Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Perez helyében leparkolnék, és mondanám az interjúszobában hogy nem leszek az RB kutyája, sziasztok. Pályán megelőz az egy dolog. Bármelyik csapatnál az első autót hozzák ki hacsak nem akar kockáztatnék.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
most nyerették meg a hollanddal a versenyt
NB2
Kik?
Jughead
én a hollandnak drukkolok, de ha a magyar tv-sek látják, hogy a lággyal 5 mp gyorsabbak mint interen, akkor nem hagyom kint a versenyzőmet +1 kőrre
simán mehetett volna a double stack
NB2
Akkor Alonso előzi Verstappent.
Jughead
biztos én vagyok a hülye, de ezt nem értem 😊 hogy előzi meg őket Alo? 3,5 mp volt az előnye Pereznek, ha szólnak nekik, hogy csere, kihoznak 2 gumit, sima liba, Alonak is jönnie kellett
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 041 — !SuPeR6BoWL!
Csóró Sargeantet a héten védtem meg hogy lehet ebből valami
Szombat 15:50ig ült is, azóta 2szer törte össze.
Mondjuk jó kérdés, visszahozod-e Micket helyette
zacknorb
Előrébb lennének

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 912 — Kinek mit intézett a kormánya
Csóró Sargeantet a héten védtem meg hogy lehet ebből valami
Szombat 15:50ig ült is, azóta 2szer törte össze.
Mondjuk jó kérdés, visszahozod-e Micket helyette
több mint 1 éve
Szárdzsent már megint

Draft

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
NB2
Kik?
Jughead
én a hollandnak drukkolok, de ha a magyar tv-sek látják, hogy a lággyal 5 mp gyorsabbak mint interen, akkor nem hagyom kint a versenyzőmet +1 kőrre
NB2
Akkor Alonso előzi Verstappent.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 912 — Kinek mit intézett a kormánya
Adnám, ha még kétszer leesne egy ilyen 5 perces eső. Inter szettekből van limit?
Hanni
Van, és már ugye fogyott bőven tegnap is
több mint 1 éve
NB2
Kik?
Jughead
több mint 1 éve
NB2
Kihozhatták volna Perezt is...max 10 körön belül megelőzte volna

Draft

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Adnám, ha még kétszer leesne egy ilyen 5 perces eső. Inter szettekből van limit?
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
NB2
Kik?
Jughead
ők
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
NB2
Kik?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Verstappen nem normális

Draft

több mint 1 éve
ez így most nagyon jó, bár akik rajta vesztek azoknak persze nem, Norrist pl sajnálom
szerintem amúgy hülyeség kint maradni, annyira lassúak, simán 3 kőr alatt vissza lehet hozni a veszteséget
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Ferrarinál egy komplett rebuild elférne az utolsó irodistáig...
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
végre vmi izgalom baszki

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.

Akik még versenyben maradtak a bajnoki címért.

iktriad
Jó ez, de Mikey beharangozójáig nem indulunk.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.

iktriad
Valszeg mondjuk a két kimaradt Hendrickesből az egyik jutott volna be Bubba helyett, aztán ennyi. Esetleg akkor mindkettő, ha a 3, illetve 7 kihagyott versenyen beesik nekik egy-egy győzelem, de idén valami mindig hiányzott náluk.
slowmotion
És hát aki bejutott tőlük, az is borzasztóan rapszodikusan szerepel. Byronra és Larsonra sem lehet ráaggatni a megbízhatóság plecsnit és mindig utoléri őket más szarja.

Érdekes rájátszás lesz az idei, nem tudnám megtippelni sem a final fourt.
Mikey
Elég mindig csak továbbjutni, aztán az utolsó futamban villantani.
Volt anno egy év, amikor Newman vagy Edwards (vagy ki) úgy csúszott be a F4-ba Gordon kárára, hogy az utolsóelőtti futam utolsó kanyarjában talán az akkor még tejfölösszájú Larsont bodicsekkelze a falra, és így kapart össze plusz egy pontot. És aztán emlékeim szerint a kockás zászlónál is szorongatta a győztest Homestemad-ben.
Majd megnézem, ki volt az.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 757

iktriad
Valszeg mondjuk a két kimaradt Hendrickesből az egyik jutott volna be Bubba helyett, aztán ennyi. Esetleg akkor mindkettő, ha a 3, illetve 7 kihagyott versenyen beesik nekik egy-egy győzelem, de idén valami mindig hiányzott náluk.
slowmotion
És hát aki bejutott tőlük, az is borzasztóan rapszodikusan szerepel. Byronra és Larsonra sem lehet ráaggatni a megbízhatóság plecsnit és mindig utoléri őket más szarja.

Érdekes rájátszás lesz az idei, nem tudnám megtippelni sem a final fourt.
több mint 1 éve

iktriad
több mint 1 éve
Ez komoly pörgés, repülés volt.
xrace77
És még mindig nem tudom elhinni, hogy Preese ebből az autóból kijutott élve. Amúgy a kisfia most 2 hetes.

iktriad
Durvább bukásokból is kiszálltak saját lábon, ill. baj nélkül megúszták. Lásd Austin Dillon, Newman, csak a közelmúltban. Furán hangzik, de az ilyen pörgéses esések nem olyan veszélyesek, ezt maguk a versenyzők szokták mondani.
Mikey
Erős volt a bukókeret, a végén nem omlott össze. Így tulajdonképpen csak űrhajóskiképzés kell hozzá.
több mint 1 éve
Boucher
iktriad
Ha már nyert hármat az utolsó ötből, tanuljuk meg: BUESCHER!
több mint 1 éve
Ez komoly pörgés, repülés volt.
xrace77
És még mindig nem tudom elhinni, hogy Preese ebből az autóból kijutott élve. Amúgy a kisfia most 2 hetes.

iktriad
Durvább bukásokból is kiszálltak saját lábon, ill. baj nélkül megúszták. Lásd Austin Dillon, Newman, csak a közelmúltban. Furán hangzik, de az ilyen pörgéses esések nem olyan veszélyesek, ezt maguk a versenyzők szokták mondani.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad