Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Pff akkor még kb 400 kártya hiányzik. Mindegy csak a Colts legyen meg.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
hány kártya van a teljes collectionben?Farky
1597-nél vagyok úgy, hogy minden csapat kész, LE, AP, POTW szintén és van négy legendem is 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mondtam én, hogy teljesen resetelnek gyakorlatilag mindent, és most elég felesleges bármit is csinálni 😀 Mindenesetre biztatóak az új képek.tenorx
08/17/2011:
You will never lose your progress from the current season. The new season will be home to a BRAND new set of Cards, Pro Leagues, improved Season Mode and more. For playing the current season, you will be rewarded in the new season based on Collections and Achievements.

....
(szóval akinek nincs kész a collection meg az acsik közül van teljesíthető, csinálja csak nyugodtan)kaszo
Jah, csak semmi értelme, mert nem tudsz majd vele mit kezdeni, max kapsz 2 achit oszt csókolom 😀
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
hány kártya van a teljes collectionben?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mondtam én, hogy teljesen resetelnek gyakorlatilag mindent, és most elég felesleges bármit is csinálni 😀 Mindenesetre biztatóak az új képek.tenorx
08/17/2011:
You will never lose your progress from the current season. The new season will be home to a BRAND new set of Cards, Pro Leagues, improved Season Mode and more. For playing the current season, you will be rewarded in the new season based on Collections and Achievements.

....
(szóval akinek nincs kész a collection meg az acsik közül van teljesíthető, csinálja csak nyugodtan)
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mondtam én, hogy teljesen resetelnek gyakorlatilag mindent, és most elég felesleges bármit is csinálni 😀 Mindenesetre biztatóak az új képek.
több mint 13 éve
hillis +1 elite a showcase flippingben... valaki gyorsan egy linket 3000 flipping tickettel, légyszi 😊JSanyo
nekem van kb 4500, de erősen gondolkozom, hogy megvegyem-e. mert rb-k ugyebár lesznek a collectionből is, inkább olyan elite kéne, ami nem. szóval ismét fogalmam sincs 😀Szobi22
nekem 3300-am van, de megveszem majd valószínűleg, collection még úgyis soká lesz kész nekem, ~1050 kártyánál tartok.
100 ticket nekem is be van tárazva, de még várok, hogy hátha lesz double coin weekend az új szezon indítása miatt, jó lenne... bár valószínűleg már reklámozták volna 😕
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
hillis +1 elite a showcase flippingben... valaki gyorsan egy linket 3000 flipping tickettel, légyszi 😊JSanyo
nekem van kb 4500, de erősen gondolkozom, hogy megvegyem-e. mert rb-k ugyebár lesznek a collectionből is, inkább olyan elite kéne, ami nem. szóval ismét fogalmam sincs 😀Szobi22
szokás szerint iszonyatosan sajnállak 😀

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nekem van kb 4500, de erősen gondolkozom, hogy megvegyem-e. mert rb-k ugyebár lesznek a collectionből is, inkább olyan elite kéne, ami nem. szóval ismét fogalmam sincs 😀

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Na. 101 ticket Tomlin aktiválva. Csinálom a season 65-öt és sűrűn emlegetem a készítők édesanyjának a foglalkozását.

Gondolom az új szezont is elindítja hamarosan és nem 90-es ellenfelekkel...
Ötlet, hogy hogyan tudnám gyorsan felhúzni a csapatom ratingjét? Szerintem lesz majd 2 misim is, az menjen mind ulti packra és imádkozzak, hogy benne lesz a 2 elite is? Vagy az már lejárt?

