Baseball
Szerkesztette: Löfli
Faszkalap?Igazolhatna már a Dodgers, mert kezdem stresszbe tenni magam. 😃Pedig fel kell készülnöd arra, hogy egy ideig nem jön senki.
KeyG
Tax reset év van, nem akarjuk meghaladni a CBTT-t zsinórban harmadik évben is. Ehhez jön az, hogy most várható döntés Faszkalap ügyében, és ha a bíró neki ad igazat, akkor a 34 milliós fizetése hirtelen megjelenik a sapka alatt akár nem tartjuk meg, akár kibasszuk.
Marad 13 millió, még két hely kiadó a 40 fős rosteren. Ezért nem licitáltunk senkire, és ezért adtunk QO-t csak olyan veteránoknak, akik biztos, hogy nem fogadják el, mert akkor fizetni nem kell, de jön a draftkompenzáció.
Ez most egy ilyen év, de én már akkor is kiakadtam, amikor Faszkalapot hoztuk, hogy minek kellett ő ide...
slowmotion
Akkor ez nem a mi évünk lesz.Igazolhatna már a Dodgers, mert kezdem stresszbe tenni magam. 😃Pedig fel kell készülnöd arra, hogy egy ideig nem jön senki.
KeyG
Tax reset év van, nem akarjuk meghaladni a CBTT-t zsinórban harmadik évben is. Ehhez jön az, hogy most várható döntés Faszkalap ügyében, és ha a bíró neki ad igazat, akkor a 34 milliós fizetése hirtelen megjelenik a sapka alatt akár nem tartjuk meg, akár kibasszuk.
Marad 13 millió, még két hely kiadó a 40 fős rosteren. Ezért nem licitáltunk senkire, és ezért adtunk QO-t csak olyan veteránoknak, akik biztos, hogy nem fogadják el, mert akkor fizetni nem kell, de jön a draftkompenzáció.
Ez most egy ilyen év, de én már akkor is kiakadtam, amikor Faszkalapot hoztuk, hogy minek kellett ő ide...
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Verlander megy New York rosszabbik felére.www.youtube.com/watch?v=gjKEU8SuAJc
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Igazolhatna már a Dodgers, mert kezdem stresszbe tenni magam. 😃Pedig fel kell készülnöd arra, hogy egy ideig nem jön senki.
KeyG
Hol a dislike gomb? 😊 Ha meg mégis megtörténik, akkor ott állunk letolt gatyával:Elkezdődött a tüzijáték.Nálunk is.....Cashman 4 évvel hosszabbított 😁
Matthew99
kapitnono
Brian Cashman: "Listen, if Aaron Judge signs somewhere else, do we pivot and do something else? Do we remake ourselves completely? I have no idea. It's not what we want to do."
— Bryan Hoch (@BryanHoch) December 6, 2022
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Nyilván nem komoly a poszt 😀 , egy Marlins szurkoló rakta ki 😀 Csak, hogy érzékeltesse milyen szarok vagyunk a többiekhez képest 😀elegáns a legjobb miami játékost kihagyni, csak hogy mélyebbnek látszódjon a szar.NYM: Justin Verlander, Max Scherzer, Francisco Lindor
— Alex Ferrer (@PastyA_) December 5, 2022
ATL: Austin Riley, Max Fried, Michael Harris Jr.
PHI: Trea Turner, JT Realmuto, Bryce Harper
MIA: Nick Fortes, Bryan De La Cruz, Jorge Soler pic.twitter.com/2UZsMB6FAl
adamfaragoo
ki is kapta idén az NL CYA-t?
slowmotion
Szerkesztette: adamfaragoo
elegáns a legjobb miami játékost kihagyni, csak hogy mélyebbnek látszódjon a szar.NYM: Justin Verlander, Max Scherzer, Francisco Lindor
adamfaragoo
ki is kapta idén az NL CYA-t?
