NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 464 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕
Gergőke
Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Mikey
Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬
Gergőke
Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢
Klaci79Alispán
Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂

Amúgy meg túléltük a 8. inninget végre. 😃

Reynoldsnál meg kiszakadt a gólzsák. 😃 3HR, 6RBI.😃
Gergőke
A Bell esetet nem igazán értettem. Csak összefoglalót láttam, de nem volt tiszta, h a sporik mit miért döntöttek.
Willie Parker
Megmondom őszintén, előttem sem tiszta a dolog. Szerintem előttük sem tiszta,hogy mit miért csinálták. 😃

" class="embed">
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕
Gergőke
Mikey
Gergőke
Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢
Klaci79Alispán

Gergőke
Nem gondoltam, hogy ebből W lehet. 1-2 év alatt ebből a vázból baromi jó csapat lehet. Kérdés lesz e..
Klaci79Alispán
Kezd Cherington munkája látszani. Annak idején iszonyat mérges voltam,amikor tényleg mindenkit elboltolt: Marte,Bell stb..

De így elnézve nagyon szisztematikusan csinálta a dolgokat. Már idén is sokkal jobban fest ez a csapat,mint tavaly vagy az előtt és akkor még nem is beszéltem arról,hogy az elkövetkező évben, években fel fog jönni majorbe Nick Gonzales, Peguero, Mason Martin,Priester,Mlodzinski.

" class="embed">
több mint 2 éve
Gergőke
Szerinted ha adunk érte egy jó Gallot, akkor cserélitek? 😄
Matthew99
Hát persze.😃

" class="embed">
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 396
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán

Gergőke
A Bell esetet nem igazán értettem. Csak összefoglalót láttam, de nem volt tiszta, h a sporik mit miért döntöttek.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Gergőke
Szerinted ha adunk érte egy jó Gallot, akkor cserélitek? 😄

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán

Gergőke
Nem gondoltam, hogy ebből W lehet. 1-2 év alatt ebből a vázból baromi jó csapat lehet. Kérdés lesz e..
több mint 2 éve
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán

" class="embed">
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Gergőke
Mikey
Gergőke
több mint 2 éve
Gergőke
Mikey

" class="embed">
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 194 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hopp, micsoda comeback a Padres ellen 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Gergőke
több mint 2 éve

" class="embed">
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

legjobb 😀
lol
Most akartam linkelni ugyanezt 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

legjobb 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 522
Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett.
A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
Első extrában Freeman szerezte a pontot érő hazafutást, igazából ez lett volna a történetnek az igazi vége, de a Braves nem adta be magát. De itt nem lett vége, viszont végül a Dodgers nyert.

UI: Baszott jó ez a Braves a Fried Strider Pitcher duó kegyetlen az én megítélésem szerint és akkor az Acuna, Swanson, Olson és Riley négyesről nem is beszéltünk. Michael Harris nagyon jól védekezik, jó csapat ez a Braves. Három meccs alapján a többségében a Braves volt a jobb csapat.
KeyG
azért érdekes, hogy ezt írod, mert a számok alapján meg full döntetlen széria volt, nyilván amikor három inningen keresztül vezet a Braves, akkor optikailag nyilván jobbnak tűnnek, de a meccs meg 27 outig tart, vagy néha annál is tovább.
örültem, hogy Urias nyert, és hogy Gonsolín is megint jó meccset tolt, és hogy a triple-A-ből felrángatott White sem lett kitömve a középső meccsen. végre nem 0-for volt a RISP, sőt még a ráadásos győzelem is meglett, idén először. címvédő ellen, idegenben ez - Betts nélkül - teljesen korrekt teljesítmény volt.
slowmotion
Teljesen korrekt volt igazad van a legjobb játékosunk Betts nélkül, Buehler és Kershaw se volt a 3 meccsen.
Én csak elismertem a Bravest, mert nekem 3 meccs alapján a Braves ebben a szériában jobbnak tűnt.
Engem ami zavar az az ütéseink, Bellinger és Turner illetve Muncy. Turner öregszik azt megértem, Bellinger egy jó ideje kapufa, Muncy meg sérülésből épül fel ő rendben lesz.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Nem Judge a Yankees arca?
Én mást nem is ismerek onnan.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát ő a legnagyobb most az kétségtelen
kapitnono
De ettől még Cole és Stanton is ismert név.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Őszentsége Sobri Jóska
Hát ő a legnagyobb most az kétségtelen

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress

több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 194 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
megvolt Keuchel első kezdése, nem volt jó, de nem is rettenetes, a lényeg, hogy mi jöttünk ki jól a slugfestből 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett.
A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
Első extrában Freeman szerezte a pontot érő hazafutást, igazából ez lett volna a történetnek az igazi vége, de a Braves nem adta be magát. De itt nem lett vége, viszont végül a Dodgers nyert.

UI: Baszott jó ez a Braves a Fried Strider Pitcher duó kegyetlen az én megítélésem szerint és akkor az Acuna, Swanson, Olson és Riley négyesről nem is beszéltünk. Michael Harris nagyon jól védekezik, jó csapat ez a Braves. Három meccs alapján a többségében a Braves volt a jobb csapat.
KeyG
azért érdekes, hogy ezt írod, mert a számok alapján meg full döntetlen széria volt, nyilván amikor három inningen keresztül vezet a Braves, akkor optikailag nyilván jobbnak tűnnek, de a meccs meg 27 outig tart, vagy néha annál is tovább.
örültem, hogy Urias nyert, és hogy Gonsolín is megint jó meccset tolt, és hogy a triple-A-ből felrángatott White sem lett kitömve a középső meccsen. végre nem 0-for volt a RISP, sőt még a ráadásos győzelem is meglett, idén először. címvédő ellen, idegenben ez - Betts nélkül - teljesen korrekt teljesítmény volt.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Nagyon sajnálom ezt a Rays elleni szériát. Egyszer hosszabbításban, egyszer a 9. inningben veszítettünk. 😕😕 Tegnap pedig kulcsfontosságú volt,hogy Castillo nem tudta tagelni Arozarenat.😕

Ami pozitívum, hogy Contreras összességében megint jó volt.🙂

" class="embed">
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.
Szerintem egy Judge-ot meg kell tartani, főleg egy Yankees-nek.
KeyG
Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
kapitnono
Ha nem tartjátok meg akkor az államok másik partján egy fehér mezes csapatban simán el tudnám képzelni. 😀
Főleg, hogy Judge California szülötte.
De szerintem is lincselés lenne, ha Judge-nak nem adnák meg a pénzt.
KeyG
Judge lenyilatkozta tobbszor is, hogy egy csapatos jatekos akar lenni. ugye szezon elott volt talan egy 6 v 7 /215 misis ajanlat, amit nem fogadott el. most a szezon utan ez azert feljebb fog menni. megerzesre azt mondanam, hogy fog kapni egy 8 eves szerzodest 300 milla korul.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.
KeyG
Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
kapitnono
Ha nem tartjátok meg akkor az államok másik partján egy fehér mezes csapatban simán el tudnám képzelni. 😀
Főleg, hogy Judge California szülötte.
De szerintem is lincselés lenne, ha Judge-nak nem adnák meg a pénzt.

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
KeyG