ARENA4
24 feliratkozó
9 órája
Tipp, le kell mondani és ajánlanak olcsóbban folytatást egy kis idő után. 😀Ez pedig az egész szezonra vonatkozó összeg:Lehet még korai, de azt lehet tudni, hogy az előszezonból mennyi meccset ad az A4?Ha más csapatokra vagy kíváncsi a DAZN-on a Pre meccseket ingyen szokták adni, csak egy regisztráció kell.
KB23
KeyG
your NFL Game Pass subscription will renew on August 1, 2026.Gabesz92
This season, continue watching every game in 1080p Full HD, at home or on the go. Stream on two devices at once and download content to watch anywhere. Plus, enjoy exclusive shows, new short-form highlights, fan-favourite content like Sunday in 60 and Coach's Film, and every big moment with NFL RedZone.
To continue delivering the best service, we are updating our pricing. Your price this season will be HUF 59990. Your subscription will renew automatically - no action is needed.DAZN
Nekem 52990 lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 órája
Ez pedig az egész szezonra vonatkozó összeg:Lehet még korai, de azt lehet tudni, hogy az előszezonból mennyi meccset ad az A4?Ha más csapatokra vagy kíváncsi a DAZN-on a Pre meccseket ingyen szokták adni, csak egy regisztráció kell.
KB23
KeyG
your NFL Game Pass subscription will renew on August 1, 2026.
This season, continue watching every game in 1080p Full HD, at home or on the go. Stream on two devices at once and download content to watch anywhere. Plus, enjoy exclusive shows, new short-form highlights, fan-favourite content like Sunday in 60 and Coach's Film, and every big moment with NFL RedZone.
To continue delivering the best service, we are updating our pricing. Your price this season will be HUF 59990. Your subscription will renew automatically - no action is needed.DAZN
11 órája
Lehet még korai, de azt lehet tudni, hogy az előszezonból mennyi meccset ad az A4?Ha más csapatokra vagy kíváncsi a DAZN-on a Pre meccseket ingyen szokták adni, csak egy regisztráció kell.
KB23
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Lehet még korai, de azt lehet tudni, hogy az előszezonból mennyi meccset ad az A4?A változás jogát fenntartjuk, de úgy néz ki, hogy ezeket:
KB23
2026. augusztus 6. 2:00 Arizona Cardinals - Carolina Panthers (HoF Game) - ARENA4
2026. augusztus 21. 2:00 Houston Texans - Las Vegas Raiders
2026. augusztus 24. 2:00 Tennessee Titans - Seattle Seahawks
2026. augusztus 28. 2:00 Cleveland Browns - New England Patriots
2026. augusztus 29. 2:00 Philadelphia Eagles - Cincinnati Bengals
Egyelőre csak elsőnél tudok fixen csatornát mondani.
1 napja
Lehet még korai, de azt lehet tudni, hogy az előszezonból mennyi meccset ad az A4?
2 hónapja
Jó közvetítès volt, köszi, a vègeredmèny kèvèsbè 😏és szerencsére kommentáror poszton is erősítés ahogy hallom, főleg ha Cselleng úr helyett lesz majd Rév Dani.😊Ok most már látom 😉Bocsánat, de sehol nem látom a közvetítést egyelőre, lehet mégse lesz???Bocs itt kérdezem, de talán itt is releváns, arról lehet tudni valamit, hogy az NHL PO-ból mit adtok akár neten akár tévében? Legalább az első kört illetően.Ennyit tudunk egyelőre:
dande2
2026. április 22. 1:00 Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens
2026. április 26. 22:30 Los Angeles Kings vs Colorado Avalanche
shawnka
dande2
dande2
zavi27
2 hónapja
és szerencsére kommentáror poszton is erősítés ahogy hallom, főleg ha Cselleng úr helyett lesz majd Rév Dani.😊Ok most már látom 😉Bocsánat, de sehol nem látom a közvetítést egyelőre, lehet mégse lesz???Bocs itt kérdezem, de talán itt is releváns, arról lehet tudni valamit, hogy az NHL PO-ból mit adtok akár neten akár tévében? Legalább az első kört illetően.Ennyit tudunk egyelőre:
