Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Judge és Goldy a két MVP
Löfli
Várható volt 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Judge és Goldy a két MVP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
A britek rácsodálkoztak a homárra 😀 😀 😀
 www.mlb.com/news/homer-is-cambridge-dictionary-word-of-the-year

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Lesz dobónk jövőre? Vagy komolyan abban bízunk, hogy Kershaw egészséges marad? Ha az is lenne akkor is kevés lenne....
KeyG
tavaly is kikukáztunk egy Tyler Andersont, idén is ki fogunk.
egyébként gondolom arra bazíroznak, hogy proper felkészítéssel lesz egy Urias-Kershaw-May-Gonsolín négyes, meg akit még hozunk, és triple-A-ből még valaki fel-felnézeget.
slowmotion
Szerintem ez kevés.
KeyG
ha már szóba hoztad:

www.truebluela.com/2022/11/17/23463112/dodgers-podcast-starting-rotation-clayton-kershaw-2023
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Ez az, Rizzo marad. Nagyon paráztam, hogy a houston elhappolja.
Matthew99
allitolag Hal kijelentette az ownerek elott, hogy lenyegeben nem fogunk bmien ajanlatot matchelni Judgenal. nekem nagyon ugy tunik, hogy nem fogunk akarmilyen penzt megadni erte, felkeszul a Giants?
csebi
Lényegében ezt az év elején kimondták, amikor nem adták meg Judgenak a nagy szerződést. Most egy ilyen év után az éhsége is megnőtt, teszem hozzá jogosan, tehát a ló rossz végén vagyunk jelenleg.
Matthew99
az egy 7 eves 213.5 M-es szerzodes volt, ergo 30 millas fizu. 11. legjobban fizetett jatekos, pitchereket nem szamolva kovetkezok lettek volna elotte: Trout, Rendon, Lindor, Seager, Arenado, M. Cabrera. na most ez olyan soso nekem, hiaba van a mostani eve, nekem meg mindig sokkal tobb a kerdojelem, hogy mondjuk Judge er- e tobbet, mint a fenti jatekosok nagy resze, ebben nem vagyok biztos, ha csak a statisztikat nezem osszessegeben. ha azt nezem, hogy mit jelent es jelenthetne a franchisenak az nem kerdes.
csebi
Nálam ebből a listából Trout és Arenado van max előtte. És még ha vissza is esik jövőre a teljesítménye, akkor is megelőzi a többit. Tehát nálam emiatt több pénzt ér, nyilván nem végtelent. De egyre inkább azt érzem és ezek a kijelentések is azt sugallják, hogy viszlát Judge. Csak akkor valaki olyat kell hozni aki viszont betölti a franchise player űrt, mert akkor viszlát szurkolók is.
Matthew99
Nagyon írogatják hogy legalább évi 40 milliót akar. Nagyon úgy néz ki hogy azt nem adjuk meg neki,de kíváncsi leszek. De mivel Giants elnöke lenyilatkozta hogy bármilyen ajánlatot matchelnek Judgért lehet esélyes hogy hazamegy.

több mint 2 éve
Matthew99
allitolag Hal kijelentette az ownerek elott, hogy lenyegeben nem fogunk bmien ajanlatot matchelni Judgenal. nekem nagyon ugy tunik, hogy nem fogunk akarmilyen penzt megadni erte, felkeszul a Giants?
csebi
Lényegében ezt az év elején kimondták, amikor nem adták meg Judgenak a nagy szerződést. Most egy ilyen év után az éhsége is megnőtt, teszem hozzá jogosan, tehát a ló rossz végén vagyunk jelenleg.
Matthew99
az egy 7 eves 213.5 M-es szerzodes volt, ergo 30 millas fizu. 11. legjobban fizetett jatekos, pitchereket nem szamolva kovetkezok lettek volna elotte: Trout, Rendon, Lindor, Seager, Arenado, M. Cabrera. na most ez olyan soso nekem, hiaba van a mostani eve, nekem meg mindig sokkal tobb a kerdojelem, hogy mondjuk Judge er- e tobbet, mint a fenti jatekosok nagy resze, ebben nem vagyok biztos, ha csak a statisztikat nezem osszessegeben. ha azt nezem, hogy mit jelent es jelenthetne a franchisenak az nem kerdes.
csebi
Nálam ebből a listából Trout és Arenado van max előtte. És még ha vissza is esik jövőre a teljesítménye, akkor is megelőzi a többit. Tehát nálam emiatt több pénzt ér, nyilván nem végtelent. De egyre inkább azt érzem és ezek a kijelentések is azt sugallják, hogy viszlát Judge. Csak akkor valaki olyat kell hozni aki viszont betölti a franchise player űrt, mert akkor viszlát szurkolók is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Matthew99
csebi
Matthew99

