Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Öröm látni, hogy a WEC vezetése is képes pitiáner húzásokra:"A 2025-ös szabályok értelmében a csapatok már nem csak a BoP rendszerét, de a meghatározási folyamatot és a konkrét értékeket sem kritizálhatják a nyilvánosság előtt."' 😆
Afrikában meg éheznek a gyerekek.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Meg az én agyam is, mert nyilván őt akartam írni xddNa akkor itt is, Lawsonnal teljes az F1es rajtrácsHadjar miatt meg leállt az egész fórum 🙃
zacknorb
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na akkor itt is, Lawsonnal teljes az F1es rajtrácsHadjar miatt meg leállt az egész fórum 🙃
zacknorb
több mint 1 éve
Na akkor itt is, Lawsonnal teljes az F1es rajtrács
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Concerns of Monster Energy and Love’s Travel Stops factored into preliminary injunctionEzúton is gratulációm a 23XI és az FRM vezetőinek. Sose jó, ha a főszponzoraid "újragondolják" a kapcsolatotokat.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Durva, hogy Mészáros Sanyi Magyarországról milyen szintű insider lett, a Sao Paulo-i nagydíj után már mondta a podcastben, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Perez távozik, Lawson megy a helyére.Pár hónapja fedeztem fel.
Most kedden pedig csak annyit írt egy Perez fotó kíséretében, hogy:
“Forrásaim jelentése szerint tegnapról mára elhárult az utolsó akadály, minden alku megköttetett a háttérben, így elméletileg mostantól bármelyik pillanatban megérkezhet a bejelentés. Annak tartalma pedig az lesz, amit műsorainkban, cikkeinkben már sokszor kiveséztünk - azzal a forgatókönyvvel, amit a Sao Pauló-i Nagydíj után ismertettem. Várunk és figyelünk!”
Mára már Lawson is confirmed.
Jughead
Baromi jó hallgatni mennyi mindenbe belelát. Rengeteg kis infó morzsát csepegtet.
több mint 1 éve
Ebbe semmi inside nincs, kb nyílt titok hogy Lawson RBR, Hadjar VCARBÉs azért nyílt titok, mert ők mint insiderek nyílt titokká tették, ezért írtam.
FIA accredited újságíró a paddockban.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ebbe semmi inside nincs, kb nyílt titok hogy Lawson RBR, Hadjar VCARBFIA accredited újságíró a paddockban.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
És akkor ki megy Tsunoda mellé, az már megvan?Korábban Sanyi Hadjart mondta, de először a Red Bull ülés intézése volt a feladat, így az kevésbé mondta biztosra.
zacknorb
több mint 1 éve
És akkor ki megy Tsunoda mellé, az már megvan?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Durva, hogy Mészáros Sanyi Magyarországról milyen szintű insider lett, a Sao Paulo-i nagydíj után már mondta a podcastben, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Perez távozik, Lawson megy a helyére.Most kedden pedig csak annyit írt egy Perez fotó kíséretében, hogy:
“Forrásaim jelentése szerint tegnapról mára elhárult az utolsó akadály, minden alku megköttetett a háttérben, így elméletileg mostantól bármelyik pillanatban megérkezhet a bejelentés. Annak tartalma pedig az lesz, amit műsorainkban, cikkeinkben már sokszor kiveséztünk - azzal a forgatókönyvvel, amit a Sao Pauló-i Nagydíj után ismertettem. Várunk és figyelünk!”
Mára már Lawson is confirmed.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Úgy hallom nagyon komoly színvonal van, biztos nagyok a versenyzőkkel szembeni elvárások. 😊 Izgalmas, változatos versenyek; na meg jövőre klíma is persze. 😆Kicsit durvan fogalmaztam valoban, utolso resszel egyetertek.Szerintem egyáltalán nem F1 legalja szint, de nyilván az kiderült, hogy nem contender csapathoz méltó szint.Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Ideje volt, de elkésett döntés. Perez F1 legalja szint, csodálom h eddig engedték h Max csapattársaként tolja.
ervinator
Beki
Kis és középcsapatokban ő azért elég szépen teljesített.
