NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
19
4
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Na közben már sikerült , csak azt nem értem, miért nem elég csak egy accot regelni 😀pesplayerhttp://www.youtube.com/watch?v=Ib-3Xd0IZwk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na közben már sikerült , csak azt nem értem, miért nem elég csak egy accot regelni 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi a választ de pont erre a leírásra értettem h nem világos számomra 😀 Ha vki elmagyarázná másképpen, megköszönném.
több mint 13 éve
Vki leírná pls a ticket bug működését és hogy mennyi ticketet lehet vele szerezni? Olvastam már a korábbi magyarázatot de az számomra nem volt érthető. Előre is köszi!pesplayerEgyszerre 125 a max.
több mint 13 éve
tehát valaki újra meglesz azt adhatom el ha nem fér be a csapatba. Ezek után kíváncsi leszek mit találnak ki a köv. szezonra
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ha valamelyik csapatból összejött az összes játékos és el Tradelem, utána mi lesz azzal a csapattal, újra lehet kezdeni a gyűjtést vagy ki lehet onnan venni playakát?Farkyha betradelted, akkor nem tudod kivenni a playákat, és gyűjteni sem újra a collectionben. viszont úgy érzékeli, hogy nincsenek meg azok a kártyák, és így a non-dupe van, hogy onnan lesz
több mint 13 éve
Ha valamelyik csapatból összejött az összes játékos és el Tradelem, utána mi lesz azzal a csapattal, újra lehet kezdeni a gyűjtést vagy ki lehet onnan venni playakát?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Vki leírná pls a ticket bug működését és hogy mennyi ticketet lehet vele szerezni? Olvastam már a korábbi magyarázatot de az számomra nem volt érthető. Előre is köszi!pesplayer
Na, a bug, aki nem akarja, az nem használja, de kb 40 PMet kaptam az utóbbi időben, és egyesével kell rá válaszolgatni (tényleg nem túlzok, 40 körül van a szám)Ez alapján gondolom végtelen számút, de majd megerősítenek akik használják 😊
"Két új account kell hozzá. Mindkettővel barát leszel, meg ők is egymással. Az egyikkel nem lépsz be maddenbe, de ennek a falára küldesz ilyen gauntletes promo cuccot. A másikkal belépsz először maddenbe, megcsinálod a tutorialt, aztán az "egyik" falán lévő promora kattingatsz, és minden kattintás 5 free ticket."tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vki leírná pls a ticket bug működését és hogy mennyi ticketet lehet vele szerezni? Olvastam már a korábbi magyarázatot de az számomra nem volt érthető. Előre is köszi!
több mint 13 éve
én csak goldot veszek már, de még csak most értem el odaáig h minden csapatból megvan 25 playa, a Coltsból meg már csak 4 kell, de persze h nem adja be őket 😀Farkyén is csak goldot veszek, kell még 10-15 playa, utána pedig jöhet az ultivásárlás.. van pár csapat, ahol 4-5 playa kell a collectionhoz, de nem akarok amiatt külön team packokat venni
több mint 13 éve
én csak goldot veszek már, de még csak most értem el odaáig h minden csapatból megvan 25 playa, a Coltsból meg már csak 4 kell, de persze h nem adja be őket 😀
több mint 13 éve
basszus, nem hiszem el, hogy veszek 12 silver packot, és 4 silver fér be a collectionbe, meg 9 gold. így még mindig kell 10 silver
több mint 13 éve
Bár nagyszerű, mindenre kiterjedő súgója van a játéknak, de íme:de ha egyet nem teljesítek az adott időn belül (ugye 24óra?), akkor milesz? a 99+3-ast már nem tod megszerezni csak a meccsek utáni kártyát?hunterropés a pro-league 3-ban van vmi nyeremény? (Mint a 2ben a kártyák, vagy itt csak mani+xp), és ha nem teljesítem a meccset 24órán belül akkor vége?hunterropvan, minden meccs után választhatsz 5 lefordított kártya közül (1 bronze, 1 silver, 1 gold, 1 platinum, 1 ultimate), illetve a PL3 megkezdésekor választanod kell öt különböző 99+3-as kártya közül (asszem qb/wr/te/rb/cb, a nevekre már nem emlékszem mindre), hogy melyikért akarsz küzdeni. ha minden meccset megnyersz, megkapod ezt is.
és 4 meccsenként is ugyanúgy van egy-egy pénz+xp reward. szóval összességében megéri végigtolni 😊kaszo
2 lehetőséged van, ha 24 óra alatt nem tudod lejátszani az adott meccset:
A timeout +24 órát ad rá, míg a már lejárt meccsekre alkalmazhatsz visszajátszást.
