Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Gauntlet is kész, 99+5-ös Brees behúzva. Innentől lesz unalmas a játék a következő frissítésig 😊
több mint 13 éve
jogos, nem néztem. sorry és thx is egybenill, hogy tudok venni legend packot? ha megvan a collection?Habilegend packot akkor tudsz venni coinért, ha minden "legend" poszton elite van a kezdődben. qb, 2 rb, wr, lb, cb, s. de oda van írva ez is.Szobi22
JT Daniels fan
több mint 13 éve
ill, hogy tudok venni legend packot? ha megvan a collection?Habilegend packot akkor tudsz venni coinért, ha minden "legend" poszton elite van a kezdődben. qb, 2 rb, wr, lb, cb, s. de oda van írva ez is.
több mint 13 éve
Heti flipping váltása ma lesz?szabacsüt reggel 6kor szokott lenni
JT Daniels fan
több mint 13 éve
szaba
10 547
Heti flipping váltása ma lesz?
több mint 13 éve
most van 1,9 millióm. szerintetek költsem ezt el a mostani kártyákra, mert eddig 300 collected kártyám van csak (leginkább csak ultimate packokat nyitogattam) vagy tartogassam és vhogy át tudom vinni új szezonra?ill, hogy tudok venni legend packot? ha megvan a collection?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nekem annyira eloszlanak a kártyák, h mire összejönne resetelni fogják :SFarkynem fogják, azt írták, hogy megmarad ez a játék is az új szezon mellett valahogy, és be lehet fejezni.
több mint 13 éve
Nekem annyira eloszlanak a kártyák, h mire összejönne resetelni fogják :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Collection kész 😊Gauntletből már csak 4 meccs van, ennek örömére nyitottam pár legend csomagot, jött is egy 99+3-as Marshall Faulk 😊
több mint 13 éve
Total collected: 1000 \o/
több mint 13 éve
ajándék 100k:Nem jött rosszul. 😉
http://facebookgamerforum.com/viewtopic.php?f=17&t=281Farky
több mint 13 éve
szaba
10 547
ajándék 100k:Love it.
http://facebookgamerforum.com/viewtopic.php?f=17&t=281Farky
több mint 13 éve
ajándék 100k:http://facebookgamerforum.com/viewtopic.php?f=17&t=281
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Azért óriási cigányság,hogy egy ulti packban három platinum játékost kapok. Szerencsére a másik kettő a legygyengébb posztomra jött,egy PotW s és egy 90es S.Mindkettő befért.
több mint 13 éve
nincs
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hogy lehet a játékban elite játékosokat szerezni? Tudom hogy flipnél szokott néha adni. Van rá vmi más mód is?korda20PL3, Gauntlet, Collection, meg ezekből a puzzlekből.
Van még ez a non-dupe az 5 napos ajándék kártyánál?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy lehet a játékban elite játékosokat szerezni? Tudom hogy flipnél szokott néha adni. Van rá vmi más mód is?
több mint 13 éve
eddig kettő volt összesen.Elit az milyen rendszerességgel szokott előbújni?szabasemmitől. Ő lett most a showcase. Potw kártya aztán lehet ritkább. nem akarok hülyeséget mondani 😀de megéri gyűjteni és várni elitereSzobi22
nekem spec már megvan, szóval lényegtelenHabi
több mint 13 éve
szaba
10 547
Elit az milyen rendszerességgel szokott előbújni?de megéri gyűjteni és várni elitereSzobi22Köszi.semmitől. Ő lett most a showcase. Potw kártya aztán lehet ritkább. nem akarok hülyeséget mondani 😀
Amúgy mitől olyan különleges az a 93as LT?Bazzani
több mint 13 éve
de megéri gyűjteni és várni eliteresemmitől. Ő lett most a showcase. Potw kártya aztán lehet ritkább. nem akarok hülyeséget mondani 😀a kis villogós kártyát ha megveszed flippingben (ami most Lt) akkor kapod meg azt a lóvét. 50k azt hiszemHabiKöszi.
több mint 13 éve
semmitől. Ő lett most a showcase. Potw kártya aztán lehet ritkább. nem akarok hülyeséget mondani 😀Köszi.Az acsik között van egy ilyen (flipping):a kis villogós kártyát ha megveszed flippingben (ami most Lt) akkor kapod meg azt a lóvét. 50k azt hiszemHabi
purchase the showcase card at the trading post
Segítenétek,hogy mi ez?Bazzani
nekem spec már megvan, szóval lényegtelen
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Köszi.Az acsik között van egy ilyen (flipping):a kis villogós kártyát ha megveszed flippingben (ami most Lt) akkor kapod meg azt a lóvét. 50k azt hiszemHabi
purchase the showcase card at the trading post
Segítenétek,hogy mi ez?Bazzani
Amúgy mitől olyan különleges az a 93as LT?