Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
egyébként ilyen playeket mint az első 5-6 soha a büdös életbe nem hívtam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
szutyok lagg 😀eaglesmcnabbjah... 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
szutyok lagg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
ááá nem igazán jó az élőkép
több mint 13 éve
én szakkommentálom az eseményeket magamnak 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
"Are u ready for Friday Night?" 😀Látom. Most legalább lebukok, hogy mennyire nem értek a játékhoz. 😀Te aztán nagyon begerjedtél erre a liga dologra. Komolyan, mintha az életed múlna rajta. 😀Vadkendermeg akarom nyerni.Amadeus91
Na már 5 néző, kezdek tényleg félni.Vadkender
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
csak nálam áll a kép?? vagy még el sem kezdtétek?Farkyváratnak a csapatok. Te is jöttél elemezni? 😀
több mint 13 éve
érkezem felebarátaim, kicsit megcsúsztam az írással 😀 sebaj, ilyen ez a popszakma.
több mint 13 éve
csak nálam áll a kép?? vagy még el sem kezdtétek?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Látom. Most legalább lebukok, hogy mennyire nem értek a játékhoz. 😀meg akarom nyerni.Amadeus91király, élőben elemezhetem ki a taktikátok. 😀 Legjobb. Jegyzettömb már bekészítve.Amadeus91Te aztán nagyon begerjedtél erre a liga dologra. Komolyan, mintha az életed múlna rajta. 😀Vadkender
Na már 5 néző, kezdek tényleg félni.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
meg akarom nyerni.Te aztán nagyon begerjedtél erre a liga dologra. Komolyan, mintha az életed múlna rajta. 😀VadkenderLátod, én már készen állok. Shawnka barátunkra kell még várni. Előbb azt mondta, hogy pillanatok kérdése...Vadkenderkirály, élőben elemezhetem ki a taktikátok. 😀 Legjobb. Jegyzettömb már bekészítve.Amadeus91
több mint 13 éve
Te aztán nagyon begerjedtél erre a liga dologra. Komolyan, mintha az életed múlna rajta. 😀király, élőben elemezhetem ki a taktikátok. 😀 Legjobb. Jegyzettömb már bekészítve.Amadeus91és mikor kezditek?Amadeus91Látod, én már készen állok. Shawnka barátunkra kell még várni. Előbb azt mondta, hogy pillanatok kérdése...Vadkender
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
király, élőben elemezhetem ki a taktikátok. 😀 Legjobb. Jegyzettömb már bekészítve.Látod, én már készen állok. Shawnka barátunkra kell még várni. Előbb azt mondta, hogy pillanatok kérdése...VadkenderNa itt a link, ahol elméletileg nézhetitek majd a meccset. Először is bocs, hogy ilyen szar, de ilyen gyorsan csak ezt tudtam kitalálni, és nem kapcsoltam hangot (remélem), mert utálom mikor mindenki azt hallgatja ahogy elmondom a bibliát, persze 18-as karikával.és mikor kezditek?Amadeus91
http://www.xfire.com/live_video/xxxbartolomeoxxx/Vadkender
több mint 13 éve
Látod, én már készen állok. Shawnka barátunkra kell még várni. Előbb azt mondta, hogy pillanatok kérdése...Na itt a link, ahol elméletileg nézhetitek majd a meccset. Először is bocs, hogy ilyen szar, de ilyen gyorsan csak ezt tudtam kitalálni, és nem kapcsoltam hangot (remélem), mert utálom mikor mindenki azt hallgatja ahogy elmondom a bibliát, persze 18-as karikával.és mikor kezditek?Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Na itt a link, ahol elméletileg nézhetitek majd a meccset. Először is bocs, hogy ilyen szar, de ilyen gyorsan csak ezt tudtam kitalálni, és nem kapcsoltam hangot (remélem), mert utálom mikor mindenki azt hallgatja ahogy elmondom a bibliát, persze 18-as karikával.és mikor kezditek?
több mint 13 éve
Na itt a link, ahol elméletileg nézhetitek majd a meccset. Először is bocs, hogy ilyen szar, de ilyen gyorsan csak ezt tudtam kitalálni, és nem kapcsoltam hangot (remélem), mert utálom mikor mindenki azt hallgatja ahogy elmondom a bibliát, persze 18-as karikával.http://www.xfire.com/live_video/xxxbartolomeoxxx/
több mint 13 éve
😀 😀 😀
na valaki egy előszezon mérkőzés? fejlődnöm kell! 😀
több mint 13 éve
MEkkora meccs volt 😂 Cutler csak 3 sack, a többi dobásnál nem vártam 2 másodpercig 😂 Mellesleg Cutler azért állat volt. Van amit egyáltalán nem tud megdobni, de egyébként nagyon fasza. Aztán végülis megállt 357 yardnál és 5 TD-nél.mondjuk ez fair húzás volt tőled 😊
Interceptiont egyet dobtam, aminél egyúttal agyvérzést is kaptam... 20 mp van vissza, vezetek és jövök 3rd downnal a lions térfelén, gondoltam inkább mégsem futok többet, hadd támadjon mégegyet, jöjjön a passz... Jött is az interception, és még szerencse, hogy forte ott volt, különben egyenes út lett volna az endzoneba 😀
Stafford meg beszopta 😛fetomy
Stafforddal az a baj csak hogy futás közben egyáltalán nem tud dobni, CJ meg elmehet a faszomba 5 elkapás 182 yard 3 TD de egy rakat fos volt, első INTemnél meg se futotta a route-ot, illetve kurvára megállt a végén hogy szopja be, de az egész offense egy kalap fos, sémát és taktikát kell változtatni, mert ez így nem lesz jó 😀 így utólag belegondolva a play hívásaim is szarok voltak, kár volt erőltetni a passzjátékot, de megérdemeltem kaptam ki, végig vezetett az ellen. Izgalmas kis meccs volt, a POról még nem mondok le 😛
több mint 13 éve
Most nézem csak, a 4. legjobbat vertem meg 😀Egyébként Cutlernél csak a róka csinált jobb meccset 😛
Ja, és hivatalosan is 6-ra nőtt a meccsenként 1 kihagyott XP szériám 😂
Vadkender: Én igen 😀 Eddig 0-5 volt a mostani online mérlegem 😀
több mint 13 éve
Én valahogy nem lepődök meg. 😀
több mint 13 éve
hopp-hopp az első upset 😀
több mint 13 éve
MEkkora meccs volt 😂 Cutler csak 3 sack, a többi dobásnál nem vártam 2 másodpercig 😂 Mellesleg Cutler azért állat volt. Van amit egyáltalán nem tud megdobni, de egyébként nagyon fasza. Aztán végülis megállt 357 yardnál és 5 TD-nél.Interceptiont egyet dobtam, aminél egyúttal agyvérzést is kaptam... 20 mp van vissza, vezetek és jövök 3rd downnal a lions térfelén, gondoltam inkább mégsem futok többet, hadd támadjon mégegyet, jöjjön a passz... Jött is az interception, és még szerencse, hogy forte ott volt, különben egyenes út lett volna az endzoneba 😀
Stafford meg beszopta 😛
több mint 13 éve
szar volt az offense, a medvék kizavarták az oroszlánokat a barlangból. Lions-Bears 32-34 😀
több mint 13 éve
Ha minden jól megy, 21:30 körül kezdünk, kidobok egy linket úgy is. Ha működik, akkor élvezhetitek a szenvedésemet, ha nagyon laggol akkor úgy se tudjuk vállalni.