Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
5 Free Game Tickets
http://playfishemail.com/a/hBOQqiqB8JIk$B8UgqmNwtU967q/link11
3 Free Game Tickets
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fplayfi.sh%2FnCcmoR&h=XAQCzcOG4AQCXn1Uq_d6rInILnMbQQAaZuOpxHwmmKlG0dQ

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jaja collectiont kezdem el. Hogy érdemes? elöször bronz packek, aztan silver, aztan platinum vagy hogy?hunterrop
pontosan. bronz addig, amíg meg nincs minden olyan, amelyik bronze packban is lehet (amit előbb írtam). aztán ugyanez ezüsttel stb. szóval nem csak addig veszel ezüstöt, míg az összes ezüst nincs meg, hanem amíg az összes 74ig stb.Szobi22
oki rendben, köszi
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
jaja collectiont kezdem el. Hogy érdemes? elöször bronz packek, aztan silver, aztan platinum vagy hogy?hunterrop
pontosan. bronz addig, amíg meg nincs minden olyan, amelyik bronze packban is lehet (amit előbb írtam). aztán ugyanez ezüsttel stb. szóval nem csak addig veszel ezüstöt, míg az összes ezüst nincs meg, hanem amíg az összes 74ig stb.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jaja collectiont kezdem el. Hogy érdemes? elöször bronz packek, aztan silver, aztan platinum vagy hogy?
több mint 13 éve
köszi, szóval akkor minden packben olyan van ami a neve, vagy jobb (pl goldban gold vagy platinum), csak ultimaténél nem?hunterrop
nem, vannak alacsonyabbak is, azt most hirtelen nem tudom megmondani, mi a legalacsonyabb. de ha collectionre gyúrsz, alulról érdemes kezdeni, és akkor úgyis a teteje számít

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Card packeknél milyen ratingü playerek jöhetnek? Szóval bronzba,silverbe,stb... ezekbe mettől meddig terjedő ratingü playerek lehetnek? Ezt hol tom megnézni, vagy vki tudja?
hunterrop
ha jól tudom bronzban 65ig(de Woodhead 70el és Torain 78al is benne lehet), ezüstben 74ig, aranyban 88ig, platinumban 95igSzobi22
köszi, szóval akkor minden packben olyan van ami a neve, vagy jobb (pl goldban gold vagy platinum), csak ultimaténél nem?
több mint 13 éve
Card packeknél milyen ratingü playerek jöhetnek? Szóval bronzba,silverbe,stb... ezekbe mettől meddig terjedő ratingü playerek lehetnek? Ezt hol tom megnézni, vagy vki tudja?
hunterrop
ha jól tudom bronzban 65ig(de Woodhead 70el és Torain 78al is benne lehet), ezüstben 74ig, aranyban 88ig, platinumban 95ig

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Hali!

Flippingben melyik napon cserélék le a weekly sorozatot+villogós kártyát újra?

esetleg lehet-e tudni ki lesz a következő kiemelt kártyán?Gege55
holnap reggel 6kor van csere, ha jól számolok.

hogy ki lesz a jövő héten a kiemelt, fogalmas sincs ..:/

több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Hali!

Flippingben melyik napon cserélék le a weekly sorozatot+villogós kártyát újra?

esetleg lehet-e tudni ki lesz a következő kiemelt kártyán?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

köszi
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Senkinél nem megy szerintem, írták is.
http://www.facebook.com/maddennflsuperstars

több mint 13 éve
Nálatok megy a játék?
nálam ezt írja ki:

Hiba a(z) Madden NFL Superstars oldal betöltése közben
Empty response received.Bazzani
jó ideje nem megy, egy ideig azt írta ki, hogy karbantartás miatt

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nálatok megy a játék?
nálam ezt írja ki:

Hiba a(z) Madden NFL Superstars oldal betöltése közben
Empty response received.

