Fantasy Olimpia

1 feliratkozó

1 hónapja
Rajna Tennessee Titans 7 691 — Nega Scott
Én is akkor összevetem a valóságot az előrejelzéssel.

1. kör: Emma McKeon. 50 és 100 gyors aranyesélyes, de 200-on és 100 pillén is dobogóvárományos. A lényeg persze a két női gyorsváltó, ami a floort adja nála, és akkor még ott van a két vegyesváltó is, ahol érmet szerezhet. Maximum hét érem, ami nyilván nem lesz meg mind, de a váltók miatt magas a floor is, a sok szám miatt a ceiling is. 3. volt a listámon, 43,8 várható ponttal.

Az egyik gyorsváltót nagyon elrontották, de így is túlteljesített, 4 arany+3 bronz, azaz a 43,8 helyett 52 pont, abszolút az MVP, ha minden igaz, nem csak a csapaton belül, hanem az egész olimpián. Én sejtettem, hogy közel lesz Dresselhez és Bileshoz, de azt nem hogy veri is őket (Biles körülményei ugye ismertek azért). Kellett ez a túlteljesítés nagyn, abszolút steal volt az 1. kör végefelé.

2. kör: Cate Campbell. Ugyanaz, mint McKeon, csak 200 gyors, 100 pille és minden bizonnyal 4x200 nélkül, így kicsit alacsonyabb a ceiling, de kb. ugyanazt várom mindkettőtől. 5. volt a listámon, 31,6 várható ponttal.

McKeon dominálta, így egyéniben egy bronzra futotta, de két váltóarany jött. Én azt gondoltam, hogy egy kicsit McKeon előtt lesz egyéniben, ezért jósoltam neki 32 pontot de ez a 24 is teljesen rendben van. Igazából a lényeg kettejük összege, 76 pontot hoztak 75,4 jósoltra, szóval pont bejött amit vártam kettejüktől.

3. kör: Sunisa Lee. Itt a csapatarany adja a floort, aztán jut neki, amit Biles hagy, de felemeskorláton ő a favorit amúgy is. Szóval 2 arany mellé 1-2 egyéb érem is befigyelhet. 12. volt a listámon, 21,5 várható ponttal.

Hát itt bekavart a Biles-ügy de nem igazán élt vele. Egyéni összetett+csapat ugyanúgy arany+ezüst mint előre várható volt (csak fordítva jött ki), de szerenkénti döntőkből összesen egy bronz jött, ez még Biles indulása esetén is csalódás lett volna. A 20 pont így is teljesen OK, hozta a várható pontjait csak a ceiling magasabban volt a Biles-visszalépés után.

4. kör: Michael Norman. A két 4x400 adja a floort, és egyéniben is ő a favorit, de nem lepne meg, ha elbukná. Mindenesetre ez 2 arany+valaminek néz ki. 14. volt a listámon, 21,2 várható ponttal.

Ahogy somos is írta, úgy nekem is felfghatatlan, miért dobnak el egy fix aranyat az amerikaiak a vegyesváltóban, gondoltam azért az ér nekik valamit de mégsem. Így a 400-ask, köztük Norman is -1 aranyról indultak, egyéniben is alulteljesítés volt, szóval 1 váltóarany és 10 pont jött, ez csalódás.

5. kör: Daiya Seto. A két vegyesen favorit hazai medencében, és Milák mögött egy 200 pillés érem is befigyelhet. 17. volt a listámon, 19,7 várható ponttal.

Kb. az egyetlen japán favorit az olimpián, aki abszoút besült, hihetetlenül alultejesített ideőkben és helyezésekben is. Teljesen érthetetlen, abszolút nullázás a legnagyobb bustom.

6. kör: Xu Xin. Vegyes páros és férfi csapat pingpong, elég fix 2 arany. 20. volt a listámon, 19,3 várható ponttal.

A csapatarany jött, de vegyes párosban a japánok megepték őket. 16 pont, minimális, de annál meglepőbb elmaradás a várttól.

7. kör: Artur Dalaloyan. Kb. Sunisa Lee férfiban (Nagornyy mögött), de az oroszok messze nem olyan dominánsak a férfiaknál, mint az amerikaiak a nőknél, szóval a sok számból jó lenne 2-3 érem, a csapatarannyal megtámasztva alulról. 27. volt a listámon, 17,6 várható ponttal.

Ő nem jött olyan jól vissza a sérüléséből, mint sokan írták, úgyhogy egyéniben árnyéka volt önmagában, a csapatarany jött. 10 pont, ami nem brutális alulteljesítés, de elmaradt a várakozásoktól.

8. kör: Yoshida Tsukasa. Judo csapatarany+aranyesély egyéniben. 31. volt a listámon, 17,5 várható ponttal.

Az egyéni bronzra jött ki, csapatban meg a meglepetésezüst. Ez így is 10 pont de mindkét számában több volt, alulteljesítő.

9. kör: Quanera Hayes. A két 4x400-as váltó a kiindulási alap, és egyéniben is éremesélyes Miller mögött. 43. volt a listámon, 16,1 várható ponttal.

