NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem egyenlőre 5 Teamből is 3 játékos hiányzik, de csak nem akarnak jönni.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
500.000 egy pack, elég szar, főleg, hogy ilyen kis esélyjel dobja akkor a legendet.
több mint 13 éve
Mennyi Legend Pack?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én visszatértem hónapok után és megvettem Reedet, így már nyithatok legend packokat 😀 Kaptam is 1,5 millát az achiért, de sajnos az egyik packban se volt legend.
több mint 13 éve
Ed Reed-hez nem kel contract kártya mert az elite 😊szerintetek mi a jobb út egy 99es csapat számára?Én biztos az alsót választanám, a+1es játékosok ugyebár csak contract card-al érnek valamit,abból meg ritkán van elég...Bazzani
-3500ért beruházok Ed Reed bácsira 99+1 értékkel (92est váltana)
- vagy veszek helyette inkább 2db 99es playert + kis spórolás után még egyetHabi
több mint 13 éve
de vágod Flippingben van ez az Ed Reed kártya (nem tudom hirtelen a megnevezését 😀 ami már majdnem totál druszámtól kiderülve Elite ) és az a +1 nem jár le sosemszerintetek mi a jobb út egy 99es csapat számára?Én biztos az alsót választanám, a+1es játékosok ugyebár csak contract card-al érnek valamit,abból meg ritkán van elég...Bazzani
- vagy veszek helyette inkább 2db 99es playert + kis spórolás után még egyetHabi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
szerintetek mi a jobb út egy 99es csapat számára?Én biztos az alsót választanám, a+1es játékosok ugyebár csak contract card-al érnek valamit,abból meg ritkán van elég...
több mint 13 éve
szerintetek mi a jobb út egy 99es csapat számára?-3500ért beruházok Ed Reed bácsira 99+1 értékkel (92est váltana)
- vagy veszek helyette inkább 2db 99es playert + kis spórolás után még egyet
JT Daniels fan
több mint 13 éve
25k coin ingyé:Köszike. 😀
http://www.ea.com/news/eas-biggest-sale-ever-on-july-4th
Scrollozzatok le, ott lesz 😊Bálesz
Nem jött rosszul.
több mint 13 éve
25k coin ingyé:http://www.ea.com/news/eas-biggest-sale-ever-on-july-4th
Scrollozzatok le, ott lesz 😊
több mint 13 éve
De király, h a ma 4 flippping ticketből 54 kártyát buktam 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most már semi. legyőztem és eltűnt😀😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha a pl3-ban kikapok de időn belül legyőzöm ugye akkor még meglehet az elit card? És akkor csak dísz a winn,loss számláló? 😊
több mint 13 éve
Team packban van garantált non-dupe kártya?
több mint 13 éve
minden nap ad 20 cardot 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Köszi.Az éjszaka termett valahonnan még 20card-om így már tudom nyomni.
Vannak még csodák. 😀
több mint 13 éve
szintet kell lépj, mert nem tudsz veszteni kártyát, csak 3 darabot ami nem üzlet a gépnek 😀Megvettem Joe Thomast maradt 3 kártyám.veszel asszem 25k ért 20db-ot, vagy szintet lépsz gyorsan és kapsz onnanFarky
Erre azt írja ki ez a szar,nincs elég kártyám,hogy meccset kezdjek.
Mi ilyenkor a teendő???Bazzani
mint Poleksic nekem 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Megvettem Joe Thomast maradt 3 kártyám.veszel asszem 25k ért 20db-ot, vagy szintet lépsz gyorsan és kapsz onnan
Erre azt írja ki ez a szar,nincs elég kártyám,hogy meccset kezdjek.
Mi ilyenkor a teendő???Bazzani
több mint 13 éve
Megvettem Joe Thomast maradt 3 kártyám.Erre azt írja ki ez a szar,nincs elég kártyám,hogy meccset kezdjek.
Mi ilyenkor a teendő???
több mint 13 éve
július 31.5 napos kártyaként Randy Moss érkezett!!! 😊 :cool:gamerkrtudja valaki, meddig tart még a non-dupe guarantee?Szobi22
több mint 13 éve
5 napos kártyaként Randy Moss érkezett!!! 😊 :cool:gamerkrtudja valaki, meddig tart még a non-dupe guarantee?
több mint 13 éve
5 napos kártyaként Randy Moss érkezett!!! 😊 :cool:
több mint 13 éve
ja tényleg, köszi, amikor délután néztem, még csak az egyik volt ott 😊http://facebookgamerforum.com/viewforum.php?f=17&sid=deef965bf5abcd64c18b629236f89d1f😀 találtam alatt a fórumban mégegy linket és az is adott 500at így lett is 1200-am 😀Farkyerre tudnál linket adni légyszi?kaszo
itt van egymás alatt a 2, nekem mindkettő adott 500-atFarky
így meg is tudtam venni Reed-et 😀