NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
http://playfishemail.com/a/hBOMBw7B8JIk$B8cgPPNuaaGz2u/link10köszi
100k coinsgamerkr
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aki szeretne bejelölhet friend-nek Nfl Fanatiker néven játszok és egy NFL logo az avatarom 😀
több mint 13 éve
Az 1 es stadion 30k fant tud fogadni, azaz amíg nincs meg a 2es addig nem is tudok több fant gyűjteni?De tudsz többet, csak 30k kell h SB-t játszhass. A Stadion 3-ba "elvileg" 140k fér, mert ennyi kell a PL3 döntőhöz, mégis már jóval 200k felett járok. És nem csak én.
Most állok 27k, de még el se kezdtem PL1et, stadion 2 meg ha jól tudom azután van unlockolva.dd
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
dd
52
Az 1 es stadion 30k fant tud fogadni, azaz amíg nincs meg a 2es addig nem is tudok több fant gyűjteni?Most állok 27k, de még el se kezdtem PL1et, stadion 2 meg ha jól tudom azután van unlockolva.
több mint 13 éve
Megvan, alatta nem volt 😊10 darabnál járok,pedig a 2 csapatból összesen 3 játékos hiányzik 😊Báleszuhh 😕 ez durva.
ultik hiányoznak? nekem azok közül csak Fitzy nincs meg, gyanítom hogy alatta lesz az utolsó.kaszo
Tévedtem, 4 hiányzik. 3 Cardinals, 1 SF playa.
Arizona: Wilson, Faneca ulti, Campbell platina
49ers: Heitmann platina (ez nagyon kéne, jól jönne az 1 milla a csapatért)
több mint 13 éve
10 darabnál járok,pedig a 2 csapatból összesen 3 játékos hiányzik 😊Báleszuhh 😕 ez durva.
ultik hiányoznak? nekem azok közül csak Fitzy nincs meg, gyanítom hogy alatta lesz az utolsó.
több mint 13 éve
10 darabnál járok,pedig a 2 csapatból összesen 3 játékos hiányzik 😊
több mint 13 éve
vettem pár gold packot, így már 11 piece 😀pedig csak 57 kártya van meg a 92-ből.
több mint 13 éve
Willis alatt nekem sem volt :S
több mint 13 éve
általában egy hétig tartanak az akciók, de ennek hamarabb vége lesz, mert azt írja hogy limited time. de amúgy is csak pénzért lehet venni, coinért nem.előre nem nagyon lehet tudni általában, hogy mi lesz. sajnos mostanában alig van coinos akció, mindig csak cash-es, de most hogy vége a lockoutnak, hátha betesznek valami jót 😊Mától van érvényben az ulti + legend pack? 1 hétig szokott tartani vagy random?
kaszo
dd
Wilson amúgy csak 98+1, nem 99+1 😊
nekem 9 darab volt meg belőle alapból, aztán a közülük kezdőben lévő három játékost beraktam collectionbe, így meglett a 10. piece is (Willis és Wilson alatt nem volt, Dockett alatt igen), aztán kivettem collectionből, de a piece megmaradt szerencsére 😀 szóval kettő hiányzik még, remélem lesz 200k-s pack megint.
több mint 13 éve
nekem 7 de asszem nyitok 1-1 team packot, mert elég sok hiányzik belőlük
több mint 13 éve
Wilsonból megvan 9 szóval sztem rágyűjtök 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
nem mindenképp hanem random :S de szokott lennie ilyen piece pack amiben garantáltan van 1 darab 200k-ért, de ezt szerintem majd csak jövőhétre teszik be
több mint 13 éve
dd
52
előre nem nagyon lehet tudni általában, hogy mi lesz. sajnos mostanában alig van coinos akció, mindig csak cash-es, de most hogy vége a lockoutnak, hátha betesznek valami jót 😊Mától van érvényben az ulti + legend pack? 1 hétig szokott tartani vagy random?
kaszo
Mi ez az Adrian Wilsonos cucc?
SF és ARI játékosokat kell forgatnom a packból és collectezve kapok mindenképp 1 kirakos darabot?
több mint 13 éve
Adrian Wilson 99+1.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Melyik elitet lehet most összeszedni nfc westből?
több mint 13 éve
Köszi a válaszokat.előre nem nagyon lehet tudni általában, hogy mi lesz. sajnos mostanában alig van coinos akció, mindig csak cash-es, de most hogy vége a lockoutnak, hátha betesznek valami jót 😊
Azt lehet tudni, hogy milyen akció lesz csütörtökön?
2 ultimate 1 áráért stb..
Most vagyok 19 és megvárnám 20at ultival, kettőt is tudnék bontani majd, vagy vegyek inkább 3 platinát?dd
az meg hogy milyen csomagot vegyél, szerintem a csapatodtól függ 😊 ha eddig csak goldokat vettél, akkor valószínűleg jobban jársz egyelőre néhány platinummal, aztán ha már csak néhány poszton vannak gold játékosok, jöhetnek az ulti packok is (valószínűleg az is tele lesz platinum játékosokkal úgyis, viszont majdnem kétszer annyiba kerül)
több mint 13 éve
dd
52
Köszi a válaszokat.Azt lehet tudni, hogy milyen akció lesz csütörtökön?
2 ultimate 1 áráért stb..
Most vagyok 19 és megvárnám 20at ultival, kettőt is tudnék bontani majd, vagy vegyek inkább 3 platinát?
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Sziasztok!Nekem 134 volt a legtöbb eddig,azt hiszem még print screen is van betéve róla 😊
Sajnos csak egy hete találtam rá erre a játékra, ezért nagyon le vagyok maradva tőletek.
Olvasgattam a topicot, de egy kérdésem lenne, mennyi lehet a max. ticket bónuszokkal együtt?
Valaki azt írta itt, hogy végtelen, de volt aki 125öt írt, melyik a valós?
Ha valakit felvehetnék nagyon megköszönném (pm-be)dd
több mint 13 éve
szerintem is.szerintetek mi a jobb út egy 99es csapat számára?mindenképpen ez, főleg hosszútávon. Elitet nem nagyon tudsz szerezni, az ultik meg jöhetnek packból is.
-3500ért beruházok Ed Reed bácsira 99+1 értékkel (92est váltana)
Habi
Szobi22
legend packban meg fórumos számolgatások után kb 6 pakkonként kapsz 1 legend játékost... elég rossz arány szerintem 500 ezerért.
több mint 13 éve
szerintetek mi a jobb út egy 99es csapat számára?mindenképpen ez, főleg hosszútávon. Elitet nem nagyon tudsz szerezni, az ultik meg jöhetnek packból is.
-3500ért beruházok Ed Reed bácsira 99+1 értékkel (92est váltana)
Habi
Sziasztok!hogy pontosan mennyi lehet, azt nem tudom megmondani (kb 100ig tudsz gyűjteni), de ha most kezdted a játékot, akkor fölösleges gyűjtögetned, nem származik előnyöd belőle.
Sajnos csak egy hete találtam rá erre a játékra, ezért nagyon le vagyok maradva tőletek.
Olvasgattam a topicot, de egy kérdésem lenne, mennyi lehet a max. ticket bónuszokkal együtt?
Ha valakit felvehetnék nagyon megköszönném (pm-be)dd
több mint 13 éve
dd
52
Sziasztok!Sajnos csak egy hete találtam rá erre a játékra, ezért nagyon le vagyok maradva tőletek.
Ha valakit felvehetnék nagyon megköszönném (pm-be)
több mint 13 éve
én platinumokat veszek, tegnap egy olyat dobott, amiből mind az 5 befért a collectionbe! 😀