2011 NFL Draft (Április 28-30.)

Kövesd velünk három napon keresztül a Draft minden apró történését! Idén még színvonalasabb közvetítéssel és több meglepetéssel is jelentkezünk

Bár itthon nincs tv-csatorna, mely élőben adná az eseményt (az ESPN America csak felvételről mutatja), aggodalomra semmi ok, a bowl.hu-n – és az első nap az NSO.hu-n – nem lesz olyan választás és mozzanat, amiről a hazai amerkaifutball fanatikusok lemaradnának! A játékosbörze magyar idő szerint április 29-én, hajnali 2 órakor startol, ám az oldalunk a "száraz tények" elemzésén túl széleskörűbb elemzéssel is szolgál majd, már 28-án 21 órától megkezdjük a felvezetést.

 

A tervezett program:

 

1. nap (1. kör):

  • beharangozóműsor és videóközvetítés egészen hajnalig (kezdés: április 29., 0:00)

    résztvevők: Geist Miklós (Ork), Herczeg Ádám (Höri), Horváth Róbert (JJ), Kiss Ferenc (Fucu), Lang Péter (Igor), Tálosi Tibor (haromt) és Rajnai Gergő (Rajna)

  • szöveges liveblog a többi szerkesztő közreműködésével

 

2. nap (2-3. kör):

  • beharangozóműsor és videóközvetítés (kezdés: április 29., 22:00)

    résztvevők: Herczeg Ádám (Höri), Horváth Róbert (JJ), Kiss Ferenc (Fucu), Lang Péter (Igor), Tálosi Tibor (haromt)

 

3. nap (4-7. kör):

  • liveblog Demeter Ádám (Döme), Igor, haromt, Höri és JJ közreműködésével (kezdés: április 30., 17:00)

     

Természetesen igen fontos számunkra az interaktivitás, tehát az előre lefektetett témákon, mint például a konferenciánkénti áttekintés a hiányposztokról és sok egyéb érdekességen kívül bátran kérdezzetek, illetve osszátok meg észrevételeiteket akár a liveblogon, akár a fórumon. Az nem lehet kifogás, hogy valaki nem ismeri a játékosokat, hiszen fő célunk pontosan ennek az állapotnak a megszüntetése, szórakoztató módon. Draftra felkészülni, a bowl.hu legyen addig is veletek!