Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 135
Na akkor let's go racing boys in spanish!

Zilisch indul a pole-ból, eddig jó.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 50 080 — Whoops, looks like something went wrong.
Cunoda facepalmban nyomja

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 792 — nabege2@yahoo.com
Ez az Albon motorborítás robbanás elég durva volt
zacknorb
wégé-ék élőben sem bírták észrevenni...
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 446 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ez az Albon motorborítás robbanás elég durva volt
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 072 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ferrari 20 km/h-val gyorsabb mindenkinél. Köszönjük ACO.
🤘 gaben 🤘
Az mondjuk egy iszonyat kiugró random valami, gondolom dupla szélárnyék. Az 50-esnek például halvány a top speed adata eddig.
Mondjuk az elmúlt 3 óra nem azt vetítette előre, hogy itt bárki más labdába rúgna.
zacknorb
A 3 kocsi biztos 3 módba van beállítva, de az 'esélykiegyenlítés' valamilyen rejtélyes módon megint nekik kedvez

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 029
Szerintem még nem láttam olyan boxkiállást, ahol a hátsó szárnyat törölgetik valami ronggyal.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 446 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
🤘 gaben 🤘
Az mondjuk egy iszonyat kiugró random valami, gondolom dupla szélárnyék. Az 50-esnek például halvány a top speed adata eddig.
Mondjuk az elmúlt 3 óra nem azt vetítette előre, hogy itt bárki más labdába rúgna.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 072 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'

több mint 1 éve

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Közben Mexikó: Zilisch pole
Suarez:
több mint 1 éve
Porsche jónak tűnik

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 029
Valaki tud egy streamet Lő Manszho?
steelwolf
 livetv.sx/enx/eventinfo/290913594_24_hours_of_le_mans/
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 242 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Valaki tud egy streamet Lő Manszho?
több mint 1 éve
Na hajrá mindenki, aki nem gyári Ferrari😅
több mint 1 éve
Ideális idő lesz, úgyhogy bízzunk egy izgalmas versenyben.
Mivel a kedvenceim esélytelenek, hajrá Cadillac.

több mint 1 éve
Le Mans alatt lesz Ferraris L'Or kávé nyereményjáték.
Mondjuk mivel kávét nem iszom, Modellgarázsosnak jobban örültem volna.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 189
Le Mans adja valamelyik adó?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Eurosport
több mint 1 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 059 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Le Mans adja valamelyik adó?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A Ford pedig megállapodott az ORECA kasztni használatról
Ahogy a Genesis is

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 1 éve
McLaren hypercar hírek

- A United Autosport lesz a McLaren hypercarok üzemeltetője, ami nem meglepetés, hiszen a márka igazgatója, Zak Brown a csapat egyik tulajdonosa. De amúgy érdemek alapján is teljesen logikus döntés. A pletykák szerint a UA korábban Porschével és a Bentley-vel is tárgyalt.

- A McLaren egy LMDh-autót épít majd, amihez a kasztnit a Dallarától veszi. A motort házon belül készítik, és egy V6-os biturbó kerül az autóba.

- A projekt vezetését James Barclay-ra bízzák, akit a Jaugar Formula E csapatától csábítanak el szeptemberi hatállyal.

- Egyelőre a WEC-indulás a biztos. Az IMSA is érdekli őket, de egyszerre csak egy nagy lépést szeretnének megtenni.
több mint 1 éve
A pénteki nap a bejelentéseké Le Mans-ban, és most is elhangzott pár nagyon érdekes dolog az ACO nagy sajtótájékoztatóján. Itt a lényeg:

- Ahogy arra számítani lehetett, 2032-ig meghosszabbítják a jelenlegi hypercar-szabályrendszer élettartamát. Erre leginkább azért van szükség, mert késnek a hidrogénautók.

- 2028-ban megújul az LMP2-es kategória, lezárult a tender, és eldőlt, hogy az Oreca valamint a Ligier lesz a géposztály két kizárólagos kasztnigyártója. A motorokat, amik várhatóan turbósak lesznek, továbbra is a Gibson szállítja majd.

