Baseball
Szerkesztette: Löfli
Adja majd magyar tv?Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
de igazából már elért mindent, amit csak lehetett, a WBC eddig kimaradt neki, így, hogy már megvolt a bajnoki cím, engem nem izgat különösebben.
slowmotion
Matt Carpenter, Padres reportedly agree to a 1-year deal with a player option for 2024, per https://t.co/Z3s2EpgF39's @AJCassavell. pic.twitter.com/6ZPMGbreY5
— MLB (@MLB) December 20, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
de igazából már elért mindent, amit csak lehetett, a WBC eddig kimaradt neki, így, hogy már megvolt a bajnoki cím, engem nem izgat különösebben.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
van közte vicces (főleg a hamilton, azzal a képpel tuti valami másik homokos vette meg)Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Aztán hol van ez a tíz dolláros-másfél millás labda egy 5 centes cigibe pakolt 7+ milliós baseballkártyától 😀
slowmotion
robiroboter
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Aztán hol van ez a tíz dolláros-másfél millás labda egy 5 centes cigibe pakolt 7+ milliós baseballkártyától 😀
slowmotion
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Hát, van ez így az ilyen dolgokkal. Elvis gitárja sem jobb, mint a többi, de valakinek megér annyit. Good for him.Persze nem tiszta pénz, meg lehet idővel többet is érne; de akkor is egy 10 dolcsis laszti.Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Matthew99Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
Mikey
🤘gaben🤘
slowmotion
🤘gaben🤘
Persze nem tiszta pénz, meg lehet idővel többet is érne; de akkor is egy 10 dolcsis laszti.Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Matthew99Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
Mikey
🤘gaben🤘
slowmotion
Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
— The Collectibles Guru 🧠 (@ericwhiteback) December 18, 2022
After declining a $3,000,000 offer for Aaron Judge’s 62nd Home Run ball, Corey Youmans elected to send the ball to auction.
Well that auction just ended and…
It sold for $1,500,000. pic.twitter.com/OelZ5d6ZVu
Matthew99
Mikey
🤘gaben🤘
Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
After declining a $3,000,000 offer for Aaron Judge’s 62nd Home Run ball, Corey Youmans elected to send the ball to auction.
Matthew99
Mikey
Ki az a hulye aki egy hulye labdaert 1.5milliot fizet..de 3m is sok.egy labda😀Mark McGwire 70. homér-labdája ért 3 gurigát 99'-ben, szóval az mai áron kb. 5 és fél, és kábé ennyi babot is ér a szteroidbotránya után 😀
YoungZeeZee
Ki az a hulye aki egy hulye labdaert 1.5milliot fizet..de 3m is sok.egy labda😀Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
Matthew99
Mikey
Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
Matthew99
🚨 BREAKING NEWS 🚨
#CHAMPIONSHIP
Hát akkor ő is elkelt úgy tűnik.7 év 177 millió. De ilyenkor felmerül a kérdés hogy újjáépít a Cubs vagy szinten tart. Ha a második akkor miért enged el olyan embert mint Contreras. Martinez meg Dodger lett 1 évre 10 milláért.
BREAKING: Shortstop Dansby Swanson and the Chicago Cubs are finalizing an agreement on a contract, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 17, 2022
adamfaragoo
BREAKING: Shortstop Dansby Swanson and the Chicago Cubs are finalizing an agreement on a contract, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 17, 2022
Marlins sign Joe Rizzo as 6-year minors free agent. Lefty hitting infielder is a former 2nd rounder who hit 21 home runs for Double-A Arkansas in 2022.
— Jon Heyman (@JonHeyman) December 17, 2022
theathletic.com/4006583/2022/12/15/orioles-sign-adam-frazier/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Valamiért nem repdesek az örömtől.News: OF Andrew Benintendi is in agreement with the Chicago White Sox on a 5 year deal, sources tell ESPN.
— Jesse Rogers (@JesseRogersESPN) December 16, 2022
adamfaragoo
régi Oaklandes kedvencek sokszor lyukadnak ki Torontoban, most Chris Bassitt jött 3 évre!usában nincs maradásuk 😆
Löfli
Nem örülnék ha bármelyiket is elengednénk, végre van egy ígéretes SS prospectünk, Dominguez meg elég nagy talentnek volt kikiáltva, szezon második felén elég durván tolta.A célkeresztben Max Kepler. Állítólag Reynolds nagyon hátul van a listán. Ha Volpe vagy Dominguez érdekli a Pirates-t, akkor meg is értem.Már van is új csapata, úgy néz ki.Tényleg, pedig úgy rémlett Benintendinek van még 1 évig szerződéseRodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
Ha a sérülések nem szólnak közbe,egész pofásan néz ki a kezdő rotáció
kapitnono
Matthew99
kapitnono
News: OF Andrew Benintendi is in agreement with the Chicago White Sox on a 5 year deal, sources tell ESPN.
adamfaragoo
Matthew99
A mi célkeresztünk meg pihen, nincs benne senki 😀A célkeresztben Max Kepler. Állítólag Reynolds nagyon hátul van a listán. Ha Volpe vagy Dominguez érdekli a Pirates-t, akkor meg is értem.Már van is új csapata, úgy néz ki.Tényleg, pedig úgy rémlett Benintendinek van még 1 évig szerződéseRodón 6 év 162 milláért érkezik!Jöhet az outfielder kérdés.
Ha a sérülések nem szólnak közbe,egész pofásan néz ki a kezdő rotáció
kapitnono
Matthew99
kapitnono
News: OF Andrew Benintendi is in agreement with the Chicago White Sox on a 5 year deal, sources tell ESPN.
adamfaragoo
Matthew99