Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
 www.thescore.com/mlb/news/2537620
robiroboter
Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
több mint 1 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
 www.thescore.com/mlb/news/2537620

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Ez jol nez ki
YoungZeeZee
basztam lentebb görgetni 😅🤣

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
beteszem ide is 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 566
Ez jol nez ki
több mint 1 éve
Igazoltunk egy 2B-t amire alapból nem lett volna szükség, és most még lehet, hogy tradelünk is egy 2B-ért.
Ki érti ezt.. Remélem nem azért mert Jazz elmegy.
több mint 1 éve
Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.
Kampman
ja, lehet, nem vágom, ON állásban volt a Bypass, abból gondoltam. de, ja, az EPSN+ cikek fizetősek, nem az insiderek.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?
 www.espn.com/mlb/insider/insider/story/_/id/35297881/mlb-free-agency-mets-expensive-rank-best-teams

(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
robiroboter
Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.
több mint 1 éve
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F1221%2Fr1109389_1296x729_16-9.jpg
Can you buy a World Series? What Mets can learn from the biggest spenders in MLB history
The Mets have thrown money around at a historic rate this winter. Here's how it has worked out for other teams with a similar payroll approach.

(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jarlin Garcia is érkezik. Cherigton ráhajtott egy kicsit a dobó szekcióra. 😃 Mondjuk nem lenne rossz, ha valakinek végre elsülne a keze nálunk. Bár nagyon remélem, hogy Roansy lesz majd a No.1. pitcher.

" class="embed">
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Háát, nem is tudom.
Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀

adamfaragoo
Sajnálom....sok sikert neki
több mint 1 éve
Ezek után vajon ki lesz az, aki megadja neki a nagy lóvét?
Mikey
A Savannah Bananas 😀

több mint 1 éve
Háát, nem is tudom.
Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Rich Hill a kalózhajón.

" class="embed">
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Correával egyelőre a Mets orvosai is küzdenek.
Matthew99

robiroboter
Ezek után vajon ki lesz az, aki megadja neki a nagy lóvét?
több mint 1 éve
Matthew99

több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 566
két kedvenc csapatom közötti trade-et szerintem most a Dbacks nyerte, Varshoért cserébe jött Lourdes Gurriel és Gabriel Moreno
Löfli
szep moka lesz torontoban
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
két kedvenc csapatom közötti trade-et szerintem most a Dbacks nyerte, Varshoért cserébe jött Lourdes Gurriel és Gabriel Moreno

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Kiderült, hogy valójában nem is Hal Steinbrenner, hanem Rizzo oldotta meg a Judge ügyet, miután azzal győzködte maradásra Aaront, hogy a tacskóik közös képeit elküldte neki, és kijelentette hogy nem szakíthatja szét őket.

(😀)

Anthony Rizzo for GM!
több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Matthew99
Ha a dodgers kibassza, egy mets vagy texas sztem simán benne van 😀
P@trik
Vagy a Padres? 😉
slowmotion
Minket keményen kioffolt annak idején.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan

Matthew99
P@trik
Vagy a Padres? 😉
több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Matthew99
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan

Matthew99
Tehát akkor van még 10 millió helyünk a sapka alatt, függetlenül attól, hogy kirúgjuk-e a köcsögöt, vagy kibasszuk.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.