EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
egy ufc-s kiröhögi ezeket a focistákat 😊
több mint 1 éve
"Pjateket" miért "Pjonteknek" ejti?Elvileg ez a helyes kiejtés.
Stoki
több mint 1 éve
Most le is lehet fújni. Nekünk magyaroknak ez így ideális eredmény.
több mint 1 éve
"Pjateket" miért "Pjonteknek" ejti?
több mint 1 éve
osztrákok beállnak, jönni fog a lengyel gól?
több mint 1 éve
Lewa-t a nyolcaddöntőre jegelik a lengyelek? (lemaradtam a felvezetőről)síelni mennek majd nem pecázni?
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lewa-t a nyolcaddöntőre jegelik a lengyelek? (lemaradtam a felvezetőről)
több mint 1 éve
a mi szempontunkból az a csoport már nem játszik, ilyen szempontból mindegy. most viszont a lengyel - osztrákon kellene egy döntetlen.Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊És az nekünk miért jó?
Zsellér van de Vrij
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ezt nem neztem, csak fasza lenne egy ilyen csoport, ennyi.Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊És az nekünk miért jó?
Zsellér van de Vrij
Sixo
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Lengyelek NFLben vagy Premier Leagueben piros nadrágban lennének.Nem akartak egy piros-fehér-piros és egy fehér-piros-fehér felállást.
Legalább ebben értelmes az UEFA.
Cubehor
több mint 1 éve
Ezzel a focival rohadt sokáig mehetnek az osztrákok, csapatjáték, nincsenek kitéve 1-1 sérülésnek.
több mint 1 éve
Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊És az nekünk miért jó?
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Osztrak gyozelemre tettem.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
megérdemelték a sógorok
több mint 1 éve
Remelem a belgak valahogy leverik a romanokat holnap, es akkor lesz 4 db 3 pontos csapat az E csoportban az utolso kör előtt. 😊
több mint 1 éve
Lengyelek NFLben vagy Premier Leagueben piros nadrágban lennének.Legalább ebben értelmes az UEFA.
több mint 1 éve
Cserébe van olasz bíró is a Copán.Az argentín bíró vezeti majd a magyar-skótot.argentin????
warr_b
NB2
több mint 1 éve
Az argentín bíró vezeti majd a magyar-skótot.argentin????
warr_b
több mint 1 éve
Az argentín bíró vezeti majd a magyar-skótot.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Te is, fiam...Igeeeeen! 2-1es ukran gyozelmet tippeltem. 😀Hat akkor ez telibe, vigyazat, csalok. 😊
Zsellér van de Vrij
Zsellér van de Vrij

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli, jobb klikk a nevére, a többit tudod.Igeeeeen! 2-1es ukran gyozelmet tippeltem. 😀Hat akkor ez telibe, vigyazat, csalok. 😊
Zsellér van de Vrij
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Belga meccset pont nem láttam múltkor, hogy kaptak ki ezektől? 😃Lukaku amit lehetett kihagyott. Kettőt rúgott be, de az egyiket les miatt, a másikat meg 3 perccel korábbi kezezés miatt elvették.
esanders10