NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/108124/extra-inning-50-sorozatok-hete/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Úgy néz ki, h idén JTB csak veszíteni tud, a 0-6 rosszul néz ki.Suwinskin kívül nincs normális formában lévő ütőnk, Reynolds és Hayes is nagyon visszaesett.
Swaggerty majd jó lesz egy kis rutint felszedve (sidenote: a feleségének iszonyatos kacsahangja van, még US szinten is).
A védekezésből Newman és Marisnick bravúrjai nagyon hiányoznak, Castillot bírom.
Idén se lesz fáklyásmenet, de nem a totális reménytelenséget nézzük legalább....
több mint 2 éve
Hát igen, ez meg no comment hogy így is el tudták bukni - mondjuk nem bántam mert a yankeesre fogadtam 😁Nyerni mondjuk így sem sikerült 😁Szerintem egy ilyen dobót mint Cole nem kell lekapni egyből, összetudja ő még kapni magát egy pár inningre.Csak le kellett volna cserélni, 2 inning 6 pont a twinsnek...
adamfaragoo
És még mindig nem hozza le... én nem értek hozzá, de ez sztem ritka amatőr dolog.
davemayer
Szórakoztatóak általában ezek az alapszakaszbeli Twins Yankees meccsek
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nyerni mondjuk így sem sikerült 😁Szerintem egy ilyen dobót mint Cole nem kell lekapni egyből, összetudja ő még kapni magát egy pár inningre.Csak le kellett volna cserélni, 2 inning 6 pont a twinsnek...
adamfaragoo
És még mindig nem hozza le... én nem értek hozzá, de ez sztem ritka amatőr dolog.
davemayer
Szórakoztatóak általában ezek az alapszakaszbeli Twins Yankees meccsek
több mint 2 éve
Szerintem egy ilyen dobót mint Cole nem kell lekapni egyből, összetudja ő még kapni magát egy pár inningre.Csak le kellett volna cserélni, 2 inning 6 pont a twinsnek...
adamfaragoo
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Szerintem egy ilyen dobót mint Cole nem kell lekapni egyből, összetudja ő még kapni magát egy pár inningre.
több mint 2 éve
Mikey
18 755
1-2 counton intentional walk, majd a következő at batre 3-run HR. La Russa takarodj.
több mint 2 éve
Muncy-nak nem ment, két hetet kihagyott, aztán kis rehabot tolt.első meccse a visszatérés után, 4 AB, 5 RBI, közte egy 2B és egy HR. soha rosszabb meccset 😊
több mint 2 éve
Kampman
28 353
Fordítottunk 0-3-ról, de persze még nincs vége 😀
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Ma is hibátlan volt, és még igy is majdnem kikaptunk 😀When Sandy Alcántara pitches, you should expect to see this graphic pic.twitter.com/bbYLRTZSdi
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) June 9, 2022
több mint 2 éve
bunteto.com/media/rovat/utalatos-mlb-at-bat-podcast-s02-e05
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Ez mi jól néz ki:Freddie Freeman. Insane Shot.pic.twitter.com/BrkQl0gKjv
— baseball pics/clips that go hard (@basepicsgohard) June 8, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Tony La Russa vonat alá dobta volna... 😀Nem tiszteli ez a suhanc a hagyományokat? 😊Tiszta rossz fiú, pfejj🤪🤪
Matthew99
adamfaragoo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Nem tiszteli ez a suhanc a hagyományokat? 😊Tiszta rossz fiú, pfejj🤪🤪
Matthew99
több mint 2 éve
Az ember nálam örökös Gold Glove győztes:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Nem tiszteli ez a suhanc a hagyományokat? 😊A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Nem elég, hogy szarok vagyunk még a játékosok is utálják egymást 😀 😀 I spoke to Sandy Alcantara. He would not disclose details of the meeting. Did say that players are not always going to get along. He referred to a similar meeting when he was younger in the minors with the Cardinals. In my opinion there is an internal dispute among players.
— Craig Mish (@CraigMish) June 7, 2022
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Joe Maddon elérhetővé vált, visszajöhetne Chicagóba. 😂
több mint 2 éve
Kampman
28 353
Jó kis hely Arizona, októbertől májusig kellemes klíma, jelentősen alacsonyabbak az adók, mint pl. Kaliforniában, sok ex-játékos költözik oda a visszavonulás után.gondolom sok vizet nem fog zavarni, de legalább megint igazoltunk egy zenitjén túl lévő veterán dobót (legalább most nem drágáért)Keuchel jön a Dbacksbe 😀várj. ez most 😀 hír, vagy 😕 hír?
Löfli
slowmotion
Löfli
Erről az igazolásról kb. ennyit.
több mint 2 éve
gondolom sok vizet nem fog zavarni, de legalább megint igazoltunk egy zenitjén túl lévő veterán dobót (legalább most nem drágáért)Keuchel jön a Dbacksbe 😀várj. ez most 😀 hír, vagy 😕 hír?
Löfli
slowmotion
több mint 2 éve
Keuchel jön a Dbacksbe 😀várj. ez most 😀 hír, vagy 😕 hír?
Löfli
több mint 2 éve
Keuchel jön a Dbacksbe 😀