Erre elkezdenek karbantartani... :cool: 😂
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
hillis +1 elite a showcase flippingben... valaki gyorsan egy linket 3000 flipping tickettel, légyszi 😊

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Már várom én is, főleg hogy láttam a képeket 😊

Kíváncsi vagyok hogy oldják meg a collection-t.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
húúú, de várom már, nagyon zsírnak néz ki 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
dd New England Patriots 52
Hogy van ez a "A SLEW OF BLUE 2" acsi? generálnál a 4dik acsi? Mert nekem 9/10 van, pedig csak 4LE kártyám van, de 10nél többször használtam őket összeségében. Akkor mit kell tenni hogy az meglegyen?hunterrop
All Pro kártyákat is ide számítja

az új szezonról 2 kép:

http://img718.imageshack.us/img718/3773/screenshot20110823at455.png

http://img594.imageshack.us/img594/6261/screenshot20110823at456.png
több mint 13 éve
Hogy van ez a "A SLEW OF BLUE 2" acsi? generálnál a 4dik acsi? Mert nekem 9/10 van, pedig csak 4LE kártyám van, de 10nél többször használtam őket összeségében. Akkor mit kell tenni hogy az meglegyen?hunterrop
összesen legyen 10 LE kártyád, nem a használat számít. viszont ha csak 4 van, akkor passz 😊

új szezonról infók, dátummal:
http://www.facebook.com/event.php?eid=255367097819279
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy van ez a "A SLEW OF BLUE 2" acsi? generálnál a 4dik acsi? Mert nekem 9/10 van, pedig csak 4LE kártyám van, de 10nél többször használtam őket összeségében. Akkor mit kell tenni hogy az meglegyen?
több mint 13 éve
köszi szépen, de pl amikor azt akarom megnézni hogy még kell e pl bronze packot vennem, amibe ugye 0-65 ig lehetnek játékosok, és megakarom tudni h hány van ami hiányzik és 0-65ig van, akkor végig kell pörgetni az összes csapatot?hunterrop
hát ja. vagy addig veszel bronze packot, amíg egyszercsak egy olyat kapsz, amiben már nincs új kártya. na akkor tudod, hogy ideje silvert venni

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi szépen, de pl amikor azt akarom megnézni hogy még kell e pl bronze packot vennem, amibe ugye 0-65 ig lehetnek játékosok, és megakarom tudni h hány van ami hiányzik és 0-65ig van, akkor végig kell pörgetni az összes csapatot?
több mint 13 éve
Van valami segítség vagy vmi progi a collectionhoz? Nem tom ami mutatja hogy hányból hány bronz, silver ... kártya van meg, vagy olyan ami mutatja h az egyes packekből még mennyi új játékos jöhetvagy vmi? Mert mindig végigpörgetni az összes csaptot h még mi kell meg ilyenek az hosszadalmas.

köszihunterrop
progi nincs, de egy excel tábla van, Íme. amikor meg collectionözöl, csak azokat a csapatokat csekkold, hogy jött-e új, ahol nem ugyanakkora az "owned" és a "collected" szám.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van valami segítség vagy vmi progi a collectionhoz? Nem tom ami mutatja hogy hányból hány bronz, silver ... kártya van meg, vagy olyan ami mutatja h az egyes packekből még mennyi új játékos jöhetvagy vmi? Mert mindig végigpörgetni az összes csaptot h még mi kell meg ilyenek az hosszadalmas.

köszi
több mint 13 éve
Namostmár tényleg kivan a faszom ezzel a szarral.
Négy platinum az ulti packban. :o :mad:Bazzani
sokaknak volt már 5 is 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Négy platinum az ulti packban. :o :mad:Bazzani
Nekem is 4 volt. 1. ulti packom nyitottam, nagy kegyesen egy ulti belefért.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Négy platinum az ulti packban. :o :mad:

több mint 13 éve
Gauntlet is kész, 99+5-ös Brees behúzva. Innentől lesz unalmas a játék a következő frissítésig 😊Bálesz
Lehet tudni mikor lesz frissítve a játék?szaba
Madden NFL Superstars 2011 Season
Check back each week for more info on what is to come leading up to launch (September 2011)
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Gauntlet is kész, 99+5-ös Brees behúzva. Innentől lesz unalmas a játék a következő frissítésig 😊Bálesz
Lehet tudni mikor lesz frissítve a játék?