Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Gaben maga is bármikor bevallja Neked, hogy hater, ő Marquezt egy szar versenyzőnek tartja, aki egy VB címet/győzelmet se érdemelt meg. De egy hater véleménye aligha mérvadó, ahogy egy fané sem.Nézd az meg az egyel alattad lévő kommentet pl.23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Amúgy minden kommented arról szól, hogy lenézték Marquezt, ki nézte le?
2éve volt száraz verseny ugyanitt, akkor a győztes átlaga 1:31.453 volt.
Kiváncsi vagyok a többiek milyen átlagot mentek, de nem tűnik lassúnak a tavaly lenézett MM 😀
Pep71
Mindenidők talán legjobbja, hol volt lenézve?
Jughead
Tavaly írtam már, h a GP23-al egyedül ő volt képes tartani a GP24eseket, ez mutatja mennyire gyors meg mindig. Erre jöttek azok a válaszok, h ez hülyeség. Annyira sz.r volt az a GP24 , h a gyári Ducati arra állt vissza a 25ös helyett, mert még sokkal jobb az a verzió 😁
Pep71
A többi részt viszont beképzeled, senki nem mondott ilyet, pályaspecifikusan volt, hogy a GP23 jobban bírta a tempót a GP24-gyel, de nyilván jobb volt a GP24, aki ezzel ellentétesen nyilatkozott az valótlant mondott, de itt nem rémlik ilyen.
Márquez tavaly mindenhol az év versenyzője lett és az idei szezon fő esélyese is, hiszen a legjobb versenyző a legjobb motoron.
több mint 1 éve
Fuh basszus most jól rám pirítottál. Rengetegszer mondtam ilyet.Oké hogy ez az egyik kedvenc pályája, de így is eddig brutál amit MM csinál Buriramban…Pedig azt mondtad , a GP24 nem sokkal jobb mint a GP23 és nem ezen múlt, h MM nem harcolt a VB címért.
Cowboykarcsi90
Viszont ezek még mindig csak tesztek.
Pep71
Jah nem.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Akkor a nagy mágus Bestia miért nem megy így hivatalból? 🤣🤣23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Kiváncsi vagyok a többiek milyen átlagot mentek, de nem tűnik lassúnak a tavaly lenézett MM 😀
Pep71
Persze, hogy most nyomja meg nyomatják is 'hivatalból'; a szezon viszont hosszú
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Nézd az meg az egyel alattad lévő kommentet pl.23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Amúgy minden kommented arról szól, hogy lenézték Marquezt, ki nézte le?
Pep71
Jughead
Tavaly írtam már, h a GP23-al egyedül ő volt képes tartani a GP24eseket, ez mutatja mennyire gyors meg mindig. Erre jöttek azok a válaszok, h ez hülyeség. Annyira sz.r volt az a GP24 , h a gyári Ducati arra állt vissza a 25ös helyett, mert még sokkal jobb az a verzió 😁
Szerkesztette: Pep71
több mint 1 éve
23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Amúgy minden kommented arról szól, hogy lenézték Marquezt, ki nézte le?
Pep71
több mint 1 éve
23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.Sok hűhó semmiért
Pep71
Persze, hogy most nyomja meg nyomatják is 'hivatalból'; a szezon viszont hosszú
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
23 körös szimuláció MM: 1:30.361-es átlag.2éve volt száraz verseny ugyanitt, akkor a győztes átlaga 1:31.453 volt.
több mint 1 éve
Oké hogy ez az egyik kedvenc pályája, de így is eddig brutál amit MM csinál Buriramban…Pedig azt mondtad , a GP24 nem sokkal jobb mint a GP23 és nem ezen múlt, h MM nem harcolt a VB címért.
Cowboykarcsi90
Viszont ezek még mindig csak tesztek.
több mint 1 éve
Oké hogy ez az egyik kedvenc pályája, de így is eddig brutál amit MM csinál Buriramban…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Briscoe a pole-ban, Cindric a másik első soros induló.Truex Jr. és Johnson is biztosan indulhat.
Egyébként ez a Toyota első pole-ja az 500-on.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Session 1 után megint a két Marquez az élen.Acosta és Bezzechi is futott egész jó köridőt.
Bestia viszont nagyon gyenge eddig.
több mint 1 éve
Ez így nem igaz. Lehet öt bejutó is, ha Castroneves nem kvalifikál sebességből.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
A single car runokat figyelembe véve Suárez volt a leggyorsabb, Gragson a második.Este kvali, ami dönt az 500 első soráról, valamint a két holnapi Duel verseny rajtsorrendjéről.
több mint 1 éve
NCS edzés Daytonából, hip hip hurrá!!!
több mint 1 éve
Buriram teszt első napja.Úgy, hogy a gyári csapat visszatért a 24-es vázhoz, aero-hoz, blokkhoz.
Szokásos Ducati fölény, Marc alázta a népet majdnem 0.500ad előnnyel.