Elkezdődött a tüzijáték.Nálunk is.....Cashman 4 évvel hosszabbított 😁
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
NYM: Justin Verlander, Max Scherzer, Francisco Lindor
Trea Turner --> Philly, 11 év, 300MMegelőztèl 🤪 akkor hajrá😀
Azanyámat.
Mikey
Mióta ki lett nevezve GMnek ezt hallgatjuk, de még mindig nem sikerült megoldania, pedig elvileg idén még több pénzt is költhet. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.
Verlander megy New York rosszabbik felére.Nem tudtam eldönteni az melyik, utána kellett néznem.
Mikey
Mondta, hogy válság van és kell a zsé az elszállt gázt kifizetni, de ez azért vastag.Verlander megy New York rosszabbik felére.2 év 86 millió, évi 43 millió azért nem szar
Mikey
kapitnono
Verlander megy New York rosszabbik felére.2 év 86 millió, évi 43 millió azért nem szar
Mikey
(+ Why the Rays wanted Eflin + Why Gibson chose the Orioles)
theathletic.com/3968408/2022/12/04/pirates-reynolds-trade-options/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Gondolom vmi zseniális jövőképet vázoltak fel nekiSzámomra ez azért meglepő, mert soha nem rinyált Reynolds, hogy így vagy úgy nem érzi jól magát. Hosszabbítottunk vele a szezon előtt. Cherigton nem egyszer elmondta, hogy ő az, akit nem fog elcserélni, mert köré akar csapatot építeni. Erre most jön ezzel Reynolds. Ráadásul nem is nagyon épületes szezon után teszi mindezt, mert azért védekezésben, hát hogy is mondjam bőven hibázott.Ahhhh, sose lesz itt csapatHozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
Bryan Reynolds has requested a trade from the Pirates, per @ByRobertMurray pic.twitter.com/H5eTypEmBd
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) December 3, 2022
adamfaragoo
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Hozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Nyugi, haza fog menni 😀
adamfaragoo
PS. Ha meg kell guglizni, hol született, akkor súgok, Babe Ruth is helyi volt 😀 😀 😀
Számomra ez azért meglepő, mert soha nem rinyált Reynolds, hogy így vagy úgy nem érzi jól magát. Hosszabbítottunk vele a szezon előtt. Cherigton nem egyszer elmondta, hogy ő az, akit nem fog elcserélni, mert köré akar csapatot építeni. Erre most jön ezzel Reynolds. Ráadásul nem is nagyon épületes szezon után teszi mindezt, mert azért védekezésben, hát hogy is mondjam bőven hibázott.Ahhhh, sose lesz itt csapatHozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
Bryan Reynolds has requested a trade from the Pirates, per @ByRobertMurray pic.twitter.com/H5eTypEmBd
adamfaragoo
Gergőke
Willie Parker
" class="embed">
Orioles sign Kyle Gibson in hopes that he’ll be better than Jordan Lyles 😀
Kyle Gibson had a 5.05 ERA in 2022. Not super exciting. 😀 😀 😀
www.camdenchat.com/2022/12/3/23491442/orioles-news-kyle-gibson-free-agent-signed
Ahhhh, sose lesz itt csapatHozzánk jöhetne, bár hozzánk ki a tököm akarna jönni ? 😀Pontosan most akartam írni. Engem meglepett a dolog.
adamfaragoo
Gergőke
Zseni a csávó csak a kérdés hogy az 5 évből hány év lesz korház és hány év baseball pálya.Utóbbi 3 szezon sérüléseit figyelembe véve nekem kicsit meglepő, bár ha nem sérül meg akkor király dealBREAKING: Right-hander Jacob deGrom has signed a five-year, $185 million contract with the Texas Rangers, sources tell ESPN. Physical is passed. Deal is done. Includes conditional sixth-year option that would take total deal to $222 million. Full no-trade clause. A massive haul.
— Jeff Passan (@JeffPassan) December 3, 2022
adamfaragoo
kapitnono