikat FG távolságon kívül hoztuk magáért beszél.
Henry.
Tannehillnek ennyi kellett, remélem, hogy a hétvégén a Ravens a fordítottját hozza mint a Pats és maximálisan elkötelezi magát a futójáték ellen és akkor majd ő hozza a meccset (szerintem az volt a Pats vereségének az oka, hogy az első félidőben nem hitték el, hogy 4-5 ember nem fogja megállítani Henryt és mire a második félidőre feltoltak 6-7 embert a boxba, addigra "vége volt a meccsnek").
Kern. És még egyszer Kern. Fantasztikus.

És meg van a jegy jövő hétre Baltimore-ba, becsszó rendesen beszámolok róla, 103-as szektor teteje - életem első meccse lesz az alsó szinten; eddig mindig kakasülőn voltam, de most közelebb akartam lenni.

Titan Up!

szerk: egy fontos apróság:  titansized.com/2020/01/05/titans-jayon-brown-update-shoulder/

Szerkesztette: Titans

több mint 2 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Gratula, a 4&8 miatt megérdemeltétek, meg egyáltalán nagy küzdelem volt a szezon és Baltimore-ban döntő meccsen sose egyszerű.

Remélem, hogy továbbjuttok a WC körben...

több mint 4 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
A hangulat alakul, special team melegít. Az átmozgatás még pads nélkül a WReknek már meg volt, AJ közelről kifejezetten durván néz ki.
Még 52 perc

több mint 4 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Szombatra elég szutyok időt mondanak Massachusetts-be, a futójáték pláne fontos lesz.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wacagehrgdlmrysquyfb
Winter Storm Henry expected to hit New England
Tennessee Titans running back Derrick Henry isn't the only Henry that the New England Patriots will have to deal with this weekend. Winter Storm Henry is also set to wreak havoc in Foxborough.


A Pats több SB-t nyert mint ahány wild card meccset, és remélhetőleg elgondolkoztatjuk őket arról, hogy nekik a Miami ellen kellett volna nyerni....

Szóval, miért ne mi...

TITAN UP!

Szerkesztette: Titans

több mint 6 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Lehetett volna szebb is, de a Pats ereje, pláne a bye week-kel, foltokban a bírókkal, Lewan sérülésével és általában, leginkább a tapasztalatlanságunk miatt ennyire volt elég. Legalább volt miért izgulni január közepén is, ez pedig elég régen esett meg velünk; és talán az, hogy így lett vége ad nekik egy nagy adag emlékeztetőt a holtszezonra, hogy hova kellene eljutni.

A meccset majd ha egyszer visszanézem, inkább akkor értékelném; ha valaki azt mondja, hogy mi szerezzük az első, meg az utolsó TD-t, talán még látatlalnban el is fogadtam volna, de a kettő között sajnos elég rosszul nézett ki. Védelemben nem tudtunk Brady-re semmiféle nyomást helyezni, Gronk ellen sokkal több double coverage kellett volna, az összetettebb end-around fake játékaiat meg simán túlfutottuk; támadásban a Decker elleni opi mintha megtört volna minket, aztán jött egy csomó elfogadhatatlan elkapó/TE false start, holding, Lewan sérülése és ettől szétesett a játékunk, futójáték megszűnt, Mariota csak küszködött, elbozonytalanodott, és a sack-ek is csak gyűltek, nem merte eldobni a labdát és nem is védték meg igazán jól. Vártam volna valami pluszt a special team-től is, egész évben ott volt, hogy Jacksonnak összejön végre egy szabályos visszahordás; bíztam benne, hogy most lesz, hát az is elmaradt; belefért volna valami plusz vmi onside, vagy fake-punt, valami ami hátha felrázta volna őket (jajjjj az az encroachment a puntnál, na az is gyilkos volt). Hát röviden, még így a meccs alatt értékelve ennyi.

Egy jó drafttal, egy kicsit jobb alapszakasszal... hát majd ősszel meglátjuk.

TITAN UP!

Szerkesztette: Titans

több mint 6 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
ja, és mindenki bekaphassa az összeset, aki lesajnálta a csapatot és úgy kezdte, hogy a Wild Card meglepetés bárki, csak nem a Titans...
EZ FOCI VAZZE! PO BABY!
TITAN UP!