NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
elértem az 1000 collected kártyát és P. Willisre hajtok, de 83 flipping még hiányzik :/
több mint 13 éve
basszus, nem voltam 3 hétig a játék közelében sem, tegnap reggel 10 óta fogadom a gifteket napi 6-7 órában folyamatosan, de még mindig totál televagyok :/majd vigyázok, hogy meg ne sajnáljalak 😊
a gép meg lassú, így csigatempóban megyStez
több mint 13 éve
basszus, nem voltam 3 hétig a játék közelében sem, tegnap reggel 10 óta fogadom a gifteket napi 6-7 órában folyamatosan, de még mindig totál televagyok :/a gép meg lassú, így csigatempóban megy
több mint 13 éve
drága a stadion meg a szurkerek, de sztem még így is pluszban jössz ki belőlecsak az én csapatom 99es plusz szurkolók terén is messze vagyok. Jó meg tudom venni a fanokat meg a stadion cuccosokat és game changereket is, mert van 1,2 millióm csak jó lett volna elérni az 1,5 milliós acsit is 😕HabiPl2 időben kivégezve 😊Napi egy meccs, semmi extra 😊Bálesz
Hayneswort pipa 😊
de a pl3 már igen csak húzós leszHabi
több mint 13 éve
akkor tényleg nem kell paráznom 😀Én 97esen csináltam, bőven jó vagy, csak legyen elég gamechangered.tenorxNapi egy meccs, semmi extra 😊Báleszcsak az én csapatom 99es plusz szurkolók terén is messze vagyok. Jó meg tudom venni a fanokat meg a stadion cuccosokat és game changereket is, mert van 1,2 millióm csak jó lett volna elérni az 1,5 milliós acsit is 😕Habi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Én 97esen csináltam, bőven jó vagy, csak legyen elég gamechangered.csak az én csapatom 99es plusz szurkolók terén is messze vagyok. Jó meg tudom venni a fanokat meg a stadion cuccosokat és game changereket is, mert van 1,2 millióm csak jó lett volna elérni az 1,5 milliós acsit is 😕HabiPl2 időben kivégezve 😊Napi egy meccs, semmi extra 😊Bálesz
Hayneswort pipa 😊
több mint 13 éve
csak az én csapatom 99es plusz szurkolók terén is messze vagyok. Jó meg tudom venni a fanokat meg a stadion cuccosokat és game changereket is, mert van 1,2 millióm csak jó lett volna elérni az 1,5 milliós acsit is 😕Pl2 időben kivégezve 😊Napi egy meccs, semmi extra 😊Bálesz
Hayneswort pipa 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Pl2 időben kivégezve 😊Napi egy meccs, semmi extra 😊
Hayneswort pipa 😊
több mint 13 éve
Pl2 időben kivégezve 😊Hayneswort pipa 😊
de a pl3 már igen csak húzós lesz
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Vki letudná írni a játékban lévő elitek posztjaikkal együtt? Vagy ha van akkor link. köszi 😊 😊 😊hunterrophttp://forum.playfish.com/showthread.php?t=2192947
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Nektek sem megy most a game?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vki letudná írni a játékban lévő elitek posztjaikkal együtt? Vagy ha van akkor link. köszi 😊 😊 😊
több mint 13 éve
Lehet mert az egyik sima, a másik meg PotWHaynesworth-ből már van egy 97esem. Lehet kettő egy csapatban?BazzaniKét kérdés. A PL2 után kapok ugye egy játékost.kapsz egy 99es Albert Haynesworthot
1. Én választok posztot vagy random ad egyet?
2. Mennyi pénz jár a PL2 megnyeréséért?
Mertha kapok egy olyan játékost aki mondjuk be sem fér + alig valami pénzt akkor marhára semmi értelme nincs végiggürcölni. Nagyjából a 2/3ánál vagyok.Bazzani
ebben a fórum topikban le van írva, miért mit kapsz:
http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2090853Habi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
lehetHaynesworth-ből már van egy 97esem. Lehet kettő egy csapatban?BazzaniKét kérdés. A PL2 után kapok ugye egy játékost.kapsz egy 99es Albert Haynesworthot
Mertha kapok egy olyan játékost aki mondjuk be sem fér + alig valami pénzt akkor marhára semmi értelme nincs végiggürcölni. Nagyjából a 2/3ánál vagyok.Bazzani
több mint 13 éve
Haynesworth-ből már van egy 97esem. Lehet kettő egy csapatban?Két kérdés. A PL2 után kapok ugye egy játékost.kapsz egy 99es Albert Haynesworthot
több mint 13 éve
Két kérdés. A PL2 után kapok ugye egy játékost.kapsz egy 99es Albert Haynesworthot
http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2090853
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Két kérdés. A PL2 után kapok ugye egy játékost. 1. Én választok posztot vagy random ad egyet?
Mertha kapok egy olyan játékost aki mondjuk be sem fér + alig valami pénzt akkor marhára semmi értelme nincs végiggürcölni. Nagyjából a 2/3ánál vagyok.
több mint 13 éve
Na, 1000 a Collectionben, lassan 1 teli már meglesz remélem 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
+3-mas GatestStezszerintem is. többiből majd jönnek jobbak hosszú távon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek melyik elitet érdemes választanom pl3-ban?(Csapatom: WR:91,92 , RB:92,92 , TE:98, QB:97 , CB: 93,93
több mint 13 éve
Én meguntam a játékot. Semmi élvezet nincs már benne, szerintem hagyom a picsába...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!