Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mi lesz így Papa Floriallal?Estevan Florial has been DFA'd by the Yankees, and newly acquired pitcher Colten Brewer has been added to the MLB roster
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) April 1, 2023
Florial had been with the Yankees organization since 2015 pic.twitter.com/rNgObQitCq

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
alakul a mandula 😊Martinez, Lugo, felváltó dobókkal megyünk harcba, nem véletlen vártam zakót, akár söprés is benne van.a Rokik szoktak így kezdeni, nem para. majd szép lassan visszahanyatlanak.Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
Hát nem érzem túl combosnak az első 4 meccsre a kezdő dobókat, lesz dolga a fiúknak a pályán 😀
P@trik
P@trik
slowmotion
P@trik
több mint 2 éve
Megnyertük a szezon nyitót! 🙂 Cruz mekkora homárt vágott. 😃
több mint 2 éve
Martinez, Lugo, felváltó dobókkal megyünk harcba, nem véletlen vártam zakót, akár söprés is benne van.a Rokik szoktak így kezdeni, nem para. majd szép lassan visszahanyatlanak.Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
Hát nem érzem túl combosnak az első 4 meccsre a kezdő dobókat, lesz dolga a fiúknak a pályán 😀
P@trik
P@trik
slowmotion
több mint 2 éve
a Rokik szoktak így kezdeni, nem para. majd szép lassan visszahanyatlanak.Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
P@trik
P@trik
több mint 2 éve
Ladies and gentlemen: Adley ! ennyit az elsorol ( na meg talan : “lopni,megyunk lopni” 😉⚾️)
Orioles
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 405
A jays is izgalmas volt.
több mint 2 éve
Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
P@trik
több mint 2 éve
Nem is jó, de nem is tragikus.UI.: De, mégis tragikus.. 😄
Your 2023 #OpeningDay lineup.
— Miami Marlins (@Marlins) March 30, 2023
👀: @BallySportsFL
👂: @FoxSports940, @radiomambi710
⌚️: 4:10PM ET #MakeItMiami // https://t.co/5rOTQv6054 pic.twitter.com/h5xHVghdR2
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
meg hát az etalon, régen, vasárnapi ebéd után forma 1,olyan kurva jót alszom mindig baseball meccsekre, csak golf közvetités ilyen nyugtató.A 2000-es évek közepén a délután 3 órás olasz meccs után mindig Bundesliga középcsapatok meccse volt 5-től a sport2-őn.
fogadások eddig jönnek, lassan kezdődhet a marlins égés is
Kúrfürst briareos
Én azokon szunyókáltam kicsit.
Kampman
zzzzzzzzzzzzooom, zoooooooooom, zoooooooooom, start után 2 körrel off
több mint 2 éve
olyan kurva jót alszom mindig baseball meccsekre, csak golf közvetités ilyen nyugtató.A 2000-es évek közepén a délután 3 órás olasz meccs után mindig Bundesliga középcsapatok meccse volt 5-től a sport2-őn.
fogadások eddig jönnek, lassan kezdődhet a marlins égés is
Kúrfürst briareos
Én azokon szunyókáltam kicsit.
több mint 2 éve
olyan kurva jót alszom mindig baseball meccsekre, csak golf közvetités ilyen nyugtató.fogadások eddig jönnek, lassan kezdődhet a marlins égés is
több mint 2 éve
Bíró Úr bekezdettRemek szezonkezdet a Giants részéről is!🥴 Judge odaáll és második lendítésre basz egy homért...
zacknorb

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
A dobóóra átlagosan 26 percet faragott a meccsek hosszából,de nem most találták ám ki, szuperhosszú TL;DR
az ötven évvel ezelőtti dobóóra-kísérletről
www.theringer.com/mlb/2023/3/29/23661015/the-forgotten-history-of-the-pitch-clock-in-baseball
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
én max a Blue Jays meccs elejébe tudok belenézni, vagy a Dbacks végébe hajnalban 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Snell-Martinez-Wacha-LugoHát nem érzem túl combosnak az első 4 meccsre a kezdő dobókat, lesz dolga a fiúknak a pályán 😀
több mint 2 éve
Ennél kicsit "szakmaibb" érveket írtam fel a képzeletbeli pro-kontra listámra. 😊 Na meg a Volpe vs Colas kérdés is nehéz.El kéne döntenem estig hogy a két kedvencemből melyiket kövessem kiemelten, de egyszerűen nem tudom.Mivel a VájtSzoksz nincs az élő közvetítések között, így szerintem eldőlt 😊
Mikey
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
El kéne döntenem estig hogy a két kedvencemből melyiket kövessem kiemelten, de egyszerűen nem tudom.Mivel a VájtSzoksz nincs az élő közvetítések között, így szerintem eldőlt 😊
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
El kéne döntenem estig hogy a két kedvencemből melyiket kövessem kiemelten, de egyszerűen nem tudom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/112231/extra-inning-68-indulhat-a-szezon/"Megtippeltünk mindent, amit csak lehet és majdnem kipróbáltuk Sankó már-már legendás szendvicsét, de az ötletgazda mulasztása miatt ez még várat magára."
www.sport1tv.hu/sztori/112218/visszater-az-mlb-gyorsabb-latvanyosabb-lesz-a-baseball/
"New York Yankees – San Francisco Giants: március 30., csütörtök 19:00, AMC Mikro (élő); 23:30, Sport2 (felv.)
St. Louis Cardinals – Toronto Blue Jays: április 1., szombat 20:00, Sport2 (élő)
Milwaukee Brewers – New York Mets: április 3., hétfő 20:00, Sport2 (élő)
Cleveland Guardians – Seattle Mariners: április 7., péntek 22:00, Sport2 (élő)
Minnesota Twins – Houston Astros: április 9., vasárnap 20:00, Sport1 (élő)"

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Szegény Luis Gonzalez jól leindiansezte a Guardianst a D-backses közvetítés elején.Tiszta röhej az egész. No de erről is a nagy többség tehet. Bojkottálnának egyből visszakoznának.
Nehezen tapadnak még a PC nevek.
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Szegény Luis Gonzalez jól leindiansezte a Guardianst a D-backses közvetítés elején.Nehezen tapadnak még a PC nevek.
több mint 2 éve
Idei keresetek (pályán/egyéb)1. Ohtani 65 guriga (30/35)
2. MadMax 59,3 (58,3/1)
3. Judge 44,5 (40/4,5)
A top tízbe a beugró 35 milla: www.forbes.com/sites/justinbirnbaum/2023/03/27/baseballs-highest-paid-players-2023-shohei-ohtanis-mlb-record-total-lands-him-at-no-1/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Every time a kid asked Sergio Romo for an autograph in spring training he asked them to sign his hat first. He wore this to the mound last night. @PavlovicNBCS pic.twitter.com/m7bRf0sCak
— BaseballHistoryNut (@nut_history) March 28, 2023