Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Igazolhatna már a Dodgers, mert kezdem stresszbe tenni magam. 😃
KeyG
Pedig fel kell készülnöd arra, hogy egy ideig nem jön senki.
Tax reset év van, nem akarjuk meghaladni a CBTT-t zsinórban harmadik évben is. Ehhez jön az, hogy most várható döntés Faszkalap ügyében, és ha a bíró neki ad igazat, akkor a 34 milliós fizetése hirtelen megjelenik a sapka alatt akár nem tartjuk meg, akár kibasszuk.
Marad 13 millió, még két hely kiadó a 40 fős rosteren. Ezért nem licitáltunk senkire, és ezért adtunk QO-t csak olyan veteránoknak, akik biztos, hogy nem fogadják el, mert akkor fizetni nem kell, de jön a draftkompenzáció.
Ez most egy ilyen év, de én már akkor is kiakadtam, amikor Faszkalapot hoztuk, hogy minek kellett ő ide...
slowmotion
Faszkalap?
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
KeyG
Tax reset év van, nem akarjuk meghaladni a CBTT-t zsinórban harmadik évben is. Ehhez jön az, hogy most várható döntés Faszkalap ügyében, és ha a bíró neki ad igazat, akkor a 34 milliós fizetése hirtelen megjelenik a sapka alatt akár nem tartjuk meg, akár kibasszuk.
Marad 13 millió, még két hely kiadó a 40 fős rosteren. Ezért nem licitáltunk senkire, és ezért adtunk QO-t csak olyan veteránoknak, akik biztos, hogy nem fogadják el, mert akkor fizetni nem kell, de jön a draftkompenzáció.
Ez most egy ilyen év, de én már akkor is kiakadtam, amikor Faszkalapot hoztuk, hogy minek kellett ő ide...
slowmotion
Akkor ez nem a mi évünk lesz.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Verlander megy New York rosszabbik felére.
Mikey
 www.youtube.com/watch?v=gjKEU8SuAJc

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
KeyG
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Elkezdődött a tüzijáték.
Matthew99
Nálunk is.....Cashman 4 évvel hosszabbított 😁
kapitnono
Hol a dislike gomb? 😊 Ha meg mégis megtörténik, akkor ott állunk letolt gatyával:

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420

adamfaragoo
elegáns a legjobb miami játékost kihagyni, csak hogy mélyebbnek látszódjon a szar.
ki is kapta idén az NL CYA-t?
slowmotion
Nyilván nem komoly a poszt 😀 , egy Marlins szurkoló rakta ki 😀 Csak, hogy érzékeltesse milyen szarok vagyunk a többiekhez képest 😀

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan

adamfaragoo
elegáns a legjobb miami játékost kihagyni, csak hogy mélyebbnek látszódjon a szar.
ki is kapta idén az NL CYA-t?
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Elkezdődött a tüzijáték.
Matthew99
Nálunk is.....Cashman 4 évvel hosszabbított 😁

több mint 1 éve
Elkezdődött a tüzijáték.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Trea Turner --> Philly, 11 év, 300M

Azanyámat.
Mikey
Megelőztèl 🤪 akkor hajrá😀
több mint 1 éve
Trea Turner --> Philly, 11 év, 300M

Azanyámat.
több mint 1 éve
Ma megint olvastam vagy 4 fajta interjút Kim Ng-vel, hogy jó ütökre lenne szükség a sok jó dobó mellé.
Mióta ki lett nevezve GMnek ezt hallgatjuk, de még mindig nem sikerült megoldania, pedig elvileg idén még több pénzt is költhet. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Mikey
Nem tudtam eldönteni az melyik, utána kellett néznem.
több mint 1 éve
Mikey
2 év 86 millió, évi 43 millió azért nem szar
kapitnono
Mondta, hogy válság van és kell a zsé az elszállt gázt kifizetni, de ez azért vastag.

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Mikey
2 év 86 millió, évi 43 millió azért nem szar

több mint 1 éve
több mint 1 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
Why the Pirates should trade Bryan Reynolds
(+ Why the Rays wanted Eflin + Why Gibson chose the Orioles)
 theathletic.com/3968408/2022/12/04/pirates-reynolds-trade-options/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 389
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀

adamfaragoo
Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
Gergőke
Ahhhh, sose lesz itt csapat
Willie Parker
Számomra ez azért meglepő, mert soha nem rinyált Reynolds, hogy így vagy úgy nem érzi jól magát. Hosszabbítottunk vele a szezon előtt. Cherigton nem egyszer elmondta, hogy ő az, akit nem fog elcserélni, mert köré akar csapatot építeni. Erre most jön ezzel Reynolds. Ráadásul nem is nagyon épületes szezon után teszi mindezt, mert azért védekezésben, hát hogy is mondjam bőven hibázott.
Gergőke
Gondolom vmi zseniális jövőképet vázoltak fel neki
több mint 1 éve
adamfaragoo
Nyugi, haza fog menni 😀

PS. Ha meg kell guglizni, hol született, akkor súgok, Babe Ruth is helyi volt 😀 😀 😀

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

adamfaragoo
Gergőke
Willie Parker
Számomra ez azért meglepő, mert soha nem rinyált Reynolds, hogy így vagy úgy nem érzi jól magát. Hosszabbítottunk vele a szezon előtt. Cherigton nem egyszer elmondta, hogy ő az, akit nem fog elcserélni, mert köré akar csapatot építeni. Erre most jön ezzel Reynolds. Ráadásul nem is nagyon épületes szezon után teszi mindezt, mert azért védekezésben, hát hogy is mondjam bőven hibázott.

" class="embed">
több mint 1 éve
Jól indul B'moreban is:
Orioles sign Kyle Gibson in hopes that he’ll be better than Jordan Lyles 😀
Kyle Gibson had a 5.05 ERA in 2022. Not super exciting. 😀 😀 😀
 www.camdenchat.com/2022/12/3/23491442/orioles-news-kyle-gibson-free-agent-signed

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 389

adamfaragoo
Gergőke
több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

adamfaragoo
Utóbbi 3 szezon sérüléseit figyelembe véve nekem kicsit meglepő, bár ha nem sérül meg akkor király deal
kapitnono
Zseni a csávó csak a kérdés hogy az 5 évből hány év lesz korház és hány év baseball pálya.