Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Martin PalermoRiquelme ftwSzerintem meg Batistutának. Vagy Claudio Lopeznek.Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
Stez
iktriad
Borbinho
több mint 6 éve
Esetleg talán Tevez.Riquelme ftwSzerintem meg Batistutának. Vagy Claudio Lopeznek.Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
Stez
iktriad
Borbinho
több mint 6 éve
Riquelme ftwSzerintem meg Batistutának. Vagy Claudio Lopeznek.Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
Stez
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Szerintem meg Batistutának. Vagy Claudio Lopeznek.Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
Stez
több mint 6 éve
MaradonanakMondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...Icardinak kellett volna rugnia
Borbinho
több mint 6 éve
Mondjuk ritka szar tizi volt, felmagasan kapus meg kapufa koze. Kun is rughatta volna, Citynel eleg jo %al ertekesiti. Persze kell a gol Messinek ertem en...
több mint 6 éve
én nagyobb tétben szoktam kisebb odds-okkal játszani, ezért is írtam, hogy bámulatos, ahogy mindig belenyúlok az ilyenekbe... 😊En csak h o lovi az elsot, a sima golra tul kicsi volt az odds 😀Messi is tudta hogy nem volt jogos, ezert feladta a kapusnak. RESPECTvan egy jobb magyarázatom: megfogadtam, hogy Messi gólt lő...
Borbinho
r.baggio
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Pláne.Ha olasz kapja, az csak Lanzafame lehet,O hamarosan magyar xd
iktriad
Stez
This is so gross.Grosso vagy ToldóHa olasz kapja, az csak Lanzafame lehet,ChielliniVégkép eldőlt az Aranylabda.Salah
iktriad
shawnka
Sixo
iktriad
peach
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Vito Corleone?Ha olasz kapja, az csak Lanzafame lehet,ChielliniVégkép eldőlt az Aranylabda.Salah
iktriad
shawnka
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Jutalmad egy hely a Padawan Watchlistemen. 😊Messi is tudta hogy nem volt jogos, ezert feladta a kapusnak. RESPECTvan egy jobb magyarázatom: megfogadtam, hogy Messi gólt lő...
Borbinho
r.baggio
több mint 6 éve
Grosso vagy ToldóHa olasz kapja, az csak Lanzafame lehet,ChielliniVégkép eldőlt az Aranylabda.Salah
iktriad
shawnka
Sixo
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
O hamarosan magyar xdHa olasz kapja, az csak Lanzafame lehet,ChielliniVégkép eldőlt az Aranylabda.Salah
iktriad
shawnka
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Ez eddig nem Messi vbje!pedig azt hittem, az idein kijön neki a lépés. Hát...barcán kívül 0.
shawnka
Roncika legalább berúgja.
több mint 6 éve
En csak h o lovi az elsot, a sima golra tul kicsi volt az odds 😀Messi is tudta hogy nem volt jogos, ezert feladta a kapusnak. RESPECTvan egy jobb magyarázatom: megfogadtam, hogy Messi gólt lő...
Borbinho
r.baggio
több mint 6 éve
Ha olasz kapja, az csak Lanzafame lehet,ChielliniVégkép eldőlt az Aranylabda.Salah
iktriad
shawnka
Sixo
több mint 6 éve
Ez eddig nem Messi vbje!
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Nem szeretem a latinokat gondolom ez feltűnt, de minden szir-szart befújnak az argentínoknak. A büntető az volt.
több mint 6 éve
Messi is tudta hogy nem volt jogos, ezert feladta a kapusnak. RESPECTvan egy jobb magyarázatom: megfogadtam, hogy Messi gólt lő...
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Dybala ha rágondol, már magától bemegy a labda.Lo Celso belőtte volna. Rabonából.Nem Dybala?
peach
Igor
több mint 6 éve
ChielliniVégkép eldőlt az Aranylabda.Salah
iktriad
shawnka
több mint 6 éve
Holnap igazolja is a real a kapustAllison után minek?
Stez
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Téged meg mióta szponzorál a wikipédia , hogy minden 3. hozzászólásodban linkeled ?Én vagyok az a faszi, aki évente kétszer megjelenik a főoldalon, hogy küldjél pénzt
Sixo