Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Judge és Goldy a két MVPVárható volt 😊
Löfli
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Judge és Goldy a két MVP
több mint 2 éve
A britek rácsodálkoztak a homárra 😀 😀 😀www.mlb.com/news/homer-is-cambridge-dictionary-word-of-the-year
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
ha már szóba hoztad:Szerintem ez kevés.Lesz dobónk jövőre? Vagy komolyan abban bízunk, hogy Kershaw egészséges marad? Ha az is lenne akkor is kevés lenne....tavaly is kikukáztunk egy Tyler Andersont, idén is ki fogunk.
KeyG
egyébként gondolom arra bazíroznak, hogy proper felkészítéssel lesz egy Urias-Kershaw-May-Gonsolín négyes, meg akit még hozunk, és triple-A-ből még valaki fel-felnézeget.
slowmotion
KeyG
www.truebluela.com/2022/11/17/23463112/dodgers-podcast-starting-rotation-clayton-kershaw-2023
több mint 2 éve
Nagyon írogatják hogy legalább évi 40 milliót akar. Nagyon úgy néz ki hogy azt nem adjuk meg neki,de kíváncsi leszek. De mivel Giants elnöke lenyilatkozta hogy bármilyen ajánlatot matchelnek Judgért lehet esélyes hogy hazamegy.Nálam ebből a listából Trout és Arenado van max előtte. És még ha vissza is esik jövőre a teljesítménye, akkor is megelőzi a többit. Tehát nálam emiatt több pénzt ér, nyilván nem végtelent. De egyre inkább azt érzem és ezek a kijelentések is azt sugallják, hogy viszlát Judge. Csak akkor valaki olyat kell hozni aki viszont betölti a franchise player űrt, mert akkor viszlát szurkolók is.az egy 7 eves 213.5 M-es szerzodes volt, ergo 30 millas fizu. 11. legjobban fizetett jatekos, pitchereket nem szamolva kovetkezok lettek volna elotte: Trout, Rendon, Lindor, Seager, Arenado, M. Cabrera. na most ez olyan soso nekem, hiaba van a mostani eve, nekem meg mindig sokkal tobb a kerdojelem, hogy mondjuk Judge er- e tobbet, mint a fenti jatekosok nagy resze, ebben nem vagyok biztos, ha csak a statisztikat nezem osszessegeben. ha azt nezem, hogy mit jelent es jelenthetne a franchisenak az nem kerdes.Lényegében ezt az év elején kimondták, amikor nem adták meg Judgenak a nagy szerződést. Most egy ilyen év után az éhsége is megnőtt, teszem hozzá jogosan, tehát a ló rossz végén vagyunk jelenleg.Ez az, Rizzo marad. Nagyon paráztam, hogy a houston elhappolja.allitolag Hal kijelentette az ownerek elott, hogy lenyegeben nem fogunk bmien ajanlatot matchelni Judgenal. nekem nagyon ugy tunik, hogy nem fogunk akarmilyen penzt megadni erte, felkeszul a Giants?
Matthew99
csebi
Matthew99
csebi
Matthew99
több mint 2 éve
Nálam ebből a listából Trout és Arenado van max előtte. És még ha vissza is esik jövőre a teljesítménye, akkor is megelőzi a többit. Tehát nálam emiatt több pénzt ér, nyilván nem végtelent. De egyre inkább azt érzem és ezek a kijelentések is azt sugallják, hogy viszlát Judge. Csak akkor valaki olyat kell hozni aki viszont betölti a franchise player űrt, mert akkor viszlát szurkolók is.az egy 7 eves 213.5 M-es szerzodes volt, ergo 30 millas fizu. 11. legjobban fizetett jatekos, pitchereket nem szamolva kovetkezok lettek volna elotte: Trout, Rendon, Lindor, Seager, Arenado, M. Cabrera. na most ez olyan soso nekem, hiaba van a mostani eve, nekem meg mindig sokkal tobb a kerdojelem, hogy mondjuk Judge er- e tobbet, mint a fenti jatekosok nagy resze, ebben nem vagyok biztos, ha csak a statisztikat nezem osszessegeben. ha azt nezem, hogy mit jelent es jelenthetne a franchisenak az nem kerdes.Lényegében ezt az év elején kimondták, amikor nem adták meg Judgenak a nagy szerződést. Most egy ilyen év után az éhsége is megnőtt, teszem hozzá jogosan, tehát a ló rossz végén vagyunk jelenleg.Ez az, Rizzo marad. Nagyon paráztam, hogy a houston elhappolja.allitolag Hal kijelentette az ownerek elott, hogy lenyegeben nem fogunk bmien ajanlatot matchelni Judgenal. nekem nagyon ugy tunik, hogy nem fogunk akarmilyen penzt megadni erte, felkeszul a Giants?
