Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Dusty Baker miatt örülök a legjobban az Astros bajnoki címének.You mean 'egyedül'?
zavi27
több mint 2 éve
Dusty Baker miatt örülök a legjobban az Astros bajnoki címének.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Megvan az astros első bajnoki címe, aztán mindenki dinasztiát kiált. Kéne még azért tenni hogy a renomé helyre kerüljön mert a "már csak öt olyan játékos van aki az el nem vett címben szerepet játszott" szöveget elég gyengének érzem.A második bajnoki címük ellenére sem gondolom, hogy ez egy dinasztia lenne, ahhoz a Nationals és a Braves ellen elvesztett döntők közül az egyiket be kellett volna húzni.
Matthew99
Persze ez a csapat még bőven bajnokesélyes lesz a következő 3-5 évben, szóval akár össze is jöhet ez a minősítés.
több mint 2 éve
Először is Grat a bajnoknak!Kicsit olyan érzésem volt idén hogy az AL oldalán a tehetség harcolt míg a NL oldalán a szív.
Az AL-be a tehetség vitte be a két nagyot a konf döntőbe be míg az NL-be a szívük vitte be az esélytelenebbeket .
A végső összecsapáson végül a tehetség a nyers erő felőrölte a szívet.
Érdekes egy szezon volt sokszor ordítani tudott volna az ember máskor csak csettintett hogy ez igen.
Ha egy pillanatot kéne kiemeljek akkor nyilván magunkhoz húz a szívem, és azt mondanám hogy az utolsó 3 out az LA ellen, azt a hangulatot idén sztem semmi nem überelte.
Másfelől igen komoly jövés menés várható az offseasonbe, jövőre se fogunk unatkozni!
több mint 2 éve
Akkor ez ennyi, szép volt, jó volt, köszönjük az élményt. Reméljük a következő lehetőségre nem kell 14 évet várni. Bár jelen pillanatban nem látszik, hogy marad együtt ez a csapat. A bullpent kellene nagyon megerősíteni.A továbbiakban akkor hajrá Eagles 😀 😛, fly!
több mint 2 éve
Megvan az astros első bajnoki címe, aztán mindenki dinasztiát kiált. Kéne még azért tenni hogy a renomé helyre kerüljön mert a "már csak öt olyan játékos van aki az el nem vett címben szerepet játszott" szöveget elég gyengének érzem.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Dusty Baker bajnok lesz.
több mint 2 éve
😃😃😃This is the warning track after Chas McCormick’s catch last night.
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) November 4, 2022
Photo of the year. Wow.
(via @TracesofTexas, h/t @astrospic.twitter.com/SqybVwvHGV
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Olvasgatom a tweeteket Cashman és Boone sajtótájékoztatójáról... egészen elképesztő... én szerintem nem is ezt a csapatot néztem az All-Star szünet után. 🤮Nem is kell sokat várni a csapattól. A rájátszás csukott szemmel is meglesz, ott meg egy "éhes" csapat jól szájbaveri őket és ehhez asszisztál a vezetőség. A mezeket veszik, a stadion tele, nincs itt semmi látnivaló.
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Olvasgatom a tweeteket Cashman és Boone sajtótájékoztatójáról... egészen elképesztő... én szerintem nem is ezt a csapatot néztem az All-Star szünet után. 🤮
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Ezert irtam ezt.csak az osszefoglalot neztem meg de inkabb szerencsetlen volt a philly mint szerencses.ez a játék is tud centiken múlni. továbbra is állítom, hogy kb azon múlt a tavalyi WS, hogy az egyik Giants-Dogers meccsen a Giants outfielder (Tauchman, muhaha, már szezon közben kukázták, idén már Koreában tolta, de a mi szezonunk elbaszására pont jó volt) leszedte a fal fölül Pujols homerunját, hosszabbítás, Giants W, és kb ezzel lett nekik 107-55, nekünk meg 106-56, és nem fordítva.
a vegen meg ket exra out az astros reszerol ami kb a phillynek jott rf pozicioban korabban.
lehetett volna forditva is az eredmeny.
persze innen 1 meccsre van a houston szoval egy rossz inning es szevasz
YoungZeeZee
a wild card game-re el kellett füstölni Scherzert, rá két napra jött a Giants, öt meccs, rövidebbnél rövidebb pihenőkkel, és a Braves ellen végül elfogyott mindenki. és a Braves megnyerte a WS-t.