Ő a válogatón volt toppon, itt meg annyira gyenge volt, hogy még a 4x400-ból is kimaradt. Teljes nullázás, Seto után a második legnagyobb bust.

10. kör: Elijah Winnington. A 400 gyors favoritja, és a 4x200-as váltón is bízok benne, meg 200on is éremesélyes lehet (ott elég nyílt a mezőny). 32. volt a listámon, 17,4 várható ponttal.

Egy újabb válogatóhős, és a váltójuk sem volt olyan erős mint vártam, úgyhogy egy váltóbronzzal, 4 ponttal elképesztő bust lett.

11. kör: Abe Hifumi. Judo csapatarany+aranyesély egyéniben. 40. volt a listámon, 16,6 várható ponttal.

Egyéni arany+csapatezüst. Hozta a várható pontokat, és csak a csapatdöntő iatt ne lett ebből 20, abszolút elégedett vagyok vele.

12. kör: Wang Zongyuan. Kínai műugró, egy páros arany és egy egyéni ezüst várható tőle. Nagyon vitték már a műugrókat, muszáj volt egyet behúznom. 58. volt a listámon, 14,5 várható ponttal.

Páros arany+egyéni ezüst, ahogy várható volt. 16 pont, megfelelt az elvárásoknak.

13. kör: Bodonyi Dóra. Dana remélhetőleg behúzza két aranyra, vagy legalább egy aranyra+egy páros éremre. Így legalább jutott nekem is magyar. 52. volt a listámon, 15 várható ponttal.

Négyes arany+páros bronz. Kicsit lehetett volna szebb de ez jött ki, abszolút rendben van a 14 szerzett pont a 15 vártra.

14. kör: Tonaki Funa. Judo csapatarany+éremesély egyéniben. 71. volt a listámon, 13,3 várható ponttal.

Ő az első dzsúdós akit benéztem és nem szerepelt csapatban, de legalább egy egyéni ezüst jött. Az elvárásaim hülyeségen alapultak, a teljesítménnyel elégedett vagyok, de ha jobban tudom a csapatverseny lefolyását, nem is draftolom, pláne nem itt.

15. kör: Madison Wilson. Az ausztrál gyorsváltókban lesz szerepe, az remélhetőleg két arany, talán délelőtt a vegyesváltkban is úszhat. Vártam vele, mert godolom az egyéni számok hiánya miatt nem lesz népszerű, de itt már a 2 arany elég értékes volt. 37. volt a listámon, 16,8 várható ponttal.

Miután a 4x200-t elrontották az auszik, csak egy arany és egy bronz lett belőle, előbbit meg be sem írta a rendszer, de valójában 14 pont, teljesen rendben volt ez.

16. kör: Meg Harris. Ugyanaz, ausztrál váltóember. 38. volt a listámon, 16,8 várható ponttal.

Ugyanez a helyzet, a 14 pont teljesen OK. A nagy húzás O'Callaghan lett volna akit csak egy váltóba vártam, ehhez képest háromban úszott, és a vegyesváltó aranyérme miatt 24 pontot hozott volna, ami top3 körös termés; egy 5-6. száú úszótól elég szép 😊

17. kör: Aaron Wolf. Judo csapatarany+éremesély egyéniben. 72. volt a listámon, 13,3 várható ponttal.

Vele megúsztam a csapatverseny benézését, mert benevezték, és hozott is fontos győzelmet a németek ellen. Az egyéni arany feülteljesítés így 16 pontot hozott, ami abszolút felüteljesítés részéről.

18. kör: Jeffrey Hoogland. Lavreysen mögött a másdik számú pályasprinter, favorit a csapatsprintben, éremesély sprintben és keirinben. 61. volt a listámon, 14,1 várható ponttal.

Közel volt Lavreysenhez, majdnem behúzta az egyéni sprintet, keirinben mégsem őt indították valamiért. Így egy arany és egy ezüst, 16 pont, felülteljesítés, de lett volna ebben még egy érem, és az egyéni arany is elérhető lett volna, de nem vágyom túl sokra, jó volt ez tőle.

19. kör: Svetlana Kolesnichenko. Miután volt precedens write-inre, beírtam, különben a 7. kör tájékán rámentem volna. Többieknek is ott volt a lehetőség, főleg aztán Romashinára, vagy utána a szinkroncsapat többi tagjára egy aranyért. Két szinkronarany. 18. volt a listámon, 19,4 várható ponttal.

Jött a papírforma két arany.

20. kör: Svetlana Romashina. Copypaste Kolesnichenko.

Nyilván neki is.

21. kör: Dorothee Schneider. Német díjlovagló, csapatban favorit, egyéniben ezüst vagy bronz a reális. Lovaglásban ez a leegkiszámíthatóbb szám, jó a sansz az arany+egyéb éremre. 80. volt a listámon, 12,3 várható ponttal.

Az egyénit elrontotta, de a csapatuk kiemelkedett, egy arany, 10 pont teljesen OK.

22. kör: Jessica von Bredow-Werndl. Ugyanaz, mint Schneider. 81. volt a listámon, 12,2 várható ponttal.