Természetesen mindkét módszer korlátozott darabszámban áll rendelkezésedre.
több mint 13 éve
nem lenne rossz, úgyis hadilábon állok az ulti packok vásárlásával 😀 nem igazán adogatja az értékelhető packokat 😕 😛simán, sőt, ha szerencsésen húzod az ultikat, akkor a csapatod magától is fejlődik közben 😊JSanyoigen, azonnal indul. viszont mivel egy csapatra egy napod van, annyira nem pörgősJSanyoköszöntem, akkor egy sikeres pl3 is cák-cák összejöhet vhogy 😀Habi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
simán, sőt, ha szerencsésen húzod az ultikat, akkor a csapatod magától is fejlődik közben 😊köszöntem, akkor egy sikeres pl3 is cák-cák összejöhet vhogy 😀Habiha befejeztem a pl2t, akkor utána egyből fog indulni a pl3?Habiigen, azonnal indul. viszont mivel egy csapatra egy napod van, annyira nem pörgősJSanyo
több mint 13 éve
köszöntem, akkor egy sikeres pl3 is cák-cák összejöhet vhogy 😀ha befejeztem a pl2t, akkor utána egyből fog indulni a pl3?Habiigen, azonnal indul. viszont mivel egy csapatra egy napod van, annyira nem pörgősJSanyo
JT Daniels fan
több mint 13 éve
ha befejeztem a pl2t, akkor utána egyből fog indulni a pl3?Habiigen, azonnal indul. viszont mivel egy csapatra egy napod van, annyira nem pörgős
több mint 13 éve
ha befejeztem a pl2t, akkor utána egyből fog indulni a pl3?és a pro-league 3-ban van vmi nyeremény? (Mint a 2ben a kártyák, vagy itt csak mani+xp), és ha nem teljesítem a meccset 24órán belül akkor vége?hunterropvan, minden meccs után választhatsz 5 lefordított kártya közül (1 bronze, 1 silver, 1 gold, 1 platinum, 1 ultimate), illetve a PL3 megkezdésekor választanod kell öt különböző 99+3-as kártya közül (asszem qb/wr/te/rb/cb, a nevekre már nem emlékszem mindre), hogy melyikért akarsz küzdeni. ha minden meccset megnyersz, megkapod ezt is.
és 4 meccsenként is ugyanúgy van egy-egy pénz+xp reward. szóval összességében megéri végigtolni 😊kaszo
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Az előbb sikerült kitörölnöm az üzenetet módosítás helyett.Tehát. Felvehetnétek páran ismerősnek mert kellenének a giftek,főleg a fanok.
Köszi:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000938414319
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de ha egyet nem teljesítek az adott időn belül (ugye 24óra?), akkor milesz? a 99+3-ast már nem tod megszerezni csak a meccsek utáni kártyát?és a pro-league 3-ban van vmi nyeremény? (Mint a 2ben a kártyák, vagy itt csak mani+xp), és ha nem teljesítem a meccset 24órán belül akkor vége?hunterropvan, minden meccs után választhatsz 5 lefordított kártya közül (1 bronze, 1 silver, 1 gold, 1 platinum, 1 ultimate), illetve a PL3 megkezdésekor választanod kell öt különböző 99+3-as kártya közül (asszem qb/wr/te/rb/cb, a nevekre már nem emlékszem mindre), hogy melyikért akarsz küzdeni. ha minden meccset megnyersz, megkapod ezt is.
több mint 13 éve
és a pro-league 3-ban van vmi nyeremény? (Mint a 2ben a kártyák, vagy itt csak mani+xp), és ha nem teljesítem a meccset 24órán belül akkor vége?hunterropvan, minden meccs után választhatsz 5 lefordított kártya közül (1 bronze, 1 silver, 1 gold, 1 platinum, 1 ultimate), illetve a PL3 megkezdésekor választanod kell öt különböző 99+3-as kártya közül (asszem qb/wr/te/rb/cb, a nevekre már nem emlékszem mindre), hogy melyikért akarsz küzdeni. ha minden meccset megnyersz, megkapod ezt is.
és 4 meccsenként is ugyanúgy van egy-egy pénz+xp reward. szóval összességében megéri végigtolni 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és a pro-league 3-ban van vmi nyeremény? (Mint a 2ben a kártyák, vagy itt csak mani+xp), és ha nem teljesítem a meccset 24órán belül akkor vége?