Baseball
Szerkesztette: Löfli
A Pirates nem rossz választás. Kafa helyen lévő stadion, jó színek, izgis logo. A csapat mondjuk tartósan a liga aljához tartozik és aki onnan eljön az robbant, de nincs izgulás a szezon során.Sobri ideje csapatot váltani:Apicsába.
The Tampa Bay Rays have traded Ji-Man Choi to the Pirates, per @TBTimes_Rays pic.twitter.com/X9uecxzrfp
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) November 10, 2022
Matthew99
Még jó, hogy van időm áprilisig eldöntenem hogy mi legyen. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Sobri ideje csapatot váltani:Apicsába.
The Tampa Bay Rays have traded Ji-Man Choi to the Pirates, per @TBTimes_Rays pic.twitter.com/X9uecxzrfp
Matthew99
Még jó, hogy van időm áprilisig eldöntenem hogy mi legyen. 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
Vlad g. Jr azt mondta nem szerzodne a yankeeshez.Láttam olyat, hogy Ohtani, Trout meg valami apró. Deal done 😀😀😀vmi ertelmesre? ennek a 3 embernek van meg olyan erteke, hogy ertelmeset kapjunk ertuk?Cashman elmondta, hogy milyen jo keretunk van, illetve ugyanennek a keretnek akar adni eselyt jovore. Donaldson is szerinte rohadt jo meg hat a vedekezese is mennyire kiemelkedo. hat bazz, en tobb labdaba ertem volna bele a POban mint Donaldson de legalabb jol vedekezik. ja es azt ugye tudjuk, hogy a 2. legidosebb keretunk volt mar iden is, de nyilvan sok eselyunk lesz egy meg jobban oregedo es epp ezert sokkal serulekenyebb keretnek. agyam elszall, de remelem Hal ad neki egy 10 eves szerzodest.Nem röhögte el magát miközben ezeket kihazudta a száján? Elhiszem, hogy ezt kell kommunikálni és nem is fog érdekelni, ha csomagban elcseréljük Donaldsont, IKF-et és Hickset valami értelmesre nem úgy mint tavaly pl Urshelát (mindjárt sírok), de szerintem langyos húgy lesz most is a free agent tevékenységünk.
csebi
Matthew99
csebi
Matthew99
Tipik.elszerzodik iden😁
Láttam olyat, hogy Ohtani, Trout meg valami apró. Deal done 😀😀😀vmi ertelmesre? ennek a 3 embernek van meg olyan erteke, hogy ertelmeset kapjunk ertuk?Cashman elmondta, hogy milyen jo keretunk van, illetve ugyanennek a keretnek akar adni eselyt jovore. Donaldson is szerinte rohadt jo meg hat a vedekezese is mennyire kiemelkedo. hat bazz, en tobb labdaba ertem volna bele a POban mint Donaldson de legalabb jol vedekezik. ja es azt ugye tudjuk, hogy a 2. legidosebb keretunk volt mar iden is, de nyilvan sok eselyunk lesz egy meg jobban oregedo es epp ezert sokkal serulekenyebb keretnek. agyam elszall, de remelem Hal ad neki egy 10 eves szerzodest.Nem röhögte el magát miközben ezeket kihazudta a száján? Elhiszem, hogy ezt kell kommunikálni és nem is fog érdekelni, ha csomagban elcseréljük Donaldsont, IKF-et és Hickset valami értelmesre nem úgy mint tavaly pl Urshelát (mindjárt sírok), de szerintem langyos húgy lesz most is a free agent tevékenységünk.
csebi
Matthew99
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
vmi ertelmesre? ennek a 3 embernek van meg olyan erteke, hogy ertelmeset kapjunk ertuk?Cashman elmondta, hogy milyen jo keretunk van, illetve ugyanennek a keretnek akar adni eselyt jovore. Donaldson is szerinte rohadt jo meg hat a vedekezese is mennyire kiemelkedo. hat bazz, en tobb labdaba ertem volna bele a POban mint Donaldson de legalabb jol vedekezik. ja es azt ugye tudjuk, hogy a 2. legidosebb keretunk volt mar iden is, de nyilvan sok eselyunk lesz egy meg jobban oregedo es epp ezert sokkal serulekenyebb keretnek. agyam elszall, de remelem Hal ad neki egy 10 eves szerzodest.Nem röhögte el magát miközben ezeket kihazudta a száján? Elhiszem, hogy ezt kell kommunikálni és nem is fog érdekelni, ha csomagban elcseréljük Donaldsont, IKF-et és Hickset valami értelmesre nem úgy mint tavaly pl Urshelát (mindjárt sírok), de szerintem langyos húgy lesz most is a free agent tevékenységünk.