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na ezt a Berry elitet nem tudtam 😊

Tudom, hogy az az acsi csak ahhoz kell, de ha megvan, akkor az másfél millió coin. Abból majdnem kész is lennék 😊

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Na beütött a jó világ, 23 csapat kész, platinum már nem hiányzik, ultiból még 13. Viszont megnéztem az acsikat és kicsit felment a pumpa. Van ilyen, hogy 7 poszton legyen elite a csapatban, ebből 6 megvan, egyedül a S nincs. És ugye S honnan lehet? Egy napja járt le...bazzegbazzegbazzeg. Ez így kicseszés, másfél millás acsi... 😕Bálesz
ulti packokban van Eric Berry 90+1 Safety, és beszámít a garantált non-dupe kártyák közé, úgyhogy előbb-utóbb meglesz nyugi, főleg ha már ilyen kevés kártyád hányzik 😊
egyébként az az acsi ahhoz is kell, hogy tudj legend packokat venni coinért (500k)
több mint 13 éve
Na beütött a jó világ, 23 csapat kész, platinum már nem hiányzik, ultiból még 13. Viszont megnéztem az acsikat és kicsit felment a pumpa. Van ilyen, hogy 7 poszton legyen elite a csapatban, ebből 6 megvan, egyedül a S nincs. És ugye S honnan lehet? Egy napja járt le...bazzegbazzegbazzeg. Ez így kicseszés, másfél millás acsi... 😕

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kezdőként csak annyi, hogy játszd le a meccseket(egyelőre sima season), traininget tartsd 100 közelében (5 perces edzés teljesen tökéletes), ismerőseiddel játszd le a scrimmaget, mert kapsz érte ticketet (max napi 3at), és minden nap kérj tőlük ticketet meg fant. hirtelen ennyi. és persze ha kérdésed van, kérdezz itt 😊Szobi22
Dánke sőn 😀 És valami olyan nincs h 18 millió coint kapok? 😀 😀 😀 😀 😀Rettenettabornok
😀
ha visszaolvasol pár oldalt, vannak linkek, amivel kapsz ajándékot, kérdés működnek-e mégSzobi22
Olvastam és egy volt ami működött is 😛
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Természetesen nekem sem lett meg az Elite kártya, 2 darab hiányzott :S Double Coin Weekend meg ne most legyen hanem jövőhéten 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Sziasztok. Nem rég kezdtem el ezt az egészet. Valami tanácsokat tudtok adni nekem mint kezdőnek? 😊Rettenettabornok
kezdőként csak annyi, hogy játszd le a meccseket(egyelőre sima season), traininget tartsd 100 közelében (5 perces edzés teljesen tökéletes), ismerőseiddel játszd le a scrimmaget, mert kapsz érte ticketet (max napi 3at), és minden nap kérj tőlük ticketet meg fant. hirtelen ennyi. és persze ha kérdésed van, kérdezz itt 😊Szobi22
Dánke sőn 😀 És valami olyan nincs h 18 millió coint kapok? 😀 😀 😀 😀 😀Rettenettabornok
😀
ha visszaolvasol pár oldalt, vannak linkek, amivel kapsz ajándékot, kérdés működnek-e még

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok. Nem rég kezdtem el ezt az egészet. Valami tanácsokat tudtok adni nekem mint kezdőnek? 😊Rettenettabornok
Dánke sőn 😀 És valami olyan nincs h 18 millió coint kapok? 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
kezdőként csak annyi, hogy játszd le a meccseket(egyelőre sima season), traininget tartsd 100 közelében (5 perces edzés teljesen tökéletes), ismerőseiddel játszd le a scrimmaget, mert kapsz érte ticketet (max napi 3at), és minden nap kérj tőlük ticketet meg fant. hirtelen ennyi. és persze ha kérdésed van, kérdezz itt 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok. Nem rég kezdtem el ezt az egészet. Valami tanácsokat tudtok adni nekem mint kezdőnek? 😊
több mint 13 éve
Persze, hogy ma meg az a Witten van flippingben, aki egyedüliként hiányzik a Dallasból és őt sem tudom megvenni...

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
nekem sem lett meg Wilson, szintén 1 darab hiányzott... de legalább SF collhoz már csak két ember kell.
én amúgy a szezonkezdésre tippelném a DCW-t 😊
több mint 13 éve
Elég rég volt, szóval sanszos. Jó lenne tutira tudni, mert akkor felhalmoznám a 100 ticketet addigra 😊