Baseball
Szerkesztette: Löfli
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Odaadjuk érte Hicks-et, ha még hozzádob valamit a Pirates 😀
Bryan Reynolds has requested a trade from the Pirates, per @ByRobertMurray pic.twitter.com/H5eTypEmBd
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) December 3, 2022
adamfaragoo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Chicago déli felén örömmel látjuk.
Bryan Reynolds has requested a trade from the Pirates, per @ByRobertMurray pic.twitter.com/H5eTypEmBd
adamfaragoo
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
adamfaragoo
" class="embed">
Utóbbi 3 szezon sérüléseit figyelembe véve nekem kicsit meglepő, bár ha nem sérül meg akkor király dealBREAKING: Right-hander Jacob deGrom has signed a five-year, $185 million contract with the Texas Rangers, sources tell ESPN. Physical is passed. Deal is done. Includes conditional sixth-year option that would take total deal to $222 million. Full no-trade clause. A massive haul.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 3, 2022
adamfaragoo
Ezek nyerni akarnak valamit hogy így összefújta őket a szél? Nasty Nestornak örülök.Hát nekem azért a dominicai csapat combosabbnak tűnik.
Ez a frissebb összeállítás bár Wainwright még ezen sincs:
Matthew99
P@trik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
BREAKING: Right-hander Jacob deGrom has signed a five-year, $185 million contract with the Texas Rangers, sources tell ESPN. Physical is passed. Deal is done. Includes conditional sixth-year option that would take total deal to $222 million. Full no-trade clause. A massive haul.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 3, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
Na hagyjad. Megy ám a kattintásvadászat:Hát ez mondjuk érdekes lenne 😀
Matthew99
Na hagyjad. Megy ám a kattintásvadászat:És ez nekünk miért érné meg?
Matthew99
Elvileg 1 héten belül dntést hoz, mi vagy a Giants lesz az.Remélem Giants!
bleacherreport.com/articles/10057321-aaron-judge-rumors-yankees-giants-very-close-to-50-50-for-star-free-agent
kapitnono
The Comtemporary Baseball Era vote takes place this Sunday. The 16-member committee can vote for a maximum of three candidates, and any player who meets 75% of the vote will be inducted into the Hall of Fame in 2023.
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) December 1, 2022
Which three are you voting in? pic.twitter.com/d2OWgE0xQ0
bleacherreport.com/articles/10057321-aaron-judge-rumors-yankees-giants-very-close-to-50-50-for-star-free-agent
Jeff Passan szerint 8 évre 300 milliót ajánlott a Yankees Judge-nak.Ahogy olvasom innen fog csak inulni a licit, mivel több csapat is többet hajlandó adni, és a yankees hajlandó matchelni mindet
37.5 millió per év, az szép.
Mikey
Van felelőse, csak az éppenséggel a tulajdonos kedvence. 😕szamomra az az unalmas, hogy nincs felelose ennek. van egy top 3. fizuval rendelkezo keret evek ota, es meg WS szereples sincs.Na mondjuk elég nyögvenyelős volt az a Guardians elleni széria W is, pedig a veretes csapattól ők is messze vannak.mondjuk mostani POban az Astros elotti akadalyt vette a yankees, illetve olyan julius kozepeig ugy tunt, hogy szoros lehet az Astros elleni majdani parharc aztan jottek a serulesek (tudom mindenhol lesznek/vannak, de pl az Astrost amugy eppen annyira nem erintette).Vicces, hogy a Yankees még mindig az Astros ellen készül... először egy erős középcsapatot is meg kellene tudni verni stabilan, lécci már.José Abreu menni Houston.Továbbra se látom, hogy lehetne ezt a houstont megfogni, főleg ha marad Verlander vagy hoznak valaki hasonlót helyette.
Nyilván tudtam, hogy el fog igazolni egy contender csapathoz, és ilyen szempontból tényleg az Astros a legjobb választás, de ez így akkor is ehh.
Mikey
The Abreu news means the Yankees really have to add a strong piece to their rotation and bullpen. This was important before but the urgency is stronger now. The Yankees are in a position where they have to build as strong of a team to beat Houston. Nobody else matters in the AL.
