Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Ott azért ilyen szintű összevásárlások nincsenek szerintem.Csak itt, meg az NBA-benKodai Senga is a Metsbe igazolt, 5 év, 75 millió.Ekkor sajnálom hogy csak itt miért ilyen komolytalan a fizetési sapka rendszer.
Luxusadóval együtt már kb. 420 millió dollárnál jár a Mets.
Mikey
zavi27
slowmotion
több mint 1 éve
Csak itt, meg az NBA-benKodai Senga is a Metsbe igazolt, 5 év, 75 millió.Ekkor sajnálom hogy csak itt miért ilyen komolytalan a fizetési sapka rendszer.
Mikey
zavi27
több mint 1 éve
Kodai Senga is a Metsbe igazolt, 5 év, 75 millió.Ekkor sajnálom hogy csak itt miért ilyen komolytalan a fizetési sapka rendszer.
Mikey
több mint 1 éve
Kodai Senga is a Metsbe igazolt, 5 év, 75 millió.Nekik az idei a championship year, jövőre beüt a harmadik év a CBTT felett, hatalmas luxusadóval, és korlátozással kb mindenhol (international players signing pool, elvesztett QO utáni draft kompenzáció, stb).
Mikey
Kicsit olyanok, mint a 2000-es évek legeleji Titans, McNairrel, Eddie George-dzsal, Wycheckkel, Bruce Matthews-szal, Jevon Kearse-szel. Egyszer oh-so-close-ig jutottak, egyben tartották a veterán magot, de szép lassan ránőtt a fejükre a sapka, és robbantani kellett.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
twitter.com/SNY_Mets/status/1601807024026783744?t=OTOTKDaH2EZkEfIXmQiH_g&s=19Kodai Senga is a Metsbe igazolt, 5 év, 75 millió.Megvesznek mindent ami él és mozog.
Mikey
Matthew99
Jelenlegi rotacio
több mint 1 éve
?Elvileg Judge nagyobb ajánlatokat utasított vissza h maradjon YankeesNa erre mondják hogy fake news
csebi
sapka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kodai Senga is a Metsbe igazolt, 5 év, 75 millió.Megvesznek mindent ami él és mozog.
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Kodai Senga is a Metsbe igazolt, 5 év, 75 millió.Luxusadóval együtt már kb. 420 millió dollárnál jár a Mets.
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/110573/extra-inning-65-szezonzaro/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Elvileg Judge nagyobb ajánlatokat utasított vissza h maradjon YankeesNa erre mondják hogy fake news
csebi
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Elvileg Judge nagyobb ajánlatokat utasított vissza h maradjon Yankeesmegsüvegelendő
csebi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Elvileg Judge nagyobb ajánlatokat utasított vissza h maradjon Yankees
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Elvileg az 1B a klasszikus "kímélő" poszt.Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.azért érdekes, mert egyébként a csávó kb üvegből van, és nálunk (Mookie esetében) a könnyített üzemmód az pont nem az OF, hanem az infield.
Kuka biztos nem lesz mert horror szerződése van.
P@trik
de én nem értek a lovakhoz (sem.)
slowmotion
több mint 1 éve
#Phillies introduced their big free agent today, Trea Turner. A question everyone wants an answer so I had to ask him. @SportsRadioWIP pic.twitter.com/o3mKR5KcwB
— Howard Eskin (@howardeskin) December 8, 2022
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Állítólag Gallo érkezik a White Soxhoz.Többen is írják, hogy a shift eltörlése kedvezhet neki és emiatt low risk, high reward.
😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Így akár majd még a .180-at is elérheti az átlaga!
több mint 1 éve
A váll problémája volt amit eltoltak hogy majd ráér megműteni, aztán persze sikerült rásérülni, majd a műtéttel is sikerült kicsit megcsúszni, de aztán sikerült.Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.azért érdekes, mert egyébként a csávó kb üvegből van, és nálunk (Mookie esetében) a könnyített üzemmód az pont nem az OF, hanem az infield.
P@trik
slowmotion
Elvileg most megvan emberünk, persze ha lerakta a cuccos szurit.
több mint 1 éve
Vagy inkább úgy értettem, hogy ennyire nem bíznak már benne a szerződésétől függetlenül, hogy ő meghatározó, franchise játékos lesz sokáig stabilan, ezért hozunk egy másik valakit ugyanoda, mert megtehetjük jelenleg.Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.Úgy kuka, hogy szerződésestől, hazudozásostól, sérülésestől összecsomagolják és valakit lehúznak akinél tiszta lappal tud indulni.
P@trik
Matthew99
több mint 1 éve
Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.Úgy kuka, hogy szerződésestől, hazudozásostól, sérülésestől összecsomagolják és valakit lehúznak akinél tiszta lappal tud indulni.
P@trik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.azért érdekes, mert egyébként a csávó kb üvegből van, és nálunk (Mookie esetében) a könnyített üzemmód az pont nem az OF, hanem az infield.
P@trik
több mint 1 éve
Nekem ez felesleges luxusigazolásnak tűnik erre a posztra. Vagy akkor tényleg Tatis kuka.Nem gondolom.The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
Nem nagyon tudom hova tenni ezt. Mondjuk ugye elzavartuk Hosmert és Myerst a két nagy pénz nyelőt.
Viszont így akkor Tatis OF-re tér vissza, és a koreai haverunk KIM kicsit megkérdőjeleződik.
Fejvakarós nekem ez a sztori. Sokkal inkább OF és/vagy 1B kéne.
P@trik
Matthew99
P@trik
zavi27
több mint 1 éve
Tatist már próbáltuk korábban is OF-en. Ez fog történni valószínűleg.Kuka biztos nem lesz mert horror szerződése van.
több mint 1 éve
Nekem ez felesleges luxusigazolásnak tűnik erre a posztra. Vagy akkor tényleg Tatis kuka.Nem gondolom.The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
Nem nagyon tudom hova tenni ezt. Mondjuk ugye elzavartuk Hosmert és Myerst a két nagy pénz nyelőt.
Viszont így akkor Tatis OF-re tér vissza, és a koreai haverunk KIM kicsit megkérdőjeleződik.
P@trik
Matthew99
P@trik
több mint 1 éve
Nem gondolom.The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
P@trik
Matthew99
több mint 1 éve
The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.És ha Tatis kukázva lesz?
P@trik
több mint 1 éve
The San Diego Padres and Xander Bogaerts are in agreement on a 11-year, $280M contract, per Jon Heyman.Nem nagyon tudom hova tenni ezt. Mondjuk ugye elzavartuk Hosmert és Myerst a két nagy pénz nyelőt.