NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Én meg úgy voltam vele, úgyse tömik be a vizsgaidőszak végéig a bugot, nem játszottam. most, hogy vége van, gyakorlatilag cseszhetem az egészet 😕kobalu91
én meg úgy voltam vele, hogy így legalább még van mivel szórakoznom nyár végéig 😊

így most hiányzik még 1 silver, 240 gold, 190 plat és 68 ulti
szerk: kiderült, hogy benéztem, és már nem hiányzott silver 😀

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Én meg úgy voltam vele, úgyse tömik be a vizsgaidőszak végéig a bugot, nem játszottam. most, hogy vége van, gyakorlatilag cseszhetem az egészet 😕
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Egy hetet még várhattak volna, még csak goldig töltöttem be a collectiont 😀
Így kb 150 kártya még hiányzik...

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nekem legalább van még miért játszani 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
azért jó, hogy kiszedték a ticket bugot, amikor már szinte mindenkinek megvan a full collection 😀
nem siették el, az tuti

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
A jó édes öreganyjukat, hogy csináltak ilyen premier packot (új elit játékosokkal, mindenki 93+-os) és csak pénzért kapható.
simán kicsengetnék egy ilyenért még 500k-t is... 😕
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Willist én is megvettem még a múltkor, Gonzo meg csak az AllPro 97-es Wittent váltaná, úgyhogy egyelőre kivárom a hetet, hátha jön egy normális (99-es 😛) QB.
több mint 13 éve
Nekem egy 91-es LB-t vált szóval már nagyon rám fért 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Na végre LB flippingben, kellett már nagyonFarky
nekem van 3500 flippingem, de inkább gyűjtök a következő elitere 😊 (Willis amúgy is megvan, max Gonzo jöhetne, de Davishez képest nem elég upgrade)

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na végre LB flippingben, kellett már nagyonFarky
főleg, hogy elég menő LB 😀
nem hinném, hogy összeszedek egy hét alatt 600at rá 😕 😀
de már csak 530k kell a 1,5 millós acsihoz 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Na végre LB flippingben, kellett már nagyon

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Már csak 600k kell a 1,5ös acsihoz :o 😀

több mint 13 éve
vettem még három contract packot, MINDHÁROMBAN benne volt Johnathan Joseph :mad:
ráadásul tegnap is megkaptam egyszer, de már akkor is megvolt collectionben is.... vicc. :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ááá megvan köszi 😀
több mint 13 éve
Valaki tudja hogy kell a team ratinget számolni? Mert offense 91, defense 93 és 100on van az edzés, és így 94 a team rating. Ezt hogy lehet számolni? (mertaz offense-defense átlag 92, és vmi olyatolvastam hogy a practice az a harmada a ratingnek)hunterrop
meg a másik 2 is harmada, az összesen 1 😉

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudja hogy kell a team ratinget számolni? Mert offense 91, defense 93 és 100on van az edzés, és így 94 a team rating. Ezt hogy lehet számolni? (mertaz offense-defense átlag 92, és vmi olyatolvastam hogy a practice az a harmada a ratingnek)
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
a pro-league 3ban egyszer is kikapok akk annyi az elitnek? Vagy csak ha nem tom elgyözni 24órán belül, de bárhányadik nekifutásból?hunterrop
Neked nehezedre esik az olvasás? Az előző oldalon már válaszoltam az ugyanilyen kérdésedre...

több mint 13 éve
Az hogy van, hogy amikor megnyertem a pl2 super bowlt akkor automatikusan jön a pl3 ugye? http://forum.playfish.com/attachment.php?attachmentid=89739&d=1296217903 elvileg ez jön be akkor nem? Utána pedig ez http://forum.playfish.com/attachment.php?attachmentid=89740&d=1296217914 ha jól tudom. És ha itt a másodiknál nem arra megyünk hogy start pl3, hanem a "x"-el bezárjuk akkor milesz? Akkor is elindul a pl3?hunterrop
mindenképp elindul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az hogy van, hogy amikor megnyertem a pl2 super bowlt akkor automatikusan jön a pl3 ugye? http://forum.playfish.com/attachment.php?attachmentid=89739&d=1296217903 elvileg ez jön be akkor nem? Utána pedig ez http://forum.playfish.com/attachment.php?attachmentid=89740&d=1296217914 ha jól tudom. És ha itt a másodiknál nem arra megyünk hogy start pl3, hanem a "x"-el bezárjuk akkor milesz? Akkor is elindul a pl3?
több mint 13 éve
ticket bug helloHabi
lol, napok óta tervezgettem, pont ma akartam nyomkodni egy kört 😀 na mindegy, így jár aki "lusta" 😊

vettem a contract packokból 5-öt, 3-an is befértek a kezdőbe: 96-os Beason, 97-es Ed Reed és 97-es Hutchinson. 1 millióba került ugyan, de azért jó kör volt. defenseben már nincs 95-ösnél kisebb játékosom 😊 offenseben a QB gáz, még mindig csak 90-es. meg egy 93-as Gore még, akit jó lenne cserélni, többi nagyjából ok.
több mint 13 éve
24 órán belül addig próbálkozhatsz amíg le nem győzöd, ha nem sikerülne 1 napon belül akkor használhatod az instant replayt

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a pro-league 3ban egyszer is kikapok akk annyi az elitnek? Vagy csak ha nem tom elgyözni 24órán belül, de bárhányadik nekifutásból?
több mint 13 éve
Így legalább nem fognak mégtöbben megelőzni 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ticket bug helloHabi
csak nem kijavították?Farky
délelőtt működött még, délután már nem. Így eléggé lelassul a felzárkózásom 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
ticket bug helloHabi
csak nem kijavították?