Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
14 órája
YoungZeeZee
9 643
megneztem az 1-0-as marlin phillies meccset.nem volt tul izgalmas de a kommentatorok sem nyugoztek le.
tudom h hiany van szakemberben es hajnali meccs volt .de bruuuuuu
14 órája
Kész csoda, hogy ennyi meccset sikerült nyerni Chourio és Vaughn nélkül.Persze most Lockridge dőlt ki, csúnya sérülés volt.
3 napja
egyébként Glasnow megsérült, pont időben, szerintem éppen be fog a helyére lépni Snell.
3 napja
amikor Ohtanit négy darab ütésből, nulla séta mellett valahogy legyőzik 2:1-re, akkor lehet sejteni, hogy a következő meccsen kiszakad a pontzsák a Dogersnél.de most a két japán pontosan átérezheti, milyen lehetett Kershaw-nak a '10-es évek első felében, amikor hiába hozta sorban a bőven 3.00 ERA alatti szezonokat, gyakran mégis összeszedett sok vereséget, mert kb nulla támogatást kapott az ütőktól.
3 napja
Japán baseball a Netflixen: a Samurai Japan gyenge lett, viszont a Koshien a középsulis baseball szentélyéről nagyon hangulatos.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 napja
John Sterling, the radio voice of the New York Yankees for parts of 36 seasons, has died, WFAN Sports Radio announced. He was 87.Nebassz.,RIP összefoglalókon sokszor alájátszották az ő bemondásait, szerettem hallgatni
KeyG

5 napja
John Sterling, the radio voice of the New York Yankees for parts of 36 seasons, has died, WFAN Sports Radio announced. He was 87.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 napja
Ildemaro Vargas .404-es átlag, 26 meccses hitting streak, mikor jön a dopping vizsgálat?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
YoungZeeZee
9 643
a jays kezdi osszeszedni magat.a mets mekkora kuka. ebbol latszik h nem eleg penz,ott van dogivel megis szarok
8 napja
huuu de jo a one alkalmazasban visszanezheto a sport1es meccsek. telekomnal ne mvolt azt hiszemDe biztos kellett legyen a TComnak is a Sport tvnèl, most is van, kb minden visszanèzhető kèt napig, most direkt ránèztem 😉 nekem az van, ès azon kívül hogy időnkèt nagy ritkán szórakozik, teljesen jó, nagyon èlvezem.
YoungZeeZee
Szerkesztette: dande2
8 napja
YoungZeeZee
9 643
huuu de jo a one alkalmazasban visszanezheto a sport1es meccsek. telekomnal ne mvolt azt hiszem
8 napja
Hú, hát ez a széria finoman szólva sem rólunk szólt. Skenes is benézte vastagon ezt a meccset
10 napja
Amit az elmúlt 2 meccsen a dobóink műveltek Santanaval kezdve, az siralmas. Ashcraft nagyon benézte ezt a mait. No, de remélem ezután a 2 meccs után visszatalálunk a helyes útra.
11 napja
a pénz nem minden:www.nytimes.com/athletic/7235967/2026/04/28/mets-owner-steve-cohen-disappointment-mlb/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
11 napja
Remélem a Spurs se 🤦😀Rob Thompson kirakva 😔🥺 egyfelől èrthető másfelől nem feltétlenül ő a felelős.....kicsit a Spurs Pochettino válás feeling, csak remélem, hogy nem járunk úgy mint a Spursnèl......kiesni nem fogtok az tutti 😀 marmint a philly
dande2
YoungZeeZee
11 napja
YoungZeeZee
9 643
Rob Thompson kirakva 😔🥺 egyfelől èrthető másfelől nem feltétlenül ő a felelős.....kicsit a Spurs Pochettino válás feeling, csak remélem, hogy nem járunk úgy mint a Spursnèl......kiesni nem fogtok az tutti 😀 marmint a philly
dande2
11 napja
Rob Thompson kirakva 😔🥺 egyfelől èrthető másfelől nem feltétlenül ő a felelős.....kicsit a Spurs Pochettino válás feeling, csak remélem, hogy nem járunk úgy mint a Spursnèl......
11 napja
Jó kis meccs lett ez a Guardians-Rays, kevéspontos izgalmas.
11 napja
YoungZeeZee
9 643
talaltam a K leaughez free streamet vagyis mindig van free stream.a kommentator lehet AI? ekeg basic, semmi izgalom a hangban.
de jo nezni a potyogest 😀
13 napja
Behúztuk a Brewers ellen a szériát, idegenben. Kíváncsi vagyok ma este meg lesz a söprés.🙂Valószínűleg az lesz, jóisten tudja mikor ütött HR-t a 'Crew, a station-to-station játék meg rohadt jó, csak erősebb védelem ellen, és limitált ütőjátékkal kb. esélytelen.
Gergőke
13 napja
Behúztuk a Brewers ellen a szériát, idegenben. Kíváncsi vagyok ma este meg lesz a söprés.🙂
14 napja
99 óta nem volt ilyen 10 zakó zsinórban....általában a spring traning időszak talán annyira nem mèrvadó a szezonra de ahogy az eredmènyek alakulasát nèztem èrződött hogy valami nem stimmelhet. Illetve ahogy tavaly kiestünk.Teljes katasztrófa mindkét csapatomnál.....latom a fili utolso
dande2
YoungZeeZee