Baseball
Szerkesztette: Löfli
Hamár adjuk, akkor ne olcsón tegyük. 🙂A Yankees érdeklődik Reynolds iránt. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Már egy jó ideje. Csak a Pirates túl jó prospecteket kért eddig.
Gergőke
Matthew99
" class="embed">
A Yankees érdeklődik Reynolds iránt. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Már egy jó ideje. Csak a Pirates túl jó prospecteket kért eddig.
Gergőke
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
" class="embed">
Az se gyenge, jó lenne ha ennyi pénzt dobálhatnék ki az ablakon 😀all int mondott a faszi
Right now the Mets (Steve Cohen) are set to pay about $110 million on luxury tax PENALTIES for 2023. That's more than the TEAM PAYROLL for following teams in 2023:
— Michael Mayer (@mikemayer22) December 21, 2022
Diamondbacks
Nationals
Marlins
Guardians
Royals
Rays
Reds
Pirates
Orioles
A's
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Kiraktuk Diego Castillot. Ő sem fog különösebben hiányozni.Kezdünk újra hasonlítani arra a csődtömegre, amit tizenéve követek...legalább a Penguins most hasít.
Gergőke
Right now the Mets (Steve Cohen) are set to pay about $110 million on luxury tax PENALTIES for 2023. That's more than the TEAM PAYROLL for following teams in 2023:
— Michael Mayer (@mikemayer22) December 21, 2022
Diamondbacks
Nationals
Marlins
Guardians
Royals
Rays
Reds
Pirates
Orioles
A's
" class="embed">
Most vagy soha kategória.Mets owner Steve Cohen understands the math in continuing to spend with Carlos Correa
P@trik
theathletic.com/4023796/2022/12/21/mets-owner-cohen-spending-correa/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Most vagy soha kategória.
fivethirtyeight.com/features/the-teams-that-won-lost-and-confused-us-this-mlb-offseason/
Na a mets felkeszult jovore.
YoungZeeZee
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
www.clevelandguardians.com/
gondoltam, csak ez a kreténség eszembe jutotti mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
slowmotion
i mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
Szerkesztette: slowmotion
no, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
Breaking: Carlos Correa and the Mets have a deal. $315M, 12 years.Kettős igazolással játszik? 🙂
P@trik
Free-agent infielder Brandon Drury in agreement with Angels on two-year, $17M contract, pending physical, source tells @TheAthletic.
— Ken Rosenthal (@Ken_Rosenthal) December 21, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
www.mlbtraderumors.com/2022/12/orioles-unlikely-to-sign-trey-mancini.html
AP sources: The San Francisco Giants postponed a news conference to introduce Carlos Correa after a medical concern arose during the All-Star shortstop’s physical.https://t.co/A1Uzpm4upC
— AP Sports (@AP_Sports) December 20, 2022
Megjött a DH.
Adja majd magyar tv?Sport TV-s kontakt:
YoungZeeZee
"Szeretnènk majd közvetíteni, igen, de ez max szerintem közvetlen előtte dől majd csak el, összejön-e"
ez majd márciusban kiderülAdja majd magyar tv?Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
de igazából már elért mindent, amit csak lehetett, a WBC eddig kimaradt neki, így, hogy már megvolt a bajnoki cím, engem nem izgat különösebben.
slowmotion
YoungZeeZee