öt kibaszott centi miatt.
slowmotion
több mint 2 éve
csak az osszefoglalot neztem meg de inkabb szerencsetlen volt a philly mint szerencses.ez a játék is tud centiken múlni. továbbra is állítom, hogy kb azon múlt a tavalyi WS, hogy az egyik Giants-Dogers meccsen a Giants outfielder (Tauchman, muhaha, már szezon közben kukázták, idén már Koreában tolta, de a mi szezonunk elbaszására pont jó volt) leszedte a fal fölül Pujols homerunját, hosszabbítás, Giants W, és kb ezzel lett nekik 107-55, nekünk meg 106-56, és nem fordítva.
a vegen meg ket exra out az astros reszerol ami kb a phillynek jott rf pozicioban korabban.
YoungZeeZee
a wild card game-re el kellett füstölni Scherzert, rá két napra jött a Giants, öt meccs, rövidebbnél rövidebb pihenőkkel, és a Braves ellen végül elfogyott mindenki. és a Braves megnyerte a WS-t.
öt kibaszott centi miatt.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
csak az osszefoglalot neztem meg de inkabb szerencsetlen volt a philly mint szerencses.a vegen meg ket exra out az astros reszerol ami kb a phillynek jott rf pozicioban korabban.
több mint 2 éve
Micsoda két mentés volt itt az utolsó inningben az Astros részéről, és Pressly is 5 out-ot is lehozott. Kérdés van-e innen visszaút a Philliesnek.
több mint 2 éve
reménykedjünk egy Nationalses fordításban
több mint 2 éve
igen ugy nez ki Dustynak is csak be kellett allni csalonak, hogy meg legyen az a gyuru.Sajna ebben a meccsben benne maradt a győzelem, nagyon sok lehetőséget szalasztottunk el. Meglátjuk lesz-e még esély.Innen nehéz lesz.
dande2
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sajna ebben a meccsben benne maradt a győzelem, nagyon sok lehetőséget szalasztottunk el. Meglátjuk lesz-e még esély.Innen nehéz lesz.
dande2
több mint 2 éve
Sajna ebben a meccsben benne maradt a győzelem, nagyon sok lehetőséget szalasztottunk el. Meglátjuk lesz-e még esély.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Az elso meccset aznap/masnap megismeteltek emberi idoben.Lehet, h licensz nem engedi ismételni? V csak korlátozott számban? NBA-nél volt hasonlóSport tv direkt nem adja emberi időben a meccsek ismétlését?ha jól néztem egyáltalán nem ismétli, legalábbis az előzőt nem ismételte................wtf...............mondjuk ezt legutóbbit nem bánom 😛
🤘gaben🤘
dande2
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 390
Lehet, h licensz nem engedi ismételni? V csak korlátozott számban? NBA-nél volt hasonlóSport tv direkt nem adja emberi időben a meccsek ismétlését?ha jól néztem egyáltalán nem ismétli, legalábbis az előzőt nem ismételte................wtf...............mondjuk ezt legutóbbit nem bánom 😛
🤘gaben🤘
dande2
több mint 2 éve
Sport tv direkt nem adja emberi időben a meccsek ismétlését?ha jól néztem egyáltalán nem ismétli, legalábbis az előzőt nem ismételte................wtf...............mondjuk ezt legutóbbit nem bánom 😛
🤘gaben🤘
több mint 2 éve
Sport tv direkt nem adja emberi időben a meccsek ismétlését?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Szóval akkor hivatalos, annyira jó hogy végre egy olyan menedzser érkezik, akinek semmi kötődése nem volt a klubhoz. Hátha ez kell ahhoz hogy felrázza ezt a poshadt állóvizet, ami a csapatnál van.Remélem a játékoskeretben is jelentős lesz a mozgolódás a télen.
Today is a pretty exciting day around here. 5⃣😁 pic.twitter.com/sph4D43ru2
— Chicago White Sox (@whitesox) November 3, 2022
több mint 2 éve
A philadelphiai benzinkutas szendvicsező tegnapi marketingje kicsit mellément 😀.. és ez se rossz: larrybrownsports.com/baseball/astros-jalen-hurts-troll-phillies-fans/606624
larrybrownsports.com/baseball/wawa-game-4-tweet-phillies-sandwich/606619
robiroboter
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Kínzó kérdésem a szagértőkhöz az elmúlt két meccs alapján: Baker látja, hogy hasít a kezdő pitcher, okosan tud gazdálkodni a bullpennel ld. G4, rendben. De a G3 alatt Baker a zsinórban két bekapott HR után miért nem küldte el rögtön melegíteni a cseréket? Biztosan szóltak neki, hogy Harper kiszúrt valamit McCullers taktikáján meg látta, hogy nyeli az ütéseket. 5-0-nál a dobócsere már a veszett fejsze kategória volt.Dusty legendásan lassan reagál arra, ha a kezdőjének nincs jó napja. Vagy ha úgy nézed, nagyon bízik bennük 😊
Dzsokijuing
Tepper takarodj!