Matthew99
csebi
Matthew99
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
az egy 7 eves 213.5 M-es szerzodes volt, ergo 30 millas fizu. 11. legjobban fizetett jatekos, pitchereket nem szamolva kovetkezok lettek volna elotte: Trout, Rendon, Lindor, Seager, Arenado, M. Cabrera. na most ez olyan soso nekem, hiaba van a mostani eve, nekem meg mindig sokkal tobb a kerdojelem, hogy mondjuk Judge er- e tobbet, mint a fenti jatekosok nagy resze, ebben nem vagyok biztos, ha csak a statisztikat nezem osszessegeben. ha azt nezem, hogy mit jelent es jelenthetne a franchisenak az nem kerdes.Lényegében ezt az év elején kimondták, amikor nem adták meg Judgenak a nagy szerződést. Most egy ilyen év után az éhsége is megnőtt, teszem hozzá jogosan, tehát a ló rossz végén vagyunk jelenleg.Ez az, Rizzo marad. Nagyon paráztam, hogy a houston elhappolja.allitolag Hal kijelentette az ownerek elott, hogy lenyegeben nem fogunk bmien ajanlatot matchelni Judgenal. nekem nagyon ugy tunik, hogy nem fogunk akarmilyen penzt megadni erte, felkeszul a Giants?
Matthew99
csebi
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Lényegében ezt az év elején kimondták, amikor nem adták meg Judgenak a nagy szerződést. Most egy ilyen év után az éhsége is megnőtt, teszem hozzá jogosan, tehát a ló rossz végén vagyunk jelenleg.Ez az, Rizzo marad. Nagyon paráztam, hogy a houston elhappolja.allitolag Hal kijelentette az ownerek elott, hogy lenyegeben nem fogunk bmien ajanlatot matchelni Judgenal. nekem nagyon ugy tunik, hogy nem fogunk akarmilyen penzt megadni erte, felkeszul a Giants?
Matthew99
csebi
több mint 2 éve
Ez az, Rizzo marad. Nagyon paráztam, hogy a houston elhappolja.allitolag Hal kijelentette az ownerek elott, hogy lenyegeben nem fogunk bmien ajanlatot matchelni Judgenal. nekem nagyon ugy tunik, hogy nem fogunk akarmilyen penzt megadni erte, felkeszul a Giants?
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Without further ado.
— Miami Marlins (@Marlins) November 16, 2022
Your 2022 NL CY Young, @sandyalcantar22. pic.twitter.com/G3emzBvcyt
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Szerintem ez kevés.Lesz dobónk jövőre? Vagy komolyan abban bízunk, hogy Kershaw egészséges marad? Ha az is lenne akkor is kevés lenne....tavaly is kikukáztunk egy Tyler Andersont, idén is ki fogunk.
KeyG
egyébként gondolom arra bazíroznak, hogy proper felkészítéssel lesz egy Urias-Kershaw-May-Gonsolín négyes, meg akit még hozunk, és triple-A-ből még valaki fel-felnézeget.
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Showalter amúgy mire kapta a MoY díjat? a Mets mindenkit felvásárolt a FA piacon, akinek egy fél All-Star jelenése volt, náluk van a liga legjobb dobója, mellé leigazolták a liga legjobbjai közé tartozó másikat, aztán csináltak egy kurva nagy leolvadást, még a csoportot sem nyerték meg, aztán meg hazai pályán kiestek első körben.Nekem is elég meglepő volt így elsőre.
slowmotion
több mint 2 éve
Showalter amúgy mire kapta a MoY díjat? a Mets mindenkit felvásárolt a FA piacon, akinek egy fél All-Star jelenése volt, náluk van a liga legjobb dobója, mellé leigazolták a liga legjobbjai közé tartozó másikat, aztán csináltak egy kurva nagy leolvadást, még a csoportot sem nyerték meg, aztán meg hazai pályán kiestek első körben.Az NL jelöltek mindegyike ilyen. Robertsék is az alapszakaszban mindenkit agyonvertek, rájátszásban nulla. Snitker pedig nem tudta hozni a tavalyi playoff menetelést. Tehát amíg az AL-ben többet is lehetett választani (Francona a túlteljesítő, Servais 213 év után rájátszás) addig az NL-ben egyet se.
slowmotion
több mint 2 éve
Lesz dobónk jövőre? Vagy komolyan abban bízunk, hogy Kershaw egészséges marad? Ha az is lenne akkor is kevés lenne....tavaly is kikukáztunk egy Tyler Andersont, idén is ki fogunk.
