Esti friss - 12/09

Írta: r.baggio — 2015. december 9., 23:47

Ezúttal szerdai a hét első hírcsomagja.

Kifejezetten csendesen kezdődött ez a hét az NFL-ben, ráadásul a college football első osztályának alapszakasza is véget ért, már csak az Army-Navy örökrangadó és a Heisman-díjátadó maradt a bowl-szezon előtt. Az NCAA legjobb játékosának járó - tavaly az irányító Marcus Mariota által elvitt – trófeát szombaton viheti haza a Derrick Henry (RB, Alabama), Christian McCaffrey (RB/KR, Stanford), Deshaun Watson (QB, Clemson) trió egyik tagja.

A Nike kedd este hozta nyilvánosságra a 2016-os Pro Bowl mezeit, melyekkel ezúttal is az egyszerűségre, letisztultságra törekedtek, ötvözve az új Vapor Untouchable nevű termékcsaládjuk technológiájával.

A Clevelandnél a QB-káosz tovább folytatódik, és bár érezhetően Mike Pettine főedző nem volt a vezetőséggel egy állásponton, végül beadta a derekát és bejelentette, hogy újra Johnny Manziel lesz a kezdő. Pettine nyilatkozatában utalt is rá, hogy az edzői stáb és a front office között nincs nagy egyetértés, ami a Browns 2-10-es mérlege után senkit nem is lepett meg. Egy másik vezetőedzőnek, Chip Kelly-nek a futók okoznak nehéz éjszakákat, a nyáron megszerzett DeMarco Murray frusztráltságát a pletykák szerint a tulajdonos Jeff Lurie-nak panaszolta el Kelly-t megkerülte, a holtidényben távozó LeSean McCoy pedig újfent nem bírta megállni, hogy ne szóljon oda korábbi mesterének a Bills Eagles elleni mérkőzését megelőzően. Herm Edwards biztosan Kelly pártján áll, az ex-Chiefs HC a minap az ESPN-en fakadt ki Shady mondatain.

A Raiders három éves szerződéshosszabbítást írt alá közben Jamize Olawale-vel, a fullback (és fontos special teamer) markát ezen időszak alatt hat millió dollár ütheti. A Chicago sérültlistára tette Martellus Bennett TE-t, aki így vélhetően többé nem is fog játszani a Bears-ben. 53 elkapásával Bennett még ugyan vezeti a csapat házirangsorát, az utolsó három meccsen csupán epizódszerephez jutott. Az azonban 100%, hogy négy védő sem játszhat a Vikings-ban csütörtök éjszaka a Cardinals ellen, az NT Linval Joseph láb-, az OLB Anthony Barr ágyék-, az FS Harrison Smith combhajlító-, az SS Andrew Sendejo térd-sérülés miatt esett ki.

A Ravens-nél az irányító Matt Schaub agyrázkódást szenvedett, ezért elképzelhető, hogy az évet még a Chicago-nál indító Jimmy Clausent a Baltimore színeiben láthatjuk viszont kezdőként, a New Orleans-nél a futó Mark Ingram válla fest elég csúnyán, nála az IR sincs kizárva (azóta oda is került).


Hozzászólások

több mint 8 éve
Nemes samu09 Houston Texans 15 — I like the Texans, I like who we are
"Houstonban az irányító Matt Schaub agyrázkódást szenvedett..."
Baltimore-ban. Neeem kell nekünk Schaub 😊