Atlétika
12 feliratkozó
több mint 3 éve
5! 80 méter felett....mikor volt ilyen utoljára?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ez az Bence
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ez így szerintem már Siker!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Nagyon simogatja azt a 80ast.Megharapta!!!
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ebből így nem lesz érem, nagyon elkezdtek nagyokat dobálni.
több mint 3 éve
Fajdeknek vissza kéne venni tán a szemüveget, de Nekünk jobb így.

több mint 3 éve
Elsőre teljesen rendben van ez a dobás!!

több mint 3 éve
Eh, nem tudom miért emlékeztem úgy... Lehet kevertem a váltókkal? 😬Pedig mióta van VB (83 óta) mindig az első napokban van.Most elvileg adják rendesen az M4sport pluszon lesz a női foci.Fasza lesz a férfi 100 döntő hajnali 4:50-től 😡🤬
dande2
Amúgy én még mindig nem szoktam meg ezt a hülyeséget, hogy ez a szám nem a vb legvégén van...
warr_b
Jughead
Vagy csak már vénülök és hülyülök 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Pedig mióta van VB (83 óta) mindig az első napokban van.Most elvileg adják rendesen az M4sport pluszon lesz a női foci.Fasza lesz a férfi 100 döntő hajnali 4:50-től 😡🤬
dande2
Amúgy én még mindig nem szoktam meg ezt a hülyeséget, hogy ez a szám nem a vb legvégén van...
warr_b
több mint 3 éve
Most elvileg adják rendesen az M4sport pluszon lesz a női foci.Fasza lesz a férfi 100 döntő hajnali 4:50-től 😡🤬
dande2

több mint 3 éve
Most elvileg adják rendesen az M4sport pluszon lesz a női foci.
több mint 3 éve
Ezért utálom, hogy ez a rohadt köztévé adja, az ember győzi kivadászni a műsorból, ES-ben soha nem csalódtam, simán adta az egész napot mindig. Amúgy mennyi az időeltolódás? 6-7 óra?9 elvileg, Oregonban van, nyugati part.
NB2

több mint 3 éve
Ezért utálom, hogy ez a rohadt köztévé adja, az ember győzi kivadászni a műsorból, ES-ben soha nem csalódtam, simán adta az egész napot mindig. Amúgy mennyi az időeltolódás? 6-7 óra?
több mint 3 éve
Ez a vegyesváltó a csajokon ment el az amerikaiaknak, de azért jó volt látni még egyszer utoljára Allyson Felixet futni.

több mint 3 éve
Most tényleg képesek átkapcsolni nyomoronc női focira? Rohadjanak meg.

több mint 3 éve
Átugorja, of course 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Sima ügy 😎Tamberi bajban (?)Kelleni fog a 228 neki a döntőhöz, még 1 kísérlete van.
Heisman nádor
empty taxi

több mint 3 éve
Tamberi bajban (?)Kelleni fog a 228 neki a döntőhöz, még 1 kísérlete van.
Heisman nádor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tamberi bajban (?)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
"Hiba a kommentátorvonalban" 😂