csebi
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Cashman elmondta, hogy milyen jo keretunk van, illetve ugyanennek a keretnek akar adni eselyt jovore. Donaldson is szerinte rohadt jo meg hat a vedekezese is mennyire kiemelkedo. hat bazz, en tobb labdaba ertem volna bele a POban mint Donaldson de legalabb jol vedekezik. ja es azt ugye tudjuk, hogy a 2. legidosebb keretunk volt mar iden is, de nyilvan sok eselyunk lesz egy meg jobban oregedo es epp ezert sokkal serulekenyebb keretnek. agyam elszall, de remelem Hal ad neki egy 10 eves szerzodest.Nem röhögte el magát miközben ezeket kihazudta a száján? Elhiszem, hogy ezt kell kommunikálni és nem is fog érdekelni, ha csomagban elcseréljük Donaldsont, IKF-et és Hickset valami értelmesre nem úgy mint tavaly pl Urshelát (mindjárt sírok), de szerintem langyos húgy lesz most is a free agent tevékenységünk.
csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Sobri ideje csapatot váltani:Megelőztél. Jó lépésnek tartom. 🙂 Üdvözöllek Sobri a kalózhajón. 😃😃
Matthew99
" class="embed">
Hát ha waiverről valakit fel lehet szedni... bár van az a mondás, hogy one man's trash another man's treasure, a Dodgers rosteren csak Justin Turner, Chris Taylor és Muncy lett így kukázva, ez a kezdőcsapat harmadaMeglepődtem Ortiz èrkezèsèn de lehet nem akkora dolog mint amekkorának èn gondoltam 😊 mert ebben elèggè jàratlan vagyok....Nocsak:Már mi ebben a nocsak?
The Phillies have claimed RHP Luis Ortiz and LHP Andrew Vasquez off waivers from the San Francisco Giants. Additionally, the Phillies outrighted the following five players to Lehigh Valley: RHP’s Mark Appel and Hans Crouse, LHP’s Kent Emanuel and Damon Jones and INF Yairo Muñoz.
— Philadelphia Phillies (@Phillies) November 9, 2022
dande2
slowmotion
dande2
Meglepődtem Ortiz èrkezèsèn de lehet nem akkora dolog mint amekkorának èn gondoltam 😊 mert ebben elèggè jàratlan vagyok....Nocsak:Már mi ebben a nocsak?
The Phillies have claimed RHP Luis Ortiz and LHP Andrew Vasquez off waivers from the San Francisco Giants. Additionally, the Phillies outrighted the following five players to Lehigh Valley: RHP’s Mark Appel and Hans Crouse, LHP’s Kent Emanuel and Damon Jones and INF Yairo Muñoz.
dande2
slowmotion
Nocsak:Már mi ebben a nocsak?
dande2
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
update: magyarázat
World Series draws its second-lowest TV audience ever: What the ratings mean
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Julio - Harris
Servais - Roberts
Manoah - Alcantara
Judge - Goldschmidt
theabl.com.au/schedule
www.youtube.com/c/abltv/videos
Na de azert az astrosrol szolo cheaters konyv lassan sorra kerul nalam.
Tavaszig meg marad a baseball mogul17 ahol a jayset akarom elvinni a gyozelemig.
Szarul allok🤣
no igen, az egyetlen csapatnak, aki igazán tudta volna őket channelgelni, annak nem nagyon sikerült a formaidőzítés...Reds drukkerként neki kimondottan örülök, meg - ezért lehet, hogy kapom majd az ívet 😀 - amúgy vannak játékos, akiket lehet kedvelni az Astrosban (nem a "mi nem csináltunk semmi rosszat" brigádból).Dusty Baker miatt örülök a legjobban az Astros bajnoki címének.You mean 'egyedül'?
zavi27
slowmotion
És azt hiszem, a legjobb csapat lett a bajnok.
Jakehomer
Reds drukkerként neki kimondottan örülök, meg - ezért lehet, hogy kapom majd az ívet 😀 - amúgy vannak játékos, akiket lehet kedvelni az Astrosban (nem a "mi nem csináltunk semmi rosszat" brigádból).Dusty Baker miatt örülök a legjobban az Astros bajnoki címének.You mean 'egyedül'?
zavi27
slowmotion
És azt hiszem, a legjobb csapat lett a bajnok.
Tepper takarodj!