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Matthew99
csebi

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Matthew99

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Lesz dobónk jövőre? Vagy komolyan abban bízunk, hogy Kershaw egészséges marad? Ha az is lenne akkor is kevés lenne....
KeyG
egyébként gondolom arra bazíroznak, hogy proper felkészítéssel lesz egy Urias-Kershaw-May-Gonsolín négyes, meg akit még hozunk, és triple-A-ből még valaki fel-felnézeget.
slowmotion
Szerintem ez kevés.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Showalter amúgy mire kapta a MoY díjat? a Mets mindenkit felvásárolt a FA piacon, akinek egy fél All-Star jelenése volt, náluk van a liga legjobb dobója, mellé leigazolták a liga legjobbjai közé tartozó másikat, aztán csináltak egy kurva nagy leolvadást, még a csoportot sem nyerték meg, aztán meg hazai pályán kiestek első körben.
slowmotion
Nekem is elég meglepő volt így elsőre.
több mint 2 éve
Showalter amúgy mire kapta a MoY díjat? a Mets mindenkit felvásárolt a FA piacon, akinek egy fél All-Star jelenése volt, náluk van a liga legjobb dobója, mellé leigazolták a liga legjobbjai közé tartozó másikat, aztán csináltak egy kurva nagy leolvadást, még a csoportot sem nyerték meg, aztán meg hazai pályán kiestek első körben.
slowmotion
Az NL jelöltek mindegyike ilyen. Robertsék is az alapszakaszban mindenkit agyonvertek, rájátszásban nulla. Snitker pedig nem tudta hozni a tavalyi playoff menetelést. Tehát amíg az AL-ben többet is lehetett választani (Francona a túlteljesítő, Servais 213 év után rájátszás) addig az NL-ben egyet se.

több mint 2 éve
KeyG
több mint 2 éve
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve

több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
 www.youtube.com/watch?v=DxYetiFrDbI
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
reggel 9-kor T20 krikett vb döntő, Pakisztán-Anglia
több mint 2 éve
Nagy reményekkel várom, hogy sikerül-e rosszabbat összehozni:

több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
Sobri ideje csapatot váltani:

Matthew99
Apicsába.
Még jó, hogy van időm áprilisig eldöntenem hogy mi legyen. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
A Pirates nem rossz választás. Kafa helyen lévő stadion, jó színek, izgis logo. A csapat mondjuk tartósan a liga aljához tartozik és aki onnan eljön az robbant, de nincs izgulás a szezon során.
Matthew99
Olyan ez, mint az NFL, hogy pár év után már a fél ligának drukkol az ember.
Bár idén csak a WS-t láttam, és előtte a Yankees elődöntőit, és lett is két új "kedvenc".
Őszentsége Sobri Jóska
En is igy vagyok a jayst es a metset kovetem leginkabb.
több mint 2 éve
Bár idén csak a WS-t láttam, és előtte a Yankees elődöntőit, és lett is két új "kedvenc".
Őszentsége Sobri Jóska
Igen vannak itt is jó arcok. Ki az a kettő?
Matthew99
Houston, Yankees.
Pena, Valdez, Altuve, Maldonado, Pressly, Gurriel, meg Dusty Baker, illetve Judge, Peralta, Cole és Cortes miatt, akinek az arca a kis bajszával tisztára olyan, mint valami sumákoló főpincér egy ötvenes évekbeli filmből.
Csak az arcából ha arra kéne tippelnem, hogy mit melózik, kb. a top100-ban nem lenne az a tippem, hogy profi sportoló.
Őszentsége Sobri Jóska
Cortes nálam is az idei év egyik felfedezettje Cabrera mellett. Nekem sima bandatagnak vagy pultosnak tűnik. De nem izgat amíg így dob.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Houston, Yankees.
Pena, Valdez, Altuve, Maldonado, Pressly, Gurriel, meg Dusty Baker, illetve Judge, Peralta, Cole és Cortes miatt, akinek az arca a kis bajszával tisztára olyan, mint valami sumákoló főpincér egy ötvenes évekbeli filmből.
Csak az arcából ha arra kéne tippelnem, hogy mit melózik, kb. a top100-ban nem lenne az a tippem, hogy profi sportoló.

több mint 2 éve

Matthew99
Apicsába.
Őszentsége Sobri Jóska
A Pirates nem rossz választás. Kafa helyen lévő stadion, jó színek, izgis logo. A csapat mondjuk tartósan a liga aljához tartozik és aki onnan eljön az robbant, de nincs izgulás a szezon során.
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress

Matthew99
Apicsába.
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99