NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Perez helyében leparkolnék, és mondanám az interjúszobában hogy nem leszek az RB kutyája, sziasztok. Pályán megelőz az egy dolog. Bármelyik csapatnál az első autót hozzák ki hacsak nem akar kockáztatnék.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
biztos én vagyok a hülye, de ezt nem értem 😊 hogy előzi meg őket Alo? 3,5 mp volt az előnye Pereznek, ha szólnak nekik, hogy csere, kihoznak 2 gumit, sima liba, Alonak is jönnie kellettAkkor Alonso előzi Verstappent.én a hollandnak drukkolok, de ha a magyar tv-sek látják, hogy a lággyal 5 mp gyorsabbak mint interen, akkor nem hagyom kint a versenyzőmet +1 kőrremost nyerették meg a hollanddal a versenytKik?
NB2
Jughead
simán mehetett volna a double stack
NB2
Jughead
több mint 1 éve
Csóró Sargeantet a héten védtem meg hogy lehet ebből valamiElőrébb lennének
Szombat 15:50ig ült is, azóta 2szer törte össze.
Mondjuk jó kérdés, visszahozod-e Micket helyette
zacknorb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Csóró Sargeantet a héten védtem meg hogy lehet ebből valamiSzombat 15:50ig ült is, azóta 2szer törte össze.
Mondjuk jó kérdés, visszahozod-e Micket helyette
több mint 1 éve
Szárdzsent már megint
Draft
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Akkor Alonso előzi Verstappent.én a hollandnak drukkolok, de ha a magyar tv-sek látják, hogy a lággyal 5 mp gyorsabbak mint interen, akkor nem hagyom kint a versenyzőmet +1 kőrremost nyerették meg a hollanddal a versenytKik?
NB2
Jughead
NB2
több mint 1 éve
Adnám, ha még kétszer leesne egy ilyen 5 perces eső. Inter szettekből van limit?Van, és már ugye fogyott bőven tegnap is
Hanni
több mint 1 éve
én a hollandnak drukkolok, de ha a magyar tv-sek látják, hogy a lággyal 5 mp gyorsabbak mint interen, akkor nem hagyom kint a versenyzőmet +1 kőrremost nyerették meg a hollanddal a versenytKik?
NB2
Jughead
több mint 1 éve
most nyerették meg a hollanddal a versenytKihozhatták volna Perezt is...max 10 körön belül megelőzte volna
NB2
Draft
több mint 1 éve
Adnám, ha még kétszer leesne egy ilyen 5 perces eső. Inter szettekből van limit?
több mint 1 éve
most nyerették meg a hollanddal a versenyt
több mint 1 éve
Verstappen nem normális
Draft
több mint 1 éve
ez így most nagyon jó, bár akik rajta vesztek azoknak persze nem, Norrist pl sajnálomszerintem amúgy hülyeség kint maradni, annyira lassúak, simán 3 kőr alatt vissza lehet hozni a veszteséget
több mint 1 éve
Ferrarinál egy komplett rebuild elférne az utolsó irodistáig...
több mint 1 éve
Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.Jó ez, de Mikey beharangozójáig nem indulunk.
Akik még versenyben maradtak a bajnoki címért.
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Elég mindig csak továbbjutni, aztán az utolsó futamban villantani.És hát aki bejutott tőlük, az is borzasztóan rapszodikusan szerepel. Byronra és Larsonra sem lehet ráaggatni a megbízhatóság plecsnit és mindig utoléri őket más szarja.Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.Valszeg mondjuk a két kimaradt Hendrickesből az egyik jutott volna be Bubba helyett, aztán ennyi. Esetleg akkor mindkettő, ha a 3, illetve 7 kihagyott versenyen beesik nekik egy-egy győzelem, de idén valami mindig hiányzott náluk.
iktriad
slowmotion
Érdekes rájátszás lesz az idei, nem tudnám megtippelni sem a final fourt.
Mikey
Volt anno egy év, amikor Newman vagy Edwards (vagy ki) úgy csúszott be a F4-ba Gordon kárára, hogy az utolsóelőtti futam utolsó kanyarjában talán az akkor még tejfölösszájú Larsont bodicsekkelze a falra, és így kapart össze plusz egy pontot. És aztán emlékeim szerint a kockás zászlónál is szorongatta a győztest Homestemad-ben.
Majd megnézem, ki volt az.
több mint 1 éve
Mikey
18 757
És hát aki bejutott tőlük, az is borzasztóan rapszodikusan szerepel. Byronra és Larsonra sem lehet ráaggatni a megbízhatóság plecsnit és mindig utoléri őket más szarja.Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.Valszeg mondjuk a két kimaradt Hendrickesből az egyik jutott volna be Bubba helyett, aztán ennyi. Esetleg akkor mindkettő, ha a 3, illetve 7 kihagyott versenyen beesik nekik egy-egy győzelem, de idén valami mindig hiányzott náluk.
iktriad
slowmotion
Érdekes rájátszás lesz az idei, nem tudnám megtippelni sem a final fourt.
több mint 1 éve
Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.Valszeg mondjuk a két kimaradt Hendrickesből az egyik jutott volna be Bubba helyett, aztán ennyi. Esetleg akkor mindkettő, ha a 3, illetve 7 kihagyott versenyen beesik nekik egy-egy győzelem, de idén valami mindig hiányzott náluk.
iktriad
több mint 1 éve
Erős volt a bukókeret, a végén nem omlott össze. Így tulajdonképpen csak űrhajóskiképzés kell hozzá.Durvább bukásokból is kiszálltak saját lábon, ill. baj nélkül megúszták. Lásd Austin Dillon, Newman, csak a közelmúltban. Furán hangzik, de az ilyen pörgéses esések nem olyan veszélyesek, ezt maguk a versenyzők szokták mondani.Ez komoly pörgés, repülés volt.És még mindig nem tudom elhinni, hogy Preese ebből az autóból kijutott élve. Amúgy a kisfia most 2 hetes.
xrace77
Ryan Preece flipped 10 times in this violent crash late at Daytona.#NASCAR | @NBC and @Peacock pic.twitter.com/ho1EpXZr3E
— NASCAR on NBC (@NASCARonNBC) August 27, 2023
iktriad
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 757
BoucherHa már nyert hármat az utolsó ötből, tanuljuk meg: BUESCHER!
iktriad
több mint 1 éve
Mikey
18 757
Durvább bukásokból is kiszálltak saját lábon, ill. baj nélkül megúszták. Lásd Austin Dillon, Newman, csak a közelmúltban. Furán hangzik, de az ilyen pörgéses esések nem olyan veszélyesek, ezt maguk a versenyzők szokták mondani.Ez komoly pörgés, repülés volt.És még mindig nem tudom elhinni, hogy Preese ebből az autóból kijutott élve. Amúgy a kisfia most 2 hetes.
xrace77
Ryan Preece flipped 10 times in this violent crash late at Daytona.#NASCAR | @NBC and @Peacock pic.twitter.com/ho1EpXZr3E
— NASCAR on NBC (@NASCARonNBC) August 27, 2023
iktriad
több mint 1 éve
Boucher az utolsó 5 versenyből 3-at nyert. Bubba Wallace bent, Chase Elliott (meg Bowman, meg Suarez) kint. 2 Hendrick-es autó van csak a legjobb 16-ban.Akik még versenyben maradtak a bajnoki címért.
Szerkesztette: iktriad