Baseball
Szerkesztette: Löfli
Elvileg már megvolt az orvosi is 😀Úgysehisszükel.BREAKING: Shortstop Carlos Correa and the Minnesota Twins are finalizing a six-year, $200 million contract, sources tell ESPN. The deal has a vesting option that can max out at $270 million. It is pending physical.
— Jeff Passan (@JeffPassan) January 10, 2023
adamfaragoo
Mikey
Úgysehisszükel.BREAKING: Shortstop Carlos Correa and the Minnesota Twins are finalizing a six-year, $200 million contract, sources tell ESPN. The deal has a vesting option that can max out at $270 million. It is pending physical.
adamfaragoo
BREAKING: Shortstop Carlos Correa and the Minnesota Twins are finalizing a six-year, $200 million contract, sources tell ESPN. The deal has a vesting option that can max out at $270 million. It is pending physical.
www.mlbtraderumors.com/2023/01/don-mattingly-advisor-nashville-stars-expansion-team-mlb.html
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Lopez trade kapcsán talán még mi is érdeklődtünk, mielőtt Rodónt megszereztük.Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.Nagyon jól látod:Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
— Jon Heyman (@JonHeyman) January 10, 2023
Matthew99
adamfaragoo
Cueto deal gives Marlins an extra starter. Perhaps more likely that one of Lopez, Cabrera, Luzardo or Rogers is dealt now. Alcsntara said to be untouchable. https://t.co/t06FjCqaGu
Matthew99
adamfaragoo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.Nagyon jól látod:Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
Matthew99
adamfaragoo
Cueto deal gives Marlins an extra starter. Perhaps more likely that one of Lopez, Cabrera, Luzardo or Rogers is dealt now. Alcsntara said to be untouchable. https://t.co/t06FjCqaGu
Matthew99
Nagyon jól látod:Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
Matthew99
adamfaragoo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
Matthew99
Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
Talks between the Twins and Carlos Correa "have begun to accelerate", per @Ken_Rosenthal & @DanHayesMLB pic.twitter.com/nkhxJiZuSk
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) January 10, 2023
Hendriks 😥Ó, Istenem. 😕
Earlier Sunday evening, Liam Hendriks announced he is beginning treatment tomorrow for Non-Hodgkin’s Lymphoma. We’re all with you, Liam! 💚 pic.twitter.com/iLF1IpByp5
— Chicago White Sox (@whitesox) January 9, 2023
Löfli
" class="embed">
Hendriks 😥Ó bazmeg.
Earlier Sunday evening, Liam Hendriks announced he is beginning treatment tomorrow for Non-Hodgkin’s Lymphoma. We’re all with you, Liam! 💚 pic.twitter.com/iLF1IpByp5
Löfli
larrybrownsports.com/baseball/trevor-bauer-not-expected-to-be-signed/609787
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
" class="embed">
A stílusából és személyiségéből adódóan a csávóba olyan mérhetetlen bosszú fog tombolni aki bemeri vállalni apróért jó eséllyel kap egy top 10-es kezdőt.Vagy 2 hét után megint csinál valamit ami miatt rászáll az összes szurkoló és a média a csapatára...
P@trik
Bauert viheti bárki, ahogy az várható volt:Remélem, nem a White Sox lesz az...
The Los Angeles Dodgers are designating right-hander Trevor Bauer for assignment, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) January 7, 2023
The Dodgers will eat $22.5 million. Bauer can sign with any major league team for the $720,000 minimum and can play immediately after completing a record-long suspension.
Matthew99
The Los Angeles Dodgers are designating right-hander Trevor Bauer for assignment, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) January 7, 2023
The Dodgers will eat $22.5 million. Bauer can sign with any major league team for the $720,000 minimum and can play immediately after completing a record-long suspension.
Térd ha jól emlékszem. De még minorban volt vele gondja.Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
www.thescore.com/mlb/news/2537620
robiroboter
🤘gaben🤘
Matthew99
adamfaragoo
Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
🤘gaben🤘
Matthew99
Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
🤘gaben🤘
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Főleg ha még fizet is valamicskét a csapatkasszába.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
adamfaragoo