Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az acsik között van egy ilyen (flipping):
purchase the showcase card at the trading post

Segítenétek,hogy mi ez?Bazzani
a kis villogós kártyát ha megveszed flippingben (ami most Lt) akkor kapod meg azt a lóvét. 50k azt hiszem

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Az acsik között van egy ilyen (flipping):
purchase the showcase card at the trading post

Segítenétek,hogy mi ez?

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
olééé :cool:
http://imagerz.com/QEFPUEtvAwMGVlNKGAVRLaki
baxxameg, Mathis még hiányzik és csak nem akarja beadni nekem :SFarky
nekem meg csak Crabtree a 49ersből, Laki őt is megkapta pár napja 😀

srcáok!
hol találom a position packot? mert szeretnék venni, most hogy meglett a 1,5 milliós acsi, de store részlegen nem találom 😕Habi
már nincs 😕 ahelyett van ez a cashes akció...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
srcáok!
hol találom a position packot? mert szeretnék venni, most hogy meglett a 1,5 milliós acsi, de store részlegen nem találom 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nem rossz, de nekem megvannak már mind 😊 nem is nyitok ilyen packot, inkább tolom a collectiont

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
baxxameg, Mathis még hiányzik és csak nem akarja beadni nekem :S

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Az mind1, hogy kártyákkal egy 90-es K-t vagy egy 90-es WR-t vesz meg az ember?szaba
Ha jól tudom rating szabja meg az árát, az mindegy milyen poszt.

olééé :cool:Laki
Ilyenkor, de nehéz megállni, hogy ne nyissak ki én is egy packot...
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Az mind1, hogy kártyákkal egy 90-es K-t vagy egy 90-es WR-t vesz meg az ember?
több mint 13 éve
igen, mindenképpen megéri várni elitere, a többi játékost ugye packból is megkaphatod. Reed volt amúgy +1 és Woodson +2, 3500 ill 5000-értSzobi22
Ne már. 😀 Nincsen csak 2200-am. Sokakkal egyetemben én is megvettem Gonzót. 😕
több mint 13 éve
Újrakezdtem most én is. Annyi kérdésem lenne, hogy elite kártyák akkor random vannak ulti packokban?
Flippingbe showcase kártyába ha jól tudom volt már egy +1 Woodson és +2 Reed is. Ezek szerint akkor érdemes várni egy ilyenre? (Ad acsit ha kiveszem, de ráér, és akkor nem költeném el egy sima 94-es kártyára.)süti
igen, mindenképpen megéri várni elitere, a többi játékost ugye packból is megkaphatod. Reed volt amúgy +1 és Woodson +2, 3500 ill 5000-ért

több mint 13 éve
Köszi a listát, de még hiányzik 800k a másfél misihez, ez a position packos dolog meg ha jól tudom limitált, úgyhogy lehet kicsúszok majd belőle. :/
Összeakarok kotorni 100 ticketet és akkor Tomlinnal belehúzni a season módba, hogy gyűljön a pénz. Gauntletben meg már túl erősek az ellenfelek. Igaz még csak 58-as vagyok.
több mint 13 éve
dd New England Patriots 52
Ezek eddig is benn voltak.
Most position packba lehetnek elitek.
Én eddig kettőt vettem 1 K és 1 S, be is mákoltam mindkettővel az eliteket (Janikowski+1, Ed Reed+1)dd
Értem, köszi.
Akkor gyűjtök még a másfél misihez és akkor elkezdek nyitogatni. Csak jó lenne belefutni valami elite-be, mert megrekedtem 98-as ratingen. Position pack meg így még drága nekem.süti
hát 1.5 millióból vegyél szerintem POS packot, főleg, hogy 98as a team rating
én összeírogattam, melyik POSra hány 90+ os player van, így kijött, hogy hova jön legnagyobb eséllyel elite:
K - 5
TE - 7
S - 7
DT - 8
QB - 8
CB - 11
RB - 11
DE -12
WR - 15
LB - 16
OL - 24

Amiből sok van abból tehát kevesebb eséllyel lesz elite a sok variációs lehetőség miatt.
Én a QB-t, WR-t, RB-t kihúznám, mert lesz sokkal jobb később.
több mint 13 éve
Én eddig kettőt vettem 1 K és 1 S, be is mákoltam mindkettővel az eliteket (Janikowski+1, Ed Reed+1)dd
Értem, köszi.
Akkor gyűjtök még a másfél misihez és akkor elkezdek nyitogatni. Csak jó lenne belefutni valami elite-be, mert megrekedtem 98-as ratingen. Position pack meg így még drága nekem.
több mint 13 éve
Ultiban 2 elite lehet:
1. OL - Jake Long 98+1 All pro
2. S - Eric Berry 90+1 dd
Ultiban akkor ezentúl mindig lehet valamilyen elite vagy csak most van valami akció?süti

Én eddig kettőt vettem 1 K és 1 S, be is mákoltam mindkettővel az eliteket (Janikowski+1, Ed Reed+1)
több mint 13 éve
ma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀gamerkr
Bakker, jó dolgod van, ha csak unalmadban nyitogatsz ultikat 😀szaba
úgy néz ki a dolog, hogy minden napra jut 1 kb., de belefér egy gold/platinum is. 😊 Tomlinnal persze.. 😛gamerkr
Honnan spejzolsz ennyi lét?
több mint 13 éve
Ultiban 2 elite lehet:
2. S - Eric Berry 90+1 dd
Ultiban akkor ezentúl mindig lehet valamilyen elite vagy csak most van valami akció?
több mint 13 éve
Újrakezdtem most én is. Annyi kérdésem lenne, hogy elite kártyák akkor random vannak ulti packokban?
Flippingbe showcase kártyába ha jól tudom volt már egy +1 Woodson és +2 Reed is. Ezek szerint akkor érdemes várni egy ilyenre? (Ad acsit ha kiveszem, de ráér, és akkor nem költeném el egy sima 94-es kártyára.)süti
Ultiban 2 elite lehet:
2. S - Eric Berry 90+1

Én is showcase elitre tartogatom a flippinget, lassan van 5k.
több mint 13 éve
Flippingbe showcase kártyába ha jól tudom volt már egy +1 Woodson és +2 Reed is. Ezek szerint akkor érdemes várni egy ilyenre? (Ad acsit ha kiveszem, de ráér, és akkor nem költeném el egy sima 94-es kártyára.)
több mint 13 éve
ma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀gamerkr
ja, megvan nekem is már egy ideje, szintén ultiból. talán még linkeltem is

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bakker, jó dolgod van, ha csak unalmadban nyitogatsz ultikat 😀szaba
úgy néz ki a dolog, hogy minden napra jut 1 kb., de belefér egy gold/platinum is. 😊 Tomlinnal persze.. 😛

több mint 13 éve
Bakker, jó dolgod van, ha csak unalmadban nyitogatsz ultikat 😀
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀

több mint 13 éve
Mindjárt meglesz a 1500000os achievement. Mire érdemes elverni a coint? Csapatom 99es és vagy 60 kártya van a collection-ben eddig.korda20
vegyél bátran ulti packokat, bár nem tudom lehet érdemes lenne valami akcióra várni. Ez a position pack neked még nem éri meg, ahogy nekem se :/

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mindjárt meglesz a 1500000os achievement. Mire érdemes elverni a coint? Csapatom 99es és vagy 60 kártya van a collection-ben eddig.