ervinator
Beki
több mint 1 éve
Kicsit durvan fogalmaztam valoban, utolso resszel egyetertek.Szerintem egyáltalán nem F1 legalja szint, de nyilván az kiderült, hogy nem contender csapathoz méltó szint.Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Ideje volt, de elkésett döntés. Perez F1 legalja szint, csodálom h eddig engedték h Max csapattársaként tolja.
ervinator
Beki
ervinator
több mint 1 éve
Szerintem egyáltalán nem F1 legalja szint, de nyilván az kiderült, hogy nem contender csapathoz méltó szint.Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Ideje volt, de elkésett döntés. Perez F1 legalja szint, csodálom h eddig engedték h Max csapattársaként tolja.
ervinator
Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Rákérdezek itt is.Valakinek van tapasztalata carbon kaszni gyártás / használatban?
több mint 1 éve
Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Ideje volt, de elkésett döntés. Perez F1 legalja szint, csodálom h eddig engedték h Max csapattársaként tolja.
ervinator
több mint 1 éve
A bíróság döntése értelmében a 23XI és az FRM is charteres csapatként versenyezhet jövőre, és mindkettejük esetében jóváhagyták az egy-egy SHR charter megvásárlását.Mindenkinek így lesz a legjobb.
több mint 1 éve
Conor Daly végre teljes idős IndyCar versenyző lesz.Sajnos a Juncos Hollingernél, de legalább valahol az lesz.
Az NXS-ben pedig az Alpha Prime Racingnél Brennan Poole csapattársa Parker Retzlaff lesz, előbbi marad a 44-esben, utóbbi a 4-es Chevyt fogja vezetni. Tetszetős csapat lesz az APR jövőre.
több mint 1 éve
Jegy megvéve, Grandstand F 😎net4.network4.hu/press/szerdatol-lehet-jegyet-venni-a-balatoni-motogp-es-superbike-versenyre/Ehh, most látom hogy a WSBK pont egybeesik a motoros túránk időpontjával. 😕
zacknorb
Jan
több mint 1 éve
De nem értem, hogy ez miért lenne gond. A Hondának az a fontos, hogy legyen sikeres japán versenyző a mezőnyben. A RedBull is jobban járt volna, egyelőre Yuki minden tekintetben jobb, mint Lawson. 1 évet simán kaphatott volna, kiderül, hogy mit tud, addig Lawson tapasztalatot szerez a kisredbullban. Szinte nincs racionális érv a döntés mögött, az egyetlen ami eszembe jut, hogy Horner rasszista. 😀Formula.hu podcastban elhangzott, hogy Yuki erős Honda hátországgal rendelkezik, akik 2026tól az Astonnal dolgoznak együtt, ezért is lehet hogy Lawson felé mozdultak az RBnél.Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Sajnálnám ha Yuki kimaradna a jóból.
ervinator
Azért elég kicsi a minta Lawsonhoz, legalább 1 évet kaphatna Tsuni.
steelwolf
bobi0092
Félek, hogy Yukinak nem marad ülése 26-ra, mert Alonso nem fog nyugdíjba menni Newey érkezése előtt, a másik AM pilóta pedig gyakorlatilag ajándékba kapta a csapatot az apjától, így örökre ott lesz. Nem hiszem, hogy a Honda be tudná oda nyomni.
több mint 1 éve
Formula.hu podcastban elhangzott, hogy Yuki erős Honda hátországgal rendelkezik, akik 2026tól az Astonnal dolgoznak együtt, ezért is lehet hogy Lawson felé mozdultak az RBnél.Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Sajnálnám ha Yuki kimaradna a jóból.
ervinator
steelwolf
több mint 1 éve
Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.Sajnálnám ha Yuki kimaradna a jóból.
ervinator
több mint 1 éve
Canal+ lehozta, hogy Lawson váltja Perezt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
net4.network4.hu/press/szerdatol-lehet-jegyet-venni-a-balatoni-motogp-es-superbike-versenyre/Ehh, most látom hogy a WSBK pont egybeesik a motoros túránk időpontjával. 😕
zacknorb
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
net4.network4.hu/press/szerdatol-lehet-jegyet-venni-a-balatoni-motogp-es-superbike-versenyre/Direkt feliratkoztam külön a MotoGP hivatalos ticket oldalára hogy küldjön emailt ha elindul az értékesítés a magyar nagydíjra.
zacknorb
Hát, nem sikerült 😀