- Bejelentették a 2026-os WEC-versenynaptárt. Marad a nyolc forduló, és ugyanaz a nyolc helyszín, mint idén (Katar, Imola, Spa, Le Mans, Interlagos, Austin, Fuji, Bahrein). A szezon egy hónappal később, március 28-án indul, a Le Mans 24h-t június 13-14 között rendezik.

- Eldőlt, hogy egy új bajnokságot is meghódíthatnak a hypercarok, a 2026/27-es Ázsiai Le Mans Sorozatban már indulhatnak privát autók.
zacknorb
Ez mind nagyszerű, csupán a naptárat kellene bővíteni (meg a két közel keleti helyett betenni két hosszabb amerikai pályát).
🤘 gaben 🤘
Kizártnak tartom a naptárbővítést, túl sok pénz lenne a csapatoknak, már a plusz egy Silverstone is nagyon jönne de jelenleg esélytelen. Max akkor, ha sprintversenyek lesznek, vagy nem a teljes mezőny lesz ott, az első teljesen nonszensz egy emdurance szériában, a második meg szintén nem érdeke senkinek.

A közel keleti pályák meg olyan szinten sokat fizetnek hogy nyilván oda mennek, és nincsenek is a halál faszán.
Brazília ilyen szempontból már érdekesebb, de ők is akarják a WEC-et.
USA meg megint olyan hogy volt IMSA-WEC Super Sebring és sokkal kevésbé lett sikeres, mint előzetesen várni lehetett.
zacknorb
Az van sajnos mint mindenhol. nem a sportérték a lényeg hanem a pénz.

több mint 1 éve
A pénteki nap a bejelentéseké Le Mans-ban, és most is elhangzott pár nagyon érdekes dolog az ACO nagy sajtótájékoztatóján. Itt a lényeg:

- Ahogy arra számítani lehetett, 2032-ig meghosszabbítják a jelenlegi hypercar-szabályrendszer élettartamát. Erre leginkább azért van szükség, mert késnek a hidrogénautók.

- 2028-ban megújul az LMP2-es kategória, lezárult a tender, és eldőlt, hogy az Oreca valamint a Ligier lesz a géposztály két kizárólagos kasztnigyártója. A motorokat, amik várhatóan turbósak lesznek, továbbra is a Gibson szállítja majd.

- Bejelentették a 2026-os WEC-versenynaptárt. Marad a nyolc forduló, és ugyanaz a nyolc helyszín, mint idén (Katar, Imola, Spa, Le Mans, Interlagos, Austin, Fuji, Bahrein). A szezon egy hónappal később, március 28-án indul, a Le Mans 24h-t június 13-14 között rendezik.

- Eldőlt, hogy egy új bajnokságot is meghódíthatnak a hypercarok, a 2026/27-es Ázsiai Le Mans Sorozatban már indulhatnak privát autók.
zacknorb
Ez mind nagyszerű, csupán a naptárat kellene bővíteni (meg a két közel keleti helyett betenni két hosszabb amerikai pályát).
🤘 gaben 🤘
Kizártnak tartom a naptárbővítést, túl sok pénz lenne a csapatoknak, már a plusz egy Silverstone is nagyon jönne de jelenleg esélytelen. Max akkor, ha sprintversenyek lesznek, vagy nem a teljes mezőny lesz ott, az első teljesen nonszensz egy emdurance szériában, a második meg szintén nem érdeke senkinek.

A közel keleti pályák meg olyan szinten sokat fizetnek hogy nyilván oda mennek, és nincsenek is a halál faszán.
Brazília ilyen szempontból már érdekesebb, de ők is akarják a WEC-et.
USA meg megint olyan hogy volt IMSA-WEC Super Sebring és sokkal kevésbé lett sikeres, mint előzetesen várni lehetett.
több mint 1 éve

zacknorb

több mint 1 éve