Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420

adamfaragoo
Úgysehisszükel.
Mikey
Elvileg már megvolt az orvosi is 😀
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

adamfaragoo
Úgysehisszükel.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
Mattingly is csatlakozott az igen népes és neves csapathoz, akik Nashville-be akarnak új májer csapatot. (Tavaly belengettek egy kettes bővítést:  sportsnaut.com/mlb-expansion-32-teams/)

www.mlbtraderumors.com/2023/01/don-mattingly-advisor-nashville-stars-expansion-team-mlb.html

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

Matthew99
Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.
adamfaragoo
Nagyon jól látod:

Matthew99
Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.
adamfaragoo
Lopez trade kapcsán talán még mi is érdeklődtünk, mielőtt Rodónt megszereztük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve

Matthew99
Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.
adamfaragoo
Nagyon jól látod:

Matthew99
Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.
több mint 1 éve

Matthew99
adamfaragoo
Nagyon jól látod:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve

Matthew99
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Vissza a startvonalhoz:

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hendriks 😥

Löfli
Ó, Istenem. 😕

" class="embed">
több mint 1 éve
Hendriks 😥

Löfli
Ó bazmeg.
több mint 1 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hendriks 😥

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 1 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
Bauernek nincs sok esélye májer csapatra
 larrybrownsports.com/baseball/trevor-bauer-not-expected-to-be-signed/609787

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Elég jó kis kép:

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A Rangers is érdeklődik Reynolds iránt.

" class="embed">
több mint 1 éve
A stílusából és személyiségéből adódóan a csávóba olyan mérhetetlen bosszú fog tombolni aki bemeri vállalni apróért jó eséllyel kap egy top 10-es kezdőt.
P@trik
Vagy 2 hét után megint csinál valamit ami miatt rászáll az összes szurkoló és a média a csapatára...

több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
A stílusából és személyiségéből adódóan a csávóba olyan mérhetetlen bosszú fog tombolni aki bemeri vállalni apróért jó eséllyel kap egy top 10-es kezdőt.
több mint 1 éve
Bauert viheti bárki, ahogy az várható volt:

Matthew99
Remélem, nem a White Sox lesz az...
több mint 1 éve
Bauert viheti bárki, ahogy az várható volt:

több mint 1 éve
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
 www.thescore.com/mlb/news/2537620
robiroboter
szépen kitol magával?
🤘gaben🤘
Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.
Matthew99
Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?
adamfaragoo
Térd ha jól emlékszem. De még minorban volt vele gondja.

több mint 1 éve
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
szépen kitol magával?
🤘gaben🤘
Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.
Matthew99
Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?
több mint 1 éve

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
szépen kitol magával?
🤘gaben🤘

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
szépen kitol magával?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
adamfaragoo
Főleg ha még fizet is valamicskét a csapatkasszába.