Baseball
Szerkesztette: Löfli
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
www.thescore.com/mlb/news/2537620
robiroboter
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
www.thescore.com/mlb/news/2537620
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Ez jol nez kibasztam lentebb görgetni 😅🤣
YoungZeeZee
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
2023. Jordan Year. 💥 pic.twitter.com/b75SydA3tG
— Chicago White Sox (@whitesox) January 1, 2023
Ki érti ezt.. Remélem nem azért mert Jazz elmegy.
Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.ja, lehet, nem vágom, ON állásban volt a Bypass, abból gondoltam. de, ja, az EPSN+ cikek fizetősek, nem az insiderek.
Kampman
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.
www.espn.com/mlb/insider/insider/story/_/id/35297881/mlb-free-agency-mets-expensive-rank-best-teams
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
robiroboter
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
" class="embed">
Háát, nem is tudom.Sajnálom....sok sikert neki
Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀
BREAKING NEWS: Shortstop Jean Segura and Miami Marlins are in agreement on a two-year, $17 million contract.@z101digital @ZDeportes
— Héctor Gómez (@hgomez27) December 29, 2022
adamfaragoo
Ezek után vajon ki lesz az, aki megadja neki a nagy lóvét?A Savannah Bananas 😀
Mikey
Rumor has it Carlos Correa is actually just holding out until we send him a contract
— Savannah Bananas (@TheSavBananas) December 27, 2022
Sorry for the chaos everyone https://t.co/smtEB9aWju
Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀
BREAKING NEWS: Shortstop Jean Segura and Miami Marlins are in agreement on a two-year, $17 million contract.@z101digital @ZDeportes
— Héctor Gómez (@hgomez27) December 29, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
" class="embed">
Ezek után vajon ki lesz az, aki megadja neki a nagy lóvét?Correával egyelőre a Mets orvosai is küzdenek.
Matthew99Carlos Correa will be the first MLB player in history to sign with 3 teams in a week https://t.co/qtk9tzOD5f
— Korked Bats (@korkedbats) December 24, 2022
robiroboter
Correával egyelőre a Mets orvosai is küzdenek.
Matthew99
Carlos Correa will be the first MLB player in history to sign with 3 teams in a week https://t.co/qtk9tzOD5f
— Korked Bats (@korkedbats) December 24, 2022
két kedvenc csapatom közötti trade-et szerintem most a Dbacks nyerte, Varshoért cserébe jött Lourdes Gurriel és Gabriel Morenoszep moka lesz torontoban
Löfli
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
(😀)
Anthony Rizzo for GM!
Minket keményen kioffolt annak idején.Vagy a Padres? 😉Ha a dodgers kibassza, egy mets vagy texas sztem simán benne van 😀An arbitrator upheld an unpaid suspension of 194 games for Trevor Bauer. He reinstated Bauer effectively immediately, with loss of pay covering the 144 games he was suspended during the 2022 season. In addition, the arbitrator docked Bauer’s salary for the first 50 games of 2023
— Jon Heyman (@JonHeyman) December 23, 2022
Matthew99
P@trik
slowmotion
Vagy a Padres? 😉Ha a dodgers kibassza, egy mets vagy texas sztem simán benne van 😀An arbitrator upheld an unpaid suspension of 194 games for Trevor Bauer. He reinstated Bauer effectively immediately, with loss of pay covering the 144 games he was suspended during the 2022 season. In addition, the arbitrator docked Bauer’s salary for the first 50 games of 2023
Matthew99
P@trik
Ha a dodgers kibassza, egy mets vagy texas sztem simán benne van 😀An arbitrator upheld an unpaid suspension of 194 games for Trevor Bauer. He reinstated Bauer effectively immediately, with loss of pay covering the 144 games he was suspended during the 2022 season. In addition, the arbitrator docked Bauer’s salary for the first 50 games of 2023
Matthew99
Tehát akkor van még 10 millió helyünk a sapka alatt, függetlenül attól, hogy kirúgjuk-e a köcsögöt, vagy kibasszuk.An arbitrator upheld an unpaid suspension of 194 games for Trevor Bauer. He reinstated Bauer effectively immediately, with loss of pay covering the 144 games he was suspended during the 2022 season. In addition, the arbitrator docked Bauer’s salary for the first 50 games of 2023
Matthew99
An arbitrator upheld an unpaid suspension of 194 games for Trevor Bauer. He reinstated Bauer effectively immediately, with loss of pay covering the 144 games he was suspended during the 2022 season. In addition, the arbitrator docked Bauer’s salary for the first 50 games of 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.