Ő egyéniben bravúraranyat hozott, a csapatarany viszont nem is volt kérdés. 20 pont, abszolút steal ilyen hátul.

23. kör: Tashiro Miku. Judo csapatarany+éremesély egyéniben. 77. volt a listámon, 12,8 várható ponttal.

Ő sem volt ugye a csapatban, de az egyéni ezüsttel elégedett vagyok. A 6 pont nem sok, de hülye voltam, hogy ledraftoltam.

24. kör: Kyle Chalmers. Még egy ausztrál gyorsúszó, 100-on ő a favorit, 200-on éremesélyes. A három férfi váltóban is szerezhet érmet. Alacsony floor, mert sehol sem fix, de 5 éremesély itt már jó. 49. volt a listámon, 15,2 várható ponttal.

Gyengébb volt, mint vártam, de főleg a váltók miatt. Egyéniben ezüstöt hozott, ami OK, a két váltóbronz lehetett volna kicsit több. Így is hozott 14 pontot, ami a várt pontszámmal egyezik, jó húzás volt, csak lett volna benne több is.

25. kör: Kenny Bednarek. 200-on éremesélyes, a 4x100-as váltó pedig nyer, ha nem váltja el magát. 96. volt a listámon, 11 várható ponttal.

Tudom, hogy az amerikai 4x100 mindig besül, de hihetetlen, hogy megint így lett. Az egyéni ezüst 200-on így is remek, a 6 pont OK, de azért ebben bennragadt egy arany.

26. kör: Hamada Shori. Judo csapatarany+éremesély egyéniben. 78. volt a listámon, 12,4 várható ponttal.

Hálisten őt is nevezték a csapatba végül, egyéniben pedig bravúrarany, így 16 pontot hozott abszolút felülteljesítés, steal.

27-30. kör: az orosz RG csapat 4 tagja. Elég biztos arany, nem kell ragozni. 104-107. hely a listámon, 9,8 várható ponttal.

Hát az orosz ritmikus gimnasztika Bernnel kevert Marseille-e és Irapuatója volt most Tokió, ezzel értelemszerűen nem számoltam. Így is ezüstöt hoztak mind, de be volt ide tárazva kb. 30 fix aranyérmes, akik asszem mind nyertek is, de én kihúztam a legtutibbat, akik besültek. Majdnem ezen ment el a ligagyőzelem, de az ezüst is épp elégnek bizonyult.

Összességében benéztem pár dzsúdóst, és érzésre sokkal több váratlan besülésem volt, mint felülteljesítőm, de a lényeg, hogy az ausztrál női gyorsúszás a 4x200 elrontása ellenére is hozta a várt pontokat, igazából ez volt a kulcs. A 4 ausztrál lány a csapatomban hozott 104 pontot, ami szinte megegyezik azzal, amit vártam tőlük. Négyen hozták a csapat pontjainak negyedét, ráadásul kettejüket a közepén húztam be.

Végül nagyon szoros lett, dawyd csapata jobbat hozott, mint vártam, pedig végül is nála is voltak nagy alulteljesítők, de az eleje a draftjának hihetetlenül erős lett, csak Andrew nem hozta a vártat vagy annál jobbat a top5 pickjéből, és voltak nagy stealjei, mint Regan Smith vagy Melnyikova.

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Nézzük részletesen, mi lett vs mit vártam.

1. Australia Kaylee McKeown, úszás, 100 hát, 200 hát, 200 vegyes egyéni aranyesélyek, plusz vegyes váltó. 3. volt a listámon. - 200 vegyesen nem úszott, de így is jött 3 arany és egy bronz, rendben van.

2. South Korea Kang Chae-young, íjászat, világcsúcstartó, sajnos azt benéztem, hogy csak 3. lett a rangsorolóban, így lehet, hogy a mix csapatban nem lesz benne, de női csapatarany tuti, és az egyéniben is érmes. 9. volt a listámon. - ebből csak a női csapatarany lett meg, csalódás, jobban oda kell figyelnem a csapatok/váltók összetételére

3. United States Ryan Murphy, úszás - 100 hát, 200 hát, vegyesváltó, talán mix váltó, 2 arany és 2 ezüst a terv. 5. volt a listámon. - 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz lett végül, kis csalódás, Rylov túl erős volt.

4. Great Britain Duncan Scott , úszás - 200 gyors, 200 vegyes, meg 3 vagy 4 váltó, ha szerencsém van, 3 arany kijöhet belőle. 16. volt a listámon. - Nem lett szerencsém, de 1 arany és 3 ezüst így se rossz

5. Great Britain Oliver Townend, lovaglás - egyéni és csapat military, 2 érem, remélem, 2 arany lesz. 28.volt a listámon, kis reach. - Egyéniben nem nyert érmet, csapatban hozta az aranyat.

6. Hungary Tamara Csipes, kajak - szerintem a párost és a négyest nyeri, az egyesben meg lesz meccs a bronzért Danutával. 24. volt a listámon. - Majdnem, 4-esben arany, egyesben ezüst, de párosban nem lett meg a dobogó sem.

