Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Klasszikus eredménykövető,a pályán.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ha nem tettem volna az angolokra mondanám hogy kapjanak ki mert fosok de kb nem látom így se hogy gólt rúgnanak bárhogy ...Pedig ahogy indult azt hittem valami nagy mészárszék lesz...
Toca
több mint 6 éve
Ha nem tettem volna az angolokra mondanám hogy kapjanak ki mert fosok de kb nem látom így se hogy gólt rúgnanak bárhogy ...
több mint 6 éve
Be akarsz csapni.Van olyan angol játékos, aki a PL-ben jó/meghatározó/kiemelkedő játékosnak számít?Kb. a teljes keret.
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 6 éve
Az alapvonal fele mert nem támadnak ? Mindig visszafordul minden angolmert nincs ballábasuk. vagy Ca$hley az?
Toca
több mint 6 éve
Rashford, HendersonVan olyan angol játékos, aki a PL-ben jó/meghatározó/kiemelkedő játékosnak számít?Kane
Sobri Jóska
Toca
több mint 6 éve
gyoker youngnak hogy fosna a szajaba a madar megint...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
.... 😀Van olyan angol játékos, aki a PL-ben jó/meghatározó/kiemelkedő játékosnak számít?Kb. a teljes keret.
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 6 éve
Ez a bíró amúgy hihetetlen irritálóan fúj
több mint 6 éve
Van olyan angol játékos, aki a PL-ben jó/meghatározó/kiemelkedő játékosnak számít?Kb. a teljes keret.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Van olyan angol játékos, aki a PL-ben jó/meghatározó/kiemelkedő játékosnak számít?Kane, talán egy-két védő
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Van olyan angol játékos, aki a PL-ben jó/meghatározó/kiemelkedő játékosnak számít?Kane
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Van olyan angol játékos, aki a PL-ben jó/meghatározó/kiemelkedő játékosnak számít?
több mint 6 éve
Az M4-féle FullAlli esélyes egy Láthatatlan Ember Díjra.Kiderült mitől villog a kép.
empty taxi
Tactful Cactus
Madden hates me.
több mint 6 éve
Arnold mért nem kezdő a Pool-ból? Jól nyomta tavaly, és még football feje is van
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 880
Alli esélyes egy Láthatatlan Ember Díjra.Kiderült mitől villog a kép.
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Az alapvonal fele mert nem támadnak ? Mindig visszafordul minden angol
több mint 6 éve
Alli esélyes egy Láthatatlan Ember Díjra.Konkrétan egyszer hallottam a nevét akkor is agyontaposták...
empty taxi
több mint 6 éve
az igen jol sikerult karlendites volt a kameraba 😀De közben csuriban volt az ujja, úgy nem számít
Borbinho
több mint 6 éve
argentin drukkereknek, de más - eddig alul teljesítő - válogatott drukkereinek küldöm. A meccs úgy is dög unalmas.www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINg
több mint 6 éve
Alli esélyes egy Láthatatlan Ember Díjra.
Madden hates me.
több mint 6 éve
de ha nem tudják kiszolgálni, akkor luxus. ez ilyen róka fogta csuka.Nem Kane a legnagyobb probléma ott. Ha kiszolgálnák ontaná a gólokat a korlátozott képességeivel is.A jó öreg arab Bill Cosry megint hasra eset.... Egy jobb csatárral már vezethetnének a tunéziaiak.haha... egy jobb csatárral már az angolok is. és náluk kettő közül is lehet választani. sőt három, mert Kane már csak terepakadály
flzoli
slowmotion
A középpálya ami botrány inkább. Tucat favágók, akik az új Stihl fűrésszel villognak.
flzoli
mondjuk én a háromvédős felállást sem értem, mert eggyel kevesebb ember lehet támadó, ami azért - valljuk be - az angoloknál túlbiztosítás, kreatívok hiányában