KeyG
több mint 2 éve
Showalter amúgy mire kapta a MoY díjat? a Mets mindenkit felvásárolt a FA piacon, akinek egy fél All-Star jelenése volt, náluk van a liga legjobb dobója, mellé leigazolták a liga legjobbjai közé tartozó másikat, aztán csináltak egy kurva nagy leolvadást, még a csoportot sem nyerték meg, aztán meg hazai pályán kiestek első körben.
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Lesz dobónk jövőre? Vagy komolyan abban bízunk, hogy Kershaw egészséges marad? Ha az is lenne akkor is kevés lenne....
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ez az, Rizzo marad. Nagyon paráztam, hogy a houston elhappolja.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
reggel 9-kor T20 krikett vb döntő, Pakisztán-Anglia
több mint 2 éve
Nagy reményekkel várom, hogy sikerül-e rosszabbat összehozni:The Minnesota Twins will be unveiling a new logo & uniforms on November 18th 👀 pic.twitter.com/O9auY9eVcP
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) November 11, 2022
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
En is igy vagyok a jayst es a metset kovetem leginkabb.Olyan ez, mint az NFL, hogy pár év után már a fél ligának drukkol az ember.A Pirates nem rossz választás. Kafa helyen lévő stadion, jó színek, izgis logo. A csapat mondjuk tartósan a liga aljához tartozik és aki onnan eljön az robbant, de nincs izgulás a szezon során.Sobri ideje csapatot váltani:Apicsába.
The Tampa Bay Rays have traded Ji-Man Choi to the Pirates, per @TBTimes_Rays pic.twitter.com/X9uecxzrfp
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) November 10, 2022
Matthew99
Még jó, hogy van időm áprilisig eldöntenem hogy mi legyen. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Bár idén csak a WS-t láttam, és előtte a Yankees elődöntőit, és lett is két új "kedvenc".
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Cortes nálam is az idei év egyik felfedezettje Cabrera mellett. Nekem sima bandatagnak vagy pultosnak tűnik. De nem izgat amíg így dob.Houston, Yankees.Olyan ez, mint az NFL, hogy pár év után már a fél ligának drukkol az ember.Igen vannak itt is jó arcok. Ki az a kettő?
Bár idén csak a WS-t láttam, és előtte a Yankees elődöntőit, és lett is két új "kedvenc".
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Pena, Valdez, Altuve, Maldonado, Pressly, Gurriel, meg Dusty Baker, illetve Judge, Peralta, Cole és Cortes miatt, akinek az arca a kis bajszával tisztára olyan, mint valami sumákoló főpincér egy ötvenes évekbeli filmből.
Csak az arcából ha arra kéne tippelnem, hogy mit melózik, kb. a top100-ban nem lenne az a tippem, hogy profi sportoló.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Houston, Yankees.Olyan ez, mint az NFL, hogy pár év után már a fél ligának drukkol az ember.Igen vannak itt is jó arcok. Ki az a kettő?
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Pena, Valdez, Altuve, Maldonado, Pressly, Gurriel, meg Dusty Baker, illetve Judge, Peralta, Cole és Cortes miatt, akinek az arca a kis bajszával tisztára olyan, mint valami sumákoló főpincér egy ötvenes évekbeli filmből.
Csak az arcából ha arra kéne tippelnem, hogy mit melózik, kb. a top100-ban nem lenne az a tippem, hogy profi sportoló.
több mint 2 éve
Igen vannak itt is jó arcok. Ki az a kettő?Olyan ez, mint az NFL, hogy pár év után már a fél ligának drukkol az ember.A Pirates nem rossz választás. Kafa helyen lévő stadion, jó színek, izgis logo. A csapat mondjuk tartósan a liga aljához tartozik és aki onnan eljön az robbant, de nincs izgulás a szezon során.Sobri ideje csapatot váltani:Apicsába.
The Tampa Bay Rays have traded Ji-Man Choi to the Pirates, per @TBTimes_Rays pic.twitter.com/X9uecxzrfp
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Olyan ez, mint az NFL, hogy pár év után már a fél ligának drukkol az ember.A Pirates nem rossz választás. Kafa helyen lévő stadion, jó színek, izgis logo. A csapat mondjuk tartósan a liga aljához tartozik és aki onnan eljön az robbant, de nincs izgulás a szezon során.Sobri ideje csapatot váltani:Apicsába.
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99