7. South Korea Kim Woo-jin, íjászat - hasonló, mint a másik íjász pickem, 3. koreai a rangsorolóban... 13. volt a listámon. - hasonló, mint a másik íjász pickem...

8. United States Allyson Felix, atlétika - 4x400 női és vegyes váltó tuti arany, remélhetőleg egyéniben is hoz még valamit. 18. volt a listámon - 1 arany, 1 bronz, azt máig se értem, miért nem rakták be a vegyes váltóba, meg is szívták.

9. United States Sabrina Massialas, vívás - első autópick, de amerikai vívó, hátha jön tőle valami, legalább csapatban... - jött is egy 4. hely csapatban, itt jöhetett volna egy 10-15 pontos valaki.

10. Seychelles Rodney Govinden - na, ez az igazán bosszantó, Seychelle-szigeteki vitorlázó, egyben zászlóvivő, Rióban volt egy bíztató 45. helye. Itt jöhetett volna biztos 10-15 pont, ehelyett ez... - lásd előbb

11. Jamaica Stephenie Ann McPherson, atlétika - egyéniben aranyesély 400-on, és 2 tuti ezüst a 4x400-as váltókkal, 20. volt a listámon - majdnem bejött, mix váltóban nem futott, egyéniben 4. lett, aztán olyan idegállapotba jött, hogy még a női váltóban sem futott, nagy nullázás.

12. Germany Michael Jung, lovaglás - a másik military esélyes Townend mellett, plusz a csapat, ezt a versenyt még életemben nem néztem, de most fogom, legyen 2-2 arany és ezüst a két versenyzőmnek, és akkor mindegy a sorrend. 😊 37.volt a listámon. - ebből is látszik, hogy nem értek a lovagláshoz, nullázott szépen.

13. United States  Chloe Dygert, kerékpár - kronoban nagy esélyes, de a mezőnyversenyben is odaérhet, 30.volt a listámon. - pályán összekínlódott egy bronzot.

14. Denmark Emma Astrand Joergensen, kajak - 200 és 500 egyéniben 2 érem várható, 43. volt a listámon. 2 érem jött is, mindkettő bronz lett sajnos, legalább az egyiknél magyar volt előtte.

15. Jamaica Shericka Jackson atlétika - egyéniben éremesély 400-on, és 2 tuti ezüst a 4x400-as váltókkal, 27. volt a listámon - végül 100-on lett egy bronz, 4x100-as váltó arany, 4x400 váltó bronz, ez rendben van tőle


16. Denmark Lasse Norman Hansen, kerékpár - madison és csapat üldözéses fő aranyesélyes, 32. volt a listámon. - 1-1 arany és ezüst, rendben van.


17. China Tang Xijing, torna - egyéni összetett, csapat, meg hátha 1-2 szeren is odaér a dobogóra, 2-3 érem kinézhet neki, 41. volt a listámon - Csapatban és egyéniben is 7. lett, egy gerenda ezüstöt hozott, nagy csalódás.


18. Italy Filippo Ganna, kerékpár - nem igazán az ő pályája a kronó, de annyira erős volt az elmúlt években, Giro óta erre készül, szerintem megnyeri. Emellett pályán is megy az olasz csapatban, ott is kinéz egy érem. 47. volt a listámon. - Végül pályán jött az arany, nem rossz, de egy aranyas versenyzőből jöhetett volna nyugisabb is.


19. United States Gerek Meinhardt, vívás - egyéniben és csapatban is éremesélyes, 65. volt a listámon. - egy csapat bronzot sikerült összekínlódni


20. Switzerland Martin Fuchs, lovaglás - valamiért a 3. lovasom, miközben a sport tökre nem érdekel, de díjugratásban egyéniben arany, csapatban éremvárományos, 20. körben már elfért. 52. volt a listámon. ebből is látszik, hogy nem értek a lovagláshoz, nullázott szépen.

21. Kenya Hellen Obiri, atlétika - kenyai 5000-10.000 méteres futó, 2 érem, aztán majd elosztják egymás között a másik jómadárral. 78. volt a listámon. Egy érem lett, 10.000-en nem bírta a tempót.


22. Norway Jakob Ingebrigtsen, atlétika - 1500-5.000 dupla, ez kicsit pánik pick volt, de ki tudja, hátha lesz Nuurmi után még egy északi futó, aki csodát csinál (mondjuk akkor még nem nagyon voltak afrikaiak asszem). 79. volt a listámon. 1.500-on szépen lerendezte,

23. Great Britain Charlotte Dujardin, lovaglás - jéé, még egy lovas, ő fogja elrontani Rajna díjlovagló aranyait. 😊 Reálisan inkább 2 érem várható. 77. volt a listámon. Ez kivételesen nagyjából bejött, 2 érem meglett, de csak 2 bronz.