— Randy Wilkins (@pamsson) November 28, 2022
Matthew99
Mikey
csebi
Azt szerintem te is tudod, hogy a szezon nem júliusig tart, ill. hogy évek óta a sérülésekkel magyaráznak meg mindent is, és ez így mostanra elég unalmas már.
Mikey
csebi
szamomra az az unalmas, hogy nincs felelose ennek. van egy top 3. fizuval rendelkezo keret evek ota, es meg WS szereples sincs.Na mondjuk elég nyögvenyelős volt az a Guardians elleni széria W is, pedig a veretes csapattól ők is messze vannak.mondjuk mostani POban az Astros elotti akadalyt vette a yankees, illetve olyan julius kozepeig ugy tunt, hogy szoros lehet az Astros elleni majdani parharc aztan jottek a serulesek (tudom mindenhol lesznek/vannak, de pl az Astrost amugy eppen annyira nem erintette).Vicces, hogy a Yankees még mindig az Astros ellen készül... először egy erős középcsapatot is meg kellene tudni verni stabilan, lécci már.José Abreu menni Houston.Továbbra se látom, hogy lehetne ezt a houstont megfogni, főleg ha marad Verlander vagy hoznak valaki hasonlót helyette.
Nyilván tudtam, hogy el fog igazolni egy contender csapathoz, és ilyen szempontból tényleg az Astros a legjobb választás, de ez így akkor is ehh.
Mikey
The Abreu news means the Yankees really have to add a strong piece to their rotation and bullpen. This was important before but the urgency is stronger now. The Yankees are in a position where they have to build as strong of a team to beat Houston. Nobody else matters in the AL.
Matthew99
Mikey
csebi
Azt szerintem te is tudod, hogy a szezon nem júliusig tart, ill. hogy évek óta a sérülésekkel magyaráznak meg mindent is, és ez így mostanra elég unalmas már.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
37.5 millió per év, az szép.
Na mondjuk elég nyögvenyelős volt az a Guardians elleni széria W is, pedig a veretes csapattól ők is messze vannak.mondjuk mostani POban az Astros elotti akadalyt vette a yankees, illetve olyan julius kozepeig ugy tunt, hogy szoros lehet az Astros elleni majdani parharc aztan jottek a serulesek (tudom mindenhol lesznek/vannak, de pl az Astrost amugy eppen annyira nem erintette).Vicces, hogy a Yankees még mindig az Astros ellen készül... először egy erős középcsapatot is meg kellene tudni verni stabilan, lécci már.José Abreu menni Houston.Továbbra se látom, hogy lehetne ezt a houstont megfogni, főleg ha marad Verlander vagy hoznak valaki hasonlót helyette.
Mikey
Matthew99
Mikey
csebi
Azta, ott egy Pirates jatékos.😃Ezek nyerni akarnak valamit hogy így összefújta őket a szél? Nasty Nestornak örülök.Hát nekem azért a dominicai csapat combosabbnak tűnik.
Matthew99
P@trik
" class="embed">
The Blue Jays have officially hired Don Mattingly as their bench coach.
— Mark Feinsand (@Feinsand) November 30, 2022
Ezek nyerni akarnak valamit hogy így összefújta őket a szél? Nasty Nestornak örülök.Hát nekem azért a dominicai csapat combosabbnak tűnik.
Matthew99
mondjuk mostani POban az Astros elotti akadalyt vette a yankees, illetve olyan julius kozepeig ugy tunt, hogy szoros lehet az Astros elleni majdani parharc aztan jottek a serulesek (tudom mindenhol lesznek/vannak, de pl az Astrost amugy eppen annyira nem erintette).Vicces, hogy a Yankees még mindig az Astros ellen készül... először egy erős középcsapatot is meg kellene tudni verni stabilan, lécci már.José Abreu menni Houston.Továbbra se látom, hogy lehetne ezt a houstont megfogni, főleg ha marad Verlander vagy hoznak valaki hasonlót helyette.
Mikey
Matthew99
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Szerkesztette: Matthew99
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...