Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Sobri ideje csapatot váltani:

Matthew99
Apicsába.
Még jó, hogy van időm áprilisig eldöntenem hogy mi legyen. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
A Pirates nem rossz választás. Kafa helyen lévő stadion, jó színek, izgis logo. A csapat mondjuk tartósan a liga aljához tartozik és aki onnan eljön az robbant, de nincs izgulás a szezon során.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress

Matthew99
Apicsába.
Még jó, hogy van időm áprilisig eldöntenem hogy mi legyen. 😊

több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/110265/extra-inning-64-nincs-baj-houston/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
Cashman elmondta, hogy milyen jo keretunk van, illetve ugyanennek a keretnek akar adni eselyt jovore. Donaldson is szerinte rohadt jo meg hat a vedekezese is mennyire kiemelkedo. hat bazz, en tobb labdaba ertem volna bele a POban mint Donaldson de legalabb jol vedekezik. ja es azt ugye tudjuk, hogy a 2. legidosebb keretunk volt mar iden is, de nyilvan sok eselyunk lesz egy meg jobban oregedo es epp ezert sokkal serulekenyebb keretnek. agyam elszall, de remelem Hal ad neki egy 10 eves szerzodest.
csebi
Nem röhögte el magát miközben ezeket kihazudta a száján? Elhiszem, hogy ezt kell kommunikálni és nem is fog érdekelni, ha csomagban elcseréljük Donaldsont, IKF-et és Hickset valami értelmesre nem úgy mint tavaly pl Urshelát (mindjárt sírok), de szerintem langyos húgy lesz most is a free agent tevékenységünk.
Matthew99
vmi ertelmesre? ennek a 3 embernek van meg olyan erteke, hogy ertelmeset kapjunk ertuk?
csebi
Láttam olyat, hogy Ohtani, Trout meg valami apró. Deal done 😀😀😀
Matthew99
Vlad g. Jr azt mondta nem szerzodne a yankeeshez.
Tipik.elszerzodik iden😁
több mint 2 éve
Cashman elmondta, hogy milyen jo keretunk van, illetve ugyanennek a keretnek akar adni eselyt jovore. Donaldson is szerinte rohadt jo meg hat a vedekezese is mennyire kiemelkedo. hat bazz, en tobb labdaba ertem volna bele a POban mint Donaldson de legalabb jol vedekezik. ja es azt ugye tudjuk, hogy a 2. legidosebb keretunk volt mar iden is, de nyilvan sok eselyunk lesz egy meg jobban oregedo es epp ezert sokkal serulekenyebb keretnek. agyam elszall, de remelem Hal ad neki egy 10 eves szerzodest.
csebi
Nem röhögte el magát miközben ezeket kihazudta a száján? Elhiszem, hogy ezt kell kommunikálni és nem is fog érdekelni, ha csomagban elcseréljük Donaldsont, IKF-et és Hickset valami értelmesre nem úgy mint tavaly pl Urshelát (mindjárt sírok), de szerintem langyos húgy lesz most is a free agent tevékenységünk.
Matthew99
vmi ertelmesre? ennek a 3 embernek van meg olyan erteke, hogy ertelmeset kapjunk ertuk?
csebi
Láttam olyat, hogy Ohtani, Trout meg valami apró. Deal done 😀😀😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
csebi
Matthew99

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csebi

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Matthew99
Megelőztél. Jó lépésnek tartom. 🙂 Üdvözöllek Sobri a kalózhajón. 😃😃

" class="embed">
több mint 2 éve

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Nocsak:

dande2
Már mi ebben a nocsak?
slowmotion
Meglepődtem Ortiz èrkezèsèn de lehet nem akkora dolog mint amekkorának èn gondoltam 😊 mert ebben elèggè jàratlan vagyok....
dande2
Hát ha waiverről valakit fel lehet szedni... bár van az a mondás, hogy one man's trash another man's treasure, a Dodgers rosteren csak Justin Turner, Chris Taylor és Muncy lett így kukázva, ez a kezdőcsapat harmada
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak:

dande2
Már mi ebben a nocsak?
slowmotion
Meglepődtem Ortiz èrkezèsèn de lehet nem akkora dolog mint amekkorának èn gondoltam 😊 mert ebben elèggè jàratlan vagyok....
több mint 2 éve
Nocsak:

dande2
Már mi ebben a nocsak?
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak:

több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
 bunteto.com/media/rovat/dusty-baker-revbe-ert-at-bat-podcast-s02-e13

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
most vagy a párosítás volt nudli, vagy nem nézik már a népek a World Seriest: Astros-Phillies 2nd-least watched World Series behind 2020
update: magyarázat
World Series draws its second-lowest TV audience ever: What the ratings mean
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve

Julio - Harris
Servais - Roberts
Manoah - Alcantara
Judge - Goldschmidt

több mint 2 éve
Severino se megy sehova.

több mint 2 éve
Nola opcióval 18 milláèrt marad. Nem voltam annyira elájulva tőle, de legyen, kellene mellé erősítès ha vissza akarunk tèrni.

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
nov. 10. csütörtöktől minden hétvégén reggeli időpontokban (8-12h) ausztrál bájzból 😀 youtubeon minden meccset közvetítetnek.
 theabl.com.au/schedule
 www.youtube.com/c/abltv/videos

több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
Neztem volna egy hetedik meccset.
Na de azert az astrosrol szolo cheaters konyv lassan sorra kerul nalam.
Tavaszig meg marad a baseball mogul17 ahol a jayset akarom elvinni a gyozelemig.
Szarul allok🤣
több mint 2 éve
Dusty Baker miatt örülök a legjobban az Astros bajnoki címének.
zavi27
You mean 'egyedül'?
slowmotion
Reds drukkerként neki kimondottan örülök, meg - ezért lehet, hogy kapom majd az ívet 😀 - amúgy vannak játékos, akiket lehet kedvelni az Astrosban (nem a "mi nem csináltunk semmi rosszat" brigádból).

És azt hiszem, a legjobb csapat lett a bajnok.
Jakehomer
no igen, az egyetlen csapatnak, aki igazán tudta volna őket channelgelni, annak nem nagyon sikerült a formaidőzítés...
több mint 2 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Dusty Baker miatt örülök a legjobban az Astros bajnoki címének.
zavi27
You mean 'egyedül'?
slowmotion
Reds drukkerként neki kimondottan örülök, meg - ezért lehet, hogy kapom majd az ívet 😀 - amúgy vannak játékos, akiket lehet kedvelni az Astrosban (nem a "mi nem csináltunk semmi rosszat" brigádból).

És azt hiszem, a legjobb csapat lett a bajnok.

Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Philadelphia becomes first city to lose 2 major sports championships on same day

több mint 2 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Trey ! 😉