24. South Korea Kim Jung-hwan, vívás - koreai, kardozó, másik ágra került, mint a magyarok és Oh, itt már nem volt jobb ötletem, Csapatban érem, egyéniben meg fene tudja. Nem volt a listámon, igazából vívókat nem annyira akartam húzni, teljes lutri az egyéni sokszor. 1 arany, 1 bronz, ez rendben van

25. Brazil Isaquias Queiroz dos Santos, kenu - egyéniben és párosban is éremesélyes, write-in volt, remélem, bejön, és be is fogja számolni az eredményeit. 68. volt a listámon. Write-in, úgyhogy nem számolja, de nyert egy aranyat egyéniben, a páros 4. lett.

26. ROC  Anastasia Voynova, kerékpár - még egy pályakerékpáros, egyéni és csapatsprintben hozhat érmet, csapatban talán aranyat is. Szintén write-in, ami azért furcsa. 69. volt a listámon. Teljesen formán kívül tolta, nagy nullázás.

27. Canada Andre De Grasse, atlétika - 100m és 200m, nyerni nem fog, de éremre mindkét távon jó lehet. 2 ezüst pedig többet ér, mint 1 arany. 😊 76. volt a listámon. Nyert is egyet 2 bronz mellett, 27.körben ez több, mint OK.

28. Norway Karsten Warholm, atlétika - egyszámos versenyző, azt azért nyeri remélem. Nem volt a listámon. A megnyerte nem egészen adja vissza azt, ami történt. 😊

29. Belgium  Remco Evenepoel, kerékpár - kicsit sok kerékpárost húztam asszem, ő az 5. a 30-ból. Az időfutam és a mezőnyverseny pályája is jobban fekszik neki, mint Van Aert-nek, és nincs a lábában egy brutál Tour, szerintem ő pozitív meglepetés lesz. Nem volt a listámon. - ez is betli, a lovaglás mellett a kerékpárra tettem sokat, egyiket se kellett volna erőltetni.

30. United States  Michael Cherry, atlétika - 400m egyéni és váltó, ha véletlenül bekerülne a vegyes váltóba is, akkor 30. körben az egész drafton egyik legjobb pickje lenne. 😊 Nem volt a listámon. 400 váltó meglett, egyéniben döntő, a mix váltó meg ugyanaz, mint Allyson esetén, hülyék az edzők, eldobtak egy tuti aranyat.

Összegzés - a közepe lett nagyon gyenge, ha oda csak a tuti egy aranyas orosz műúszókat/japán judosokat húzogatom, akkor simán előrébb végzek sokkal-sokkal, főleg, hogy a 3-6. hely között azért nem volt hatalmas különbség. A másik tanulság, hogy a lovaglást és az országúti kerékpárt nem kell erőltetni, főleg úgy nem, hogy csak az érmek számítanak, a pontszerző helyek nem. Grat Rajnának és dawydnak, szépet mentek.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
Hát, csak elszúrtam a TOP 10-et, akár Kajihara-val, akár Starikovával is meglett volna, vagy a bolgárokkal... (megnéztem az oddsokat, és filóztam rajta, h felezni kéne, de azt gondoltam az oroszok kiizzadják)

Mindegy, köszi mindenkinek a részvételt - gabo/somosnak szintén grat, akikkel kb az utolsó napig küzdeni kellett, de mindenki másnak is aki napról napra állított, attól független épp mi romlott el ebben az idegesítő szar játékban az adott napon... 😊

Fél éve múlva lehet a téli olimpiait tolni majd.. lehet hogy azt csak a maszek oldalon 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Stanford Cardinal 406 — Már csak 226-ot kell aludni
Frissült a napi állítós, @Igor 12. lettél végül, szép eredmény, grat.

1 hónapja
Rajna Tennessee Titans 7 691 — Nega Scott
Viszont kis szépségtapasz, a draftos ligában asszem ma 6 arany + 1 bronz lett a termésem (kár, hogy már semmit sem ér).
somoskovig
Na igen, azt a ligát jól elrontottam én is... 3 indiai lövő, lol. Soha többet... se indiait, se lövőt.

Nem tudom dawyd vs Rajna nyeri, ők 400 pont körül lesznek, ami fantasztikus teljesítmény, bravó...
Igor
Szerintem nyerni fogok az oroszok rg betlije ellenére is, ha jóváírjuk Madison Wilson váltóaranyát + az orosz szinkronúszók aranyait.

Pedig sok emberem formán kívül volt: Seto és Quanera Hayes nullázott, Norman legalább a férfi váltóba bekerült de ennyi, Winnington a válogatóra időzítette a formát, Dalaloyan egyéniben semmi, Xu Xin nem nyert vegyes párosban, az orosz rg csapat sosem látott ezüstöt hozott, az amerikai 4x100 sem nyert Bednarekkel... és túlteljesítést igazából csak McKeon hozott, ezen kívül kellemes extra volt a harmadik számú német díjlovagló egyéni aranyérme, és az, hogy egész sokan bennvoltak a japán judo csapatban, szóval nem volt baj, hogy benéztem a formátumot.

A napi állítású ligát azon kívül, hogy a nem állítással elcsesztem, a rengeteg bug, a nem tiszta szabályok és a frissítések hiánya miatt nem is élveztem annira, amennyire a formátum alapján kellett volna csak folyamatos bosszankodásra adott okot.