dande2
shawnka
dande2
dande2
2 hónapja
Ok most már látom 😉Bocsánat, de sehol nem látom a közvetítést egyelőre, lehet mégse lesz???Bocs itt kérdezem, de talán itt is releváns, arról lehet tudni valamit, hogy az NHL PO-ból mit adtok akár neten akár tévében? Legalább az első kört illetően.Ennyit tudunk egyelőre:
dande2
shawnka
dande2
2 hónapja
Bocsánat, de sehol nem látom a közvetítést egyelőre, lehet mégse lesz???Bocs itt kérdezem, de talán itt is releváns, arról lehet tudni valamit, hogy az NHL PO-ból mit adtok akár neten akár tévében? Legalább az első kört illetően.Ennyit tudunk egyelőre:
dande2
shawnka
3 hónapja
Nagyon köszönöm!Bocs itt kérdezem, de talán itt is releváns, arról lehet tudni valamit, hogy az NHL PO-ból mit adtok akár neten akár tévében? Legalább az első kört illetően.Ennyit tudunk egyelőre:
dande2
shawnka
3 hónapja
Bocs itt kérdezem, de talán itt is releváns, arról lehet tudni valamit, hogy az NHL PO-ból mit adtok akár neten akár tévében? Legalább az első kört illetően.Ennyit tudunk egyelőre:
dande2
3 hónapja
Bocs itt kérdezem, de talán itt is releváns, arról lehet tudni valamit, hogy az NHL PO-ból mit adtok akár neten akár tévében? Legalább az első kört illetően.
3 hónapja
Évek óta csak a Net4+-on adhatjuk. Ott lesz mindhárom nap, az első magyar kommentárral.Gyors kérdés Draft 1. napjáról lesz közvetítés a TV-ben? Még nem találtam erröl semmit. Tudtok valamit?emlékeim szerint már tavaly sem volt
Toto21
musor.tv/napi/tvmusor/MATCH4/2026.04.23
itt rákeresve az arénára sem mutatja
NB2
3 hónapja
Akkor marad az NFL Network. Azt hiszem a draft ingyenes.Gyors kérdés Draft 1. napjáról lesz közvetítés a TV-ben? Még nem találtam erröl semmit. Tudtok valamit?emlékeim szerint már tavaly sem volt
Toto21
NB2
3 hónapja
Gyors kérdés Draft 1. napjáról lesz közvetítés a TV-ben? Még nem találtam erröl semmit. Tudtok valamit?emlékeim szerint már tavaly sem volt
Toto21
3 hónapja
Gyors kérdés Draft 1. napjáról lesz közvetítés a TV-ben? Még nem találtam erröl semmit. Tudtok valamit?
3 hónapja
Basszus, az Arena nem a hajnali Truckot ismétli reggel, hanem a múlthetit xddnézd vissza a max4-en...sd-ben 😊
zacknorb
3 hónapja
Basszus, az Arena nem a hajnali Truckot ismétli reggel, hanem a múlthetit xdd
3 hónapja
YoungZeeZee
9 908
Már megint egy agyfasz választás a csatornától!🤮vajon felkinaltak nekik?
Inkább adják a Match4en ma 16.00kor az Ipswich-Birmingham meccset, ami a kutyát nem érdekli, mint a BBRovers-WBA amin két magyar lesz a kezdő összeállításban és egy kiesési rangadó...
Bravó
Jah, közben rájöttem, így hagyták, hogy kapcsolgatás nélkül végignézhetem a Baszk körverseny első szakaszát. Köszönöm 😜
nagir
3 hónapja
Már megint egy agyfasz választás a csatornától!🤮Inkább adják a Match4en ma 16.00kor az Ipswich-Birmingham meccset, ami a kutyát nem érdekli, mint a BBRovers-WBA amin két magyar lesz a kezdő összeállításban és egy kiesési rangadó...
Bravó
Jah, közben rájöttem, így hagyták, hogy kapcsolgatás nélkül végignézhetem a Baszk körverseny első szakaszát. Köszönöm 😜
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
Én is azt hittem hogy az internet rossz hogy nem tudtam kiimádkozni hogy elinduljon a Motogp...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Isten b+ ezt a retkes céget, már megint összefosta magát a szutyok tákolmányuk!Akkor nem az én internetemmel van a baj xdd
xrace77