NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Kérdés milyen gumikon kell indulni?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na, Sergio 3. a restartnálAz mentette meg mint Nandot Ausztráliában.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na, Sergio 3. a restartnál
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Jó kérdés.A Red Bull mintha nem ismerné a szabályokat… Oké Verstappennel ugyan mindegy volt 30 mp-s előnynél, de Perezt minek hívták ki?nem lehet, hogy az előző befejezett kőr fog számítani? főleg, hogy ki se engedték őket...
Jughead
NB2
több mint 1 éve
Lesz még futam?
Draft
több mint 1 éve
A Red Bull mintha nem ismerné a szabályokat… Oké Verstappennel ugyan mindegy volt 30 mp-s előnynél, de Perezt minek hívták ki?nem lehet, hogy az előző befejezett kőr fog számítani? főleg, hogy ki se engedték őket...
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 230
A Red Bull mintha nem ismerné a szabályokat… Oké Verstappennel ugyan mindegy volt 30 mp-s előnynél, de Perezt minek hívták ki?
több mint 1 éve
Perez de rábaszott csórikám
Draft
több mint 1 éve
Az a baj, hamarabb lesz piros, minthogy legyen értelme a Wetnek.
több mint 1 éve
KÁOSZ! Ocon elég jó helyzetben!
több mint 1 éve
LOL Pereznél nem voltak kint a gumik. 😀
több mint 1 éve
Duff
3 133
Yukinak megint jol elbaszta a csapat a versenyet...
több mint 1 éve
Tsunada jól kicseszett Norris-szal
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Hehh, köszi. 😀Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.Jó ez, de Mikey beharangozójáig nem indulunk.
Akik még versenyben maradtak a bajnoki címért.
iktriad
Heisman nádor
több mint 1 éve
Lassan ez a szám jut eszembe a rádiózásokról ma:www.youtube.com/watch?v=cj_ktPFWVes
több mint 1 éve
Ez Ferrari nem ló hanem disznó....Leclercel mi lett beleszunnyadtamBehozta a Ferrari, mert egyre romlott az autója állapota.
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
Draft
több mint 1 éve
Leclercel mi lett beleszunnyadtamBehozta a Ferrari, mert egyre romlott az autója állapota.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Leclercel mi lett beleszunnyadtam
Draft
több mint 1 éve
merci vajon jól járt így, hogy hagyta Cunada mögött szopni Hamit?3 kőrrel lesz frissebb gumija, cserébe Norris előtte van 3,6 mp-e
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Perez helyében leparkolnék, és mondanám az interjúszobában hogy nem leszek az RB kutyája, sziasztok. Pályán megelőz az egy dolog. Bármelyik csapatnál az első autót hozzák ki hacsak nem akar kockáztatnék.Mondjuk mintha a verseny elején pont ő lett volna a kedvezményezett, pedig Max volt előrébb.
Heisman nádor
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Alonso egy körrel hamarabb volt, Max így is 6 mp-cel jött ki elé és az első körén kapott is még 1.5-et, mert hideg volt a gumija. Ha még várnia is kellett volna Perez cseréjére, akkor az minimum +5 mp a boxban.biztos én vagyok a hülye, de ezt nem értem 😊 hogy előzi meg őket Alo? 3,5 mp volt az előnye Pereznek, ha szólnak nekik, hogy csere, kihoznak 2 gumit, sima liba, Alonak is jönnie kellettAkkor Alonso előzi Verstappent.én a hollandnak drukkolok, de ha a magyar tv-sek látják, hogy a lággyal 5 mp gyorsabbak mint interen, akkor nem hagyom kint a versenyzőmet +1 kőrremost nyerették meg a hollanddal a versenytKik?
NB2
Jughead
simán mehetett volna a double stack
NB2
Jughead
NB2
több mint 1 éve
Kampman
28 359
Perez helyében leparkolnék, és mondanám az interjúszobában hogy nem leszek az RB kutyája, sziasztok. Pályán megelőz az egy dolog. Bármelyik csapatnál az első autót hozzák ki hacsak nem akar kockáztatnék.Okosabb ő ennél.
Heisman nádor