Coolearie
Csak igaz, h a GP24 mennyivel jobb volt mint a 23 és így már érthető mit látott a Ducati MM-ben. Elképesztő, hogy tavaly is sokszor fel tudta venni a versenyt MM
a GP24-esek ellen. Illetve a rajtjaik nagyon gyengék voltak, úgyhogy van még munka bőven.
több mint 1 éve
Buriram teszt első napja.Szokásos Ducati fölény, Marc alázta a népet majdnem 0.500ad előnnyel.
több mint 1 éve
Alex Marquez nyilatkozatokból és az eddigi teszteredményekből kiindulva a GP24 talán minden idők legjobb GP gépe, nem is nagyon tudják merre induljanak el a GP25 fejlesztésével.
több mint 1 éve

Tegnapi kép. Ahogy mai kölykök mondanák: élném!
több mint 1 éve
Nem tudom milyen közvetítést néztetek de ezek a pilótákra épülő Indycar reklámok elképesztő királyok voltak
több mint 1 éve
Na, az hogy a Super Bowlnak vége, egy valamit jelent: a héten végre kezdődik a NASCAR szezon! ☺️
több mint 1 éve
Márpedig agyonveri.ha MM agyonveri, akkor a büdös életben nem mossa le magáról, hogy csak a motor miatt lett vbNem tudok most motorversenyzőt akin nagyobb a nyomás mint Peccon.Én nem hiszem, h ekkora különbség lenne köztük. MM-et óriási tehetségnek tartom, de Pecco-t gondolom a VB esélyesének, mivel már régóta van a gyári csapatnál, a nyomás sem akkora rajta. Szerintem itt a keverék v a pálya közti különbség volt az oka.Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
Both Pecco Bagnaia and Marc Marquez completed Sprint race simulations today 🏃 Pecco averaged 1:58.243 and Marc was 1:57.930 🔴⏱️#MotoGP #SepangTest pic.twitter.com/x8dab9V05T
— Crash MotoGP (@crash_motogp) February 7, 2025
dawyd728
Pep71
Pecco fanként mondom, azzal együtt tudok élni, ha idén kikap Marqueztől de azért abban eddig bíztam, hogy ez egy szoros csatában csúcsosodna ki.
Persze meglátjuk mi lesz de ez most nem nézett ki jól. És ezek a mentális strigulák egy idő után összegyülhetnek.
Cowboykarcsi90
Pep71
Tavaly 11 győzelemmel lett csak második. Idén jött mellé MM akit pont amit írsz is meg kellene vernie.
Toca
NB2
több mint 1 éve
ha MM agyonveri, akkor a büdös életben nem mossa le magáról, hogy csak a motor miatt lett vbNem tudok most motorversenyzőt akin nagyobb a nyomás mint Peccon.Én nem hiszem, h ekkora különbség lenne köztük. MM-et óriási tehetségnek tartom, de Pecco-t gondolom a VB esélyesének, mivel már régóta van a gyári csapatnál, a nyomás sem akkora rajta. Szerintem itt a keverék v a pálya közti különbség volt az oka.Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
Both Pecco Bagnaia and Marc Marquez completed Sprint race simulations today 🏃 Pecco averaged 1:58.243 and Marc was 1:57.930 🔴⏱️#MotoGP #SepangTest pic.twitter.com/x8dab9V05T
dawyd728
Pep71
Pecco fanként mondom, azzal együtt tudok élni, ha idén kikap Marqueztől de azért abban eddig bíztam, hogy ez egy szoros csatában csúcsosodna ki.
Persze meglátjuk mi lesz de ez most nem nézett ki jól. És ezek a mentális strigulák egy idő után összegyülhetnek.
Cowboykarcsi90
Pep71
Tavaly 11 győzelemmel lett csak második. Idén jött mellé MM akit pont amit írsz is meg kellene vernie.
Toca
több mint 1 éve
Nem tudok most motorversenyzőt akin nagyobb a nyomás mint Peccon.Én nem hiszem, h ekkora különbség lenne köztük. MM-et óriási tehetségnek tartom, de Pecco-t gondolom a VB esélyesének, mivel már régóta van a gyári csapatnál, a nyomás sem akkora rajta. Szerintem itt a keverék v a pálya közti különbség volt az oka.Az abroncs keveréket nem tudom, de a pálya az adott volt. Persze lehet hogy van különbség egy délelőtti meg egy délutáni pálya állapot között de nem hiszem, hogy ekkora.azonos keverékeken , ugyanolyan pályaviszonyok mellett volt ez?Egy kis side note. Volt ma egy sprint szimuláció a vörösöknél. MM átlagban(!) adott 3 tizedet Pecconak…Pont olvastam crash.net-en én is. A 3 tizednél beszédesebb, h mind a 10 körben elmaradt Pecco, nem egy erős kezdés és a végén szaladt el a különbség, hanem konstans elmaradt.
Cowboykarcsi90
dawyd728
Pep71
Cowboykarcsi90
Pep71
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/wec-le-mans/honda-acura-wec-indulas-ugyfelautok-2027-20-25-hypercar_sto20079435/story.shtmlA Honda-Nissan egyesülés meghiúsulása még elő is segítheti a döntést.
Az Aston pedig....
Dolgoznak a 11 ezret forgó V12 hangján mert vissza kellett fogni, hogy beférjen a 680 lóerős összteljesítmény plafon alá. 😊
Meg persze a hibrid rendszert is kihajították, úgyis csak plusz teher volt!