Grat a győzelemhez és a szép pontszámhoz!

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Bár nem frissül a dolog, de azért a bolgárok legalább bejöttek.

Számításaim szerint tegnapról 8 pontot nem írtak nekem jóvá, az 1008, ma pedig 3 bolgár 12 ponttal fejenként, 1 duplázva 24 ponttal és Wild bronzérme 6 pontért, az összesen 66 pont, tehát 1074 ponttal fogok zárni.

Igor, neked asszem 64 pontot nem írtak be tegnap, az 1048 lett volna a nap végére, plusz a mai, 3 orosz fejenként 9 pont, egy 18 pont, meg neked is van egy 6 pontos biciklised, az összesen ma 51 pont, 1099 ponttal zársz.

Gabo, tegnapról asszem 3 baseball játékosod nem lett elszámolva? Fejenként 16 pont, összesen 48, 1027 pont a nap végén, a mai még folyamatban, Cherono 6 pont, Harrington 8, vittél egy komplett döntőt, az 14 pont, meg ha nyer Davis, az még 8, összesen 36 pont, 1063 pont, ha jól számoltam maximum.

Grat Igornak, a fejlesztők meg kapják be. 😊

1 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Stanford Cardinal 406 — Már csak 226-ot kell aludni
Hát, ha jól számolom ez 131 pont részemről... szóval valszeg akkor is vezetnék egy picivel előtted somos. 😊

Kíváncsi vagyok TOP15/10 meglesz-e.. "sajnos" a japán arany miatt nem hiszem, nem fogok sok pontot hozni azokon akik baseballosokat pakoltak.
Igor
Igen, akkor is, ezzel nagyot kaszáltál, már tegnap is mondtam. 😊 Sajnos sokat számított a 16 pont, amit Hayes kapott volna, meg a másik 16, amit a lecsökkent szorzók miatt buktam a műúszókon. De akkor is csak 121 pont lett volna a mai napom. 😊 Remélem, bemész a top 10-be.
somoskovig
úgy tűnik, sosem tudjuk meg

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Na, én bevállaltam az egyetlen módszert, hogy hozzak Rajtad még viszonylag értelmezhető mennyiségű pontot, abban biztos voltam, hogy Te rámész az orosz kéziszer csapatra, úgyhogy én beraktam minden bolgárt 😀

Illetve másik biciklist is választottam szerencsére.

Gabo meg nem is tudom, milyen megfontolásból választott bokszolókat, az furcsa.
somoskovig
Csodálkoztam h ez a bolgár csapat miért ilyen népszerű, már kerestem a híreket, h az oroszok visszaléptek, vagy mi van?
Mert nem csak te válaszottad sokan mások is, top 10-ben is... de úgy látom ez már ilyen utolsó húzás másoknál is.

Filóztam a bokszolókon én is, mert ott van olyan név aki jó eséllyel fix 8 pont. Ehelyett lehet kockáztatni kb a Starikova-Lee Wai Sze duóval (szerintem a legjobb választás) - vagy ha még tökösebb az ember a Wild/Kajihara/Paternoster/etc valamelyik 3X omniumossal (valszeg Kajiharát vittem volna), vagy valamelyik 3X maratonistával (Cherono a biztosabb tipp, Kitata/Desisa duót néztem még, de ők is 1% fölé mentek sajna..)

PS: imádom h az indiai maratonfutót az emberek 16%-a elvitte, jó sok indiai lehet a játékban...
Igor
Nyertek a selejtezőben elég komoly pontelonnyel, gondolom ezért ment rájuk mindenki (hogy rohadjanak meg, maradhattak volna 4x szorzóval).

Én is a japán és Wild között vacillaltam, végül Wild lett.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
Na szép, már nem is frissülnek az eredmények.
somoskovig
Igazából ez a fajta hiba még nem fordult elő... és baseball se, váltók se - nagyon vicces lenne, ha megpróbálnák így elszámolni a napot,

Nem tudom mi van, 1 ember csinál mindent, és elment aludni helyi idő szerint este 10-kor v elütötte egy teherautó? Ez már tragikus azért...
Igor
Nevetséges. Kicsit tartok tőle, hogy a holnapi ownership százalékok se frissülnek egy jó ideje
somoskovig
Azok óra egészkor szoktak, és délután még változtak... de őszintén, ez zavar a legkevésbé mostmár.
Igor
Na, én bevállaltam az egyetlen módszert, hogy hozzak Rajtad még viszonylag értelmezhető mennyiségű pontot, abban biztos voltam, hogy Te rámész az orosz kéziszer csapatra, úgyhogy én beraktam minden bolgárt 😀

Illetve másik biciklist is választottam szerencsére.

Gabo meg nem is tudom, milyen megfontolásból választott bokszolókat, az furcsa.
somoskovig
Csodálkoztam h ez a bolgár csapat miért ilyen népszerű, már kerestem a híreket, h az oroszok visszaléptek, vagy mi van?
Mert nem csak te válaszottad sokan mások is, top 10-ben is... de úgy látom ez már ilyen utolsó húzás másoknál is.

