Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀

adamfaragoo
Odaadjuk érte Hicks-et, ha még hozzádob valamit a Pirates 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

adamfaragoo
Chicago déli felén örömmel látjuk.
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

adamfaragoo
Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.

" class="embed">
több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!

adamfaragoo
Utóbbi 3 szezon sérüléseit figyelembe véve nekem kicsit meglepő, bár ha nem sérül meg akkor király deal

több mint 1 éve
Ezek nyerni akarnak valamit hogy így összefújta őket a szél? Nasty Nestornak örülök.

Ez a frissebb összeállítás bár Wainwright még ezen sincs:

Matthew99
Hát nekem azért a dominicai csapat combosabbnak tűnik.
P@trik

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
Na hagyjad. Megy ám a kattintásvadászat:

Matthew99
Hát ez mondjuk érdekes lenne 😀
több mint 1 éve

Matthew99
És ez nekünk miért érné meg?

több mint 1 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Elvileg 1 héten belül dntést hoz, mi vagy a Giants lesz az.

bleacherreport.com/articles/10057321-aaron-judge-rumors-yankees-giants-very-close-to-50-50-for-star-free-agent
kapitnono
Remélem Giants!
több mint 1 éve
Bonds, Clemens, Schilling 😊

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Elvileg 1 héten belül dntést hoz, mi vagy a Giants lesz az.

bleacherreport.com/articles/10057321-aaron-judge-rumors-yankees-giants-very-close-to-50-50-for-star-free-agent

több mint 1 éve
Jeff Passan szerint 8 évre 300 milliót ajánlott a Yankees Judge-nak.

37.5 millió per év, az szép.
Mikey
Ahogy olvasom innen fog csak inulni a licit, mivel több csapat is többet hajlandó adni, és a yankees hajlandó matchelni mindet

több mint 1 éve
José Abreu menni Houston.

Nyilván tudtam, hogy el fog igazolni egy contender csapathoz, és ilyen szempontból tényleg az Astros a legjobb választás, de ez így akkor is ehh.
Mikey
Továbbra se látom, hogy lehetne ezt a houstont megfogni, főleg ha marad Verlander vagy hoznak valaki hasonlót helyette.

Matthew99
Vicces, hogy a Yankees még mindig az Astros ellen készül... először egy erős középcsapatot is meg kellene tudni verni stabilan, lécci már.
Mikey
mondjuk mostani POban az Astros elotti akadalyt vette a yankees, illetve olyan julius kozepeig ugy tunt, hogy szoros lehet az Astros elleni majdani parharc aztan jottek a serulesek (tudom mindenhol lesznek/vannak, de pl az Astrost amugy eppen annyira nem erintette).
csebi
Na mondjuk elég nyögvenyelős volt az a Guardians elleni széria W is, pedig a veretes csapattól ők is messze vannak.

Azt szerintem te is tudod, hogy a szezon nem júliusig tart, ill. hogy évek óta a sérülésekkel magyaráznak meg mindent is, és ez így mostanra elég unalmas már.
Mikey
szamomra az az unalmas, hogy nincs felelose ennek. van egy top 3. fizuval rendelkezo keret evek ota, es meg WS szereples sincs.
csebi
Van felelőse, csak az éppenséggel a tulajdonos kedvence. 😕
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott

Nyilván tudtam, hogy el fog igazolni egy contender csapathoz, és ilyen szempontból tényleg az Astros a legjobb választás, de ez így akkor is ehh.
Mikey
Továbbra se látom, hogy lehetne ezt a houstont megfogni, főleg ha marad Verlander vagy hoznak valaki hasonlót helyette.

Matthew99
Vicces, hogy a Yankees még mindig az Astros ellen készül... először egy erős középcsapatot is meg kellene tudni verni stabilan, lécci már.
Mikey
mondjuk mostani POban az Astros elotti akadalyt vette a yankees, illetve olyan julius kozepeig ugy tunt, hogy szoros lehet az Astros elleni majdani parharc aztan jottek a serulesek (tudom mindenhol lesznek/vannak, de pl az Astrost amugy eppen annyira nem erintette).
csebi
Na mondjuk elég nyögvenyelős volt az a Guardians elleni széria W is, pedig a veretes csapattól ők is messze vannak.

Azt szerintem te is tudod, hogy a szezon nem júliusig tart, ill. hogy évek óta a sérülésekkel magyaráznak meg mindent is, és ez így mostanra elég unalmas már.
Mikey
szamomra az az unalmas, hogy nincs felelose ennek. van egy top 3. fizuval rendelkezo keret evek ota, es meg WS szereples sincs.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jeff Passan szerint 8 évre 300 milliót ajánlott a Yankees Judge-nak.

37.5 millió per év, az szép.
több mint 1 éve

Mikey

Matthew99
Mikey
csebi

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ezek nyerni akarnak valamit hogy így összefújta őket a szél? Nasty Nestornak örülök.

Matthew99
P@trik
Azta, ott egy Pirates jatékos.😃

" class="embed">
több mint 1 éve
több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Matthew99
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott

Mikey

Matthew99
Mikey

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve

Szerkesztette: Matthew99

több mint 1 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
Bro Tommy John után nem hiszem, hogy játszik a WBC-n.

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...