NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
203
31
Baseball
Szerkesztette: Löfli
Komoly gondok vannak ott fejben.VIDEO: #RedSox pitcher Chris Sale upset after giving up a bases loaded walk & being taken out after 3 & 2/3 innings in a rehab start for the @WooSox (📸: @bri4homes@NBC10Boston @NECN pic.twitter.com/1j1ga5kJaT
— Alysha Palumbo NBC10 Boston (@AlyshaNBCBoston) July 7, 2022
adamfaragoo
VIDEO: #RedSox pitcher Chris Sale upset after giving up a bases loaded walk & being taken out after 3 & 2/3 innings in a rehab start for the @WooSox (📸: @bri4homes@NBC10Boston @NECN pic.twitter.com/1j1ga5kJaT
— Alysha Palumbo NBC10 Boston (@AlyshaNBCBoston) July 7, 2022
Én csak az eredményt, az is elég volt, így nem égett bele az agyamba a képi bizonyíték! 😊Én szégyelltem magam...pedig csak az összefoglalót néztem meg...Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke
Klaci79Alispán
Én szégyelltem magam...pedig csak az összefoglalót néztem meg...Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke
1960 óta a legnagyobb arányú shutout és 2011-ben volt az utolsó multi grand slam game illetve ugyanebben az évben volt utoljára ennyi ütése egy meccsen (22) a Yankeesnek.Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
" class="embed">
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
Taillon is hazatért. 😃 Emlékszik még, hogy hajdanán, hogy dobott a PNC Parkban. 😃 Ezúttal viszont kifejezetten örültem neki. 😃Pont akartam írni, h ismerős volt a szitu. Taillon a PNC-ben = L
Gergőke
" class="embed">
.@sandyalcantar22 is making a strong case for best pitcher in baseball. 🔥 pic.twitter.com/jiIJrF7rz3
— MLB (@MLB) July 6, 2022
Stallings a DH 😀 😀
Szerkesztette: adamfaragoo
az ég kék, a fű zöld,... csóri Kershaw, már megint megszopatta a bullpenLux is elkaphatta volna az első pontot érő ütést a 9. Inningben
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Jacob deGrom’s first three pitches tonight:
— Jacob Resnick (@Jacob_Resnick) July 3, 2022
100 mph
100 mph
101 mph
az oszt igen baszki 😀Meh... ezt hagyjuk meg inkább a Miami-nak
The @Padres City Connect jerseys are here to bring the heat. pic.twitter.com/yaETuLdh8I
— MLB (@MLB) July 1, 2022
Löfli
Szegény Contreras most nagyon belenézett ebbe a meccsbe. 😕. Nem baj, fiatal, kell ilyen tapasztalás is.Thanos kesztyű azért kemény volt
Gergőke
" class="embed">
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
az oszt igen baszki 😀Vicces a video is.ket varos egy csapat..etc
The @Padres City Connect jerseys are here to bring the heat. pic.twitter.com/yaETuLdh8I
Löfli
Melyik mondta a szájával hogy a Pirates rossz csapat? 😊Valami tényleg kezd pislákolni a PNC Parkban.😃
.@Pirates are the first team in @MLB history to have 3 different players with a 3-HR game in the same month 👏 pic.twitter.com/AZzflW8HTE
— 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 (@sportingnews) July 1, 2022
Matthew99
" class="embed">
.@Pirates are the first team in @MLB history to have 3 different players with a 3-HR game in the same month 👏 pic.twitter.com/AZzflW8HTE
— 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 (@sportingnews) July 1, 2022