Filóztam a bokszolókon én is, mert ott van olyan név aki jó eséllyel fix 8 pont. Ehelyett lehet kockáztatni kb a Starikova-Lee Wai Sze duóval (szerintem a legjobb választás) - vagy ha még tökösebb az ember a Wild/Kajihara/Paternoster/etc valamelyik 3X omniumossal (valszeg Kajiharát vittem volna), vagy valamelyik 3X maratonistával (Cherono a biztosabb tipp, Kitata/Desisa duót néztem még, de ők is 1% fölé mentek sajna..)

PS: imádom h az indiai maratonfutót az emberek 16%-a elvitte, jó sok indiai lehet a játékban...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Na szép, már nem is frissülnek az eredmények.
somoskovig
Igazából ez a fajta hiba még nem fordult elő... és baseball se, váltók se - nagyon vicces lenne, ha megpróbálnák így elszámolni a napot,

Nem tudom mi van, 1 ember csinál mindent, és elment aludni helyi idő szerint este 10-kor v elütötte egy teherautó? Ez már tragikus azért...
Igor
Nevetséges. Kicsit tartok tőle, hogy a holnapi ownership százalékok se frissülnek egy jó ideje
somoskovig
Azok óra egészkor szoktak, és délután még változtak... de őszintén, ez zavar a legkevésbé mostmár.
Igor
Na, én bevállaltam az egyetlen módszert, hogy hozzak Rajtad még viszonylag értelmezhető mennyiségű pontot, abban biztos voltam, hogy Te rámész az orosz kéziszer csapatra, úgyhogy én beraktam minden bolgárt 😀

Illetve másik biciklist is választottam szerencsére.

Gabo meg nem is tudom, milyen megfontolásból választott bokszolókat, az furcsa.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
Na szép, már nem is frissülnek az eredmények.
somoskovig
Igazából ez a fajta hiba még nem fordult elő... és baseball se, váltók se - nagyon vicces lenne, ha megpróbálnák így elszámolni a napot,

Nem tudom mi van, 1 ember csinál mindent, és elment aludni helyi idő szerint este 10-kor v elütötte egy teherautó? Ez már tragikus azért...
Igor
Nevetséges. Kicsit tartok tőle, hogy a holnapi ownership százalékok se frissülnek egy jó ideje
somoskovig
Azok óra egészkor szoktak, és délután még változtak... de őszintén, ez zavar a legkevésbé mostmár.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Na szép, már nem is frissülnek az eredmények.
somoskovig
Igazából ez a fajta hiba még nem fordult elő... és baseball se, váltók se - nagyon vicces lenne, ha megpróbálnák így elszámolni a napot,

Nem tudom mi van, 1 ember csinál mindent, és elment aludni helyi idő szerint este 10-kor v elütötte egy teherautó? Ez már tragikus azért...
Igor
Nevetséges. Kicsit tartok tőle, hogy a holnapi ownership százalékok se frissülnek egy jó ideje

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
Na szép, már nem is frissülnek az eredmények.
somoskovig
Igazából ez a fajta hiba még nem fordult elő... és baseball se, váltók se - nagyon vicces lenne, ha megpróbálnák így elszámolni a napot,

Nem tudom mi van, 1 ember csinál mindent, és elment aludni helyi idő szerint este 10-kor v elütötte egy teherautó? Ez már tragikus azért...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Na szép, már nem is frissülnek az eredmények.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
Viszont kis szépségtapasz, a draftos ligában asszem ma 6 arany + 1 bronz lett a termésem (kár, hogy már semmit sem ér).
somoskovig
Na igen, azt a ligát jól elrontottam én is... 3 indiai lövő, lol. Soha többet... se indiait, se lövőt.

Nem tudom dawyd vs Rajna nyeri, ők 400 pont körül lesznek, ami fantasztikus teljesítmény, bravó...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Stanford Cardinal 406 — Már csak 226-ot kell aludni
Just for fun beraktam egy maratonfutót is holnapra, hogy legyen kinek szurkolni 😊 csapatsportok nélkül kerékpár, RSG és boksz maradt már csak a maratonon kívül, nem nagyon lesz senki 1% alatt

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Viszont kis szépségtapasz, a draftos ligában asszem ma 6 arany + 1 bronz lett a termésem (kár, hogy már semmit sem ér).

