NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
192
31
18:30-tól, ARENA4
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Megmondom őszintén, előttem sem tiszta a dolog. Szerintem előttük sem tiszta,hogy mit miért csinálták. 😃A Bell esetet nem igazán értettem. Csak összefoglalót láttam, de nem volt tiszta, h a sporik mit miért döntöttek.Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Amúgy meg túléltük a 8. inninget végre. 😃
Reynoldsnál meg kiszakadt a gólzsák. 😃 3HR, 6RBI.😃
Gergőke
Willie Parker
" class="embed">
több mint 2 éve
Kezd Cherington munkája látszani. Annak idején iszonyat mérges voltam,amikor tényleg mindenkit elboltolt: Marte,Bell stb..Nem gondoltam, hogy ebből W lehet. 1-2 év alatt ebből a vázból baromi jó csapat lehet. Kérdés lesz e..Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Gergőke
Klaci79Alispán
De így elnézve nagyon szisztematikusan csinálta a dolgokat. Már idén is sokkal jobban fest ez a csapat,mint tavaly vagy az előtt és akkor még nem is beszéltem arról,hogy az elkövetkező évben, években fel fog jönni majorbe Nick Gonzales, Peguero, Mason Martin,Priester,Mlodzinski.
" class="embed">
több mint 2 éve
Hát persze.😃Reynoldsnál meg kiszakadt a gólzsák. 😃 3HR, 6RBI.😃Szerinted ha adunk érte egy jó Gallot, akkor cserélitek? 😄
Gergőke
Matthew99
" class="embed">
több mint 2 éve
Willie Parker
15 396
A Bell esetet nem igazán értettem. Csak összefoglalót láttam, de nem volt tiszta, h a sporik mit miért döntöttek.Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Gergőke
több mint 2 éve
Reynoldsnál meg kiszakadt a gólzsák. 😃 3HR, 6RBI.😃Szerinted ha adunk érte egy jó Gallot, akkor cserélitek? 😄
Gergőke
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem gondoltam, hogy ebből W lehet. 1-2 év alatt ebből a vázból baromi jó csapat lehet. Kérdés lesz e..Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Gergőke
több mint 2 éve
Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
" class="embed">
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
több mint 2 éve
Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
" class="embed">
több mint 2 éve
hopp, micsoda comeback a Padres ellen 😊
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
több mint 2 éve
Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕
" class="embed">
több mint 2 éve
Most akartam linkelni ugyanezt 😀
legjobb 😀
lol
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
legjobb 😀
több mint 2 éve
KeyG
9 522
Teljesen korrekt volt igazad van a legjobb játékosunk Betts nélkül, Buehler és Kershaw se volt a 3 meccsen.Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett.azért érdekes, hogy ezt írod, mert a számok alapján meg full döntetlen széria volt, nyilván amikor három inningen keresztül vezet a Braves, akkor optikailag nyilván jobbnak tűnnek, de a meccs meg 27 outig tart, vagy néha annál is tovább.
A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
Első extrában Freeman szerezte a pontot érő hazafutást, igazából ez lett volna a történetnek az igazi vége, de a Braves nem adta be magát. De itt nem lett vége, viszont végül a Dodgers nyert.
UI: Baszott jó ez a Braves a Fried Strider Pitcher duó kegyetlen az én megítélésem szerint és akkor az Acuna, Swanson, Olson és Riley négyesről nem is beszéltünk. Michael Harris nagyon jól védekezik, jó csapat ez a Braves. Három meccs alapján a többségében a Braves volt a jobb csapat.
KeyG
örültem, hogy Urias nyert, és hogy Gonsolín is megint jó meccset tolt, és hogy a triple-A-ből felrángatott White sem lett kitömve a középső meccsen. végre nem 0-for volt a RISP, sőt még a ráadásos győzelem is meglett, idén először. címvédő ellen, idegenben ez - Betts nélkül - teljesen korrekt teljesítmény volt.
slowmotion
Én csak elismertem a Bravest, mert nekem 3 meccs alapján a Braves ebben a szériában jobbnak tűnt.
Engem ami zavar az az ütéseink, Bellinger és Turner illetve Muncy. Turner öregszik azt megértem, Bellinger egy jó ideje kapufa, Muncy meg sérülésből épül fel ő rendben lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
De ettől még Cole és Stanton is ismert név.Nem Judge a Yankees arca?Hát ő a legnagyobb most az kétségtelen
Én mást nem is ismerek onnan.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Nem Judge a Yankees arca?Hát ő a legnagyobb most az kétségtelen
Én mást nem is ismerek onnan.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Nem Judge a Yankees arca?Én mást nem is ismerek onnan.
több mint 2 éve
megvolt Keuchel első kezdése, nem volt jó, de nem is rettenetes, a lényeg, hogy mi jöttünk ki jól a slugfestből 😊
több mint 2 éve
Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett.azért érdekes, hogy ezt írod, mert a számok alapján meg full döntetlen széria volt, nyilván amikor három inningen keresztül vezet a Braves, akkor optikailag nyilván jobbnak tűnnek, de a meccs meg 27 outig tart, vagy néha annál is tovább.
A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
Első extrában Freeman szerezte a pontot érő hazafutást, igazából ez lett volna a történetnek az igazi vége, de a Braves nem adta be magát. De itt nem lett vége, viszont végül a Dodgers nyert.
UI: Baszott jó ez a Braves a Fried Strider Pitcher duó kegyetlen az én megítélésem szerint és akkor az Acuna, Swanson, Olson és Riley négyesről nem is beszéltünk. Michael Harris nagyon jól védekezik, jó csapat ez a Braves. Három meccs alapján a többségében a Braves volt a jobb csapat.
KeyG
örültem, hogy Urias nyert, és hogy Gonsolín is megint jó meccset tolt, és hogy a triple-A-ből felrángatott White sem lett kitömve a középső meccsen. végre nem 0-for volt a RISP, sőt még a ráadásos győzelem is meglett, idén először. címvédő ellen, idegenben ez - Betts nélkül - teljesen korrekt teljesítmény volt.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Nagyon sajnálom ezt a Rays elleni szériát. Egyszer hosszabbításban, egyszer a 9. inningben veszítettünk. 😕😕 Tegnap pedig kulcsfontosságú volt,hogy Castillo nem tudta tagelni Arozarenat.😕Ami pozitívum, hogy Contreras összességében megint jó volt.🙂
" class="embed">
több mint 2 éve
Judge lenyilatkozta tobbszor is, hogy egy csapatos jatekos akar lenni. ugye szezon elott volt talan egy 6 v 7 /215 misis ajanlat, amit nem fogadott el. most a szezon utan ez azert feljebb fog menni. megerzesre azt mondanam, hogy fog kapni egy 8 eves szerzodest 300 milla korul.Ha nem tartjátok meg akkor az államok másik partján egy fehér mezes csapatban simán el tudnám képzelni. 😀Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
Szerintem egy Judge-ot meg kell tartani, főleg egy Yankees-nek.
KeyG
kapitnono
Főleg, hogy Judge California szülötte.
De szerintem is lincselés lenne, ha Judge-nak nem adnák meg a pénzt.
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
KeyG
9 522
Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett. A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
több mint 2 éve
KeyG
9 522
Ha nem tartjátok meg akkor az államok másik partján egy fehér mezes csapatban simán el tudnám képzelni. 😀Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
KeyG
kapitnono
Főleg, hogy Judge California szülötte.
De szerintem is lincselés lenne, ha Judge-nak nem adnák meg a pénzt.
több mint 2 éve
Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
KeyG