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Hát, ha jól számolom ez 131 pont részemről... szóval valszeg akkor is vezetnék egy picivel előtted somos. 😊

Kíváncsi vagyok TOP15/10 meglesz-e.. "sajnos" a japán arany miatt nem hiszem, nem fogok sok pontot hozni azokon akik baseballosokat pakoltak.
Igor
Igen, akkor is, ezzel nagyot kaszáltál, már tegnap is mondtam. 😊 Sajnos sokat számított a 16 pont, amit Hayes kapott volna, meg a másik 16, amit a lecsökkent szorzók miatt buktam a műúszókon. De akkor is csak 121 pont lett volna a mai napom. 😊 Remélem, bemész a top 10-be.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
Hát, ha jól számolom ez 131 pont részemről... szóval valszeg akkor is vezetnék egy picivel előtted somos. 😊

Kíváncsi vagyok TOP15/10 meglesz-e.. "sajnos" a japán arany miatt nem hiszem, nem fogok sok pontot hozni azokon akik baseballosokat pakoltak.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 20 504 — 1/1
Én is bedzoptam, a vb4. Jamaijai megserulhetett, mas kulonben nem tudom elkepzelni miert nem futott...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
Igazad lett sajnos, Hayes nem fut, innentől én kiszálltam, hacsak el nem cseszik ezt is az amcsik. Kár érte. 😕
somoskovig
Én is 😕 sztem sokan belefutottak... mondom, előfutamban kellett volna futtatni, mert így azok is kapnak aranyat akik mögötte voltak válogatón, ő meg nem.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Igazad lett sajnos, Hayes nem fut, innentől én kiszálltam, hacsak el nem cseszik ezt is az amcsik. Kár érte. 😕

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
Azért nem lennék meglepve ha kimaradna Hayes.

Hayes mellett egyedül a tapasztalat / az edzői konzervativizmus szól... és az, h valszeg futtatták volna előfutamban, ha azt tervezik h kihagyják... de az 50.88-as döntő nem jött jól neki.

Persze, elődöntőben volt 49.81-e, de Mu-nak van 49.57-es ideje már idénről, és ugye egy elég durva 1.55.2-es 800-at tett oda... és elbírta a nyomást, és már van olimpiai aranya. Az amcsik szeretik azt, aki jól szerepel... csakhát ugye 19 éves/lehet a 400-asok lobbija kifúrja. Sztem is inkább Hayes lesz a 4., de mondom, nem lepne meg, ha őt tennék be Hayes helyett...
Igor
Miután eddig az összes létező váltó döntőt elcsesztek, nem biztos, hogy a legtutibb döntő esetén rizikóznak. Nem tudom, Mu hány váltót futott életében, meglátjuk.

Mindenesetre holnap szerintem 100 pont felett leszünk mindhárman.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 14 701 — However, by that point, you'll have been torn to pieces...
És nem látok más csapatot TOP 50-ben, aki a gátasokkal ment neki. Remélem nem okoskodtam túl, dehát ők már Dohában is alapemberek voltak/most is jó formában vannak.. (Muhammad miatt izgulok, de csak nem marad ki)
Igor
Nyilván szívből drukkolok, hogy megszivd, de ha ez bejön, akkor azért megemelem a kalapom, zseniális húzás. Én örülök, hogy legalább Hayes összejött 4x szorzóval.
somoskovig
Szerintem a nőknél a Hayes/Felix, Muhammad/McLaughlin, Mu ötösből fognak négyet kiválasztani (előfutamba bepakolták a többi gyengébb 400ast) - én arra tippelek h Mu v Hayes lesz a kimaradó (Muhammad a 3. a sorban, Felix és McLaughlin sztem garantált), úgyhogy te sem vagy teljesen kockázatmentes.... de nyilván ez is csak tipp.

Aztán úgyis eldobják majd a botot....
Igor
Hayes csak döntőt futott 400-on…
somoskovig
Azért nem lennék meglepve ha kimaradna Hayes.

Hayes mellett egyedül a tapasztalat / az edzői konzervativizmus szól... és az, h valszeg futtatták volna előfutamban, ha azt tervezik h kihagyják... de az 50.88-as döntő nem jött jól neki.

Persze, elődöntőben volt 49.81-e, de Mu-nak van 49.57-es ideje már idénről, és ugye egy elég durva 1.55.2-es 800-at tett oda... és elbírta a nyomást, és már van olimpiai aranya. Az amcsik szeretik azt, aki jól szerepel... csakhát ugye 19 éves/lehet a 400-asok lobbija kifúrja. Sztem is inkább Hayes lesz a 4., de mondom, nem lepne meg, ha őt tennék be Hayes helyett...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 7 809 — 49ers GM
És nem látok más csapatot TOP 50-ben, aki a gátasokkal ment neki. Remélem nem okoskodtam túl, dehát ők már Dohában is alapemberek voltak/most is jó formában vannak.. (Muhammad miatt izgulok, de csak nem marad ki)
Igor
Nyilván szívből drukkolok, hogy megszivd, de ha ez bejön, akkor azért megemelem a kalapom, zseniális húzás. Én örülök, hogy legalább Hayes összejött 4x szorzóval.
somoskovig
Szerintem a nőknél a Hayes/Felix, Muhammad/McLaughlin, Mu ötösből fognak négyet kiválasztani (előfutamba bepakolták a többi gyengébb 400ast) - én arra tippelek h Mu v Hayes lesz a kimaradó (Muhammad a 3. a sorban, Felix és McLaughlin sztem garantált), úgyhogy te sem vagy teljesen kockázatmentes.... de nyilván ez is csak tipp.

Aztán úgyis eldobják majd a botot....
Igor
Hayes csak döntőt futott 400-on…